Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Také se stydíte, že volíte Babiše?

Zvláštní věc. Kdyby volební preference odpovídaly tomu, jak se ke své volbě vyjadřují lidé v médiích i v docela běžné komunikaci, bylo by po dramatu, neboť bychom očekávali drtivé Pavlovo vítězství. Ale tak to není.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Nestydím.

Nevolím (ho).

0 0
možnosti
Foto

A proč bych měl vytrubovat do světa koho budu volit? To mám také být považován za prosťáčka? Můj pohled si všímá i toho, jak by dotyčný kandidát dokázal jednat i v krizových situacích.

0 0
možnosti
AM

Nedůvěra k elitám pramení z toho, že elity "svoje dělníky" hodily přes palubu. Podívejte se na vylidněné americká města, odkud se výroba přestěhovala do Číny. Zisky elit narostly, ale méně vzdělaní ztratili budoucnost. A přesto, že nejsou žádní intelektuálové, tuhle aroganci elit vidí. Podivuhodná je role médií, která politické zájmy méně vzdělané části společnosti ignorují.

S nástupem umělé inteligence budou z pracovních pozic vytlačeni i dosud zajištění středoškoláci (včetně novinářů). To bude divení.

0 0
možnosti
MB

Rola médií vôbec nie je podivuhodná. je logická a plánovaná. Kto nezapadá, je ufaktčekovaný, zablokovaný, zmazaný, v rozvinutejších demokraciách aj trestne stíhaný za nenávistný prejav (napr. že pohlavia sú dve, moslimská invázia do EU je hrozbou pre bezpečnosť európanov a pod)

Breitbart: Impérium George Sorose financuje celosvětovou síť tzv. „ověřovatelů faktů“.

Později v tomto roce, v otevřeném dopise podepsaném 11 dalšími levicovými skupinami, Sorosem financovaná Leadership Conference on Civil and Human Rights vyzvala generální ředitele Big Tech, aby podnikli „okamžité“ kroky k šíření takzvaných „volebních dezinformací“, které by „pomohly zabránit podkopání“ demokracie. Signatáři obdrželi od Sorose dohromady 30,3 milionu dolarů za pouhé čtyři roky.

Jak odhalila maďarská publikace Remix, z 11 organizací pro kontrolu faktů schválených Facebookem pro střední a východní Evropu, bylo osm financováno Sorosem. Stejně jako v případě USA jsou tyto skupiny ověřující fakta převážně kritické vůči názorům, které nejsou v souladu se systémem.

Jeden projekt Poynterova institutu, konkrétně International Fact-Checking Network (IFCN), byl zahájen v roce 2015 a jeho počáteční financování pocházelo z National Endowment for Democracy (podporované americkým ministerstvem zahraničí), Omidyar Network, Google, Facebook, Nadace Billa a Melindy Gatesových a Nadace otevřené společnosti George Sorose.

https://nypost.com/2023/01/25/how-george-soros-funds-fact-checkers-to-silence-dissent/

https://www.breitbart.com/tech/2023/01/26/report-george-soros-funds-global-fact-checking-empire/

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na jiný důvod, proč voliči Babiše svou volbu neventilují. Voliči Pavla jsou totiž tak agresivní, že by za přiznání Babiš preferencí mohli dostat na budku.

0 0
možnosti
KK

To by mohli zkusit. Zbraň mám na "ochranu života, zdraví a majetku". Moc by jich to nepřežilo. ;-D

0 0
možnosti
TG

T 13G

28. 1. 2023 10:35

"... je vina na straně oněch elit...".

Taky za Hitlera byla podobná vina na straně Židů?

0 0
možnosti
KK

Ano, stydím se že se najdou Češi, kteří budou volit zločince. Kdo chtěl aktivně sloužit zločinecké organizaci KSČ jako špion v demokratickém zahraničí byl a dodnes je zločinec. To se nedá okecat.

0 0
možnosti
PH

P21e78t94r 18H48a30n

28. 1. 2023 10:16

Chtěl a nedělal, tak je zločinec. Kdo chtěl a dělal, je váš idol.

0 0
možnosti
KK

Zločinec vůbec nemá co kandidovat. Kdo chtěl aktivně sloužit zločinecké organizaci KSČ jako špion v demokratickém zahraničí byl a dodnes je zločinec. Zločinec Pavel vůbec nemá co kandidovat!

0 0
možnosti
KN

K70a74r25e42l 87N34o67v76á60k

28. 1. 2023 10:21

Estébák nevadí?8-o

0 0
možnosti
JD

J43a20n 78D66o75s90t25á23l

28. 1. 2023 9:50

Mne zase zaujala myšlenka, jestli ti inteligentní vysokošloláci se nesnaží tou správnou volbou tu inteligenci předstírat. Vždyť je to tak jednoduché se hlásit k té správné straně. Konec konců to historicky není nic nového.

0 0
možnosti
KK

Máte pravdu. Teď se vrací padesátá léta. A to jen proto, že jsme nebyli jako oni. Revoluce bez likvidace komoušů, to je jako ženská bez 3,4či. Alespoň rudý funkcionáře to chtělo .....

0 0
možnosti
JV

J42a40n 59V61i64n70t27r

28. 1. 2023 9:38

Já jsem Babiše obecně neměl moc rád. Dočetl jsem se o něm dost špatného a jako politik také nepůsobil moc pozitivně. Ale musíme připustit, že člověk se může změnit a vyzrát. Babiše už rozhodně nemusí pohánět touha po penězích a může se u něj třeba projevit i snaha odčinit své peníze "hříchy" z minulosti. Při televizních debatách, kde kamera zabírala jeho obličej v detailu, působil dojmem člověka, který to myslí upřímně. Každopádně v dnešní situaci je volba člověka, o němž se dá předpokládat, že nebude jen loutkou těch, kteří už stoprocentně ovládají naši vládu hlupáků, jediná možnost pro lidi, kteří mají trochu ponětí, co se kolem nás děje a co se na nás chystá.

0 0
možnosti
PP

P67e64p73a 45P33e53p36a40x

28. 1. 2023 10:09

R^ Souhlas, vidím to stejně.

0 0
možnosti
KN

Zpříjemnil jsem si volbu. Vsadil jsem na vítězství Babiše. Když vyhraji, budu mít dost peněz na pití na lítost. Pokud prohraji bude velká radost, že ten šmejd neprošel!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZL

Taky jsem takhle popřemýšlel. Ale když mě sázka na soupeře kazí karmu...

Mmch - karma v koupelně se jmenuje podle svého vyrobce: KARel MAcháček. Nekecám, takhle to píšou v technickém muzeu (stavitelstvi) v Plasech, severně od Plzně. Vřele doporucuju všem, včetně dětí řekněme 10+.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz