28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


HROZBA: Kdy začne hořet Praha?

5.7.2023

Co se týče českého národa, tak u nás to tak nějak nehrozí. My jsme si užili své, jako národ, za doby husitů, a nějak už toho máme dost. Nebýt generála knížete Windischgrätze, co mu povstalci zastřelili manželku, rozenou Schwarzenbergovou, když se šla podívat z okna, co se to na ulici děje, v roce 1848 a on pak začal střílet z kanonu za Prahu, a nebýt Němců v květnu 45, tak u nás z důvodů veřejných nepokojů Praha nikdy nehořela.
A proč by měla hořet? Může se někdo tázat. Prostě proto, že pouliční boje, přestřelky, zapalování aut a rabování obchodů bývají na onom Západě, co nám prý má být sakumprásk ve všem vzorem, celkem běžná záležitost. Ovšem když porovnáme bouře v roku 1968 ve Francii s dneškem, musíme konstatovat, tak jako reportérka Primy CNN, že se to dostalo na jiný level. Pokud odejdeme z oblasti sebecenzury, a přestaneme brát vážně tvrzení, že všichni přistěhovalci, hlavně muslimové a Afričané, v Evropě kladou bomby či podřezávají lidi jen proto, že mají „nějaké duševní problémy“, můžeme v klidu říci, že ve Francii s malým přesahem do okolních států v podstatě začala příprava na občanskou válku. Ve velice hrubém a nepřesném rozlišení stojí na jedné straně obyvatelé Francie s tzv. „zahraničním pozadím“, což v překladu znamená, že jsou původem z muslimských a afrických států, a na druhé straně běžní Francouzi, kteří si ovšem do čela státu po desetiletí staví politiky, výsledkem jejichž práce je obrovské zadlužení Francie, a objevení se cca 12 až 15 % obyvatel ze shora jmenovaných skupin. A potlačování jakýchkoliv kritických názorů na tento problém.
Takže na slavnou větu Adolfa Hitlera, který se dožadoval od velení německých okupantů ve Francii potvrzení, že už hoří Paříž, tak dneska lze říci, že hoří. Ovšem nepodpalují ji vojáci Wehrmachtu a SS, ale francouzská převážně muslimská mládež. Média mohou milionkrát lhát, že to tak není, reportéři vykládat do televize, jak je v Paříži krásně a klidno, a to jen někde se něco děje, ale je to nevýznamné. Jako tuhle redaktorka ČT. Ovšem vypadají přitom jako sovětští i naši „pokrokoví“ reportéři v době výbuchu v Černobylu, kteří jásali nad startem „Závodu míru“ v Kyjevě a nějaké řeči o nějakém výbuchu a atomovém mraku byly jen „lži válečných štváčů z CIA“.

Na místě je tedy otázka, která bloudí v moha českých hlavách, zda bude Praha hořet taky. A kdy. Vypadá to, že v dohledné době k tomu nedojde. A to díky všem vládám ČR od Václava Klause až po vládu Miloše Zemana a všech vlád bývalých postsovětských států. Díky tomu je naše část Evropy klidným a bezpečným místem, kde můžete i v noci chodit po ulici a rozhodně vás nebudou napadat skupiny mladíků v teplákových bundách s kapucí, jak se to běžně děje na západ od nás.
Ovšem základní krok k tomu, abychom se, tedy naše města, a to ne zase tak ve vzdálené budoucnosti, změnily, byl učiněn.

Fialova vláda, a hlavně v totalitních praktikách libující si ministr vnitra Rakušan, odsouhlasili v EU dohodu o „relokaci imigrantů“, kterou vydávají za obrovské vítězství a ochranu obyvatel ČR, ale opak je pravdou. Laciné výmluvy ministerského předsedy a ministra vnitra jsou od počátku tak lživé a průhledné, jako výmluva Pepíčka paní učitelce, že nepřinesl vypracovaný úkol, protože se s babičkou učili jména hlavních měst Evropské Unie.

Tvrzení, že nás se povinnost relokace ilegálních imigrantů vlastně netýká, protože prý zde máme dostatečný počet uprchlíků z Ukrajiny, je prostě lež jako věž. Předpokládá totiž, že občané jsou tak hloupí, že nepochopí, že problém ukrajinských uprchlíků se bude muset řešit. Buď tím, že se stanou občany ČR, anebo se vrátí na Ukrajinu. Takže tento pseudoargument samozřejmě padne. Ukrajinci jako „uprchlíci“ zde nebudou ani 20 ani 50 let, ale imigrace do Evropy z muslimských zemí a z Afriky bude pokračovat. Jiní se do Evropy nehrnou.
Fialova vláda vlastně podepsala bianko šek tomu, aby nám sem Brusel a skupina lidí, jejichž cílem je zničit jednotlivé evropské národy a státy a vytvořit jakéhosi „všeevropana“, posílali co nejrychleji co největší množství ilegálních imigrantů. Podepsaná podmínka, že za každého „odmítnutého“ ilegálního imigranta zaplatí naše republika na účet EU 20 000 euro, je doslova sebevražedným čin. Probereme si příklady a budeme uvažovat o nejlepších možnostech ale i nejhorších. Například rok 2015, kdy jen „přiznaných“ nelegálních migrantů přišlo do Evropy 1 260 000 osob. Ještě třeba v roce 2010 tomu, kdo by říkal, že za pět let půjdou po dálnici z Budapešti na Vídeň pěšky desetitisíce uprchlíků, takzvaně „ze Sýrie“, a že všechny vlády před nimi kapitulují, včetně německé policie a armády pod vedením kancléřky Merkelové, by byl považován za šílence. Ovšem, jak říkal B. Hrabal „neuvěřitelné se stalo skutkem“, nebo jak říká Aston, Overtonovo okno prostě funguje.

Další a další „imigranti“ pochodují do Evropy. Jižní státy se hroutí pod jejich přílivem, celé oblasti se společensky a sociálně rozpadají. Bude nutno s nimi něco dělat, vzhledem k tomu, že dnes už se jedná o „průmyslově organizované transfery“, kryté ideologií „lidských práv“. Neschopné a zbabělé vedení EU nakonec bude tlačit jakýmikoli cestami, aby se státy stále ještě neislamizované, prostě podvolily.

A jak se budou „nelegální imigranti“ rozdělovat? Vzhledem k tomu, kolik imigrantů je dnes v Itálii, Řecku, Francii a Německu, vyhlásí tyto státy „obsazeno“. Lze očekávat, že bruselští úředníci, a hlavně političtí pokrokáři provedou výpočty tak, aby tyto nové masy směřovaly především do nových států EU. Nejprve se vyzkouší poslat na „Východ EU“ po pár stovkách a několika tisících. Aby, až se to „osvědčí“, na ČR připadlo něco mezi 20 až 50 000 „přidělenými“ imigranty. Šílená myšlenka? Ale nikoli, od roku 1989 u nás přibylo téměř milion nových obyvatel. Co je proti tomu nějakých 50 000 ilegálních imigrantů, bude tvrdit EU a u nás TOP 09, Starostové, Piráti atd. Ovšem padesát tisíc imigrantů x 20 000 euro za jednoho podmítnutého se rovná jedné miliardě euro. To se rovná 25 miliardám českých korun. Takovou sumu nemůže žádná česká vláda zaplatit, pokud by nechtěla, aby celá ekonomika urychleně zkrachovala.

Jestliže bychom technicky dokázali přijmout dalších 50 000 imigrantů, když jsme dokázali přijmout cca 400 000 Ukrajinců. Ale to je jen matematická úloha. Ukrajinci patří do našeho civilizačního okruhu a přizpůsobí se. Ze zkušenosti západních států je jasné, že v tomto případě by to bylo jinak. Už třeba ze zkušenosti Německa, se zjistilo, že z počtu přišlých imigrantů z těchto oblastí si do dvou let od příchodu najde zaměstnání něco okolo 8 %.
Toto konstatování není žádný rasismus. Každý sociolog a historik zabývající se pohyby národů a skupin potvrdí, že náhlý příchod značné části obyvatelstva s jiným kulturním základem a jinou představou o tom, jak má být společnost konstruována, vede ke střetu s původním obyvatelstvem. Francouzi například oficiálně neustále tvrdili, že svojí vstřícnou politikou vůči tomuto typu imigrantů problém zvládnou. Ale ukázalo se, že jak říkali sociologové, jakmile se počet imigrantů zvýší na více než 3 % populace (viz Francie rok 2005), začne to vytvářet destruktivní problémy. A pokud se dostane tento podíl nad 10 %, (2023) následuje většinou dramatická a drastická změna společnosti. Podle informaci z francouzského ministerstva vnitra je v současné době takových občanů či pouze osob ve Francii více než 12 %. Skutečnou vědu a fakta nelze prostě přebít politickými žvásty, což zvláště postkomunistické státy a jejich obyvatelstvo dobře ví.
Bude-li tedy nebezpečí, že v dohledné době několika let bude hořet Praha, není tato věc už úplně v našich rukou. Protože ji Fiala a Rakušan předali v Bruselu, který je řízen nedemokratickými a neovladatelnými politickými skupinami, před nimiž se strachy klepou prakticky všechny vlády západní Evropy, a které s chutí, až s rozkoší, napomínají, mistrují a napadají a trestají každý „neposlušný východní stát“.