29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bara 17.5.2006 14:18

Re: papouskovani politicke demagogie

Patriku, nejsem papoušek bez rozumu. AŤ si melouni dělají co chcou, ALE JÁ NECHCI MÍT VE SVÉM OKOLÍ ŽÁDNÝ VĚTRNÍK !!!!   ANI NA DOHLED, ANI NA DOSLECH.  Stačí Vám to vysvětlit takto ?  

Mirek 17.5.2006 14:14

Re: Bozi a vetrne mlyny

Tak uz jsou tu vsichni rodice a pratele CEZu. Clanky jsou hezke, plne formulaci mozna, zrejme, nebo "muzeme se jenom dohadovat". Jako v Rudem pravu, blahe pameti. A pomoci techto formulaci nas autori vedou k zaveru ze subjekt  je mozna zlodej, mozna si chce zajistit imunitu, proste mu pomoci mozna prisiji vsechny nejodpornejsi motivace. Dopustil se subjekt trestneho cinu? Je obzalovan nebo vysetrovan? Mozna? Muzemesejenomdohadovat. Ale v napsani hnusneho clanku nam to nebrani. Vraceji se mi vzpominky na dobu nedavno minulou.

bara 17.5.2006 14:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jinak by nám měl pan Bursík vysvětlit, co si představuje

Tak tohle jsou úplně nejsqjelejší myšlenky !!!! R^;-D

ano vím 17.5.2006 14:11

Re: Re: Když zloděj křičí chyťe zloděje

Taky jsem nepsal, že dává.

ano vím 17.5.2006 14:08

Re: Vy víte o nějakých "zvěrstvech" kolem Temelína, který

.

parik 17.5.2006 14:08

Re: co slovo, to perla

a kde beres ze to co tu nakej pisalek vysmoli je automaticky pravda? netvrdim ze nene, ale ty bys nemel tvrdit ze je jen proto ze mas podobnej pocit. Pocity nejsou dukazy.

parik 17.5.2006 14:06

Re: Bozi a vetrne mlyny

jenze on jim tam zakazoval jen vstup bez predchoziho ohlaseni

parik 17.5.2006 14:05

papouskovani politicke demagogie

Vladnoucim stranam se snazi lezt do zeli dalsi a ty se tomu logicky brani, Prekvapuje me jak snadno lidi prebirate jejich retoriku. Pritom ani tyhle strany se ve vlade nechovaji o moc jinak. Jste jak papousci bez vlastniho mozku.

Nebojim se ze by zeleni rozvratili republiku, zase tolik hlasu jim nikdo neda (aby byly vudci a tvurci stranou). Na druhou stranu doufam, ze s tou troskou, co snad ziskaji, budou moct v parlamentu zablokovat jeste vetsi pi*oviny, ktery jsou schopny predlozit ostatni poslanci.

Ivan Brezina 17.5.2006 14:00

Bozi a vetrne mlyny

Causa Petra Pavka je identicka s causou Grossova bytu. Jediny rozdil je v tom, ze Gross odmital sdelit, kde na byt vzal, zatimco Pavek odmita sdelit, jak utratil penize nas vsech. Pri blizsim pohledu se clovek neubrani podezreni, ze Pavek se snazi proniknout do poslanecke snemovny hlavne proto, aby ziskal imunitu. Ze stejneho duvodu take mozna odmita do dve obce vpoustet statni uredniky. Co kdyby se nahodou zajimali o vyuctovani dotace na VE? Mam pro ne tip, ktery je ale asi jen spickou ledovce. Podle castecneho vyuctovani vyuziti statni dotace, ktere pred casem na Psu zverejnil jeden ze ctenaru, dostala cca 1 milion korun firma, ktera pro Jindrichovice zajistovala "audiovizualni dokumentaci"projektu: cesky receno fotky a videa. Kazdy kdo se pohybuje v mediich vi, ze je to predrazene nejmene o rad. No a majitelem tehle firmy je clovek, ktery se shodou okolnosti taky jmenuje Pavek. Lisi se jen krestnim jmenem. Pane Pavku, pokud to ctete, vzpomente si na uslovi o bozich mlynech. Melou mnohem spolehliveji nez ty vetrne...

Flasi 17.5.2006 14:00

Re: Re: Vy víte o nějakých "zvěrstvech" kolem Temelína, který

A kolik nas ta sranda stala? Ja bych rekl, ze Temelin platil CEZ, coz je firma sice statni, ale nedotovana ze statniho rozpoctu.

Temelin mel puvodne opravdu nahradit nekolik starych uhelek, ale protoze proti nemu byl obrovsky ryk a stavba se protahovala, tak CEZ neponechal vec nahode a severoceske elektrarny se kompletne odsirily a castecne modernizovaly.

Spise bych se zeptal, co sem motate cenu Temelina.

VladaPing 17.5.2006 13:46

Re: nejde jim přece o zisky,ale o přírodu.

Taky dobrý..

A tenhle znáte?

Franta 17.5.2006 13:46

podpora

S podporou bývalého prezidenta dojdou hodně daleko.Věřím, že pod hranici pěti procent.

Mirek 17.5.2006 13:44

Clanek v principu nesmyslny

Autor, stejne jako v nedeli p. Zelezny (ovsem oba ze zcela odlisnych motivaci) vyvozuji, ze clovek, ktery se venuje stavbe vetrnych elektraren nesmi vstoupit do politiky, notabene za stranu prosazujici vetrnou energii. To je zjevny nesmysl, protoze to by potom nemohl vstoupit do politiky nikdo z podnikatelskych kruhu, protoze drive nebo pozdeji bude rozhodovat o zakonech, ktere se ho dotknou. Co vice, napr. prosazeni danovych ulev by bylo nemozne, protoze kazdy plati dane a pokud by prosazoval jejich snizeni, dostal by se do stretu zajmu. Pak uz staci jenom clanek dokoreni naznaky ve stylu "nic nevim, ale vsichni rikaji, ze to bude peknej smejd" a mame dalsi odpudivy clanek na svete. 

Stredocech 17.5.2006 13:40

já bych to upřesnil

Jako moje nenávist k ideologizujícím demagogům všech barev, tou trpím už od dětství.

76house 17.5.2006 13:37

Re: Vy víte o nějakých "zvěrstvech" kolem Temelína, který

Co sem motate dotace? vite vubec, kolik nas vsechny ta sranda v jiznich Cechach stala? Proklamovany zisk CEZu je mimo jine tvoren exportem temelinske elektriny, ktera mela puvodne nahradit elektrinu ze zastaralych uhelnych elektraren v devastovanych severnich Cechach.

76house 17.5.2006 13:30

Re: Re: Re: Ropák

Autor neni jen jaderny fyzik, ale taky zamestnanec CEZu (JE Dukovany) a clen ODS, coz jeho vytrvalou kritiku pana Pavka coby propagatora OZE a clena Strany zelenych stavi trochu do jineho svetla. Proto se ani moc nepozastavuji nad terminy "nepruhledne" a "podezrele" v clanku. Na druhou stranu si autora vazim jako odbornika a rad si prectu jeho clanky o jaderne energetice, prestoze u nej v posledni dobe prevazuji spise tyto "investigativni" prispevky. Co se tyka pana Breziny, mel jsem na mysli zejmena jeho nepokrytou obhajobu GMO a aktivit spolecnosti Monsanto (viz archiv clanku na BListech).

Pavel 17.5.2006 13:21

co slovo, to perla

Co slovo ve Vašem článku, to perla a pravdivá! A co k tomu dodat? Jen to, že na tohoto lídra strany zelených bylo v souvislosti s jeho "větrnými aktivitami" podáno trestní oznámení. Škoda, že svolu inteligenci zaprodal mamonu.

tygr007 17.5.2006 13:19

odpovedi na tyto otazky hledejte na http://proatom.luksoft.cz

Flasi 17.5.2006 13:18

Re: Re: Re: Blahoslavení chudí duchem

Mozna vam o uniklo, ale my se tady bavimo o tom znamem biblickem citatu. Kdo a kdy rekl "Blahoslavení chudí duchem, neboť oni nevědí co činí" netusim a nevim proc to sem pisete.

šašek 17.5.2006 13:13

Re: Ptám se: 1) Jak je možné, že Pávek za zjevné zneužívání

pouze k bodu 1: Zřejmě není lakomý

Stredocech 17.5.2006 13:10

Re: Když zloděj křičí chyťe zloděje

A pozor. EU nám peníze na větrníky nedává, ač nás nutí stavět "obnovitelné zdroje." Naopak, tyto zdroje permanentně dojí peníze od odběratelů elektřiny cestou povinných odkupů za několikanásobek tržní ceny. Pokud budou existovat tyto povinné odkupy, jsou tyto větrníky drahé i kdyby byly zadarmo.

Stredocech 17.5.2006 13:06

Vy víte o nějakých "zvěrstvech" kolem Temelína, který

dodává podstatnou část u nás vyrobené elektřiny a navzdory opačnému tvrzení propagandy zelených nečerpal žádné státní dotace.

Naopak, zisku ČEZ chce současná vláda použít na náhrady části škod, způsobených letošními povodněmi. A ten zisk je tvořen z velké části prodejem "jaderné" elektřiny z Dukovan a Temelína (30% výroby ČR při NEJNIŽŠÍCH nákladech).

ptakopysk prorok 17.5.2006 13:05

Sancta simplicitas!!!

blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království zelené...

BuBu 17.5.2006 12:58

Re: Jó Pravda a Láska . . .

. . . to je jiná káva . . . ten je totálně mimo mísu. . . .  Je jeho nepopíratelnou "zásluhou", že pravice je totálně rozpolcená . . . že bolševici všech druhů a odrůd nám tu káží o morálce . . . že estébáci jsou zalezlí ve státní správě. . . . !!! Ano, to je dílko našeho levičáčka "Veškrny", který se od samého počátku obklopil svými kamarádíčky -zpravidla bolševiky !!!  A to, že zelení z ničeho nic vylezli z děr - tak to věřím, že je také jeho zásluha. To se objedná předvolební průzkum  . . . a je to. Najednou je musejí zvát do televize, rozhlasu, tisku . . . . . a máme jich tu plno. Pevně věřím, že Pravdě a Lásce tenhle podvod na lidu této země také nevyjde - ostatně jako všechny Její předchozí aktivity !

Loki_F 17.5.2006 12:57

Ptám se: 1) Jak je možné, že Pávek za zjevné zneužívání

funkce starosty, zpronevěření (minimálně části) dotace, dále financí z grantové agentury, pravděpodobného uplácení (jak jinak než korupcí by ten nesmysl prosadil) ještě není navlečen do tepláků a vyšetřován vazebně za "způsobení škody větší než malé", korupční jednání aktivní i pasívní (dával i bral), zpronevěru, zločinné spolčení, podvod... ? a nejen to on dokunce kandiduje jako volební lídr do zákonodárného sboru této země! V souladu s jeho zájmy je završit své "dílo" poslaneckou imunitou, to lze snadno pochopit.

2) Jaký podíl na těchto machinacích má předseda zelených lumíků Martin Burizon Bursík? Jeho činnost na MŽP (ať již ve funkci ministra nebo ministrova poraďenka) zakládá důvodné podezření ze zneužití pravomoci veřejného činitele, z nekompetentnosti v roli poradce a neoprávněného využívání finfnčních zdrojů ministerstva.

3)V jakém souladu to však je se zájmy občanů této země? Kdo může podat trestní oznámení, když objektivně jsou poškozeni všichni, kromě skupinky, která se na tom nakapsovala. Nyní se dokonce pod plachetkou vnesení "nového ducha politiky" snaží propasírovat do perlamentu.

4) Je tohle ukázka či ochutnávka "Kvality (zeleného) života" jak ji propagují zelení lumíci se sveřepě se tvářícím předsedou Burizonem na plakátech?

Pavel Vrany 17.5.2006 12:52

Re: zelení

V tom zadny rozpor neni a problem je v tvem chapani levice a pravice.

Precti si text kde je to pomerne dobre objasneno.

Pavel Vrany 17.5.2006 12:49

fakta o propjeni

Generalnim dodavatelem byla "Agentura mikroregionálního rozvoje - příspěvková organizace" zrizena obci Jindrichovice. Pavek zde figuruje jako jednatel proste proto, ze ze zakona musi. Jedna se o prispevkovou organizaci zalozenou obci, tezko tedy ma z toho on zisk. Uz fakt, ze je tohle z tohoto udaje vyvozovano dokazuje, ze je cely clanek umyslne tendencni a Neviditelny pes se s nim zapojil do predvolebni kampane.

Provozovatelem je RESEC s.r.o., coz muze vyvolat pochyby, nicmene pouze v ramci castek nizsich o rady.

Pamětník 17.5.2006 12:36

Když zloděj křičí chyťe zloděje

Pochopitelně, vzrůst preferencí melounů jest dán ekonomickým zázemím. Tak je tomu bohužel u všech politických stran. Někdo vydělá prachy, někomu zaplatí a je to. Někdo dostane prachy od Westinghousů, někdo od EU.

Vlastním nepříjemnou vlastnost. Nedovedu se nadchnout pro něco jen proto, že je to "in". Musím tedy konstatovat, aniž bych schvaloval současnou podivnou hru se Zelenými, že zvěrstva, jež se děla kolem Temelína řádově přesahují nějaké uslintané větrníky. A kdo tvrdí, že větrníky zohyzďují českou krajinu má nesporně pravdu. Kdo tvrdí, že kolem větrníků dochází k ohromným podfukům, neoprávněnému čerpání dotací a jánevímčehoještě, má pravdu. (Jenomže kolem čeho v tomto státě ne, že ano). Ale musí také konstatovat, že postavení jaderné elektrárny v jihočeské krajině asi nebude to zrovna pravé ořechové. Nemlich, když po odtržení Slovenska jde o poslední zbytky jakž takž přijatelného životního prostředí.

Také jsem si povšiml, že proti věrtníkům brojí lidé, kteří jinde urputně obhajují EU v její současné podobě. Ale ty větrníky jsou direktivou EU, jsou na ně čerpány jakési peníze, které na našich daních odvedeme do EU (pochopitelně po řádné redukci).

 

AAA 17.5.2006 12:12

Re: Re: Pavek se pohybuje v ramci platnych zakonu

A SZ tyto pojmy evidentne zajimaji jen jako vhodna hesla do kampane :)

messenger 17.5.2006 12:05

Re: Re: Ropák

Autor nepomlouva Zelene. Autor poukazuje na jeden priklad stretu zajmu. Pokud vam to nepripada jako stret zajmu, tka si ten clanek prectete znovu.

Delate jakoby prislusnost k Zelenym automaticky zarucovala bezuhonnost...