3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

FOTO: Diktátůrku, odejdi!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ZUZA 10.6.2006 11:32

RÁDA BYCH PODPOŘILA..

RÁDA BYCH JELA PODPOŘIT ODSTOUPENÍ PANA PAROUBKA,ALE JSEM V PRACOVNÍ NESCHPNOSTI NĚCO BYCH CHTĚLA UDĚLAT?

Buvol 9.6.2006 13:28

Chápu to jako dobrou zprávu, že v desetimiliónovém národě se našlo jen cca 3000 lidí bez mozku nebo chcete-li debilů!!!

Ladislav N. 10.6.2006 3:30

Re: Chápu to jako ...

Na Bůvoly jste zapomněl...;-DR^

vili 9.6.2006 13:24

Hrozby třetího tisíciletí

Všichni tu bojují, s takřka mrtvým stalinským komunismem, ale že president Klaus šíří zvrhlé a úchylné učení ruské židovky Alissy Rosenbaumové, které se může stát tím nejhorším -ismem třetího tisíciletí,na to ještě žádný novinář nezareagoval! www.aynrand.cz

jdu jen tak kolem 9.6.2006 0:02

Jak hkluboko jsme klesli - ad Petr

Nebejt pražskejch pokusů dělat politiku na ulici, tak jsi ještě dneska mazal na 1. máje do ulic, ne že by ses tak bál sankcí, ale hnala by tě stará, abys přines domů mandarinky nebo banány, gumo. A kdybys byl slušnej člověk, tak se omluvíš třeba herci Janu Pospíšilovi, že kvůli blbům tvého ražení je dneska na vozejku, protože jezdil přesvědčovat provincie o tom, že Rudý Právo lže. Co dál?

upresneni 12.6.2006 10:12

Re: Jak hkluboko jsme klesli - ad Petr

Ne Janu Pospíšilovi, ale Janu Potměšilovi. :-)

Joska 8.6.2006 23:18

Tady jer bohužel zcela jasno

Pan ( měl bych spíše titulovat soudruh) Paroubek se zcela, pod tlakem, vyjevil se svým smýšlením a uvažováním zcela jasně. KSČM mu nesmrdí, spíše voní. Kterej blbec to ještě ani teď nepochopil, toho mi je líto. Proto konstatuji a jsem o tom bytostně přesvědčen, že J. Paroubek je nebezpečný člověk pro naši demokracii, uvažuje dodnes jako bolševik a já doufám, že bude z čela ČSSD brzy odstraněn. Jestli ne, pak se ČSSD+KSČM klidně spojte, aspoň bude jasno.

Mrchožrout 8.6.2006 22:55

Tolik idiotů pohromadě, to jsem dlouho neviděl.

Blbečci, kteří si na kříž pověsí prasečí hlavu,to jsou určitě Kalouskovic kluci.Kdepak jste vy hňupi byli, když si komunisti v kupónofce dělili majetek, kterej nám předtím ukradli?

Ladislav N. 8.6.2006 23:08

Re: Tolik idiotů pohromadě, to jsem dlouho neviděl.

Hehe, tobě něco, troubo, ukradli? Nebo závidíš, že na tebe nezbylo? ;-DTahle bolševická závist... Škoda, že se tím nedá rozsvítit žárovka...;-P

Joska 10.6.2006 0:57

Re: Tolik idiotů pohromadě, to jsem dlouho neviděl.

Tak, Mrchožroute nebuďte takový radikál.. Ta prasečí hlava se mi docela líbila a vlastně i " seděla". Jak jsme měli podle Vás zabránit tomu, aby si komunisti dělili majetek v kuponovce, když byli všeobecně ( parlamentem, Klausem a spol.) "omilostněni"? V naší zemi se na od jistých dob na morálno nehledí! Takže takovej Klondike... a v tom se bolševici umějí dobře orientovat, vždyť je to jejich celoživotní "hobby", ne?.

Petr 8.6.2006 18:46

Jak hluboko jsme klesli

Lidi touží po vytvoření obrazu nepřítele. Lidé (zvláště ti s nižším IQ) mají rádi jednoduchá řešení. Mrzí mě, že se tento portál snížil k tomu vyrábět z masy tupé stádo toužící po pomstě. Navíc za toho nepřítele, který je údajně trápí, roste ekonomika šestiprocentním růstem, což nemá obdoby v novodobé historii ČR. Prostě jsme se zbláznili. Po bláznivém proslovu Paroubka zešíleli tuplem všichni. Jen jsem čekal, že novináři takto tupí nejsou a budou davovou "vypatlanost" korigovat. Místo toho zveřejňují štvavé články. Lidu se to líbí. Bodejť by ne. Ve starém Římě davy šílely rozkoší, když byli dravé zvěři předhazováni křesťané. Tak navrhuji: Vyžeňme Paroubka doprostřed Václavského náměstí. Ukamenujme ho, nebo ho rovnou ukřižujme. Vrazme mu hřeby do kostí, servěme z něj oděv, strhejme z něj kůži za živa, dejme mu napít octu z houby. Vždyť to tak děláme vždycky, když se objeví někdo, kdo nás převyšuje a kdo mluví něco o cti, čestnosti, životu v pravdě.

vládík 8.6.2006 21:16

Re: Jak hluboko jste klesli

Ubezpečuji vás, že:

1. Lidé, kteří mají odlišný názor od vašeho nemusí mít nutně nižší IQ než je to vaše. Možná své IQ přeceňujete. Pomlouvat lidi s jiným názorem patřilo k základní výbavě agitátora jisté "jediné" strany.

2. Základním důvodem, proč byl "parádní proslov" tolik pitván byl a je fakt, že tímto proslovem Paroubek pouze slovně vyjádřil to, co o něm víme: že je nafoukaný (a do značné míry hloupý, i když vychytralý) diktátor.

3. To podstatné na jeho projevu je neoddiskutovatelné: postavil se na stejnou palubu s KSČ. Pokud to nevadí vám, jiným to vadí. Pokud vám to opravdu nevadí po tom, co se tady v minulosti dělo, bylo možná má poznámka k vašemu IQ příliš jemná.

Wader 8.6.2006 21:48

Re: Jak hluboko jsme klesli

Opravdu se zde zastavate cloveka, ktery podporuje komunismus ? Ten komunismus, ktery stal zivot tisice nasich spoluobcanu? Mam to chapat tak, ze s jejich smrti souhlasite ?

To uz neni o IQ, nemyslite ?

jirka.s. 8.6.2006 23:10

Re: Re: Jak hluboko jsme klesli

Vskutku úsměvné, když se "petr" zmiňuje o IQ, obzvláště o cizím.

jdu jen tak kolem 8.6.2006 23:42

Re: Jak hluboko jsme klesli

Blahoslavení  chudí duchem ..... koho, jak, v čem a čím převyšuje? Jo, arogancí, hulvátstvím, naprostou absencí kultury ... a vůbec! Nehledě na to, že jste svůj příspěvek psal v době, kdy už vešla  ve známost jeho jakoby omluva, kterou mu doporučili jeho imidžmejkři, a on ji opět pojal po svém. Tak jo, když to říkáte, ale je to moje jediná   j e d i n á !!!! chyba za 13 měsíců . Hanba mluvit, darmo blít, se říkalo u nás na severu. A potom, formulace "omlouvám se" je zcela nepřípustná, neboť předjímá prominutí prohřešku, to ale asi vysvětlí lépe nějací jazykozpytci. Určitě by bylo vhodnější po takovém fópa (faux pas) použít : přijměte, prosím, moji omluvu.  A já za sebe nepovažuji takovouto omluvu za přijatelnou, pročež ji nepřijímám a    n e o m l o u v á m    hysterii, sprosťáctví, aroganci a zupáctví, které je nám nuceno. Tož tak.

Demonstrace 8.6.2006 17:57

Program demonstrace 13.6.2006 v Praze na Václavském náměstí:

Program demonstrace 13.6.2006 v Praze na Václavském náměstí:

Luděk 8.6.2006 21:18

Re: Program demonstrace 13.6.2006 v Praze na Václavském náměstí:

Vážení soukmenovci,nezapomeňte si obléci hnědé košile a bílé podkolenky,do ruky pořádný klacek,kdyby tam nějaký socan měl přiblblé poznámky.Je mi vás líto,ale na Hradě z vás budou mít radost.

vládík 8.6.2006 21:21

Re: Re: Program demonstrace 13.6.2006 v Praze na Václavském náměstí:

To sis myslel o demonstracích po 17. listopadu také. Nebo urážíš jen lidi, kteří chtějí vyjádřit stanovisko, které se ti nelíbí?

Luděk 8.6.2006 21:45

Re: Re: Re: Program demonstrace 13.6.2006 v Praze na Václavském náměstí:

Lidé své stanovisko vyjádřili ve volbách.Před r.1989 jsme žili v totalitním státě a bojovat proti němu bylo správné a statečné.Nevšiml jsem si,že by nějak proti totalitě dříve bojovali lidé jako p.Klaus,Tlustý,Langer a jiní podobného ražení.

občan z kraje města 8.6.2006 22:09

demagoga v sobě nezapřeš

1.není to demonstrace proti výsledkům voleb 2. demonstrace nemá žádnou sovislost s Klausem   Tlustým, Langerem ostatně nikdo vám nebrání požadovat například odstoupení Klause. Vaše názory jsou prostě obrazem parobkovského fanatismu, který předpokládá, že všichni z jiným názorem jsou také fanatici, ale opačného ražení. Zkuste se vzpamatovat a uvědiömit si že existují i slušní lidé, kterým je celá politika a ODS ukradená a přesto je nenechá v klidu projev rodící se diktátorské zrůdy.

jirka.s. 8.6.2006 23:13

Re: Re: Re: Re: Program demonstrace 13.6.2006 v Praze na Václavském náměstí:

A ty jsi zřejmě topil v nějaké té kotelně, viď?

Čumil 8.6.2006 16:45

Hm, tady to máte celé...

http://www.blisty.cz/2006/6/8/art28849.html;-D

Eurorealista 8.6.2006 16:06

Pražská klasika

Tato demonstrace vznikla z mylného dojmu některých lidí v Praze, že nerozhodují volby. Pokud se Vám Paroubek nelíbí tak proti němu hlasujte! Což zajisté mnozí udělali. A protože jich bylo více než těch co byli pro něj, tak odejde. Kde je problém? Copak není demokracie?  Toto jsou zase pražské pokusy dělat politiku a ulici a dělat hysterii. Připomíná mi to demonstraci za Klause v roce 1997. Ovšem zúčastnění si musí uvědomit, že pořád žijí v zemi , ked 1,7 mil. lidí tomu pánovi dalo legitimní hlas.  Tito lidé jsou snad nějací méněcení než lidi na Václaváku, radící demokratické straně koho má mít v čele!  Straně , kterou ani nevolili! Existují města v ČR, kde dostal 45%. To tak taky mají demonstrovat, aby byla rovnováha? Až Paroubkův styl nebude úspěšný , tak ho ČSSD sesadí sama.  Nejtrapnější jsou výkřiky Parobek je Lukašenko a jiné. Tady někdo zmanipuloval volby? Tady někdo rozehnal tuto demonstraci? Prostě pražská hysterie. Ten pán je sice nesympatický, neumí prohrávat , ale diktátor to není. Takže klid. Teď se složí vláda, hlavy schladnou a jedeme dál. A někteří by měli vyrůst z toho, že věci řeší demonstrace. 

občan z kraje města 8.6.2006 18:19

zamněňujete významy a čas

To nebylo proti výsledkům voleb. byli tam i lidi co ČSSD volili. Byli tam lidi, kteří nrchtějí tolerovat překročení určitých mezí. Šel bych tam i v případě kdyby s něčím podobným vystoupil kdokoliv z politiků, bez ohledu jestli je napravo či nalevo.Nebýt toho sobotního projevu nešel bych tam. Možná se Paroubkův styl nezměnil, ale podle mne se demaskoval.

Ladislav N. 8.6.2006 23:41

Re: zamněňujete významy a čas

!! Přesně tak! ;-)R^

vládík 8.6.2006 21:23

Re: Pražská klasika

Neumím rozlišit, co je "pražské" a co "mimopražské". Ale rozhodně můžeš své stanovisko k problému vyjádřit svoláním manifestace či demonstrace v kterémkoliv městě či jiném sídle kdekoliv v ČR.

jirka.s. 8.6.2006 23:27

Re: Pražská klasika

To, že toho "pána" volilo oněch 1,7 milionu lidí, to je právě tragedie tohoto národa, který po atentátu na Heydricha zaplnil do posledního místečka Václavák od Musea po Můstek, narval Staromák, když se Gottwald vrátil z Hradu, přecpal Národní divadlo, když se podepisovala Anticharta a ještě se najde spousta parchantů, kterým se nelíbí, když se u koně sejde 3-5 tisíc lidí, kterým se nelíbí individuum, co se tak dobře poučilo z únorového puče a bralo si z něj poučení, které propagovalo i ve svém stranickém tisku a které by velice rádo zase vidělo Václavák  zaplněný od shora dolů "souhlasícími" spoluobčany.

jdu jen tak kolem 8.6.2006 23:55

Re: Pražská klasika

Nebejt

Rolen 8.6.2006 15:33

Ani jeden mandát

Na jeden mandát poslance ODS či ČSSD bylo třeba 23 tis. hlasů (u SZ přes 50 tis.). Tj. uvedená demonstrace nedosáhla síly ani jednoho mandátu! Tak vysoká je legitimita podobných akcí!

clay 8.6.2006 18:24

Re: Ani jeden mandát

ta akce je legitimní i početnou podporou petice. Nejen přítomnými. Nebyl jsem tam, přesto je podporuji. To vám asi nedošlo....