9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 10.9.2007 10:26

Re: Pár rozdílů

Přesné, oakmane! A septik by té byzantské velmoci tady mohl dělat konsula honoris causa!

třetí 10.9.2007 10:55

Re: Re: Pár rozdílů

Co to ? Dnes jste nějaký slušný!

jirka.s. 10.9.2007 11:23

Re: Re: Re: Pár rozdílů

Neboj, milicionáři! Proč bych nadával někomu jako je septik! Smát se nebo být sprostý na postižené je tedy alespoň pro mne nedůstojné. Ovšem něco jiného je taková lidověmilicionářská sv/ině jako jsi ty!

Už jsi pro mne zjistil ve vašich milicionářských archívech jména těch vrahů, co zavraždili 21. srpna 1969 v Brně Danuši Muzikářovou a Standu Valehracha?

třitečky 10.9.2007 9:46

.

Nejde o to, zda spadneme dosféry vlivu amíků nebo sféry vlivu rusů. Jde o to, zda máme šanci vliv rusů umenšit či zda tuto šanci si sami promarníme i přes vysokou pravděpodobnost, že druhou takovou již nedostaneme.

Pro kolektivisty více po lopatě: jde o to, zda budeme bývalou kolonií nebo zda budeme kolonií nad kterou protektor jen dočasně ztratil kontrolu.

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 9:59

Tak si říkám jestli jte tak prostoduchý nebo to jen hrajete?

Od Ruska získáváme strategické suroviny za světové ceny a Rusko zde nemá prakticky žádný vliv. USA tu mají ohromný vliv i přesto, že nám nejsou schopny nabídnout nic podstatného, co bysme nekoupili jinde levněji. Nemluvě o tom, že doplácíme přímo na jejich dobyvačnou politiku.

jirka.s. 10.9.2007 10:37

Re: Rusko zde nemá prakticky žádný vliv.

Jako vždy máš, septiku, zase pravdu! Ty kohoutky k vydírání si samozřejmě rusáci ponechali doma!  Výborný globální  postřeh, septiku!

P.S.: A nevadí ti, septiku, že si teď, po tebou srdečně vítaném pádu dolaru, můžeš koupit třeba PC americké provenience výrazně levněji, že?

alan02 10.9.2007 10:45

Re: Re: Rusko zde nemá prakticky žádný vliv.

americké? snad čínské ne ?

oakman 10.9.2007 9:39

Andy, ty jsi velmi primitivní robot - koukám, že ti nikdo nechce udělat upgrade operačního systému HitlerVista1933

Ano Andy, nevládne tam ani Pruský Kaizr, kerý moudře držel cizince u dvora a mužika rypákem v bahně, on tam nevládne ani ten tvůj židobolševik, který mužika vytáhl z bahna, pokusil se ho vzdělat a civilizovat do podoby Homo Sapiens za použití nechopných "reformy" jako paliva doby, on tam nevládne ani ten "internacionalismus", který jim diktoval "osvobozovat" trpící dělníky celého světa (čti - po obsazení nevyvraždit = osvobodit).

Dnes tam ten ožralý dobytek vládne skrzevá svoje lampasáky a fízly. Čili nová fáze 1 - budeme tak dlouho vraždit, dokud tu nezbydou jen stejně myslící. Mužik má zase rypák dole, jen bláta trochu ubylo...

Pokud existuje Ruský národ, srovnání toho národa, za který mluvil Tolstoj a Dostojevskyj s tím, za co mluví RassPutin, potvrzuje teorii, že jako kříženec Ukrajince, Švéda a Mongola, který se "učil od Prusů", je Rus tím největším outbreedem okolo nás. Naše jediná klika je v tom, že doufejme vychcípají dříve než znovu "osvobodí" půl Evropy.

Andy tu fandí národu, který musel "osvobodit" ČSR - to aby se konečně naučil používat splachovací záchod a vytírat si zadek. Dále jsme ho naučili jíst příborem, rozlišovat hovězí od svininy, konečně pochopil, že mjaso u nás není z koček a psů....

Mirek F. 10.9.2007 9:43

Re: Andy, ty jsi velmi primitivní robot - koukám, že ti nikdo nechce udělat upgrade operačního systému HitlerVista1933

.. a o tom všem jste už před listopadem mluvil na Kavkaze s tamními okresními hejtmany:-)

oakman 10.9.2007 10:06

Když o tom mluvíš....

V červnu 89+ jsem pochopil, že u nás děláme něco špatně. Jednak jsem tu "zištně" provázel partu Arménských obětí zemětřesení, které jsme s Pánkem zachraňovali před smrtí hladem a zimou téhož roku zjara. Tenkrát jsem slyšel jednu pravdu - na revoluci máte moc plné krámy. Druhou - Češi se po dvaceti letech začínají podobat Rusům - také je tu po výplatě strašně ožralých.

Když jsem tam přijel podruhé v létě chodit po horách, přistáli jsme v Rudou Army okupovaném Jerevanu - bunkry z písku na náměstích, tanky na křižovatkách, zákaz nočního vycházení, do hotelu převoz v koloně s ruskými BVP. Druhý den ráno jsem se probudil, náměstí bylo plné lidí, tak deset tisíc Arménů s vlajkami, kteří nadávali pár desítkám "patrolujících" sovětských záklaďáků. Byli to samí Rusové - žádní šikmoocí!! Když jsem se ptál, co se křicí, přeložil mi to jeden místní Frantík od Medicinnes sans frontiers: Táhněte domu!!. Takhle to tam jelo každý a celý den po celé tři týdny, co jsem tam byl. Po čase odtáhli, no a za rok zaútočili "sovětští turci" - Azerové na Karabach.

Mimochodem, nikdo nás tam neotravoval - byli jsme hosté Jerevanské university, byli jsme lidé ze země, která "také trpěla okupací" Nic jsem jim radši nevysvětloval - jim po 70 letech nešlo vysvětlit, jak se dá podepsat souhlas s okupací. Ten profesor, který nás znal říkal. "Tady by to nikdo ani neroznášel, natož podepsal. Armén Arména nesmí nutit zradit vlast!" 

To víš, když pošleš dobrým lidem pomoc ve chvíli, když ji potřebují, nemusíš být komouš, abys měl "vrata Sojuzu dokořán".

Mirek F. 10.9.2007 10:14

Re: Když o tom mluvíš....

Ano, určitě žádný Armén nebyl v KSSS, zvlášti ti , kteří byli ve funkcích. V sovětské armádě taky Arméni nesloužili,  takže určitě žádný Armén nás v roce 1968 neokupoval. Je obdivuhodné, že i v zemi, kde ještě před osmnácti lety byla desetina obyvatelstrva v KSČ, se věří pohádkám, že národy SSSR byly kromě Rusů vždy bolševik-free, stejně tak i stovky let se táhnoucí boje mezi kavkazskými národy se interpetují jako dílo Ruska.

oakman 10.9.2007 10:49

Ale kdež, oni předstírali boševismus, naši soudruzi ho tu po okupaci hráli natvrdo.

To poučení je v tom, že některé národy závist a třídní nenávist nedělí - ty malé (kromě našeho)

Mirek F. 10.9.2007 10:54

Re: Ale kdež, oni předstírali boševismus, naši soudruzi ho tu po okupaci hráli natvrdo.

Když chcete věřit pohádkám....

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 9:48

Tak jste předvedl, že jste rasistický primitiv, co tam máte dál skoro skopčáku?

8-o

Tino 10.9.2007 9:34

Každý tady bude pro nebo proti.

 Nikdo už své přesvědčení nezmění a bude uvádět své důvody a fakta. Rozhodně je to politický problém, který však rozjela původně ČSSD svým tajným jednáním. Její vstřícné gesto pro americký radar se posléze změnilo v populistické pokřikování o referendu. ODS se jednoznačně od počátku své vlády postavila k problému věcně a otevřeně. Jde tedy o politický zápas ČSSD, o znovu nabytí moci. Jakýkoliv populistický krok proti opozici je dobrý. Komunistické - "účel světí prostředky" se v radarovém problému používá do důsledků.

 Já tady nepohnu s názorem všelijakých "maximů" nebo "Radků". Jejich zavilost vůči ODS a koaliční vládě jim ani neumožňuje jiný přístup. Nejde vůbec o radar samotný, jde jim o jakoukoliv možnost napadnout ODS a zvýšit agitací aspoň trochu preference levice. Pokud by byla u moci ČSSD a projednával se radar, pak by zajisté(což už předvedli svým utajeným jednáním) z většiny nenacházeli na radaru nic kontroverzního. Pravice a její vláda je jim solí v očích. Spojuje to ČSSD s Komunisty a ani Paroubkův poslední názorový "veletoč", podle kterého se jejich strana má odlišit od Komunistické a tím získat nové voliče, nic nezmění na faktu jejich současné i budoucí úzké spolupráci.

 Takže "maximové" přiznejte chlapsky barvu! Stačí vždy místo názoru v diskuzi napsat - "Jsem komunista!" a to všem rychle bude jasný váš názor. :-)

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 9:42

Tino pro Vás jako extra magora opakuji

Jsem pravicový libertarián, bezbožník, český nacionalista a xenofob, ale s normálními ani namodro přelakovanými rudochy se nepaktuji. Když nemáte argumenty, tak alespoň nelžete.

Navíc ODS není pravice, ale skládka všelijakých bezduchých kreatur bažících po výhodičkách na úkor občanů ČR.

ODSak 10.9.2007 10:03

Re: Tino pro Vás jako extra magora opakuji

příspěvek oduševnělého krasavce a chytráka plný smysluplných argumentů! Udelal sis ostudu maximální septiku

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 10:07

U takových bezduchých ODSáků je mi to zcela lhostejné.

;-D

jirka.s. 10.9.2007 11:08

Re: Re: Tino pro Vás jako extra magora opakuji

Septik neustále zvyšuje můj obdiv k ženské polovině naší republiky! Pokud se do jeho 37 let nenašla doposud žádná ženská, která by byla ochotná s ním jít byť by i jenom na kafe, musít tímto vyseknout všem ženám poklonu! Naděje, že se něco takového nebude množit , je velmi povzbuzující!;-D;-D;-D

ODSak 10.9.2007 9:55

Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Tak musím uznat, že tohle zaslouží pochvalu! Souhlasím! Případné referendum by pravděpodobně - nehledě na skutečný důvod -  bylo jen kulisou pro pokus zvrátit demokratický vývoj, popření výsledku voleb a návrat ČSSD, tentokrát s neskrývanou podporou komunistů k vládě! Referenda se nebojím, ale považuji ho zbytečný luxus! Máme své zastupitele,kteří by měli zodpovědně rozhodnout a neschovávat se za anonymitu referenda!

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 10:02

Zastupitelé nemají mandát rozhodnout v otázce radaru, Vy zmodralý bolševiku hrající si na demokrata.

:-/

ODSak 10.9.2007 10:07

Re: Zastupitelé nemají mandát rozhodnout v otázce radaru, Vy zmodralý bolševiku hrající si na demokrata.

Ti, kteří se zodpovědnosti bojí by měli odstoupit! Zvolíme si jiné, kompetentní!! Zastupitelé ODS mandát mají!

Mirek F. 10.9.2007 10:04

Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Hm, referendum se někdy oddůvodňuje tím, že na občany dopadnou důsledky rozhodnutí, čili by do toho měli právo mluvit, zvláště, když otázka radaru nebyla tématem předvolební kampaně a občané proto podle stanoviska k radaru volit nemohli.

Ale na to nehleďme, jsem si jist, že i v případě, že by většina obyvatelstva byla pro, zatímco vláda nikoliv, byste referendum odmítal stejně principielně...:-)

ODSak 10.9.2007 10:09

Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Proč by vláda ODS měla být proti?

Mirek F. 10.9.2007 10:15

Re: Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Mluvím o situaci, kdy by tady byla jiná vláda než ODS.

ODSak 10.9.2007 10:21

Re: Re: Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

Kdyby tady byla.... zbožné přání! Nebude vyslyšeno!!! Ale můj vztah k referendu je neměnný - i "KDYBY" tady byla jakákoli vláda.

Mirek F. 10.9.2007 10:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Každý tady bude pro nebo proti.

jasně:-)

jasan 10.9.2007 9:24

lepsi jeden radar

nez 20 mesit

Mirek F. 10.9.2007 9:26

Re: lepsi jeden radar

Zabrání radar imigraci?

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 9:34

Ještě lepší je žádný radar a žádné mešity

;-P