28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
oakman 10.9.2007 15:26

I kdyby to bylo všechno pravda, svědčí to o jediném - Rus je kolonozovatelný póvl, kterému po staletí velí cizinci. Tvoji nenávidění židé, Kavkazané nebo Prus.

Pro nás z toho vyplývá jediné - držet se dál.

Historik 10.9.2007 15:22

Re: Re: Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Takhle nějak se smáli Němci než jim Rusové nakopali zadky.

AndyO/XX 10.9.2007 15:19

Re: Re: Oakmane, ty jsi zřejmě vyštudoval VUML, že?

To byla pouze jedna část klamného židovského manévru, protože o Leninovi Rusové už něco věděli.Ale jak se jmenoval fanatický antiruský Žid, který půjčil Japoncům na válku proti Rusku cca 200 melounů ve zlatě a později se rozhodl zafinancovat i druhou útočnou vlnu Židů z USA, která předstírala obchodní zájmy v Rusku a vyklubala se z nich nakonec bolševická hovada?

kapitán 10.9.2007 15:18

Re: Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Jde to,

jen si nesmíte představovat, že maj Rusové na ponorce saunu s plaveckým bazénem, ale stejně jako rádio JEREVAN: "generále na ponorce uchází pára a je plná vody, co máme dělat" Klid molodci to je ta slibovaná naňa s bazénem.

Pavel Urban 10.9.2007 15:17

Re: Posici západu škodí ti, kteří jí nechtějí posilovat - že tu náhle mluvíš za celý kontinent....

Já si nezačal

Stredocech 10.9.2007 15:10

Re: Re: Oakmane, jste s tou VŘSR dosti mimo

"K terorismu se mohou uchýlit pouze revoluční vlády" (C) Clausewitz. Bolševici se poučili u Jakobínů a co chybělo oproti Francouzům na nadšení, dohnali zvýšeným terorem.

Stredocech 10.9.2007 15:06

Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

A je zajímavé, jak takovéto výsledky mohou dosáhnout s údajně dvacetinou amerického vojenského rozpočtu :-D:-D

jh 10.9.2007 15:05

Re: Oakmane, jste s tou VŘSR dosti mimo

Ano co svět světem stojí žádný feudál nikoho nenutil aby za něj bojoval. Vždy se jednalo o nadšení nebo ho dobře zaplatil.A nějaké kecy o 7 nebo 14 letech služby - to je prosím Vás propaganda. 

Skybird 10.9.2007 15:05

Re: Re: Re: Re: Pan Bystrov je se svými názory úplně vedle .....

Vážená jepice, pečená kachna je buďto dobrá a nebo nedobrá a následně již není tak důležité, kdo a jak ji kdysi "vyseděl" z vajíčka. A stejně je to i s tím radarem. Takže klidně prohlásím, že Tvrdík zahříval špatné vajíčko.

Ale co to povídám, kolik ty za svůj jepičí život můžeš ochutnat kachen ?

Historik 10.9.2007 15:04

Re: Oakmane, ty jsi zřejmě vyštudoval VUML, že?

Peníze poskytlo císařské Německo, rudí komisaři dostávali pistole Mauser, můžete je vidět dokonce i v tendenčních sovětských filmech.

Historik 10.9.2007 15:02

Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Zajímalo by mě, kdy naposledy ruské expediční jednotky v cizí zemi, jako např. americké v Iráku shazovaly cizímu státu na hlavu bomby? Vůbec se Rusům nedivím za svá vojenská opatření, když vidím americkou přítomnost okolo Ruska. Nikde nic takového nevidím na mapě okolo USA. Rusko je i nadále velmoc, a nikdy nepřestalo být, přestože někteří posměváčci tady v té diskusi ve svých výlevech nevědí, kdy přestat s těmi svými nesmyslnými žblepty o Rusech a jejich údajné zaostalosti. Vždycky když Rusové předvedou nějaký nový zbrojní systém, třeba novou stíhačku, tak jsou všichni vyvalení a na půl roku ztratí řeč. Když je v tisku záběr ruské ponorky, tak jen proto, že to Rusové chtějí. Nedávno šel v televizi americký seriál o ruských a amerických ponorkách, který přes veškerou snahu zesměšňovat Rusy vyzněl naprosto v jejich prospěch. V americké ponorce nebylo k hnutí a v té ruské měli námořníci dokonce plavecký bazén a saunu. O MHD pohonu v ponorkách si Američané mohou nechat jen zdát. Rusové provozují už několik desítek let na oběžné dráze Země kosmickou stanici s lidmi. Když Američané chtějí odstartovat raketoplán, tak je to fraška na pokračování a nakonec se to mnohdy neuskuteční.

Že životnost radaru v Brdech v konfliktu by byla krátkou otázkou, je jasné jak Američanům tak Rusům. Česká republika se jen stane živým štítem pro Američany. Američané chtějí jen vytvářet problémy a napětí v Evropě, tyto hlasy jsou v USA, jen v ČR se to lidem zatajuje.

Velmi se mýlí ten, kdo vnucuje lidem tvrzení, že poslanci PČR mají mandát pro přivedení cizí armády na území ČR. Poslanci PČR takový mandát nemají. Nic takového před volbami nikdo z nich ve své kampani neříkal, protože by pak nebyl nikdy zvolen.

Historik 10.9.2007 15:02

Re: Výdaje na zbrojení

:-DAno výdaje SSSR na obranu byly vždy cca. 4,8% celkového rozpočtu, zatímco v USA to byla tak polovina rozpočtu. Najděte se Rudé právo téměř z libovolné doby mezi r. 1948 a 1989 a tam to určitě bude.:-D

slovan 10.9.2007 15:02

Re: Re: Re: Re: Radar by nebyl žádný problém, US základny v Německu nejsou žádný problém

Je tam americka zakladna Quantanamo,  za ery SSSR  tam asi radary vyuzivane pro SSSR byly, dnes si to netroufnu odhadnout, v rusku vladne trzni statni kapitalismus a tak Fidel zustal na budovani socialismu sam, jen se s nim trochu kamaradi Hugo a Kim. Neni duvod, proc by mel jit Putinovi na ruku

ps 10.9.2007 15:01

Re: Re: Re: Re: Re: kágebák jako prezident

CIA zcela určitě  nebyly ovečky ale srovnávat jejich činnost například s tím, co se dělo v SSSR ve 30. letech a za co byla zodpovědpovědná předchůdkyně KGB, je jako srovnávat nebe a dudy. Tato organizace má na svědomí, bez přehánění, milióny obětí.

AndyO/XX 10.9.2007 14:59

Oakmane, ty jsi zřejmě vyštudoval VUML, že?

Odkdypak dělal revoluci v Rusku jak ty říkáš mužik, ty mudrlante?K tomu bylo zapotřebí dosti peněz, snad si nemyslíš že ten sexgrupáč v Zimním paláci by zlomil takové impérium, jako bylo Rusko, téměř bez boje?Jákob z Rudé synagogy si ještě prý po letech stěžoval, že ho to stálo dost.

Historik 10.9.2007 14:56

Re: Posici západu škodí ti, kteří jí nechtějí posilovat - že tu náhle mluvíš za celý kontinent....

R^R^R^R^

Historik 10.9.2007 14:51

Oakmane, jste s tou VŘSR dosti mimo

Revoluci umožnilo bolševikům mocenské vakuum, které vzniklo po ztrátě autority slabé Prozatímní vlády. Pak stačilo zmocnit se poměrně malými silami moci v Petrohradě a terorem postupně zbudovat Rudou armádu. Rolníci nechtěli bojovat ale rudí je k tomu (na rozdíl od bílých, kterým byly podobné postupy většinou cizí) donutili.

Počet nerusů v řadách komisařů výrazně převyšoval jejich podíl v obyvatelstvu Ruska a řada z nich byli cizinci, jako kuriozita se uvádí několik Číňanů a jeden americký černoch.

Sekac 10.9.2007 14:47

Re: Měli bychom USA poděkovat za to, že platí vyzbrojení a vystrojení cca 64% sil NATO.

Uctive podekovat. Ani jsme ho nezadali a on nas vyzbrojil. Ale zadarmo to nedela. Ted nam treba americky bratr, ktery vlastni rakousky Steyr, prodal zajice v pytli za par desitek miliard.

Sekac 10.9.2007 14:44

Re: Radar zažené iránské, ruské a korejské imperialisty a vypukne ráj na Zemi

Ruseni televizniho signalu

http://mobil.idnes.cz/spustili-u-fona-a-lidem-zacal-vypadavat-televizni-signal-pky-/mob_operatori.asp?c=A070910_104129_mob_operatori_hro

oakman 10.9.2007 14:43

Posici západu škodí ti, kteří jí nechtějí posilovat - že tu náhle mluvíš za celý kontinent....

Je zvláště důležité dbát názorů těch zemí západu, které jsou již dnes "okupovány" ekonomickými imigranty, kteří přišli vzít Euro a dát víru v Alláha.

Jěště tu o Trautenberkovi...... prosííííím;-D;-D;-D;-D

Historik 10.9.2007 14:42

No, aby bylo možné vnímat EU jako jednoho partnera, MUSELA by

EU stát jednoznačně za svými členy navenek. Jako je nemyslitelné, aby se třeba stát Missouri postavil v případném územním sporu USA s Kanadou či Mexikem na stranu Kanady či Mexika, nesměla by se např. Francie postavit ve sporu Španělska s Marokem o jeden ostrov ve Středozemním moři (a de fakto celé území Ceuty) na stranu Maroka. A rovněž by se EU musela postavit za Dánsko ve věci karikatur, pokud tu byly např. útoku na dánské ambasády.

Mimochodem, ten spor Španělska s Marokem, hrozící ozbrojeným střetem nakonec urovnali Američané !!

oakman 10.9.2007 14:40

To je hlína!!!!

To byl Otčenáš nebo Zdrávas????;-D;-D;-D

oakman 10.9.2007 14:38

Měli bychom USA poděkovat za to, že platí vyzbrojení a vystrojení cca 64% sil NATO.

Proč nevynadat spojenci za to, že dělá něco, na co my nemáme ani mozky ani peníze.

Nebo se snad rýsuje "Tvrdíkův protiraketový deštník"?

zlý kukuč 10.9.2007 14:38

Radar zažené iránské, ruské a korejské imperialisty a vypukne ráj na Zemi

A jako odvetu preventivního úderu na radar můžeme vyhrožovat  bombardováním těchto cílů: Karlovy Vary (ruská klientela) a Teplice ev. Piešťany (Arabská klientela).

Napadlo někdy někoho z radarhujerů, že si nasíráme budoucí US administrativu, která bude uplatňovat jinou zahraniční politiku vůči Rusku ? To jim nedochází, že radar vytrejdují za něco jiného ?

oakman 10.9.2007 14:36

Je to taková výzva....

chcete - li mít posici aktivního partnera, musíte pořešit vlastní bolševiky. To víme už dávno, jen se nám do toho jaksi nechtělo.

Balon je na straně aktivních - ti mohou přesvědčit nerozhodné - neměli by však ztrácet čas denunciací protistrany, ona sama to umí lépe (viz Chytilová) a nadto, bolševika je třeba zastovat zejména tady, kdy škodí budoucnosti ve jménu svojí špinavé minulosti.

Někteří tu tvrdí, že kdo je pro, je vlastizrádce. To se dá ovšem říci i o tom, kdo trvá na nicnedělání a doufání, že se to zase přežene.

Jinak Pro nácka Andyho - tomu Cobeckému Cojuzu sice veleli židé (ne výrazně, řekl bych proporčně) ve spolupráci s dalšími "triviálně zdělanými" vyvolenými z různých národů, ale revoluci - ten mlýnek na maso dělal mužik. CCCP vítězilo angažováním milionů, a židů rozhodně tolik nebylo. Podobně jako Polák, Ukrajinec, Srb je Rus homunkul, který schovává svou degeneraci za "židovské spiknutí". Má recht! On se na bídném slovanském východě mužik neměl lépe než za bolševika.

Víme, u nás je to trochu jinak. Od té doby, kdy jsme se izolovali od nebezpečí dělat Slovákům druhý kus "mostu na východ", jsme země ležící na půl cesty z Berlína do Vídně. To determinuje naši posici. Myslet si, že po 50 letech hlídání US Army Němec přestane s politikou, kterou s přestávkami (to když dostane přes držku) praktikuje už tisíc let.....

benon 10.9.2007 14:35

Další Mnichov ne

Mnichov se opakovat nebude,pokud se EU nezalekne,tak jako kdysi Francie a Anglie,které mohou za poválečný rozmach komunistů v Evropě...Hitler se nechal být a pak se hoši v angl.tvrďácích divili,kdo  poroučí Evropě...A pakt NATO???ten je opravdu bez USA a VB nebojeschopný,stejně jako kdysi bez SSSR Varšavská smlouva...Evropa se hlavně nesmí posadit před Ruskem a Ameičany na zadek...

Ludva 10.9.2007 14:32

Re: Re: Ruské reakce na radar v ČR jsou určeny především ruskému publiku

To byl americký průzkum, nejspíš v Praze. Tak moc bych ho nebral.

Malý Bobeš 10.9.2007 14:32

výdaje na zbrojení dle Wikipedia org

Pořadí Země Výdaje na zdbrojení USD Datum informace

1 USA 478,200,000,000 2005

5 Čínaká LR 41,000,000,000 2005

6 BRD 33.200,000,000 2005

9 Rusko 21,000,000,000 2005

Historik 10.9.2007 14:31

Ve světle, co dnes víme o skutečném stavu sovětských raketových vojsk

počátkem 60 let a např. havárii ponorky K 19 (1961) a co už tehdy alespoň z části věděl Kennedy, představovaly sovětské rakety s jadernými hlavicemi na Kubě zvýšení počtu střel mířících na USA na minimálně dvounásobek.

Radar ani antirakety v Polsku (v počtu 10) nepředstavují téměř žádný posun jaderné rovnovány uvážíme li, že jediná ruská ponorka třídy Akula (Tajfun) nese 20 raket, které mají každá 10 hlavic.

Sekac 10.9.2007 14:29

Re: Imperiální RUSKO

Sibir nebo Aljaska ...