10.5.2024 | Svátek má Blažena


FOTO: Diktátůrku, odejdi!

8.6.2006

Dost bylo Paroubka 13V úterý se na Václavském náměstí sešly tři tisícovky lidí nejrůznějšího věku, aby daly najevo, jak moc jim vadí samolibá, arogantní postava v čele vlády a sociálně demokratické strany. Na adresu Jiřího Paroubka se snášely nadávky a výzvy k odstoupení. Přestože současnému premiérovi chybí k odchodu ze Strakovy akademie jen dny, nejvýš týdny, lidem to je málo, a proto se vydali ke svatému Václavovi vyjádřit svou nespokojenost s tímto spojencem komunistů a zároveň vykřičet své rozhořčení nad jeho sobotním projevem, který si svou demagogií nijak nezadal s projevy bolševických vůdců nejsprostšího ražení.

Předseda vlády po prohraných volbách ukázal, o co mu doopravdy běží a že se pro Dost bylo Paroubka 7udržení moci neváhá spojit ani se stranou, jež se sama označuje za přímou pokračovatelku spolku, na jehož pokyn u nás byly zavražděny a uvězněny desetitisíce lidí a který vyhnal statisíce občanů ze země. Paroubek chce mít za spojence stranu, která se řídí ideologií, jež má na svědomí mnohonásobně víc lidských životů než nacismus...

Velká demonstrace za sesazení Paroubka a odsouzení komunismu v naší vládě se bude konat znovu 13.6.2006 od 17 hodin. Protest doplní velký doprovodný program zakončený pochodem Prahou a předáním statisícové petice za sesazení diktátora Paroubka z politiky.