Zvířetník Neviditelného psa
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
13.12.2019 | Svátek má Lucie
AKČNÍ MLSOTNÍK: Jak na věc
7. prosince 2018
Právě jsem pochopila, proč se na Vánoce nebo před Vánoci plní kočičí útulky, novými obyvateli
více
MLSOTNÍK: Óóó, jak je báááječnýýý, ten koňak vaječný
26. října 2018 0:01
Známe ho všichni... a kdo jako dítě nevylizoval vědomě nebo potají skleničky po téhle dobrotě, dítětem jako by nebyl ;-)
více
MLSOTNÍK: O chobotu
14. září 2018
Totiž napadlo mě to, když jsem chystala jídelníček na dovolenou.
více
MLSOTNÍK: Jahelník višňový
31. srpna 2018
Upeč jahelník, říkával jednou za čas táta své ženě, mojí mamince, když dostal chuť na sladké...
více
MLSOTNÍK: Co jíst v létě?
10. srpna 2018
Ne každý má letní kuchyň, takže se mu nechce zvyšovat teplotu ještě vařením.
více
MLSOTNÍK: Ano, cukety.
3. srpna 2018
Na tento nápad mě přivedl Bedin povzdech, co s cuketou, že ji napadá nanejvýš cukeťák ala bramborák.
více
MLSOTNÍK: Čas letního pečení
13. července 2018
Letos, s nástupem teplého počasí o téměř měsíc dříve, reagovalo samozřejmě všechno rostlinstvo, takže i dozrávání ovoce.
více
MLSOTNÍK: Spaghetti alla Norma
29. června 2018
Dnes si dáme výborný a jednoduchý recept na těstoviny původem ze Sicílie. Má dvě výhody: že je vegetariánský, takže lehčí jídlo pro letní dny, a dává...
více
MLSOTNÍK: Polévka líné kuchařky
22. června 2018
Tedy ne že bych byla líná vařit, ale ten den bylo vedro a mně se nechtělo nikam ven a tím pádem ani na nákup...
více
MLSOTNÍK: Paprikáš Csirke
15. června 2018
Všechno je přesně naměřené, popsané a hotové do půl hodiny, a tenhle recept se stal jedním z mých nejoblíbenějších.
více
MLSOTNÍK: Pečené kuře s brambory: Anglo-indická fúze
18. května 2018
Recept kombinuje indickou kuchyni milovanou ve Velké Británii a jejich typický nedělní oběd – pečené maso s pečenými brambory.
více
MLSOTNÍK: Květák pečený v celku
23. března 2018
Docela dobrej recept. Na dobrý, jednoduchý a rychlý jídlo.
více
MLSOTNÍK: Grand Restaurant Festival
16. února 2018
Každoročně se v turisticky „mrtvé“ sezóně, tedy od půlky ledna do konce února, koná Grand Restaurant Festival. Je to příležitost, jak za přijatelnou...
více
MLSOTNÍK: Rybí filé pečené s bramborami a rajčatovou omáčkou
2. února 2018
Mám filé ráda a vzpomněla jsem si na ně tuhle nad Vaviným článkem o zimním tloustnutí...
více
MLSOTNÍK: Další těstoviny „z jedné pánve“
26. ledna 2018
Tentokrát s italskou klobásou bez klobásy.
více

Chceme brexit, rozhodli Britové. Johnsonovi konzervativci získali většinu, Skotsko je blíž nezávislosti

Otázky a odpovědi: Kde si koupit jízdenky a budou lepší vlaky? Přichází největší změna na české železnici
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku
!
