Zvířetník Neviditelného psa
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
10.5.2024 | Svátek má Blažena
MLSOTNÍK: Narozeninová směs (archiv)
5. dubna 2024
Úvodem musím říct, že vaření bytostně nesnáším, nebaví mě a beru ho jako nutné zlo. Problém však je, že ráda papám a dost často mě honí mlsná.
více
MLSOTNÍK: Sharčiny veršované recepty (1)
1. března 2024
Knedlík s vejci trochu jinak, anebo si dáme lína.
více
MLSOTNÍK: Kuchyňské pokusnictví aneb Chlebaně
16. února 2024
Nedávno se nám přihodilo, že jsme nedokázali sníst dvě tmavší bagety
více
MLSOTNÍK: Babiččiny calty, králík a Boží milosti (archiv)
2. února 2024
Tak jsem se i já rozhoupala vám poodhalit něco ze své kuchyně.
více
MLSOTNÍK: Křupavé kuře pro dietáře a Kuře po řecku (archiv)
26. ledna 2024
Z Lenčiny sbírky kuřecích mlsků
více
MLSOTNÍK: Pepř a zelí, oběd celý (archiv)
12. ledna 2024
Onehdy se mi podařilo zahlédnout Kluky v akci a mohla jsem si hlavu ulomit, jak jsem horlivě přikyvovala na jejich chválu soli a pepře
více
MLSOTNÍK: Zvláštní dárek
5. ledna 2024
Letos jsem od naší vietnamské sousedky dostala zvláštní dárek, podívejte se na fotky. Bylo to docela těžké, později váha ukázala 80 dkg.
více
MLSOTNÍK: Ako máme radi kapra? (archiv)
15. prosince 2023
Môj otec je rybár. Nie len tak hocijaký rybár, ale Rybár. Je to jeho jediný koníček, ale venuje sa mu s rovnakou vášňou celý život (alebo minimálne...
více
MLSOTNÍK: Domácí „pizza“ čili slaný koláč (archiv)
24. listopadu 2023
Od těsta až po omáčku včetně.
více
MLSOTNÍK: Vykrajované sušenky pro psy (s jarní procházkou)
17. listopadu 2023
Konečně jsem přišla na to, jak udělat vykrajovatelné masové sušenky!
více
MLSOTNÍK: Jak se s věkem mění i obliba jídel
3. listopadu 2023
Krupicovou kaši jsem naposledy jedla snad před 40 lety, kdy jsem si ji uvařila čistě na zkoušku z nostalgie. V dětství jsem ji měla ráda, teď jsem...
více
MLSOTNÍK: Šípková zavařenina
27. října 2023
Šípky, rostou tu všude pod vedením, na jaře krásně kvetou a letos mají spoustu šípků.
více
MLSOTNÍK: A just budou buchty s mákem! (archiv)
20. října 2023
Známé se tehdy podařilo získat místo ve Švýcarsku. Francouzsky, německy i anglicky uměla jako když bičem mrská a italštinu s retorománštinou ji...
více
MLSOTNÍK: Květák pečený v sýrové strouhance
13. října 2023
Nejchutnější je přece jen obalovaný, toto je lehčí varianta proti smaženému.
více
MLSOTNÍK: Koláče z remosky
6. října 2023
Netajím se tím, že v kuchyni jsem víc líná než mlsná a jen s občasnými záchvaty vaření a pečení
více
MLSOTNÍK: Jednoduché halaszle
22. září 2023
Když je chuť a málo času, vezme se základ receptu a do hodiny podáváme
více
MLSOTNÍK: Huspenina neboli sulc (archiv)
15. září 2023
Vzpomínám si na rok 2006 na leden, kdy jsme byli na výstavě „GASTRO“ v Bratislavě a slovenský zástupce nás pozval na ochutnávku huspenin do nedaleké...
více
Nejen MLSOTNÍKOVÉ přemýšlení: Odražené mléko a podobná přirovnání
8. září 2023
Mám ráda přísloví a rčení, jsou ze života.
více
MLSOTNÍK: Houbové topinky (archiv)
18. srpna 2023
Když nás Beta vzala do lesa na houby a k našemu překvapení jsme je i našli, přišel na řadu následující recept.
více
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku
!