17.5.2024 | Svátek má Aneta


POLITIKA: Tisíc + jeden důvod proč nevolit KSČSSD

3.6.2006

Nebylo by to ani poprvé ani naposledy, kdy se politici z ČSSD dopustili činů, ze kterých neustále obviňují jiné subjekty. Drtivá většina občanů České republiky zná vyjadřovací schopnosti premiéra Paroubka, jehož napadání výrazivem patřícím do IV. cenové skupiny RaJ a kterým osočuje jiné politické strany, špičkové policisty a občany nesouhlasící s rabováním a zadlužováním ČR lze nalézt mezi způsoby, které všichni známe z doby totality.
My, socialisty a komunisty diskriminovaní majitelé domů a bytů, nejsme ochotni nadále nečinně přihlížet zlodějnám a budeme se vší rozhodností upozorňovat na „KŘIŠŤÁLOVĚ ČISTOU“ zlodějnu ze strany ČSSD. Budeme dále bojovat proti situaci, která, ač je deklarována jako zákonná, je zlodějskou, nespravedlivou a neústavní.

Dnes, v den voleb, uplynul právě týden, kdy nás občany ubezpečoval premiér české vlády Ing. Jiří Paroubek, že ještě před volbami vysvětlí, proč advokátní kancelář JUDr. Miroslava Jansty dostala vládní zakázku, za kterou byla JUDr. Janstovi vyplacena odměna 100 000 000 Kč + 19 000 000 Kč.
Ano, jedná se o rozhodnutí vlády ve prospěch ČSOB, která je prý tou nejvhodnější bankou pro stání společnost Česká pošta a.s. Na desetiletí se tak státní pošta upsala instituci, které ČSSD doslova darovala IPB v největší bankovní loupeži historie ČR a která bude občany ještě stát další desítky miliard v arbitráži z Nomurou.
Pan premiér lhal, a proto považujeme za nutné a prospěšné upozornit na JUDr. Janstu a jeho manželku Mgr. Kateřinu Janstovou. Občané se před nedávnem dozvěděli, že JUDr. Miroslav Jansta pronajal svůj byt na Žižkově za 14 000 Kč současnému ministrovi zemědělství, panu Mládkovi. Názor ať si udělá každý sám.Vše by bylo v naprostém pořádku, pokud by zde nebyly následující skutečnosti:

Kromě nemalého majetku, který manželé Janstovi vlastní (např. vila, ve které v Průhonicích žijí), je paní Janstová nájemnicí bytu ve Slezské ulici v Praze 2. Janstovi za tento byt 2+1 o velikosti 75 m/2 platí „astronomické nájemné“ 1 590 Kč!!! Poté, co majitelka domu zažalovala manžele Janstovi o vyklizení bytu, Janstovi požádali o odstupné 600 000 Kč!!!
Opravdu jim není hanba?!

Epilog: Opravdu si, pane premiére, myslíte, že Česká republika - kde je zlodějna, byť občanským zákoníkem z roku 1964 potvrzená (regulace a zvláštní ustanovení o nájmu z bytu) a ČSSD a KSČM tvrdošíjně prosazovaná – právním státem?

Girordano Giormani