26.4.2024 | Svátek má Oto


GLOSA: Zdravý kluk

3.11.2006

Jiří Paroubek v reakci na hodnocení svého povolebního chování, které Miloš Zeman označil jako hysterické, ve čtvrtek 2. 11. 2006 na ČT 1 uvedl, že byl na vyšetření v nemocnici a ukázalo se, že jeho organismus je na úrovni 20letého jinocha.

Tato zásadní zpráva mění situaci na české politickém nebi, protože Jiří Paroubek alias Mlaďoch ztratil tímto lékařským nálezem pasivní volební právo, protože to vzniká až dosažením 21. roku věku českého občana. Tato další vážná chyba štíky sociálnědemokratického provozu dovršuje tragédii tohoto nadějného mladého politika, který tak úspěšně hrál roli zkušeného politika stárnoucího.

Transparency International pravděpodobně již zítra svolá tiskovou konferenci a poukáže na toto hanebné Paroubkovo jednání jako na další důkaz rozsáhlého korupčního jednání, neboť někdo musel vystavit Jiřímu Paroubkovi občanský průkaz s nesprávnými údaji o datu narození. Každopádně by Jiří Paroubek měl okamžitě vzít zpět poslanecký slib, odvolat, co slíbil, vzít kočku do podpaždí a vyrazit do ulic co nejdále od Malé Strany beztak již zaplevelené exotickými poslanci a senátory všech barev až k nevydržení.

Ale nyní vážněji: zda-li si nechal Jiří Paroubek v tom špitále skenovat i mozek? A když, tak s jakým věkovým výsledkem?

Zdravý kluk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: aTeo.cz