30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F2 10.7.2008 11:38

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Paradoxní je, že na případné další vládnutí ČSSD stejně vždy nejvíc doplatí jejich voliči. O voliče ODS nemějte obavu.

Malý Aston 10.7.2008 11:38

Re: Autor je hysterik a jeho úroveň je nulová

Ale nemáte pravdu.Jaké je politické přesvědčení socanů,to předvedli na tiskovce s ruskou generalitou.Zaorálek lže jak tiskne a vydává Irák za své přátele,kteří nemají pušky a ne tak rakety.A národ není rozpůlený ale spojený a to zejména na základě posledních událostí. Lžete sám sobě.:-D

Martin 10.7.2008 11:38

Re: Re: Re: Re: Souhlasím s článkem!

proc pokud je clenem nato se musela podepsat zvlastni dvoustranna smlouva na kterou nato nemelo zadny vliv? ale spis je mozne, ze nekterym vecem nerozumite nebo nechcete rozumet, aby vam nezbouraly vas jednoduchy svetonazor

Poklop 10.7.2008 11:37

Re: Poklope kolik Vám je?

Bude mi 60 let

Martin 10.7.2008 11:36

Re: Re: Re: Souhlasím s článkem!

nato s tim souhlasi tak, ze nam do dvojstrannych smluv zasahovat nebude

radar neni soucasti nato, jestli je pro vas problem ze smlouvu podepisujeme z usa tak si to reste sam, mne jde o jinou vec a je mi jedno jestli u dvoustrannych vojenskych smluv je usa, cina, francie nebo madagaskar

a jeste jednou, radar neni soucasti nato, na rozdil napriklad od radaru v nepolisich. chapete ? obavam se ze ne

Bubik 10.7.2008 11:36

Poklope kolik Vám je?

vytyk 10.7.2008 11:36

Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

No to je pravda, jednat může o čem chce, a s kým chce, ale že Paroubek se bratří se Sýrií a jezděj k nám ruský generálové zrovna v takový den- teď bude doufám ČSSD volit jenom skutečně imbecilní nebo zrádcovská menšina národa.

loula 10.7.2008 11:36

Re: Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Obávám se, že se mýlíte. Samozřejmě Rusko svým potenciálem nemůže konkurovat Americe, ale právě v této oblasti je s USA srovnatelné. At již jde o letadla, nebo o raketovou techniku, nebo o techniku radiolokační.

Sunny 10.7.2008 11:35

Re: nejsi ty Paroubkův poradce?

Oni mají heslo "Čím hůř, tím líp":-D Z takových nic pozitivního nevykřešete:-)

loula 10.7.2008 11:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

pouze to, že Rusáci si budou budovat také základny, a říkat, že nám do toho nic není. No a Amíci třeba zjistí, že Rusáci vybudovali o jednu základnu navíc, tak postaví rovnou dvě, Rusové hned čtyři atd atd. To už tady jednou bylo. Situace, kdy každá strana disponovala asi 12 tisici jadernými hlavicemi ( dneska jich každá má asi 5500). Myslím, že železná opona padla především kvůli tomu, aby se tyto závody ve zbrojení už neopakovaly. Ano, chápu nebezpečí se strany zejména radikálních islamistů, a obrana proti tomuto nebezpečí je namístě, ale současně si myslím, že do této obrany by se mělo zahrnout maximum potenciálních spojenců, i když s jejich světonázorem nemusím souhlasit. Jinými slovy, pokud Rusko nemá jako svůj státní zájem zničení Západu ( jako mělo SSSR nebo mají některé islámské státy), potom by bylo dobré řešit obranu kolektivní s co nejširším záběrem. Myslím, že by to bylo v budoucím zájmu světa jako takového.

Harpyje 10.7.2008 11:31

Re: Re:H-l-e-d-a-j-í-c-í

Systém?  Ne, pouze neobratný pokus! ;-D ;-D ;-D

Gonzales 10.7.2008 11:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Že tedy reagujete ;-P

es: 10.7.2008 11:30

Toto je znamy trik!

> S vystoupeními hlupáků ve sdělovacích prostředcích se poslední dobou roztrhl pytel.

es: Ano, mate pravdu, kdo neni s nami je - hlupak, nebo lump.

Jen me pripomente kdo nam tohle, v minulem stoleti, rikal .

jirka.s. 10.7.2008 11:27

Re: Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

No bóže! Tak si Bufo bufo pozve rovnou generála Solovceva, velitele rusáckých rakeťáků, a ten mu přiveze tu škatuli třípatrovou! A za trest těm pacholkům nedá ani zobnout a pos/ere se  z toho kaviáru sám! ;-D

Sunny 10.7.2008 11:26

Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Škoda, že jste si nepřečetl smlouvu. V ní je jasně psáno, že radar má sloužit k obraně USA, jejich spojenců a přátel. Čili nikdo nic nezastírá, ta obrana se týká jak Ameriky, tak Evropy a samozřejmě i nás.

Poklop 10.7.2008 11:25

Re: Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

je mi tě líto.je vidět,že jsi vyrůstal bez otce.A hlavně se nevtírej se.Děkuji

Milos 10.7.2008 11:25

Re: Re: Nevím sice,kdo je Jan Svoboda (mělo by se uvádět,kdo čím je) ..

Nauc se pismenka

F2 10.7.2008 11:25

Re: No myslím,že......

No ale na rozdíl od vás je to šlechtic

Milos 10.7.2008 11:24

Re: Re: Nevím sice,kdo je Jan Svoboda (mělo by se uvádět,kdo čím je) ..

Nauc se pismenka.

Gonzales 10.7.2008 11:22

Re: Bydlíš-li ve skleněném domě,

Nemáte něco společného se slovutným střážmistrem Flanderkou? Ten měl také brilantní dedukce a přirovnání v malíku.

jirka.s. 10.7.2008 11:21

Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Tož haj/zldekle, jednej, jednej! Co si s rusákama vyjednáš ty sám o sobě, je mi srdečně jedno! Ale netahej do toho mne a spoustu jiných lidí! Konec konců, o jednání s rusákama věděl své už blahé paměti Havlíček-Borovský:

Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. Jak směšno, jak neprakticky bylo by s tajným nepřítelem svým, který rouchem bratrským chtivost svou jen zakrývá, bratrovati se!! Přiznávám se, že mi Maďaři co zjevní nepřátelé Čechů a Ilyrů jsou milejší než Rusové, kteří s jidášským políbením přicházejí – nás strčit do kapsy. Čechové jsme, a Čechové zůstati hodláme navždy a nechceme se státi ani Maďary, ani Němci, ani Rusy, a proto buďme k Rusům chladni, nemáme-li je dokonce nenáviděti."        K.H. Borovský

Eurorealista 10.7.2008 11:18

Autor je hysterik a jeho úroveň je nulová

Hodnota těchto článků je nulová. Dávno říkám, že úroveň Psa upadla a píše tu každý. Chápu, že redakce je tu všemi deseti pro radar, ale uvítal bych fundovanější článek PRO než tuto hysterii.

Přátelé radaru a pravice by si hlavně měli ujasnit co vlastně od levice a socdem chtějí. Mě to připadá, že trpí jistou formou schizofrenie. Na jednu stranu tvrdí, že všichni lidé proti jsou zakuklení bolševici a po volbách zavedou totalitu a připojí nás k Rusku a na druhou stranu se dožadují toho, aby  tato stejná levice byla státotvorná a radar podpořila. Přátelé radaru neví, co by chtěli mít. Tady přece funguje princip projekce. Pokud socdem a celou levici sami postavíte do role nestátotvorné síly a nechcete s ní nic projednávat a nazvete ji nedemokratickou nestane se nic jiného než takovou se ta levice definitivně stane. Pokud totiž levice vidí , že pravice ne žádnou dohodu nejde a snaží se politické soupeře dostat mezi absolutní nepřátele tak tato akce vytvoří přirozenou reakci a to , že se soupeř začne přesně tak chovat. To jsou zákonitosti a platí to i o Rusku.  Sami příznivci radaru si musí zodpovědět na otázku, jestli ještě chtějí někoho přesvědčovat o jeho blahodárnosti nebo , jak se zdá, na to hodlají rezignovat a prosadí to  silou přes 101 trochu koupených poslanců za cenu , že si odcizí aspoň polovinu národa. A rozpůlený národ se nikdy na nic v budoucnu nezmůže. 

Gonzales 10.7.2008 11:18

Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Lihákem se nese šeptanda, že ta generálská suita dodala pro Jyrku dárek v podobě dvoupatrové krabice s pixlama Usť-illinského kaviáru, a nějakej dobytek to sežral dřív, než to nejvyšší stihl okoštovat. No a to ho silně nas_alo. ;-D

pbla4024 10.7.2008 11:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

Ale to je dobře, že si náš spojenec v NATO buduje další základny, ne? Co je Rusákům co do toho?

Milos 10.7.2008 11:17

Re: No myslím,že......

Aha, proto se rika hloupý Honza

Poklop 10.7.2008 11:17

Re: Poklope,

To je blbost.Ty se z toho Ruska strachy po....Ty seš jak ty komunisti.Ty nás strašili Američanama a ty zase Ruskem.Vše záleží jak si to tady uděláme my.To je rozhodující.Když tady vyhrajou komunisti,tak ti stejně ten radar nepomůže.

cnemo 10.7.2008 11:17

Bydlíš-li ve skleněném domě,

neházej kamenem:

>Tvrdit, že neexistuje po rozpadu SSSR žádné reálné ohrožení, může opravdu jen hlupák - nebo lump. S vystoupeními hlupáků ve sdělovacích prostředcích se poslední dobou roztrhl pytel.

Ano, hlupáků a lumpů je v médiích docela dost. A ještě víc je kolaborantů, ti mají přednostní přítup k nim i když jsou ve výrazné menšině. Jedním ze skalních, jak se zdá, je i autor tohoto článku. Nicméně vzájemné nadávky nemají smysl, charakter a inteligence  p. Svobody,ať již jakkoli pochybné, jsou z praktického hlediska nezajímavé. Je třeba už začít přemýšlet nad tím, jak odsud cizí armádu, kterou sem kolaboranti pustili, dostaneme. I Topolánkův ideový předchůdce p. Bilak se domníval, že jsou zde "spojenci" dočasně navždy. Až historie ho vyvedla z omylu.

Možná, při rychlosti zadávání státních zakázek stálo zato, vyhlásit výběrové řízení na odstranění ekologických škod po odsunuté americké armádě a připravit paragrafované znění zákona o době nesvobody a nepromlčitelnosti zločinů vlastizrady:)

Kvetla 10.7.2008 11:16

Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Při vší úctě,vím že s nadsázkou ale když jeden staví vojenskou obranu na počítačích a druhý na počítadle,půjde to asi těžko dohromady....Čekat než doženou a předeženou Ameriku,to bychom všichni mohli od košiláčů dostat na p;-€;-€;-€;-€....

Milos 10.7.2008 11:16

Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

R^R^R^

10.7.2008 11:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Moje PŽ jsou iniciály mého jména - Petr Žilka. A co to vaše, "agente"? Konečně ať se každý podepisuje jak chce, o to nejde. Jde snad o obsah, obávám se ale, že nevíte, co to slovo znamená.