2.5.2024 | Svátek má Zikmund


POHLED: Měl pravdu Patton, nebo Netanjahu

13.11.2023

Jsou věci, na které se nechceme dívat. Protože jsou strašné a mohly by nás děsit ještě dlouho potom, co jsme viděli. To však zároveň znamená že tyto věci vytěsňujeme nejen z hlav ale i z reality. Což se nám podle mého názoru velice rychle vymstí.
Stačilo pár dní abych se ukázala pravda takové úvahy. Z reality vraženého útoku Hamásu na Izrael. A na tom, co o tom „chceme“ vědět a co si pamatovat.

V druhé světové válce celý Západ – Spojenci, předstíral, že nic neví o koncentračních táborech. Němcům se za pomoci tzv. „rozumných novinářů“ a různých mezinárodních organizací – jako Červeného kříže viz Terezín, podařilo vtisknout obyvatelům Západu, představu že se nejedná o nic strašného. A to přesto, že už na jaře 1944 pravdu o tom co, se děje v koncentračních táborech dva židovští vězni, kteří utekli z Osvětimi na jaře 1944, osobně spojeneckým politikům vypověděli. Západní spojenci se snažili věc bagatelizovat, a hlavně nepouštět ty informace mezi lidi. Takže prvně informaci o zprávě slovenských židovských uprchlíků Rudolfa Vrby a Alfreda Wetzlera vysílala BBC až 15. června 1944. Následně informace proběhla tiskem, ale nevzbudila mezi obyvatelstvem Západu příliš velký zájem. Zdálo se to něco podivného, možná přehnaného, a představa že by kulturní Němci vraždili desetitisíce lidí v plynových komorách, včetně dětí a žen a starců a pak je prostě spalovali a popel vyhazovali jako odpad, nebyla prostě veřejností přijata. Zvláště když informaci přinesli „nějací židé“ odněkud z Východu.

Když však americká vojska dobyla první koncentrační tábory, možná si generál Patton vzpomněl na staré úsloví:„ To byste museli vidět na vlastní oči“, a nařídil americké armádě, aby všechno zdokumentoval a na fotografie a na točila kamerami. Bez ohledu, jak je to strašlivé, a jak to může někomu „dělat špatné spaní“. Nařídil skutečnost tedy včetně tisíců umírajících i zavražděných zdokumentovat. Jak řekl, aby už nikdy nemohli Němci tvrdit, že o tom nevěděli. Anebo popírat, že se to stalo. Americká armáda také nařídila, aby německé obyvatelstvo pomáhalo s pohřbíváním tisíců mrtvých, třeba v Mauthausenu anebo u nás v Sokolově (koncentrační tábor Falkenau), aby už nikdo o tom nemohl lhát. Generál Patton, jak se říká, „znal své pappenheimské“.

Izraelská vláda a její armáda Israel Defense Forces, však velice krátce potom co se objevily, buď samotnými fanatickým vrahy z Gazy, členy Hamásu anebo „obyčejnými Palestinci“ z některých izraelských zdrojů dokumenty – obrázky mrtvých na ulicích měst, zahradách, v domech i proti bombových krytech a záběry utíkajících a pak zavražděných mladých lidí z venkovní taneční zábavy, vydala podle mě naprosto idiotský příkaz. Ukázala něco jen vybraných novinářům a pak vyhlásila, že v případě okolností smrtí nebudou zacházet do podrobností. To v praxi pak znamenalo cenzuru toho, co se stalo.

Zpočátku měl svět, pokud nebyl napojen na jásající islamisty, jen pár podrobností fotek a záběrům které pořídila redakce CNN, kterou Izraelci pozvali do kibucu Kfar Aza. Jak je dneska v této zbabělé a rozmazlené společnosti v médiích zvykem, většina dokumentárních obrázků byla rozmazaná, takže ty dokumenty, ta skutečná hrůza a zločiny, byly zlikvidovány současnou politickou korektností.

Od doby, co se začal stát Izrael bránit a jeho vláda rozhodla že strašlivé snímky a natočená videa nikomu neukáže, rozjel se mediální kolotoč jak islamistů, tak „pokrokového“ Západu, a to včetně naší republiky. Náhle zmizely jakékoliv informace o tom že taneční zábavu, kterou komanda Hamásu prakticky vyvraždila, byla taneční zábavou té „moderní“, u nás by se řeklo „sluníčkové mládeže“. Jejímž největším momentálním životním cílem bylo svržení předsedy vlády Izraele Benjamina Netanjahua a ideovým základem budoucnosti, to, že je potřeba se co nejvíc spřátelit s Palestinci. Protože to jsou takoví fajnoví lidé.

Takže jsme dneska zavaleni na internetu, ale v ČT a v české CNN dojemnými obrázky trpících obyvatel Gazy. Různí redaktoři, a hlavně redaktorky pláčí, třeba jak obyvatelky Gazy nemohou rodit v plném komfortu. Ukazují nám obrázky krvácejících „obětí izraelského násilí „, včetně „fake“ fotografií nebohého zakrváceného palestinského chlapečka, který má ovšem jaksi „omylem“ na „zakrvácené“ ruce šest prstů. A všichni ti umučení, zavraždění a unesení Izraelci se najednou kam se vypařili. Případně po nich zbyly jen barevné fotografie na náměstí v Tel Avivu, na kterých se usmívají. Když ještě netušili, co je čeká.

Nikdo z našich novinářů a televizních pracovníků si nedovolí ukazovat co natočili sami Palestinci: tedy svázané rodiče před kterými jejich dětem zaživa uřezávají ruce, případně je svážou a hodí do zapáleného domu uhořet. Nedej bože, abychom viděli jak rozjásaný a možná zfetovaný člen komanda Hamásu uřezává hlavu izraelské ženě, a užívá si to. Ani omylem neuvidíme drastické záběry, jak tato banda šílených vrahů vydloubává malým izraelským dětem oči. Nedozvíme se také ale ani slovo o tom, že jakási mladá izraelská žena nenaskočila na falešný poplach útoku raketami, vyzbrojila část místních obyvatel a ti se dokázali více než čtyři hodiny bránit vycvičeným komandům islamistů. Proč o tom neslyšíme ani slovo? To by nezapadalo do mediálního obrazu o zbabělých a zákeřných Židech? Více podrobností o zločinech Palestinců z Hamásu ale i „obyčejných obyvatelích Gazy najde zde: TI DRUZÍ: Znásilněná a spálená žena není útočníkem ale obětí – Neviditelný pes (lidovky.cz)

Ovšem pokud se však povede Hamásu pomocí tunelů a moderních protitankových střel (kdo jim je dodal?) zničit dva izraelské tanky, a zabít posádky, můžete to evropských televizích vidět opakovaně až do úplného zblbnutí.

Pokud skutečně nedovolí vedení Izraele uveřejnit dokumenty a záběry ze sedmého října 2023 a z dalšího období, izraelské vojenské síly vyháněly islamisty z izraelského území anebo záběry CNN, jak izraelská armáda Na kterém po osvobození jedné osady chodí vojáci od domu k domu a sbírají těla zavražděných to včetně dětí a mrtvol válejících se po ulici a v zahradách, a nakládají je na dodávky, budou islamisté a mainstreamová média neustále šířit protiizraelskou propagandu. Té mají novináři dodávaných od islamistů doslova přebytek.

Problém je, že tito novináři ale i politici nám zatajují, že dnes se nejedná jen o židy. Z hlediska fanatických islamistů jsme jako křesťané (bez ohledu na to, zdali jste věřící nebo ne) určeni k vyvraždění, stejně tak jako obyvatelé kibucu Kfar Aza. A jak naprosto stejně Islámský stát vyvraždil statisíce lidí, včetně syrských vyznavačů „nevhodného „islámu a všech dalších náboženských skupin. Prakticky bez vážného zájmu Západu a veřejnosti.

Jako naprostou šílenost pak vidíme v Evropě jako mladí pokrokový nadšenci s duhovými vlajkami LGBT +, noví plakáty a vykřikují o nutnosti zničit Izrael. A netuší, neb jim to žádná mainstreamová media neřeknou, co by se jim stalo, kdyby se ocitli nějakou náhodou dneska v Gaze. Že je palestinští fanatici z Hamásu zlikvidují. Jako to udělali palestinskému homosexuálovi, kterého který utekl do Izraele a oni ho unesli nazpět do Grazy. Nejprve ho vykastrovali, pak mu uřezali končetiny a pak ho sadistickým způsobem zabili. Nemáte doma náhodou také nějakého pubescenta anebo mladého pokrokového nadšence, , co tak miluje homosexuály a fluidní pohlaví ? Abyste mu to na takovém případě aspoň trochu objasnili?

Kdyby generál Patton všechny ty koncentráky, plynové pece a hromady mrtvol nenechal zdokumentovat, Němci by dodnes tvrdili, že se něco takového možná vůbec nestalo. A nebo když ano, tak oni to nevěděli . Jako tvrdili obyvatelé Falkenau, (Sokolov) ,že nic netušili, a že „nic nevědí“ ačkoliv vojáci 1. americké divize 3 US army, už před dobytím města cítili ve vzduchu strašlivý zápach rozkládajících se mrtvých vězňů. Dokument natočil tehdy voják, později režisér Samuell Fuller, a najdete je na netu jako „Falkenau, the Impossible“.

Kdyby nebylo těchto dokumentů, nikdy by se svět nedozvěděl co to byl skutečně nacismus. Němci by dodnes lhali. Kdy se dočkáme nějakého nového Pattona aby ukázal světu, co nám „ židům a křižákům ( křesťanům) a hlavně našim potomkům v Evropě připravují islamisté.
Svět je o informacích. I o těch špatných a strašných. Kdo je lidem zatajuje, je buď spolupachatel a nebo pitomec.