19.3.2024 | Svátek má Josef


Diskuse k článku

VOLBY: Také se stydíte, že volíte Babiše?

Zvláštní věc. Kdyby volební preference odpovídaly tomu, jak se ke své volbě vyjadřují lidé v médiích i v docela běžné komunikaci, bylo by po dramatu, neboť bychom očekávali drtivé Pavlovo vítězství. Ale tak to není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Křivan 29.1.2023 12:35

Dost to člověka znepokojuje, když vidí, jak ti, co nemohli bolševiky ani cítit dnes chrochtají blahem, když se do čela státu dostane bolševik skutečně kovaný, který jako zázrakem prozřel po pádu režimu. Bývalý komunista je něco jako bývalý černoch. Stydím se za ně. Za Svěráka, za Holubovou, za Polívku, za Vetchýho, a za další "umélce".

Potkám-li je ve městě, plivnu na ně. Fuuuuj !

J. Fridrich 29.1.2023 13:01

Souhlas.. Oni jsou podobní, jak ti jejich předchůdci, co žádali pro svoji kolegyni, herečku Národního divadla Jiřinu Štěpničkovou smrt...

Osud téhle vynikající herečky byl skutečně velmi tragický. Talentovaná dáma, jejíž kariéra mohla vyletět až úplně nahoru, skončila za mřížemi kvůli komunistickému režimu, který z ní udělal odstrašující případ. Po únoru 1948 pro ni dokonce některé její kolegyně z divadla požadovaly trest smrti.

Více na https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-laska-a-vztahy/535199/jirina-stepnickova-kolegyne-ji-chtely-dostat-na-sibenici-pokus-o-emigraci-ji-nevysel.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

D. Laurencikova 29.1.2023 13:58

Citim s Vami, pane Krivan. Me pocity jsou podobne. Volici si holt rikali: "Proc volit kovaricka, kdyz muzeme rovnou kovare"? Babis byl prilis mala sarze, oni chteji nekoho na urovni Putina! Akorat, ze Putin nevymenil chlebodarce, ten zustal sam sobe verny.

P. Diviš 29.1.2023 15:03

Průser by byl, kdybyste byl spokojen.

L. Netolická 29.1.2023 16:40

Na rozdíl od vás a vám podobných, kteří se zde prezentují, dokážeme rozeznat člověka, který i když měl komunistickou minulost, tak je dnes slušný, pravdomluvný, neobklopuje se estébáky, neklame, něco dobrého pro naši zemi udělal, ne jenom pro sebe a věříme, že nezklame. Kdybychom nevolili P.Pavla, nevolením nikoho, bychom zde měli Babiše jako prezidenta a to je pro nás nepřijatelné. Dávat lhářovi k obrovské mediální, ekonomické moci ještě moc politickou, to žádný inteligentní člověk neudělá.