26.6.2019 | Svátek má Adriana


MLSOTNÍK: Obecná užitečnost nudlí lotrinských

25. dubna 2006 21:47
Můj tatínek zpěvák, dej mu pánbu nebe, byl před sametovou revolucí požehnán nevšedním a kýženým kladem - pravidelně za účelem koncertování vyjížděl... více

MLSOTNÍK: Jablka

21. dubna 2006 22:05
Když jsme s rodiči ještě bydleli na chalupě, patřily k našim nejoblíbenějším a nejpoužívanějším dvě suroviny: o té první, bramborách, už byla na... více

MLSOTNÍK: Rumfordská polévka

18. dubna 2006 15:54
Uklízet knihovnu je hrozná práce - hlavně časově náročná. Jeden, v tomto případě jedna, totiž neodolá a alespoň do poloviny knih nahlédne - a začte... více

MLSOTNÍK: Z brambor...

14. dubna 2006 22:40
Ranné dětství ovlivňuje náš celý život. Pořád se to zdůrazňuje a mohu to z vlastní zkušenosti potvrdit. Tedy - mluvím konkrétně o jídle... více

MLSOTNÍK: Nerad mluvím o houbách!

11. dubna 2006 23:25
Když se rodinní příslušníci rozhodnou jít pro houby (neuznávám termín "jít na houby" - lesa si užiji dost a hledání hub stylem 1 houba - 1 kilometr... více

MLSOTNÍK: Kanadské nudle a chlupaté řízky

7. dubna 2006 23:21
Mlsotník se nám začíná utěšeně plnit a když nechci, aby se zbytečně dlouho čekalo, spojila jsem pro tentokrát dva kratší příspěvky do jednoho. První... více

MLSOTNÍK: Kuchařské trapasy

31. března 2006 10:52
Jak se říká, žádný učený z nebe nespadl. Vybavuji si své první kuchařské neúspěchy a musím se smát. Asi to pro mne byly velké trapasy, když si je... více

MLSOTNÍK: Ako máme radi kapra?

24. března 2006 22:49
Môj otec je rybár. Nie len tak hocijaký rybár, ale Rybár. Je to jeho jediný koníček, ale venuje sa mu s rovnakou vášňou celý život (alebo minimálne... více

MLSOTNÍK: Polévka je grunt

17. března 2006 21:47
Myslím, že se dá bez nadsázky říct, že kolik je lidí, tolik je chutí. Každý máme něco, po čem se můžeme utlouct, jiná jídla máme prostě rádi, další... více

MLSOTNÍK: Je libo topinky?

9. března 2006 23:51
Tak jsem uvažovala, jak zahájit náš nový seriál o mlsotách, který by měl čtenáře inspirovat k víkendovým kulinářským pokusům. A zjistila jsem, že se... více