30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav 17.5.2006 7:44

Ropák

Já osobně panu Bukertovi nominace na Ropáka závidím,protože je to spolek ctihodných a vzdělaných lidí,kteří na rozdíl od lhostejného národa kritizují nesmyslnost a nereálnost zelených blábolů, zveřejňují nebezpečnost jejich praktik a dokazují,že když jakákoliv ideologie chce potlačit přírodní a ekonomické zákony(o zdravém rozumu nemluvě) je to pro lidi nebezpečné a je nutné proti tomu bojovat. No a jestli Bursík nazval Železného Berlusconim, tak on je novodobý James Mason, šmrncnutý Trockým a Leninem.

orso 17.5.2006 7:35

Šibal v souladu zájmů

Bursík trumfnul už i Paroubka. a to je co říct... :-)

david 17.5.2006 7:23

Když ještě zveřejňoval:

Zkusme najít a vydolovat z internetu příp. z Google cache tyto stránky. Já jsem zatím našel jen dokument ministerstva průmyslu a obchodu kde je uvedeno roční využití Pávkových elektráren za rok 2004 na 11,7%

ja 17.5.2006 7:22

soulad zajmu

Jsem rad, ze nejsem jediny, koho tato Bursikova perla zaujala. To neni soulad zajmu, to je zrale na kriminal!!

Ivan Nový 17.5.2006 7:16

Sice krade,

ale krade ekologicky a to je něco jiného :-)))

LOJR 17.5.2006 7:02

Re: Bukert

Inu Pájo, pokud se vám zdá, že je v pořádku obchodovat s vesnicí, kde současně starostuje a ještě natáhnout cenu, tak blahopřeju. Jinak to, že jeho projekt nevedl ke spálení žádného uhlí - ona ta jeho elektrárna nemusí být zálohovaná klasickými zdroji?! Tak to mám asi špatné informace:-D. Účinnost je v Jindřichovicích asi 10%  instalovaného výkonu - už to samo o sobě dokazuje, že výstavba byla naprostý omyl a stát i s obcí tam vyhodili do luftu desítky milionů. Ale možná i to se vám zdá v pořádku? Ale v jednom s vámi souhlasím, Pávek v tom projektu určitou schopnost prokázal -  schopnost  udělat z prdu kuličku, tu naleštit a následně prodat eráru za několikanásobek ceny nejdražších kovů na zemi.

Pavel 17.5.2006 6:55

Re: Bukert

Ubožáku "PAJO". Je trapné někoho navrhovat na ropáka roku za zveřejnění dostupných čísel a informací o větrné elektrárně v Jindřichově. Mnohem lepší by bylo, kdyby pan Pavek nebo Vy jste zveřejnil investiční náklady, provozní náklady a údaje o množství vyrobené elektřiny. V 21. století k tomu lze použít např. internet. Pak si každý svéprávný občan může udělat úsudek sám a Vy "ubožíáku" si ušetříte spoustu práce - nemusíte pak nikoho osočovat či navrhovat na ropáka roku - vystačíte si totiž sám s panem Pávkem.:-D 

Rpuť 17.5.2006 6:39

Soulad zájmů podle Bursíka

Ono logiku to má, ne že ne - "Všechny jeho zájmy jsou v jediném souladu"(Y)

honzak 17.5.2006 6:28

záslužná práce!

Až budete mít chvilku, koukněte prosím na nejmatkovatější matku, ta má určitě také zajímavé zdroje financí.

honzak 17.5.2006 6:25

Re: Re: Bukert

Paja není ubožák, ale užitečný idiot s mozkovnou propláchnutou  chlorofylem.

Mohl bys Pájo zjistit, proč z www.jindrichovice.cz zmizely přehledy vyrobené energie a tím i vydojených peněz? Že by se to krystalicky čistému Pavkovi přestalo hodit?

Ježek 1 17.5.2006 6:13

Re: Bukert

Ubožák je Paja

dadacos 17.5.2006 3:17

Typický střet zájmů

Pan Burket uvedl pouze fakta zjistitelná z veřejných zdrojů. Mám na mysli údaje o firmách, nadacích a jiných organizacích, v nichž se vyskytuje pan Pávek. Dále uvedl souvislosti a dovodil, že se jedná o typický střet zájmů.

Není normální, aby o projektu jako takovém a penězích ze státního rozpočtu na tento projekt rozhodoval jeden člověk. Pokud na něco takového někdo upozorní, rozhodně si nezaslouží si být označen za ubožáka.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 17.5.2006 3:06

Re: je to soulad zájmů

R^:-D

Paja 17.5.2006 2:17

Bukert

Pan Bukert se opet ukazal. To je skutecne neuveritelne, co jeho svedomi a zaludek snese. Rekl bych, ze ty navrhy na Ropaky jsou opravdu opravnene. Uz se tesim na nejaky dalsi "nezavisly", kreativni a objevny clanek o nevyhodach obnovitelnych zdroju energie, teroristech a jinych podvratnych zivlech prevlecenych za ekologicke aktivisty.

To ze se nekdo programove snazi podnikat v oblasti obnovitelnych zdroju energie, vyuziva zcela legalne dotaci na tyto projekty (na rozdil od jinych nymandu, kteri akorat kecaji a nejsou schopni dosahnout ani na jeden grant) a svete div se, kvuli tomu i figuruje ve spolecnostech temto aktivitam se venujicich - to je skutecne do nebe volajici!!! Fuj fuj fuj! Co ho takhle za to rovnou zastrelit? Vite co, az prokazete, ze p. Pavek provedl neco nelegalniho, tresneho, nekde neco ukradl, atd. tak potom s tim prijdte. Pokud prokazal schopnost napsat projekt, ziskat na nej prostredky a ten projekt zrealizovat a udrzet jej a pripadne z techto prostredku pokracovat v realizaci kroku, ktere nevedou k nakupu tuny uhli a jejiho spaleni, je to skutecne trestuhodne. Klasicke schema - nic nevim, nic v ruce nemam, ten clovek je mi nesympatickej a tak ho proste zkoupu bez jakychkoli dukazu. Ubozaku.

roz 17.5.2006 1:35

Tentýž Pávek....

Tentýž Pávek kandidoval a dostal se za jinou stranu do posledního krajského zastupitelstva, První co po volbách udělal, bylo to, že se pokusil přesvědčit komunisty k vytvoření koalice a vyšachovat s nimi vítěznou ODS z vedení Libereckého kraje. Naštěstí ani komunisté panu Pávkovi na špek neskočili, tak nerad utřel hubu. Teď to tedy zkouší za "zelené", buď jim buh milostiv.

Albert Salicky 17.5.2006 0:37

Rikal jsem to uz driv...

ze se mi vase prispevky libi. Dnes jsem na CRO 6 poslouchal debatu o Ropacich a tam si neodpustili poznamku, ze Danes Burket dostal 4 nominace a ze se tvaril, jako by na to byl hrdej...

Je to hnus to takhle rict, ale byly casy, kdy lide i komunisty povazovali za prukopniky lepsiho poradku... Vydrzte a dejte jim to sezrat. Jako dnes.

míša mýval 17.5.2006 0:12

je to soulad zájmů

Když se bankovní lupič zajímá o střelné zbraně, je to také soulad zájmů