25.4.2024 | Svátek má Marek


SPD: Odchod ze sekty

17.9.2022

Generál Blaško pochopil, že SPD je pouhou sektou. A pokrytectvím Tomia Okamury, který navenek volá po referendech, aby ve své partaji prosazoval tuhou diktaturu a totalitu. Škodlivé zlo zvané Strana přímé demokracie je pouhým výtahem k moci pro svého šéfa.

„Stanovy vám umožňují vyhazovat členy, likvidovat krajské a místní organizace bez řádného zdůvodnění,“ napsal v dopise vedení SPD Hynek Blaško. Svatá pravda, my v Českých Budějovicích víme, jak před čtyřmi lety před komunálními volbami Tomio Okamura změnil kandidátní listinu do městského zastupitelstva v Českých Budějovicích, kterou si předtím odsouhlasilo místní sdružení. Jedna zhrzená kandidátka, která přišla o čelní příčku, dokonce prohlásila, že je jí to líto, ale svému předsedovi věří. Bože, co čeho jsi to dal duši?

Někde jsem si přečetl, že v SPD jsou dvě roviny, první je Tomio Okamura a jeho nejbližší, jako Jaroslav Novák Večerníček, což jsou ryzí pragmatici, pro které je politika pouhým zdrojem peněz. Od krajské úrovně dolů je to ta druhá rovina, a tou jsou v této sektě idealisté, kteří věří tomu, co dělají, hlásá guru Tomio a slouží svému vedení jako oni Leninovi užiteční idioti. SPD je zdrojem peněz pro Tomia Okamuru, který na ni docela slušně vydělává prostřednictvím různých služeb, jež jí údajně poskytuje. On totiž pochopil, že peníze daňových poplatníků jsou tím nejlepším zdrojem pro spokojený život a politika je jenom zástěrka. A tak ani nepřekvapuje, že Tomio Okamura ve své knize Umění žít vydané v roce 2012, propagoval legalizaci marihuany a měkkých drog. „To, co udělalo z drog ničivý fenomén 20. století, byla kriminalizace,... Pro kriminalizaci drog jsou jen ti, kdo z problému žijí – policie, politici a mafie,“ hlásá Tomio Okamura. Pak už také nemůže udivit fakt, že Tomio Okamura býval voličem TOP 09 a měl pochopení pro islám.

Normálním lidem je jasné, že SPD je prachobyčejnou sektou, kterou absolutně ovládá její guru Tomio Okamura s kultem své osobnosti. Co řekne, je svaté. Opačné názory se netrpí, pro kariéru ve straně nejsou důležité lidské kvality, ale bezduchá poslušnost. A tak jsou mezi vyvolenými v Tomiově sektě jedinci typu Radka Kotena, který hlásá škodlivost mikrovlnných trub apod.

A vůdce SPD tomu svým prohlášením k Blaškově odchodu nasadil korunu, a asi nechtěně potvrdil to, co jsem uvedl výše. Napsal doslova. „Pan Blaško se urazil, zradil a podrazil voliče SPD, díky kterým se stal europoslancem, a to jen proto, že chtěl být prezidentem, ale 250 členů celostátního grémia SPD v sobotu demokratickým hlasováním jednomyslně vybralo jako kandidáta na prezidenta za SPD Jaroslava Baštu,“ uvedl Okamura.

Tak to mne važně dostalo, 250 členů jednomyslně vybralo. To je zpráva jako ze zasedání ÚV KSČ v neblahých komunistických časech. Soudruzi jednomyslně schválili usnesení.