10.5.2024 | Svátek má Blažena


POLITIKA: Největší organizovaná loupež v tomto století se nepovedla!

21.12.2009

aneb Matička příroda dokáže být pěkná mrcha

"Ach nejni tu nejni,
co by mně těšilo…. ,
…. co by mně těšilo,
vodu uplýnulo,
ach nejni tu nejni
Kodaňskej kšeft ….

Z mnoha hrdel se jistě line smutný zpěv. Česky si je zpívá Bursík i Katka, anglicky náš pan ministr vzduchu, lesů, vod a strání Jan Dusík, co je tak evropský, až to bolí, když veřejně přiznal, že v Kodani "musel bojovat proti vládě ČR a názorům Čechů" (jistě že pomýleným). A fšude kvíleli taky Algoráci všech zemí, co se spojili. A bohatí vládcové chudých zemí. A výrobci planetárních "pyjů s vrtulkami" a "křemíkáři", co dokáží za stovku vyrobit elektřinu hodnotě skoro už za korunu, a aktivisté a angažovaní novináři, no prostě celá ta parta, co si myslela, jak si namastí kapsy. Na úkor nás, blbečků, co pracujeme a platíme daně.

Měli to vymyšlené báááječně. Nejdřív strašit, pak mediální kampaň, pak spojení s největším ksindlem mezi vládci planety a nakonec závěrečná "masáž". Viz dnešní článek 2012: Přibývá přírodních katastrof? A podívejte se na něm na eko-klip "Please hepl the World". Něco naprosto strašlivého.

Kdyby se to povedlo, pak by "oteplovači" měli od tzv. vyspělých zemí (mezi které k údivu některých novinářů a některých čtenářů patří také naše republika) získat pro své "chudé" přátele tyto peníze:

- podle plánu by měly dostávat tzv. "nerozvinuté země" od EU a USA + dalších "kapitalistických států" každý rok do roku 2020 platby sto miliard dolarů (100 miliard)
- takže by obdrželi a "oteplovači" "nezištně pomohli rozdělit" celkem za 11 let sumu "tisíc sto deset miliard dolarů" = 1 110 miliard dolarů
- což se rovná 18 870 miliard Kč (18 bilionů, tedy cca 18 rozpočtů ČR)

Pro porovnání:

- Český HDP, tedy všechno, co vyrobíme a vyprodukujeme, byl v roce 2008 - 3,7 bilionu Kč
- ale na něj navazující rozpočet na rok 2008, tedy všechny peníze, které stát mohl utratit, bylo pouhých 1 020,6 miliard Kč (1 bilion 20 miliard)

Jde tedy, pardon, šlo a příště opět půjde o obrovské částky. Typické je to, že tzv. rozvojové země odmítly, že by někdo kontroloval, kam se ty peníze podějí.
No chápete to? Není to drzost od těch, co to platí, chtít po někom, kdo chce nějakých mizerných osmnáct tisíc osm set sedmdesát miliard, aby řekl, kam je dá? No to by tak ještě chybělo. Naše milé rozvojové státy - totiž jejich vlády - a jejich dobře placení ochránci z našich daní nedovolí, aby byla porušena jedna zásadní pravda, platící ve vztahu "odporných bílých imperialistů" a "jejich nevinných obětí"- jo a všech aktivistických organizací .
Tato zásada zní:
"Co je tvoje - to je moje! A co je moje - do toho ti vůbec nic není!"

Už chápete, proč ony takzvaně rozvojové státy, tedy země, které se většinou doslova válí na pokladech a stačilo by se pro ně jen ohnout, tak řvou? No musely by se naučit "ohýbat" a hlavně, přátelé, ona "práce bolí", že?! A kdyby nastal, nedej bože, v těchto zemích skutečný pokrok a náznak blahobytu, tak by předtím ti různí diktátoři a puncovaní vrazi a náboženští fanatici museli jít od válu. Tak honem a honem houfně přiletěli do Kodaně.
A vystupovali podle starého Stalinova hesla: "Ruky na věrch a davaj děngi!"

Ostatně si myslím, že nakonec v Kodani USA a Čína pro veřejnost zahrály divadýlko, protože ani USA ani Čína nemají žádný zájem zlikvidovat si svoji ekonomiku. To jen "zelené náboženství", ovládané a produkované mediálními manipulátory, jim nedovolí říci nahlas: "Jděte se vycpat s pitomostmi o přehřátí planety. Nic se nepřehřívá a i kdyby, stejně s tím nic nenaděláme."

Venku ječeli a prali se mladí fanatici, z nichž většina má IQ houpacího koně a zeleno-levicové přesvědčení, k čemuž se přidávají kovaní marxisté:

A jak je nějaká možnost, hned se seberou, cestu jim někdo zaplatí - u nás to byli grýnpísáci a Hnutí Duha - a už se jedou poprat. Policie má co dělat a novináři o čem psát a točit. A mládež si báječně zařádí -za naše peníze. Protože tyhle výlety platíme na daních vlastně my. Nikdo jiný. Ať s mládí vydovádí, říkalo se…

Odborníci říkají, že prý tihle dobře živení teenageři ne mají v tomto věku ještě ne úplně vyvinuté čelní laloky. Takže jsou, no jak bychom to slušně řekli - poněkud blbí, že. No podívejte se kolem sebe a vzpomeňte na své mládí… nebyli jsme o moc lepší. Jen jsme nesměli holt do tý Kodaně.

A když se něco ser…. . tak se to ser… Říká náš pracující lid. A má pravdu. Od začátku, kdy prasklo, že argumenty oteplovačů jsou vylhané, to šlo celý šejdrem. A nakonec "Matička příroda se ukázala jako pěkná kurva", když dýchla ledovým dechem na celou Severní Ameriku a na Evropu včetně Ruska. Ausgerechnet ve dny, kdy se měl celý svět usnést, že odteď už bude furt jen vedro. No a ono to dopadlo jako v té pohádce o Mrazíkovi: "Už je ti teplo děvenko?" ptá se Mrazík. "Ano, teplo, dědoušku Mrazíčku, teplo," špitne Nastěnka a zmrzne jako špalek. A je to.

A tak v den "D", kdy jsme si měli plácnout, jak je fšude vedro, mrcha Příroda se vybodla na "hokejkové křivky" a indické železniční inženýry (průmyslováky) a v Praze umrzli dva bezdomovci (kolik jich umrzlo v Moskvě, se neví, tam je nepočítají). V Německu se zastavily v mrazivém bezvětří vrtulníkové "ekopyje" a pod šedivou oblohou křemíkáři běhají kolem panelů a snaží se smést sníh, páč když není světlo, nefungují. Německo bojuje o každou kilowatu. A není kde brát!

V Rusku je taková zima, že zamrzly bankomaty a na Sibiři nejdou natočit auta. Ony ty staré československé Tatry 111, co se daly natočit i klikou, už dosloužily. A ty moderní se super-hyper elektronikou v mrazu prostě nefungují.

Ve Francii je taková zima a spotřeba elektřiny, že ředitel francouzské Électricité de France pravděpodobně kupuje svíčky a dává je na modlení. Protože mu asi co nejdřív díky mrazům zkolabuje rozvodná síť. U kanálu La Manche byla taková zima, že se uvnitř zasekly vlaky i s lidma. Dodneška se to nikdy nestalo. Zamrzly jim kabely, Frantíkům. Anebo vypadla ta elektrická síť a nikdo to nechce přiznat.

V Rusku uvázl i šéf největší vojenské aliance na světě, NATO, Rasmussen. Zamrznul mu ten jeho super- vojenský tryskáč, co má přidělený. Do Kodaně se neletělo. Všichni ti Barrosové a Rasmusseni museli vypadat jako uličníci, když jim šéf ruského zastoupení u NATO jedovatě vzkázal, že "generál Mráz zakázal odlet". Ačkoliv, oni tihle marxističtí EU funkcionáři většinou nemají o ničem ponětí.

Tak bych navrhoval, aby se obrátili na nějakého německého generála, co je v NATO, a ten by se doma zeptal tatínka či strýčka, co bojoval u Moskvy a nebo Stalingradu. Mohl by předat zkušenosti. Co je to skutečná zima. A třeba by se i našly v archivech někde doklady, jak jistý abstinent, vegetarián, milovník zvířat a ekologicky čisté přírody… jak on s jenom jmenoval. . , . jak se jen jmenoval… ááá už si vzpomínám, Hitler, jak si myslel, že už nebude mrznout. A poslal svoji armádu na Východ jen tak nalehko…

A když už nemohly létat kvůli zimě letadla na mnoha místech světa, tak to vzdal i ten nejvyšší zastánce oteplování, jistý Hussajn Obama. Nasednul do letadla s oznámením všem oteplovačů, že počasí nějak nepřeje, a z Kodaně tiše zmizel.

Takovou ostudu svět hned tak neviděl. I když bude podle vzoru egyptských faraónů jistě zapsána do zelených análů jako "skvělé vítězství".

Takže tahle super-organizovaná a mediálně připravená loupež za denního světla se prostě nepovedla.

Jen si ovšem nesmíme myslet, že je všemu konec. Zatímco jste to četli, tak do kasiček těch, co to mají vymyšleno úplně nejlíp, spadly zas nějaké vaše peníze. Za biopaliva, za "eko" elektřinu, za "ekologicky čisté výrobky", za to, že se nesmí používat takzvané GMO potraviny, že musíte …a nesmíte….

Takže, přátelé. Těch obludných 18 870 miliard, o které šlo v Kodani, to jsou jen drobné. A takzvaný "jednorázový výdaj". V ekonomice nepříliš významný činitel. Důležitější jsou ty "opakované výdaje". A dokud se nic nezmění, ty nás vysají až do morku kostí. Zelení oteplovači přes jednu porážku stále vítězí. Za naše peníze. Vytahané z našich i euro-peněženek.