22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mapacorp 25.10.2006 16:34

Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Dobry muzi,

    Vezmeme to poporadku : Havel neni tunelar, Havel je politicky hochstapler, jehoz jedinym prinosem byl fakt, ze delal po urcitou dobu krovi byvalym stranickym kadrovym rezervam a ex-bolsevikum sdruzenym v Charte. Potom se jmenovite zaslouzil o rozpad CSR a o podpis nam nevyhodne NATO. Z tohoto hlediska mi tedy pripada realizace americkych pohledavek u Havla a ostatnich " iniciatoru" podpisu NATO naprosto opravnena. Obrana Naroda je ale zalezitosti vsech obcanu a ne jen prominentniho bolsevistickeho kriminalnika a jeho akolytu, musi se tedy resit NARODNIM REFERENDEM ! Chapu, ze jsou to pro vas " konspiracne paranoidni pseudoduvody", pro me je to ale jasny pripad nedemokratickeho postupu Havlem krytych bolseviku.

    Jakym zpusobem bude resit Evropa svoje problemy zjistime, az je bude moci resit SAMA . Co se tyce vaseho argumentu o " zakladnich civilizacnich hodnotach " urcite si to nemyslim, protoze chodim s otevrenyma ocima. A kdokoliv by si mohl prijit a rict ze je ten nejlepsi spojenec pro EU proti vsem ostatnim multipolarnim velmocim.

Nedobrý muz 25.10.2006 16:57

Jakym zpusobem bude resit Evropa svoje problemy zjistime.....SAMA

Chytrý pisateli, ledacos je na vasich príspevcích zajímavé, mnohé pravdivé, ale mnohé i nepochopitelné. Co je to napr. Evropa? Já znám Evropu pouze jako geografický útvar mezi Atlantikem a Asií. Jako homogenní politickou sílu jí vsak neznám, az na to, ze nekterí jedinci se s touto neznámou (nedefinovatelnou) sílou identifikují. Evropa mela jiz prílis casu na to, aby sama sebe definovala. Doplníme-li tedy do vasí úvahy, o zjistení jakym zpusobem bude Evropa resit svoje problemy, zjistíme, ze je nebude resit nikdy, SAMA nikdy. Dukazu v novodobých dejinách existuje nepocítane. Preji vám hodne úspechu s vasím presvedcením, ale myslím, ze se jich nedockáte.

Tana 25.10.2006 18:17

Re: Jakym zpusobem bude resit Evropa svoje problemy zjistime.....SAMA

Vážený pane, ona i ta Amerika asi bude muset v dohledné době přehodnotit samu sebe. Evropané již nejsou většinou a to ani v akademických kruzích. Číňan zůstane Číňanem , Ind Indem a Japonec Japoncem i když dělají vědu v USA za peníze USA. Až získají politickou moc a smetou "staré američany" tj Evropany a Africké míšence, jejich evropské zájmy skončí a Evropa se stejně bude muset o sebe postarat. Naco tedy Americkou základnu na území NATO? To by ji stejně legitimně mohli chtít i Číňani a Rusové.

občan 29.10.2006 13:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Evropa si již dávno mohla ledacoc řešit sama a i to zkoušela. Bohužel my v Evropě se nějak již historicky nemůžeme dohodnout skoro na ničem, protože se stále chováme tak, jak jste právě předvedl. Myslíme totiž stále především na to svoje a tedy svůj dvoreček. A to je ve velmi příkrém rozporu s přístupem Spojených států. Ne že by nemysleli na to svoje, ale myslí nějak jinak, tak nějak globálněji. To nám zde v Evropě stále chybí a bude těžké to postupně měnit.....

zdeněk 25.10.2006 17:49

Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Byli jsme a budem. Ano Havel může za stav naší armády, to je nepopřete. Kdyby nebyli lidé jako vy kteří pořád kecají že to nemá smysl mohli bychom mít armádu a být regionální velmocí. Nebyli bychom tak silní jako Německo, ale silnější než Polsko.

A když máte reálnou moc, když máte sílu o kterou se můžete opřít, pak s vámi vaši spojenci a protivníci jednají jako rovný s rovným a ne jako s vazalským státem.

Historik 25.10.2006 18:53

Evropa pořád počítá, že jí někdo z té kaše vytáhne, protože

si nebude moci dovolit ji v ní nechat. A v tom se může přepočítat. Bez NATO by Evropu schlamstlo Putinovo Rusko za nadšeného jásotu salónních levičáků. A možná by se ani nemuselo namáhat, někteří politici, jako minulý německý kancléř by to udělali za něj.

Evropa nevyřešila ani Jugoslávii ani nic jiného. Akorát si domů natahala mraky machomjetánů, se kterými si neví rady, a proto dělá, že je to tak vlastně dobře.

AeroKarel 25.10.2006 17:51

Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

" a ze to melo a ma zabranit konstrukci funkcni  Evropske obrany, o tom tu nebudeme diskutovat."

Ještě větší pitomost než od Zaorálka, a to už je co říci. Evropská obrana je fikce, NATO je funkční organizace, v níž jsou ovšem všichni ti relevantní Evropané také, jen žabožrouti jen napůl ....

Máte víc podobných vtipů týdne?

Historik 25.10.2006 18:55

Nezdáte se mi být tak naivní, aby jste nepochopil,. že

"Společná evropská obrana" je pro srandu králíkům, neboť Evropa potřebné prosředky raději rozdá nemakačenkům či dokonce teroristům.

Kantor 25.10.2006 16:16

Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Když Vás tak čtu, tak nevím jestli nás berete za spojence nebo za poskoky.:-(

J.G. Pašek 25.10.2006 16:45

Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Jó, to já nevím, co si v hlavním stanu NATO o ČR povídají a myslí. Prej na cvičení ve Švýcarsku ladit počítače, čeští oficíři s bulharskejma a rumunskejma čuměli celý den na počítače pornostránky a anglicky koktají.  Nevím, co je na to pravdy. Co si myslím já? To už jsem tady tady napsal. 

mapacorp 25.10.2006 17:05

Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Dobry muzi,

    Jedna pani povidala...... Ja jsem tez byvaly oficir ( i kdyz teda ne CS armady ) a anglicky nekoktam ! Vite co provedli urciti US marinaci na cviceni Dragon Hammer v roce 1992 v Italii ? A to mluvim o mladych dustojnicich, ne o pumparich ! Normalne se nafetovali behem operacni pohotovosti. Problemy s drogami jsou mj. v USMC permanentni a neni mozne jich zbavit.

    Takze mate jednu neoveritelnou informaci proti druhe a je to. Co se tyce flakace, ktery  si mysli ze to obehraje : Pozvu si ho k sobe a poradne mu rozbiju hubu, kdyz mi to udela podruhe, zapisu mu to do papiru a dam ho prelozit. Co se tyce fetaku, cesta je jen jedna : VYHODIT TO Z ARMADY ! A pokud se jedna o dustojniky : TAK KROME VYHOZENI JESTE ZAVRIT DO KRIMINALU !

J.G. Pašek 25.10.2006 17:12

Jako obvykle kecáš . . . .

O tom Švýcarsku to, bohužel, je pravda. Žádná armáda na světě nedělá tak přísné a neoznámené drogové prohlídky oficírů jako USA. Moč a vzorek vlasů. Jediné provinění a je vyhozen. To vím na tuty . . . takže ty tvoje kecy o USCM si strč . . . nu, však víš kam . . . .  

mapacorp 25.10.2006 17:21

Re: Jako obvykle kecáš . . . .

Dobry muzi,

    Nevim co je USCM, ja jsem byl ve styku s USMC, US NAVY a prislusniky MP obou slozek. Fetovat jsem videl pouze marinaky a to pri strategickem cviceni v souvislosti se situaci v Zalivu. Jak a kde kontroluji a koho, to skutecne nevim. Proto vam nic nevyvracim.

mapacorp 25.10.2006 17:36

Re: Re: Jako obvykle kecáš . . . .

PS ;

    Co se tyce americke armady a drog, az si nekdy zajedete do Nemecka, pokecejte si s Nemci kteri bydli kolem US zakladen, od tech se o tom dovite tolik veci, ze vas ten optimismus rychle prejde.

J.G. Pašek 25.10.2006 18:07

Kecáš . . . .

!

P. Holubec 25.10.2006 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

O tom, ze jsi byvaly oficir jsem nepochyboval ani vterinu. Jisteze ne CS armady, ale CSSR armady a vzhledem k nebetycne debilnosti tvych prispevku je to nad slunce jasne vetsine ctenaru, kteri meli nekdy co do cineni s dustojniky nasi lidovo-demograticke armady. ( To g je tam umyslne a to o taky )

mapacorp 25.10.2006 20:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Dobry muzi,

    To, ze jsem byl clenem dnes jiz zesnule CSLA tu pisete vy, ja jsem nikde nic takoveho netvrdil .

    Co se tyce kvality mych prispevku, vase rozhorceni me rozesmiva, ale nepresvedcuje . Budete se muset priste vic snazit. A hlavne se naucit argumentovat pocinaje FAKTY a ne vasimi subjektivne motivovanymi pocity. Radim vam Descartuv " Discours de la methode " , prakticky nic to nestoji a treba to zabere.

Hodne stesti.

franta DOBRÉMU MUŽI 25.10.2006 21:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Dobrý muži, zapni si českou diakritiku. Možná že pak nebudeš tak " z dálky".

JJ 25.10.2006 16:24

Co se tyce Polska, tak to je vycuranejsi

CR ma lehke tendence k sebedestruktivnim krokum. Ale jinak souhlas

občan 29.10.2006 12:56

Re: Zaorálku, Zaorálku . . . neoháněj se s tím slavným členstvím ČR v NATO . . .

Snad nejste takový idealista, aby jste si mohl vážně myslet, že v Polsku je to lepší než u nás a jinde v EU ?

Sam Křepelka 25.10.2006 15:09

česká vyčůranost

Klasická česká vyčůranost ( v případě autora článku moravská ). Vždyť proč u nás mít takovou základnu, protože když nebude u nás, bude v Polsku. No a i tato základna v Polsku nás může ochránit stejně dobře. Takže proč riskovat zájem např. teroristů, když to může odnést soused!

mapacorp 25.10.2006 15:23

Re: česká vyčůranost

Dobry muzi,

    Nevim proc by to mel odnaset soused a namisto Cechoslovaku by americane meli otravovat zivot Polakum ? Co je to za pochybnou a zvracenou logiku ?

    Jenom at si americane seberou vsechno jejich svinstvo, a tez jejich agenty, a odtahnou experimentovat zpatky do USA. Pro naivky doporucuju blizsi studii vsech takovych intervencnich experimentu USA v posledni dobe a jejich vysledky : Jedno fiasko za druhym.

John 25.10.2006 15:24

Re: Re: česká vyčůranost

Koukám, že tady ještě někdo žije v socialismu co.

mapacorp 25.10.2006 15:29

Re: Re: Re: česká vyčůranost

Dobry muzi,

    Co ma pud sebezachovy spolecneho se socialistickym zrizenim ? Az ty priste zase cosi vysplechtnete, nezapomente argumentovat. Jestli jste toho tedy schopen.

John 25.10.2006 15:33

Re: Re: Re: Re: česká vyčůranost

No argumentovat čechoslováky v této diskuzi je opravdu hodné velké inteligence.

mapacorp 25.10.2006 15:42

Re: Re: Re: Re: Re: česká vyčůranost

Aha tak ano,

    Beru to , uz to neni aktualni. Nejak se s tim Havlovym hrdinskym cinem nemuzu smirit. Takze mi prosim prominte ty Cechoslovaky.

Mard 25.10.2006 16:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká vyčůranost

Ty jsi mdlého rozumu, kdyby na tvých příspěvcích byla chyba jen ve špatných historických a dobových souvislostech, tak by to byl menší problém. Ty máš ale problémy se základy logiky.

mapacorp 25.10.2006 17:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká vyčůranost

Pane " Merde ",

    Tesi me, ze vas znovu potkavam na tomto foru a preji vam prijemny podvecer.

Mard 25.10.2006 18:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká vyčůranost

Já vám též přeji příjemný podvečer.

PetrK 25.10.2006 15:03

Když už jste stínový ministr,

odejděte do říše stínů!(Y)