29.4.2024 | Svátek má Robert


HAMÁS: To zabíjejí i naše děti

12.10.2023

.
Média jsou plná zpráv, jak komando Hamásu zavraždilo na taneční zábavě v blízkosti hranic s Gazou 260, a možná že i více „mladých Izraelců“. Už jenom jak slyším anebo čtu, že šlo o mladé Izraelce, zvedá se mi žaludek a čuchám starý ukryty antisemitismus, přetřeny jen tak zlehka tzv. politickou korektností. Vždycky přemýšlím, jestli jsou autoři takoví idioti, že si myslí, že ve státě Izrael žijí jenom Židé. Anebo prostě mají v hlavě uloženo, že každý, kdo se s Židy v Izraeli či jinde na světě baví, tančí s nimi na hudebních festivalech, chodí na sportovní utkání, koupe se na plážích v Tel Avivu anebo dole v Ejlatu, je prostě v „židák“ anebo jak říkali nacisté za protektorátu „židomil“.
Při poslechu zprávy o masakru při venkovní taneční zábavě zvané Supernova v blízkosti kibucu Reim (kde jsem kdysi sám byl) a blábolech, jak tam islamisté zabili „Izraelce“, vzpomněl jsem si, jak jsme kdysi v době druhé intifády kolem roku 2000 stáli na břehu pláže mezi Tel Avivem a Jaffou. U trosek rozmetané budovy, která byla, než ji Palestinci vyhodili do vzduchu i s tančícími lidmi, oblíbeným sálem místní mládeže. Scházeli se tam jak Izraelci, tak mladí Palestinci i zahraniční hosté. Při výbuchu většina těchto mladých lidí zahynula. Stejně tak tahle banda vrahů nevraždila „jen židy“, ale každého nemuslima.

Tehdy po návratu do Prahy jsem se o této zkušenosti bavil s jedním mladým Palestincem, členem al Fatahu. Který zde tehdy studoval a kterého jsem považoval za rozumného a soudného člověka. Na otázku, proč vyhodili do vzduchu klub, kde byli lidé všech národností, včetně Palestinců i křesťanů, odpověděl, že každý, kdo se přátelí s Židy musí počítat s tím, že je nepřítel a že islám učí, že nutno jej zlikvidovat. Pro tyto islámské fanatiky jsme my křesťanští Evropané podle jejich víry určeni „spravedlivě“ k zavraždění stejně jako židé.

Dnešní tzv. bezprecedentní útok na taneční letní festival není ničím překvapivým. Je to jenom další ukázka teroru, kterou známe z Paříže a Londýna, New Yorku, Libanonu a Sýrie. Například útok v pařížském baru Bataclan v roce 2015 byl vedený prakticky pouze a záměrně proti Evropanům a nikoli proti Židům. Zrovna tak jako připravované masakry a útoky u stadionu Stade de France nebyly namířeny proti Židům ale proti Evropanům jako takovým.

Myslí-li si nějaký hlupák, že se nás poslední útok u kibucu Rein netýká, že šlo jen o „židy“, mohu jej upozornit, že vzhledem k organizaci a provedení tohoto útoku je pravděpodobné, že něco takového provedou islamisté brzo také v Evropě. Potřebují k tomu pouze dostatečné množství místních fanatických mladých muslimů. Tak jak to bylo vidět na snímcích z místa masakru. Podle svědků přivezli uniformovaní bojovníci Hamásu na místo několik automobilů plných střelných zbraní a rozdávali je mladým Palestincům v civilu. Na záběrech je vidět jak tito v civilu oblečení mladíci, kteří zřejmě byli připraveni k „akci“ po celou dobu jako „návštěvníci“ přímo na tomto tanečním festivalu, vraždí každého, kdo se jim nezdá jako muslim.
Za krátkou dobu bude jednat EU o tom, co s imigranty, kteří se hrnou do Evropy. Přičemž se politicky korektně nesmí říkat, že 90 % z nich jsou mladí vyznavači islámu. Většinou bez jakékoliv kvalifikace, ale zato vychovaní a vycvičení, jak bezuzdně odporně a bez jakéhokoliv slitování vraždit každého, koho se jim namane.
Po této poslední zkušenosti jsem zvědav, jak Německo, největší organizátor lodní dopravy islamistů z Afriky a Středního východu do Evropy, zaujme stanovisko. A jak se bude vymlouvat, že každý imigrant má právo na to, aby byl ochráněn a aby o něj bylo pečováno. Neboť jsme civilizovaní. Takže se těmi „zachráněnými“ necháme dobrovolně vraždit. A ještě jim budeme na cestu a zbraně posílat peníze?!?
To co předvádí islamisté v Evropě, to jak vraždili pod hlavičkou Islámského státu a dnes Hamásu není žádná civilizace, ale odporné barbarství. Jehož cílem je nás zlikvidovat a vyhlásit v Evropě chalífát.
Poděkujme prozatím všem vládám tzv. Visegrádské čtyřky, které nepovolily, aby se nám na nátlak EU a „pokrokářů“ nahrnuly desetitisíce a statisíce fanatických muslimů jako do západní Evropy.

Docela bych navrhoval, aby tito čeští přátelé přerozdělováním muslimů v Evropě a dodávání k nám, jako je ministr Rakušan, většina pirátů a z TOP 09 hlavně paní Pekarová-Adamová, abychom je poslali do Gazy. Ať si tam se svými přáteli užijí.

Mimochodem, zamysleli se tihle muslimští fanatici a jejich přátelé, nad tím, že pokud zničí evropskou civilizaci, nebude, kdo by je živil?

Tam u kibucu Rein vraždili islamisté i naše děti, víme ?!?