24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

VOLBY: Také se stydíte, že volíte Babiše?

Zvláštní věc. Kdyby volební preference odpovídaly tomu, jak se ke své volbě vyjadřují lidé v médiích i v docela běžné komunikaci, bylo by po dramatu, neboť bychom očekávali drtivé Pavlovo vítězství. Ale tak to není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 30.1.2023 10:23

Udelala jsem si Screenshot a jeste si rozmyslim, jak s touto vypovedi nalozim, pane Pisko. Doufam pro vas, ze mate jiste omezeni k pravnim ukonum.

H. Lukešová 30.1.2023 12:09

Zdravím Vás, paní Laurenčíková, rozhodně se nechci pana Piska zastávat, je to hulvát, ale kdybyste chtěla být důsledná, tak je zde na psí diskusi tolik lidí, co urážejí, např. jeden pán, co Vás nazývá "Putinovou děvkou"... a spousty dalších a dalších.

Nebo jedna paní pod úvodníkem, která normálně píše o "o...ebaných p..delích... To by zdejší diskuse značně prořídly. Diskusní fóra jsou holt mnohdy tou nejhorší stokou.

D. Laurencikova 30.1.2023 13:55

Ja si pro vsechny pripady delam screeshoty. Problem techto lidi je, ze oni si mysli, ze si muzou beztrestne urazet, jak je jim libo a to ze je ta svoboda projevu. Urazec se citi jisty, protoze zastava ten "spravny" nazor, tak muze lidi stavet i pod uroven dobytka, kdyz oni maji nazor jiny. Ale tak to nefunguje, pani Lukesova. Svoboda slova a projevu je neco jineho nez svoboda, nekoho zalovatelne urazet. Zajimave je, ze nejsprosteji urazeji ti, kteri udajne volili: "dustojnost, slusnost, pravdu, pokoru...." Dass ich nicht lache!

Ja jsem puvodne verila, ze Cesi maji lepsi uroven. Ale je to presne naopak. Od te doby, co se pohybuju i v ceskych forech, omlouvam se Nemcum, kudy chodim. Tam by takove nadavky neprosly a pokud omylem ano, byly by velmi rychle smazany. Jsou fora, kde prijde jednou upozorneni, ze priste bude account zablokovan (napr. Die Welt) a jina, ktera tak cini bez varovani. Tech druhych je vic! A u tech prvnich take nejde o obscenni urazky, o tech se vubec nediskutuje! Nemci jsou prece jen na vyssi urovni,nez Cesi - rikam to nerada.

H. Lukešová 30.1.2023 14:54

Ale Němci jsou více zblblí tím progresivním neomarxismem, když Angela Merkel pozvala miliony muslimů do Sýrie, tak je nadšení Němci a Němky chodily vítat na hranice a tou LGBTQ a tranlobby jsou více posedlí než mnozí Češi. A Němci jsou pro islám a LGBTQ a to se mezi sebou parádně bije.

Mnozí Češi jsou hulváti, proti-ruský sentiment je v ČR rozšířený, ale ke vztahu k islámu, muslimským migrantům i LGBTQ a translobby si zatím Češi udrželi zdravý rozum.

D. Laurencikova 30.1.2023 17:57

Ja se ted vubec nebavim o pomatenosti, za coz povazuji progresivitu ve smyslu menit si svevolne pohlavi, nebo o "Helfersyndromu", kteri maji Nemci zrejme v dusledku druhe svetove valky. Nebo o tom, ze zatahuje zadky pred islamem a zatimto v Iranu a jinde v islamskem svete zeny riskuji zivoty, aby nemusely nosit islamske satky, nase pokrokove feministky tento islamsky zabal, toto vezeni z latky, vyhlasily za "symbol emancipace a otevrenosti svetu a vpadly jim do zad!" To je vsechno na hlavu, pani Lukesova. Ja mluvim o primitivnim hulvatstvi a sprostote a tady Cech vede na cele linii!

Jestli si myslite, ze Cesko ty progresivni vymozenosti minou, ze si "udrzi zdravy rozum", tak se asi mylite asi tak jako ja, kdyz jsem tvrdila, ze Cecha tak snadno jak Nemce nezmanipulujes. Vzdyt pani Fischerova, ktera neumi spocitat denni mnozstvi ruznych pohlavi, ziskala v prvnim volebnim kole 14% hlasu. Neuveritelne jednostranne a spinave manipulace proti Babisovi, kterych jsem byla svedkem, prinesly vitezstvi "Slusnosti, Pravde, Skromnosti a Respektu"! Jsme opet v lune EU, nas novy pan prezident vola prvni do Tchai Wanu.... Tchai Wan je prece jenden z nasich hlavnich partneru... Zacina to super! Co jeste chcete?;-)

L. Netolická 29.1.2023 18:22

A co takhle Babiš, který nazval své nevoliče fašisty a nacisty?8-o;-O

D. Laurencikova 29.1.2023 18:41

To povazuji za vyloucene. To by ten Babis musel byt hodne hloupy, a to on neni. Kdyz to tvrdite, tak to tady presne tak prokazte, jak ucinila pani Lukesova. Kde rekl Babis, ze jeho nevolici jsou "fasisti a nacisti"? Jestli to neprokazete, tak lzete, pani Netolicka.

L. Netolická 29.1.2023 19:29

Napište si do vyhledávače Babiš nazval své odpůrce fašisty a nacisty

D. Laurencikova 29.1.2023 19:31

Ne, vlozte vy to do vyhledavace. Pani Lukesova vlozila clanek. Vy zadny nemate?

L. Netolická 30.1.2023 13:29

Já už jsem to vložila a vyšlo mi vícero potvrzení, že to Babiš opravdu řekl. Co vy na to, budete stále zapírat?!

D. Laurencikova 29.1.2023 19:37

Prijde vzdycky na to, jak se chovaji ti odpurci. Pokud se chovaji nasilne, jak se chovali fasisti, pak je mozne je tak nazvat. To kryje svoboda nazoru. Tak se chova ANTIFA. Fasismus a nacismus jsou jakesi ideologie... Fasismus v Italii dokonce nema vubec tak spatnou povest. Nazvat lidi "odpadem" a "hnojem" to je na zcela jine urovni, pani Netolicka. To je odlidsteni cloveka! Vy nevidite ten rozdil?

H. Lukešová 29.1.2023 19:45

Ano, je pravdou, fašismus v Itálii dokonce v jeho začátcích nebyl ani antisemitský, některá místa v fašistické straně zastávali také Židé, to až vlivem německého nacismu byli Židé v Itálii zbaveni veškerých lidských a občanských práv (1938) a po obsazení země (1943) deportováni a později většinově vyhlazeni. Fašismus zdaleka nebyl tak nelidský jako nacismus.

D. Laurencikova 29.1.2023 20:06

R^

L. Netolická 29.1.2023 19:53

Osobně neschvaluji žádné nadávky, jsem vždy pro slušnost. Jen jsem vás upozornila, že váš guru Babiš nadávky silného kalibru používá běžně. I ministři si stěžovali, že je nazýval ženským přirozením a je to o Babišovi známo, že s podřízenými zachází nevybíravě.

D. Laurencikova 29.1.2023 20:03

Jsou-li tak tupi jak vy, to dokaze jit na nervy. Pak se mozna "muj guru" Babis nezdrzi a rekne jim svoje poctive mineni. Jsme jenom lidi, pani Netolicka.

L. Netolická 30.1.2023 13:24

Mně přijde tupý a hloupý p. Babiš, který je v politice pouze z jednoho důvodu. Aby si zajistil penězovody do svých firem. VŠE co dělal a dělá, tak je to kvůli tomuto. Teď chtěl prezidentovat možno také z důvodu, aby nemohl být stíhán, např. ve Francii, ale i u nás, protože ČH není u konce.

D. Laurencikova 30.1.2023 14:17

Babis se svoji "tuposti" dopracoval az na miliardare, politika, ktereho prave chtelo za prezidenta pres 40% voleb zucastneneho naroda - pres vsechnu spinavou kampan proti nemu a nebyt machinace petidemolice tak byl dnes porad jeste sefem vlady. Zatimco vy jste se s vasi "chytrosti" stala jenom jeho "Wadenbeißer". To je ten, kdo beha pri zemi, steka a kouse ho do lytek! Rv;-)

V. Pisko 29.1.2023 20:13

A komuniste se takhle nechovaji?Proc jste ten HNUJ pominula?

D. Laurencikova 29.1.2023 20:21

Klidne tvorte, ale nezlobte se, kdyz na vase extremne stupidni a slabomyslne vylevy nebudu reagovat. Vsechno ma sve meze. Hezky vecer vam preju, pane Pisko.

D. Laurencikova 30.1.2023 10:19

Antifa jsou komuniste, vy hnupe!

L. Netolická 30.1.2023 13:36

Když vy si nedokážete dát do souvislostí vše co o Babišovi víte a jdete ho volit, tak my se stále snažíme vám vysvětlit, že nemáte pravdu. To máme být na vaší straně, když vidíme to nebezpečí Babiše v politice?;-O Berte to tak, že jdete do propasti a my se vás snažíme ochránit. Z mojí strany nejde o žádnou nenávist k Babišovi, ale strach, že ten člověk se dostane opět do vrcholné politiky a vidím tu obrovskou kumulaci ekonomické, mediální a politické moci v rukách člověka, který lže a lže, že nás může celý národ hodně srazit. A už vůbec není žádný tahoun, aby udělal nějaké dávno už potřebné reformy.

D. Laurencikova 30.1.2023 14:50

Otazka je, kdo ochrani druhe pred vasi exorbitantni hlouposti a hlouposti tech, za ktere mluvite, kdyz pouzivate plural. Mluvte aspon jenom sama za sebe, vy ochrankyne pred kritickym rozumem. Narod se srazil sam tim, ze nebyl schopen poslat do finale dustojneho kandidata a zvolil si vyber mezi vetsim a mensim zlem. Jako prezident je pro mnohe Babis pouze to mensi zlo a nikoliv dobro. Pochopte to konecne! Do propasti se ritite tim nadsenim pro valku s Ruskem, nikoliv kvuli Babisovi.

H. Lukešová 30.1.2023 16:20

Paní Laurenčíková, ten německý kanceléř Scholz (nechci psát Váš... :-) mi připadá jak v té pohádce "Chytrá Horákyně", ani nahá, ani oblečená...

Německý kancléř Olaf Scholz vyloučil vyslání stíhaček na Ukrajinu jen několik dní poté, co se zavázal dodat tanky. S odvoláním na deník Tagesspiegel o tom informuje BBC, Financial Times a další média.

Ukrajina požádala spojenecké země o vytvoření „koalice stíhaček“, která by posílila jejich schopnosti. Spojené státy uvedly, že ve čtvrtek budou s Kyjevem o myšlence dodávek stíhaček „velmi pečlivě“ diskutovat.

https://www.wn24.cz/nemecko-stihacky-ukrajine-neposle-kancler-scholz-to-vyloucil/

Jaký to má smysl posílat tanky a ne stíhačky? Buď tedy někoho podporuji a nebo ne...

D. Laurencikova 30.1.2023 17:40

To Vas napado to same, co me, pani Lukesova. Ja kdyz vidim toho Scholze s usmevem Mony Lisy, tak si take rikam, ze to bude jak s tou chytrou Horakyni, kdyz se snazi byt "ani obleceny ani nahy"... Ale jak uz to byva, byt tak "trosku tehotna" neni dost dobre mozne. Z puvodniho "zadne zbrane do valecnych oblasti", to slo pres umysl o dodani 5 tisic helem, pres vsechnu moznou vojenskou vybavu, lehci i tezke tanky az k Leopardum, ktere byly "cervenou linii".

Jeste neuschl inkoust na prislibu dodavek Leopardu a Zelenskys uz zadaji letouny, ponorky a lode. "Stihacky nebudou", rekl Scholz, ale on o vsem rekl, ze to nebude. Kdyz se zaposlouchate do jeho reci, tak on skutecne rekne vsechno jak Chytra Horakyne. V detailu to spis vyzni jako: "Jein".

Zkratka, zadne cervene linie nejsou. Letadla budou, a slovo "Bodentruppen" uz take odnekud zaznelo.... Zatim velmi potichu, ale ten ton jiste zesili, pokud: "Ukrajina tuto valku musi vyhrat". Nebo: "Ukrajna tuto valku nesmi prohrat". Na konecnem zneni se panove a damy precizne nedohodli. Na tom, jak ta vyhra ma vypadat, take ne. Stejne jako na formulaci: "Nesmime se stat soucasti valky" az po to nesikovne skobrtnuti od Annaleny Baerbock: "Jsme ve valce s Ruskem"!

H. Lukešová 30.1.2023 18:01

No jo, za socialismu lid hlásal "nenávidím Ameriku za My Lai"... (vesnici ve Vietnamu, kterou Američané vyhladili), dnes slyším kolem sebe, "nenávidím Rusy za masakrování a vyhlazování Ukrajiny".... , a že Ukrajinci Rusům nikdy neodpustí..., že jsou zločiny, které odpustit nelze... Jenže podle této logiky by na druhé straně Izraelci nemohli Němcům nikdy odpustit holocaust,

Tak mě roku 2016 navštívila neteř babiččiny kamarády z Vietnamu, a tak jsem se ji ptala, jaký má vztah k Američanům, zda je stále nenávidí, a ona mi odpověděla, že po těch letech už Američanům odpustila, že tu nenávist nejde živit do nekonečna, samozřejmě Vietnamci měli Američanům také co odpouštět...

Jestli se Ukrajinci s Rusy usmíří a válka někdy skončí a odpustí si, tož otázka, na kterou si netroufám odpovědět.

D. Laurencikova 30.1.2023 18:55

Ale hlavne, pani Lukesova, hlavne je nutno zduraznit, ze o tom, jestli stihacky, nebo rakety delsiho doletu, nebo i vojska budou nebo nebudou v zadnem pripade nerozhoduje Olaf Scholz! O tom rozhodou USA a Scholz splni, co se mu naridi. Nemecko neni suverenni stat se samostatnou zahranicni politikou. To snad musi byt uz kazdemu jasne, ze se tady nejedna jen o "konspiracni teorii".

H. Lukešová 30.1.2023 19:02

Tak co vím, tak i tak je současná německá armáda Bundeswehr, kdysi Wehrmacht, absolutně nebojeschopná, což chápu, že Němci vzhledem k své nacistické minulosti nechtějí zbrojit a jít sami bojovat. A proto si myslím, že by Annalena Baerbock neměla komukoliv vyhlašovat válku. Já si myslím, že už si Němci válčení užili dost.

V. Pisko 29.1.2023 20:00

Souzko Laurentidova,zmena jmena se Vam nepovedla.

D. Laurencikova 29.1.2023 20:09

Co vy jste za komika?

L. Netolická 29.1.2023 16:45

Začala jsem číst dolů a vidím, že místní soudruzi se nedokáží přenést přes prohru Babiše. Dobře vám tak, když nevidíte lež, přetvářku, manipulaci.