19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
třitečky 10.9.2007 11:57

Re: Svět je černobílý

Politika není o boji dobra se zlem, ale mezi dvěma zly. V tzv. geopolitice neplatí nic jiného. Jde o to, kdo nám bude škodit méně.

Snižovat otázku umístění radaru na rektální aplpinismus (z obou stran, jak radaristů tak anti) svědčí pouze o tom, že daný "autor" by se měl vyjadřovat akorát tak k novému silikonu u nějaké pophvězdičky.

čtenář 10.9.2007 11:52

Re: Naopak, všelijací čtenáři jsou těmi "pragováky" a vláda je opět ta, co píše zvací dopis Velkému bratru, tentokrát do USA.

Ano, USA se už jednou dopustily okupace, když se vylodili v Evropě a pokusily se o zločinnou likvidaci hitlerizmu, jak na to předvídavě upozorňoval V. Molotov ve svém projevu v nejvyšším sovětu v září 1939 poté, co si nacistické Německo spolu se SSSR bratrsky rozdělily Polsko. Asi jim tenkrát polští pragováci zapomněli včas napsat.

Tino 10.9.2007 11:46

Re: Svět je černobílý

 Poněkud si to odporuje. Němci tedy mají Američany se základnami a s Ruskem vesele obchodují a nemají problém. Pak tedy my také nebudeme mít problém, ačkoliv budeme mít Americký radar. Je to radar protiraketový a bude Americe eliminovat možný útok odkudkoliv. Rakušané odmítají radar u nás, ne u sebe! Švédům a Norům nikdo radar nenabídl, asi by na jejich území neplnil to, co by měl plnit.

 Nevím kde jste sebral takový chaos. Patrně vaše svéprávnost poněkud pokulhává.;-P

PPP 10.9.2007 11:45

Re: Plusy a minusy ...

Moc jsme se zlobili na Francii sladkou, hrdý albion, že nám nepomohli. A nyní, když my máme pomoci spojencům a poskytnout jim kousek Brdského lesa, tak tak říkáme: Spojencům se zásadně nepomáhá.

alan02 10.9.2007 11:43

Re: Re: a vás KGB?

To je přesně ten důvod proč jsem pro Federální vládu EU a tím pádem i Armádu EU žádná taková neexistuje. Teď to jsou jednotlivé státy evropy a každý má své politické ambice a to je problém !! a je pravda že to může oprvdu trvat i pár let než se Evropa sjednotí

ynot 10.9.2007 11:40

Re: Svět je černobílý

Např. Schroeder lezl za Putinem a nakonec byl odměněn pěkným místem do důchodu v podniku kterému pomohl jako kancléř. To není vliv? A Francie je vždy pro, když se jedná podtrhnout amiky. Asi tak děkují za osvobození .

jirka.s. 10.9.2007 11:37

Re: Ono to není třeba, protože vláda si stejně rozhodne, jak chce

Děkuji, septiku, opět jsi nezklamal a pobavil mne. Mně se totiž daleko nejvíc líbí, když se o "okupaci" rozohňují tací, se kterými v 68 fotr ještě mlátil po hajz/lících o mušle!

Tino 10.9.2007 11:37

Re: Abych to uzavřel

 Dobře se to čte.:-) Ikdyž,... nemusím se vším souhlasit, že?

ynot 10.9.2007 11:36

Re: a vás KGB?

Ono odstranit ten malý problém EU může trvat desítky let. A jak si poradila EU např. s masakrem v Srebrenici?

Ondřej 10.9.2007 11:27

Svět je černobílý

Buď východ nebo západ, svět se asi pořád skládá jen z dvou bloků. Musíme radar přijmou jinak se asi staneme ruskou gubernií. Kam ale potom asi patří Německo a Francie, Švédové, Rakušané a Norové a další, kteří potichu či nahlas plánovaný systém odmítají?? Patří tito snad do Ruské sféry vlivu? Pan autor svým článkem dokazuje svou nesvéprávnost a nesamostatnost. Analní alpinismus má v čechách dlouhou tradici. Domnívám se, že přišel čas ji zničit.

kapitán 10.9.2007 11:27

Re: Vážený autore vás platí CIA ?

Jak řešila armáda EU rozpad Jugoslávie ???

alan02 10.9.2007 11:24

Vážený autore vás platí CIA ?

Pak je jasné proč jste napsal tento článek. Rád bych vás chtěl upozornit že mezi Ruskem a USA je Evropa, sjednocená evropa, která řeči čísel má 450mil.obyvatel kteří mají vzdělání rozhodně vyšší než je to v USA a počet negramotných je opravdu menší. Prumyslový potencial sjednocené evropy je daleko větší než USA. EU má jedný problém a to nemá federální vládu jako takovou, přesně jak to je v USA.  až se vyřeší ten to problém, opravdový PROBLEM tak to bude jen dobře proto že politická roztříštěnost která zde je škodí EU ale i to se časem vyřeší, doufám a tak potom se bude stavět radar EU který bude chránit nás jako obyvatele EU.  A NE radar USA který bude podporovat agresivní politiku USA vůči  ostatním státum této planety a je jedno jestli to IRAN dnes a zítra ...kdo? kdo bude vyhlášen za nepřítele USA ?

jirka.s. 10.9.2007 11:23

Re: Re: Re: Pár rozdílů

Neboj, milicionáři! Proč bych nadával někomu jako je septik! Smát se nebo být sprostý na postižené je tedy alespoň pro mne nedůstojné. Ovšem něco jiného je taková lidověmilicionářská sv/ině jako jsi ty!

Už jsi pro mne zjistil ve vašich milicionářských archívech jména těch vrahů, co zavraždili 21. srpna 1969 v Brně Danuši Muzikářovou a Standu Valehracha?

oakman 10.9.2007 11:22

Já nemusím vymýšlet argumenty, dějiny potvrdily naše kroky.

viz příslušná literatura k rokům 88 - 89. To prostě neokecáš!! ;-D Já jsem žil to, o čem ty žvaníš !!!

jirka.s. 10.9.2007 11:18

Re: Plusy a minusy ...

Hezké, kluci milicionářský! A kdo si nebude chtít nechat tu plastiku udělat, tak AK 47 v rukou lidových milicionářů jako je "třetí" bude tím nejpádnějším argumentem, že?

P.S.: A proč si, proboha, říkáš "ferry", Fjodore Vasiljeviči?

Mirek F. 10.9.2007 11:17

Re: Mirek by chtěl zřejmě exportovat socialistický intersexualismus.

Díky za potvrzení obvyklého prskání na dálku, nejsou-li argumenty. Na aktivy jste chodil, abyste mohl škodit, o tom žádné pochybnosti, soudě podle vašich odvážných anonymních útoků. To bolševik nečekal...:-)

jirka.s. 10.9.2007 11:14

Re: Proč jsme podle Vás v NATO a EU?

No, septiku, zatím jsme v NATO! Pokud ovšem nezalezeš někam do kanálu a odborníci z NATA si udělají rešerši našeho tisku, včetně Psa, budou mít pádnou odpověď na otázku soudruha Kavana, jak z NATA vystoupit!  Něco takového jako jsi ty, by nechránil ani ten nejmilitantnější vegetarián!

oakman 10.9.2007 11:09

Mirek by chtěl zřejmě exportovat socialistický intersexualismus.

Já na školení nevzpomínám, měl jsem jednu, ta mi stačila a měla mne ráda i bez tuzemáku s kofolou.;-P

Mirek je takový ten plachý poskok z SS Mládeže, kterého zneužívaly starší ožralé soudružky..... chápu, tenhle úvod do života muže v aktivu nepřednášeli.

Pokud chceš nepřítele porazit, musíš ho poznat natolik, abys byl schopný anticipovat jeho reakce.. tak praví klasik.

My jsme v roce 89 věděli o bolševismu vše, i to, čeho všeho je schopen.

Oni nevěděli nic ani o nás, ani o našich schopnostech....;-P

jirka.s. 10.9.2007 11:08

Re: Re: Tino pro Vás jako extra magora opakuji

Septik neustále zvyšuje můj obdiv k ženské polovině naší republiky! Pokud se do jeho 37 let nenašla doposud žádná ženská, která by byla ochotná s ním jít byť by i jenom na kafe, musít tímto vyseknout všem ženám poklonu! Naděje, že se něco takového nebude množit , je velmi povzbuzující!;-D;-D;-D

kapitán 10.9.2007 11:08

Re: Ano, to je, oč tu kráčí.

To jako proč ?

Aby snad americká angličtina vyvážila ruskou češtinu v Praze a Ivanových Varech ?

Tolik vojáků snad Amíci ani v zahraničí nemají.

třetí 10.9.2007 11:06

Re: Plusy a minusy ...

Přesné a vtipné.

oakman 10.9.2007 11:04

Abych to uzavřel

Zatímco jiní se rozdělit nenechají, my jsme příkladem toho, co zbyde z "národa", který se nechá rozdělit těmi nejnižšími pudy, kde jedna polovina otevřeně kolaboruje s cizí mocí pro udržení iluze moci své. Nicméně, chápu jako slabost a malověrnost strany druhé, pokud se za tuhle radarovou sukni chce schovávat. USA za nás nevymetou z tohoto prostoru staronové kolaboranty s východním barbarem, to musíme my sami.

Tenhle "národ", to jsou dvě skupiny lidí, kteří mluví stejným jazykem. Jedni, odděni v hroší kůži dokazují, že národ může vzít čert, stačí když strana zavolá, druzí jsou tak konsternováni svou bezmocí poněkud směšné maloburžovazní menšiny, že nejsou schopni než se odvracet od bídy duše v téhle zemi. Chybí tu ti, kteří byli dříve schopni postavit tuto zemi na pevné ekonomické základy a udržet respekt k republice aspoň v té míře, že lidé  radši bojují za ní než proti ní.

Tento radar totiž neučiní USA o tolik silnějšími, ani CCCP o tolik slabšími, jako učiní nás trapnými navenek, oslabenými uvnitř.

alan02 10.9.2007 11:03

Re: Štít proti zlu

hurá ať žije demagogie!!;-€ to snad není pravda vy evidentně nechápete nic a jen papouškujete co vám kdo namluvý, ať už je to vláda naše nebo americká ?

honza 10.9.2007 11:00

Re: Další výlety mne zavedly na Hedvábnou Stezku - mohu jen říci, že srovnání hrdého Kavkazana (Gruzín, Armén, Osetijec, Mestijec)

Jsi primitiv

třetí 10.9.2007 10:55

Re: Re: Pár rozdílů

Co to ? Dnes jste nějaký slušný!

Mirek F. 10.9.2007 10:54

Re: Ale kdež, oni předstírali boševismus, naši soudruzi ho tu po okupaci hráli natvrdo.

Když chcete věřit pohádkám....

Mirek F. 10.9.2007 10:53

Re: Já vím, také vzpomínáš ta to soudružské hrobeso na školení????

Ale jinak pokračujte, znalosti soudružské hatmatilky máte očividně velké. Také obvyklý přechod k prskání, dojde-li náhle dech z neustálých tirád, taky není špatné, to už je takový psí koloritR^

Mirek F. 10.9.2007 10:51

Re: Re: Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Civilizovanost se měří i tím, že i ženy mají svoje práva, s kým před svatbou spí či nespí, je jejich věc, natož aby mohla být nevěsta vrácena jako věc, není-li panna:-/

oakman 10.9.2007 10:49

Ale kdež, oni předstírali boševismus, naši soudruzi ho tu po okupaci hráli natvrdo.

To poučení je v tom, že některé národy závist a třídní nenávist nedělí - ty malé (kromě našeho)

ODSak 10.9.2007 10:48

Re: Re: Re: Re: kdo je proti?

do třech pytlů! A ono jaxi nejde tady tak trochu radar mít a nebo tak trochu spíš nemít, nebo radši jakože být pro ale vlastně proti. Jít k volbám a zvolit konkrétní vizi budoucnosti - potom si stát za svým, nebo radsi nejít nikam a zůstat tak nejak pro vschno ale nic neschvalovat!!! Ano někdy je třeba vyjádřit se jasně!! Nemám rád šedou!!!