Zvířetník Neviditelného psa
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
24.4.2018 | Svátek má Jiří
MLSOTNÍK: Květák pečený v celku
23. března 2018
Docela dobrej recept. Na dobrý, jednoduchý a rychlý jídlo.
více
MLSOTNÍK: Grand Restaurant Festival
16. února 2018
Každoročně se v turisticky „mrtvé“ sezóně, tedy od půlky ledna do konce února, koná Grand Restaurant Festival. Je to příležitost, jak za přijatelnou...
více
MLSOTNÍK: Rybí filé pečené s bramborami a rajčatovou omáčkou
2. února 2018
Mám filé ráda a vzpomněla jsem si na ně tuhle nad Vaviným článkem o zimním tloustnutí...
více
MLSOTNÍK: Další těstoviny „z jedné pánve“
26. ledna 2018
Tentokrát s italskou klobásou bez klobásy.
více
MLSOTNÍK: Na divoko
24. listopadu 2017
Tzv. na divoko lze upravovat snad všechny druhy masa, každý dává nějakému přednost. V naší kuchyni je tento způsob úpravy masa klasika.
více
MLSOTNÍK: Vepřové kari s kokosovým mlékem
10. listopadu 2017
Recept je jednoduchý, příprava rychlá a výsledek vynikající.
více
MLSOTNÍK: Kuřecí plátky se šalvějovou šťávou
3. listopadu 2017
Velmi jednoduché, velice chutné.
více
MLSOTNÍK: Houbový „ketchup“
20. října 2017
Stále je sezóna hub a já narazila na zajímavý receptík. Hodí se zejména pro ty, kdo o houby vyloženě zakopává, každopádně komu přebývá tak kilo...
více
MLSOTNÍK: Pečené kuře s brambory na řecký způsob
29. září 2017
Asi ho znáte, ale pro mě je to premiéra. A můžu potvrdit, že se hodí i pro začátečníka!
více
MLSOTNÍK: Kroupy
22. září 2017
Vždycky jsem je měla moc ráda a ze zabijaček úplně nejradši. Vzpomínám na hrnec plný vařených krup a co se nevešlo do jelit, odebíralo se po lžících...
více
MLSOTNÍK: Nezbytný domácí spotřebič – lednička
8. září 2017
Do mých asi osmi let jsme v pražském bytě ledničku neměli. Měli jsme jen velký chladný špajz s oknem do studeného světlíku...
více
MLSOTNÍK: Moje první vaření
25. srpna 2017
Je to hodně dávno, vlastně 41 let, co jsem se rozhodla, že mamince „pomůžu“...
více
MLSOTNÍK: Beaverská cuketová pomazánka
18. srpna 2017
Sharka přivezla z Beaveru recept na skvělou pomazánku či omáčku, která šla výborně na odbyt.
více
MLSOTNÍK: Letní teplé jídlo (se sladkou tečkou)
11. srpna 2017
Pouze zelenina bez příloh, takže pro hladové to zase tak není. Ale chutná. A červené víno k tomu skutečně nic nezkazí.
více
MLSOTNÍK: Dvakrát pečené brambory
4. srpna 2017
které jsem nakonec dvakrát nepekla - aneb další moje pokusy, s překvapivě chutným výsledkem!
více
MLSOTNÍK: Meruňkový koláč s tvarohem
28. července 2017
Tenhle koláč jsem kdysi dávno, ještě v minulém století, jedla u kamarádky, která je kuchařka od Pána Boha. Tak jsem si řekla o recept v naději, že...
více
MLSOTNÍK: Pečené plněné papriky
30. června 2017
Co vím já, tak v našich končinách plněná paprika představovala lusk naplněný ochuceným mletým masem...
více
MLSOTNÍK: Dršťková
16. června 2017
U mnohých nepochybně nosím dříví do lesa, ale divili byste se – jsou domácnosti, kde manželka odmítá uvařit manželovi dršťkovou.
více
MLSOTNÍK: Bread and Butter Pickles, aneb co s přebytkem okurek
9. června 2017
Možná si někteří vzpomenete, že jsem tenhle recept na výborné sladko-kyselé okurky už jednou napsala před sedmi lety pro Náš Zvířetník...
více
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku
!
