Kuřecí čtvrtky na smetaně se zápletkou.
Ještě pořád je šance uvařit si bramborové knedlíky ze starých brambor (z nových nejsou nic moc).
Brambory jedou!!
Brambory potřebují zužitkovat!
Pro kuchtění nejen doma, ale i na táboře či lodi
Zásoby brambor se blíží k jaru, takže trocha inspirace ke zpracování se hodí. Navíc je to pěkné...
Taková mlsná vzpomínka, k počtení i na chuť :-)
Zapečené hlávkové zelí s bramborami a slaninou, jednoduché a dobré
Je zima, doba zabijaček a chutí na teplé hutné jídlo.
Milka! Iděm variť Granatýr! Príď zo Šarkou!
Vánoce a čas kolem nich by měl mít taky časem setkávání.
Nedávno se tu Marička zmínila o vykrajovátkách :-)
První je moučník zvaný americká buchta a další mlsotka je kandovaná dýně.
S ochlazením přijde čas na hutnější polévky i jídla.
Máme 1. listopadu, tak proč ne :-)
Tentokrát trochu jinak, než vás asi napadne na první dobrou
Recept vhodný i pro pomalý hrnec, jak si v závěru přečtete.
Pouze zelenina bez příloh, takže pro hladové to zase tak není. Ale chutná. A červené víno k tomu...
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz