27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xury 10.9.2007 10:48

Re: Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Až doteď jsem si myslel, že se cilizovanost měří jinak než tím s kolika chlapama se může nevěsta před svatbou vyspat.

Pete Brich 10.9.2007 10:46

Septiku, když hnete tím svým jediným závitem,

vždy to pořádně zasmrdí.;-€

PB

Mirek F. 10.9.2007 10:46

Re: Já vím, také vzpomínáš ta to soudružské hrobeso na školení????

?

oakman 10.9.2007 10:46

Geronte, ty degeneráte ruského typu!!

Jak říká pan hrábě Trautenberk - dnes je to jednoduché, jen jim seženete práci a o ostatní se musí postarat sami, to my jsme je museli živit, šatitt, ženit a vdávat...a ještě nám nadávají do feudálů!!.

Ne geronte, tobě vládnout nechci, sedlákem jsem nikdy být nechtěl, nechť hovadu podá krmi někdo jiný!!!:-D

alan02 10.9.2007 10:45

Re: Re: Rusko zde nemá prakticky žádný vliv.

americké? snad čínské ne ?

oakman 10.9.2007 10:43

Já vím, také vzpomínáš ta to soudružské hrobeso na školení????

Xury 10.9.2007 10:42

Re: Re: Re: Re: Bystrov ví o čem píše

No jasně drogové mafie podplatily Clintona, aby zasáhl v Kosovu (resp. v Srbsku) a předtím zřejmě podplatily Miloševiče, aby tam utáhl kohouty a vyvolal vzpouru. No a samozřejmě nutně podplatily Kennedyho, aby  vystoupil  proti Castrovi.

oakman 10.9.2007 10:42

Další výlety mne zavedly na Hedvábnou Stezku - mohu jen říci, že srovnání hrdého Kavkazana (Gruzín, Armén, Osetijec, Mestijec)

a toho degenerovaného, ožralého, nebo zfetovaného bývalého muslima, dnes soudruha Musulmanova, byl ohromující.

Je vidět, že muslimství a komuismus mají mnoho společného - ten středověk v hlavách. Jedno svinstvo lze vytlčit jiným, ale pokud je proti svinstvu v duši kvalitní protilék, lidé se nevzdávají svého já ani po pěti generacích.

Jinak každý Armén v Americe (a jejich tam tak milion) posílá příspěvek domů. Jen pro srovnání.

gerontusinza 10.9.2007 10:41

Vždyt jsem to říkal že jste stejná sv...ňurka jako pan senátor ....Re: Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Takovíto h....by nám chtěli vládnout? Nasrath.........

Pete Brich 10.9.2007 10:40

Ano, to je, oč tu kráčí.

A proto: "Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla, tu pořádně velkou základnu armády USA potřebujeme jako sůl!!"

PB

Mirek F. 10.9.2007 10:37

Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Ach jo, tak naivní. očividně jste zažil klasické malování na růžovo ve stylu "my utlačovaní a zlí okupanti" Kdybyste se tehdy dostal do Moskvy, tak se vám zase dostane poučení o zaostalých Kavkazanech. Koneckonců i to, k čemu se přiznali "Arménka musí být o svatební noci panna, když ne, mohou jí vrátit" o velké civilizovanosti nesvědčí.

jirka.s. 10.9.2007 10:37

Re: Rusko zde nemá prakticky žádný vliv.

Jako vždy máš, septiku, zase pravdu! Ty kohoutky k vydírání si samozřejmě rusáci ponechali doma!  Výborný globální  postřeh, septiku!

P.S.: A nevadí ti, septiku, že si teď, po tebou srdečně vítaném pádu dolaru, můžeš koupit třeba PC americké provenience výrazně levněji, že?

oakman 10.9.2007 10:35

Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Mají tam dohromady čtyři náměstí, v ty dny byla plná všechna. Měl jsem pocit, že cca 1 milion Jerevanců nic nedělá, jen huláká po rynku. Omyl, hned jak jeden popojel z centra, země se věnovala každodennímu životu, viděl jsem funkce sojuzu. - Byla prohibice, nikoliv však v Arméni - místní sovět Gorbiho ignoroval. Tak se vesele sedlačilo (oni neměli kolchozy, oni měli rodiné, či vesnické "občiny"), pálil se koňak (výjimka pro export), pěstovalo ovoce na pálenku. Rychlík z Jerevanu do Moskvy byl vždy plný - co kupé, to metrák meruněk, broskví, melounů nebo hektolitr kořalky. V Jerevanu po 10 kopějkách za kilo, v Mockbě po 10 Rublících za kilo. 60 Rublů stála letenka do Kyjeva, 180 do Prahy.

Kdepak, v odlehlých končinách Sojuzu ještě existovala provtní pospolitost kmene, který má svého "papeže" už od 5. století. KřesŤané již v dobách, kdy my jsme souložili pod lipou s praotcem Čechem.

Mirek F. 10.9.2007 10:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

jasně:-)

oakman 10.9.2007 10:26

Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Jak jsem se dostal do Sojuzu? Jednodušše - to stačí zorganizovat sbírku na postižené zemětřesením v Arménii, nasbírat letadlo krámů a kontejner léků a pak, když čeští komouši nemají zájem, poslat Pánka na CCCP ambasádu, ať sežene letadlo. Tak nás málem vyhodili ze školy, ale ptoé, co jsme připravili (nakradli v našem zdravotnictví zadarmo) dostatek antibiotik, dostali jsme oficiální pozvání od Jerevanské University. U děkana mi to paradoxně zachránilo kůži po Palachiádě - byl jsem ve vylučovacím procesu, fakulta ale měla poněkud procedurální zácpu. Tak jsem mohl v červnu přistát v Jerevanu v noci, kdy město patřilo okupujícím jednotkám CA. Stovky ruských ksichtů, pískové bunkry na letišti, kolona do hotelu, na náměstích tanky - jako 68. V hotelu nás čekal děkan, s lítostí oznámil, že poděkování všem na hlavním náměstí bylo odvoláno okupační správou a že je "veselo". Ševarnadzemu se nelíbil "příliš arménský místní sovět", tak ho rozehnal armádou. Holt socialismus se musí udržovat!.

Druhý den ráno jsem se probudil v poměrném hluku. Na tom náměstí bylo asi 50 000 Arménů s vlajkami a něco křičeli. Vedlejší balkon okupovali nějací lékaři z Francie, kteří tam byli na výpomoc po zemětřasu, ti mi přeložili to hromové: "Táhněte domu, ruská svoloči!". Pak jsem uviděl pár desítek zoufalých "patrolujících" Rusů, kteří tomu čelili. V Jerevanu jsem nepotkal válejícího se opilce - pijou tam všichni a hromsky - ale na radost, ne pro zapomnění. Jediný, kdo se válel, byli místní Rusové. Arménka musí být o svatební noci panna, když ne, mohou jí vrátit. Ptal jsem se místních, jak ten středověk řeší, jen se uchechtli - "Sojuz je veliký, Rusek je dost i tady.." Jejich názor na Rusa? - "Dali jsme jim svobodu výměnou za ochranu před Turky. Oni chtějí i naši duši, ale sami žádnou nemají. Člověk, křesťan, nemůže připustit, aby mu vládla zvířata." Jojo, tak se žije na Kavkaze.

Gruzíni to mají ještě jednodušší - Než mít Moskvu na krku, je lepší mít Kobu v Moskvě.

jirka.s. 10.9.2007 10:26

Re: Pár rozdílů

Přesné, oakmane! A septik by té byzantské velmoci tady mohl dělat konsula honoris causa!

ODSak 10.9.2007 10:21

Re: Re: Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Kdyby tady byla.... zbožné přání! Nebude vyslyšeno!!! Ale můj vztah k referendu je neměnný - i "KDYBY" tady byla jakákoli vláda.

ODSak 10.9.2007 10:19

rozhodne sněmovna!

Poslanci a senátoři ODS mandát pro kvalifikované rozhodnutí od svých voličů mají! Argument, že protože otázka radaru nebyla v programu neobstojí. Pokud voliči ostatních stran nevěří svým zvoleným zastupitelům, měli by volit v příštích volbách volit lépe! A nevoliči? Ti by pravděpodobně nepřišli ani k referendu! Potom by se rozčilovali, že to neplatí, že si politici dělají co chtějí. Jste xmíchu!

Mirek F. 10.9.2007 10:17

Re: Sám jste to napsal

Nemusíme. Chovejme se tak, jak vyžadují naše zájmy. Klidně ať tady radar stojí, je-li to v souladu se zájmy Česka (Rusové na něj preventivně zameří rakety obvyklá rusko-americká praxe, tomku se nemůžeme divit, ale ani Rusko ani Amerika vzájemnou válku těžko bude chtít))

Mirek F. 10.9.2007 10:15

Re: Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Mluvím o situaci, kdy by tady byla jiná vláda než ODS.

Mirek F. 10.9.2007 10:14

Re: Když o tom mluvíš....

Ano, určitě žádný Armén nebyl v KSSS, zvlášti ti , kteří byli ve funkcích. V sovětské armádě taky Arméni nesloužili,  takže určitě žádný Armén nás v roce 1968 neokupoval. Je obdivuhodné, že i v zemi, kde ještě před osmnácti lety byla desetina obyvatelstrva v KSČ, se věří pohádkám, že národy SSSR byly kromě Rusů vždy bolševik-free, stejně tak i stovky let se táhnoucí boje mezi kavkazskými národy se interpetují jako dílo Ruska.

Veselý 10.9.2007 10:09

Re: Re: Dávám za pravdu autorovi

To snad nemyslíte vážně. Stačí se podívat do Karlových Varů. A pokud máte satelit, podívejte se na Moskvu. Na jedné straně luxus, o kterém se nám nezdá, na druhé straně ti méně šťastní. Něco jde najít i na internetu, ale to musíte umět trochu rusky.

ODSak 10.9.2007 10:09

Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Proč by vláda ODS měla být proti?

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 10:07

U takových bezduchých ODSáků je mi to zcela lhostejné.

;-D

ODSak 10.9.2007 10:07

Re: Zastupitelé nemají mandát rozhodnout v otázce radaru, Vy zmodralý bolševiku hrající si na demokrata.

Ti, kteří se zodpovědnosti bojí by měli odstoupit! Zvolíme si jiné, kompetentní!! Zastupitelé ODS mandát mají!

oakman 10.9.2007 10:06

Když o tom mluvíš....

V červnu 89+ jsem pochopil, že u nás děláme něco špatně. Jednak jsem tu "zištně" provázel partu Arménských obětí zemětřesení, které jsme s Pánkem zachraňovali před smrtí hladem a zimou téhož roku zjara. Tenkrát jsem slyšel jednu pravdu - na revoluci máte moc plné krámy. Druhou - Češi se po dvaceti letech začínají podobat Rusům - také je tu po výplatě strašně ožralých.

Když jsem tam přijel podruhé v létě chodit po horách, přistáli jsme v Rudou Army okupovaném Jerevanu - bunkry z písku na náměstích, tanky na křižovatkách, zákaz nočního vycházení, do hotelu převoz v koloně s ruskými BVP. Druhý den ráno jsem se probudil, náměstí bylo plné lidí, tak deset tisíc Arménů s vlajkami, kteří nadávali pár desítkám "patrolujících" sovětských záklaďáků. Byli to samí Rusové - žádní šikmoocí!! Když jsem se ptál, co se křicí, přeložil mi to jeden místní Frantík od Medicinnes sans frontiers: Táhněte domu!!. Takhle to tam jelo každý a celý den po celé tři týdny, co jsem tam byl. Po čase odtáhli, no a za rok zaútočili "sovětští turci" - Azerové na Karabach.

Mimochodem, nikdo nás tam neotravoval - byli jsme hosté Jerevanské university, byli jsme lidé ze země, která "také trpěla okupací" Nic jsem jim radši nevysvětloval - jim po 70 letech nešlo vysvětlit, jak se dá podepsat souhlas s okupací. Ten profesor, který nás znal říkal. "Tady by to nikdo ani neroznášel, natož podepsal. Armén Arména nesmí nutit zradit vlast!" 

To víš, když pošleš dobrým lidem pomoc ve chvíli, když ji potřebují, nemusíš být komouš, abys měl "vrata Sojuzu dokořán".

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 10:06

Naopak, všelijací čtenáři jsou těmi "pragováky" a vláda je opět ta, co píše zvací dopis Velkému bratru, tentokrát do USA.

Jen pořád nemají vhodného třídního nepřítele, tak si vytváří fantomy v zahraničí.

Mirek F. 10.9.2007 10:04

Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Hm, referendum se někdy oddůvodňuje tím, že na občany dopadnou důsledky rozhodnutí, čili by do toho měli právo mluvit, zvláště, když otázka radaru nebyla tématem předvolební kampaně a občané proto podle stanoviska k radaru volit nemohli.

Ale na to nehleďme, jsem si jist, že i v případě, že by většina obyvatelstva byla pro, zatímco vláda nikoliv, byste referendum odmítal stejně principielně...:-)

ODSak 10.9.2007 10:03

Re: Tino pro Vás jako extra magora opakuji

příspěvek oduševnělého krasavce a chytráka plný smysluplných argumentů! Udelal sis ostudu maximální septiku

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 10:02

Zastupitelé nemají mandát rozhodnout v otázce radaru, Vy zmodralý bolševiku hrající si na demokrata.

:-/