Čtvrtek 15. května 2025, svátek má Žofie
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Marička Crossette
2. 5. 2025
diskuse (10)

Kuřecí čtvrtky na smetaně se zápletkou.

Jajka
25. 4. 2025
diskuse (22)

Ještě pořád je šance uvařit si bramborové knedlíky ze starých brambor (z nových nejsou nic moc).

Lika
11. 4. 2025
diskuse (14)

Třeba pro pizzu?

Nelina, Lika
4. 4. 2025
diskuse (31)

Lika
28. 3. 2025
diskuse (11)

Bramborové krokety s masem

Nelina
28. 2. 2025
diskuse (8)

Brambory potřebují zužitkovat!

Čáryfuk
21. 2. 2025
diskuse (17)

Pro kuchtění nejen doma, ale i na táboře či lodi

Zana
14. 2. 2025
diskuse (31)

Zásoby brambor se blíží k jaru, takže trocha inspirace ke zpracování se hodí. Navíc je to pěkné...

Hana Williamson
7. 2. 2025
diskuse (8)

Taková mlsná vzpomínka, k počtení i na chuť :-)

Marička Crossette
31. 1. 2025
diskuse (23)

Nelina
24. 1. 2025
diskuse (6)

Zapečené hlávkové zelí s bramborami a slaninou, jednoduché a dobré

Lika
10. 1. 2025
diskuse (19)

Je zima, doba zabijaček a chutí na teplé hutné jídlo.

Sharka
3. 1. 2025
diskuse (7)

Milka! Iděm variť Granatýr! Príď zo Šarkou!

Petra K.
20. 12. 2024
diskuse (16)

Vánoce a čas kolem nich by měl mít taky časem setkávání.

Marička Crossette
13. 12. 2024
diskuse (24)

Nedávno se tu Marička zmínila o vykrajovátkách :-)

Matylda
29. 11. 2024
diskuse (6)

První je moučník zvaný americká buchta a další mlsotka je kandovaná dýně.

Nelina
8. 11. 2024
diskuse (11)

S ochlazením přijde čas na hutnější polévky i jídla.

Lika
25. 10. 2024
diskuse (23)

Tentokrát trochu jinak, než vás asi napadne na první dobrou

Sharka
18. 10. 2024
diskuse (19)

16. října byl Světový den jídla!

Lika
11. 10. 2024
diskuse (13)

Zase ty moje pokusy...

Marička Crossette
13. 9. 2024
diskuse (30)

LenkaFR
6. 9. 2024
diskuse (23)

Recept vhodný i pro pomalý hrnec, jak si v závěru přečtete.

Nelina
30. 8. 2024
diskuse (7)

Pouze zelenina bez příloh, takže pro hladové to zase tak není. Ale chutná. A červené víno k tomu...

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz