2.7.2024 | Svátek má Patricie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Öman 10.7.2008 9:59

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Doufám, že ty ses teď vzteknul tak, že už tě vezou, rudý přiblblíku ;-P

H-l-e-d-a-j-í-c-í 10.7.2008 9:59

Re: podle ovoce poznáte je....

Odborné `clánky

Gonzales 10.7.2008 9:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

No to se optejte v liháku. Ale musíte si pospíšit, prej ty největší odborníci pojedou brzo na dovolenou...

H-l-e-d-a-j-í-c-í 10.7.2008 9:57

O spolupráci s USA

Během Studené Války NATO vyinulo mnoho systémů za účelem odposlouchávání telefoní, telegrafní, radiové, atd  atd komunikace ve státech Varšavské Smlouvy. Po ukončení Studené Války by se člověk domníval, že takové systémy přestaly mít smysl. Ale to je omyl! System ECHELON http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/ECHELON/echelon.html , http://jya.com/echelon.htm , http://de.wikipedia.org/wiki/Echelon , http://hp.kairaven.de/miniwahr/echelon-index.html , atd atd je dále rozvíjen a používán. A hádejte proč a kým? Politickými a hospodářskými představiteli USA k průmyslové špionáži.

Ve německé firmě, kde jsem dlouhá léta pracoval, krachlo velmi rychle za sebou několik velmi výnosných obchodů s firmami v USA, protože USA konkurent věděl velmi mnoho vnitřních obchodních tajemství o nabídkách této německé firmy. Po zkoumání ze všech stran všemi zjistila německá strana, že je pomocí ECHELON odposlouchávána privátní komunikace západoevropských firem. Byla podána žaloba, ale v USA není průmyslová špionáž trestná, a USA odmítají jako žalovaný se zůčastnit se mezinárodních procesů. Jako žalobci ale velmi rádi se míchají do všeho možného. Mnoho občanů ČR asi řekne, že to němčourům a frantíkům patří.

Míra 10.7.2008 9:57

Re: podle ovoce poznáte je....

Souhlas!!!

Václav 10.7.2008 9:57

Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Nepochopitelné jsou především výplody pitomců, co se nedokáží podívat na mapy, na nichž je zakresleno pokrytí stávajícího ABMS a pokrytí po další etapě rozšíření, jejíž součástí je i náš radar a polská raketová základna. Snadno zjistíte, že severoamerický kontinent je již za stávajícího stavu chráněn základnou v Grónsku a námořními radary na lodích.

loula 10.7.2008 9:53

Re: Re: Re: moje řeč

Smlouva o pronájmu území v Azerbajdžánu vyprší roku 2012. Zatím není náznak, že by byla prodlužovaná.

Gonzales 10.7.2008 9:52

Re: Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Slovní finty v tom nehledejte. Usoudil jsem z textu, že se vám udělalo nevolno, či co? A kradení do toho netahejte. To pouze tříští debatu a rozmělňuje tábor věřících v utopický socializmus.

Václav 10.7.2008 9:51

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Hezky se vztekáte, jen co je pravda. Ale trochu zapomínáte na jednu maličkost. Uvědomte si laskavě, že vzdělanější, schopnější a věkově mladší občané, tedy ti co povětšinou levici nevolí, nemusí v dnešní době nutně setrvávat v nějakém potenciálním Paroubkově socialistickém skanzenu. Bez problémů najdou uplatnění jinde a pak se budou jen smát, až budou v televizi sledovat, jak v zadluženém na hraně krachu balancujícím Paroubkistánu rudá lůza řve o dávky, jenže ono už nebude kde ne ně vzít.

wbgarden 10.7.2008 9:50

Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Víte, čistě teoreticky, když si namontujete zámek na dveře s pastičkou na loupežníky, protože se všude píše, že ve vašem okolí se pohybují nekalé živly, tak přece nikomu neubližujete. Akorát můžwte být mile či nemile jednoho rána překvapen, že v pastičce místo živla vězí jeden z vašich jistě milých sousedů... No, a teď bych docela rád vaši definici lumpa. Čistě teoreticky pochopitelně, je lump ten kdo si zvyšuje bezpečnost nebo ten byl přistižen se šperhákem v ruce....

LV 10.7.2008 9:50

podle ovoce poznáte je....

Pozvat si ruského generála v den podpisu je fakt chucpe. No, víc se socani "odkopat" nemohli. Alespoň víme, jaký druh míru a prosperity (a s kým) pro nás chystají, kdyby nedejbože vyhráli volby....

A k radaru - radar je obranný systém. Ten nic nevrhá od nás na území někoho jiného. Ne, ten jen monitoruje, co od jiných k nám a přes nás letí. A teď mi odpovězte, stateční bojovníci proti imperialistickému radaru, co bych si měl myslet o sousedovi, který začne povykovat, vykřikovat a hrozit flintou na zahradě, když spatří, jak si na SVÉ dveře montuji bezpečnostní zámek  !!

pbla4024 10.7.2008 9:49

Re: Re: moje řeč

Rusové mají radar v Azerbajdžánu. To je ruské území?

loula 10.7.2008 9:49

Re: Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Já něco takového řekl?

Cricket 10.7.2008 9:48

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Ty symboly na konci vašeho neslušného sdělení nemají pravdu. Já si po dopsání tohohle odstavce půjdu odsejřit hlavu lokem modré oblohy, ale vy musíte sám se sebou vydržet do konce svého bídného života. A to je pro vás největší trest. Naradar!

M. Zima 10.7.2008 9:48

Pane Svoboda,

to, co se děje v takové ČT, např, včera ohledně "české vědy a českých kosmických aktivit" bohužel jinak, nežli ubohost nazvat nelze. Ale že by se Váš článek popsanému trendu nějak vymkl se také nedá tvrdit. Na Vaši omluvu nutno dodat, že by pan Neff takový článek, který by dával do souvislosti Radar a Atomové elektrárny s ohledem na asasiny, nebo se skutečně zabýval směšnostmi a paradoxy proradarové argumentace, natož uvedl fakta o radarových mrtvých v Německu, a pod. jednoduše nepustil cenzurou.  Vím, o čem je řeč, to je ta česká demogracie.

E. 10.7.2008 9:48

Re: Re: uzjjte si modre podsvincatka

"....stačí otevřít okno ...." a toho smradlavého skunka vyhodit !

loula 10.7.2008 9:47

Re: Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

A co chtějí, smím-li se zeptat? Chtějí, aby Rusko bombardovalo Česko, nebo co vlastně?

E. 10.7.2008 9:46

Re: Re: uzjjte si modre podsvincatka

Změna : " ...... stačí otevřít okno a...." toho smradlavého skunka z něj vyhodit.

Cricket 10.7.2008 9:46

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Pozor sejre, aby vás vlastní puch neporazil dříve, než se dočkáte chvíle, kdy budete moci zjistit, že máte, či nemáte pravdu. Rozdíl mezi námi je totiž v tom, že já dopíšu tenhle odstavec, půjdu si dechnout svěží modré oblohy, ale vy sám se sebou musíte vydržet až do bídné smrti. A to vám celkem škodolibě přeji. Naradar!

J.M. 10.7.2008 9:45

Re: Pane Svoboda

Anonyme, on vám ty vaše anonymní názory (abych se pardon nedotkl vašeho vysokého vzděkání a rozhledu), nikdo nebere, o mlácení o hlavu už vůbec nemluvě. Jenom se musím přiznat, že cítím jistou škodolibou radost, když vidím, jak jste vy a vám názorově blízcí  naštvaní a vzeklí z podepsání smlouvy o radaru. A to mě přesvědčuje, že smlouva je dobrá věc, když to štve individua, jako jste vy.

von 10.7.2008 9:45

Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Ano - loulo - všichni - a dokonce ještě více z nás - jsme blbci! Nic víc!

LV 10.7.2008 9:44

podle ovoce poznáte je....

Když se podepisuje smlouva o radaru, pozvou si socani ruského generála... Takhle otevřeně se odkopat, to už tu dlouho nebylo! Ale co čekat od partaje, navštěvující Sýrii na pozvání (a útraty) bratrské strany Baas, mající pochopení pro "oprávněné zájmy" Severní Koreje... Jasněji už to říct nemohli.

A k těm, co křičí proti radaru - radar je OBRANNÝ systém. Ten nic nevrhá od nás na území někoho jiného. Ne, ten jen monitoruje, co od někoho jiného  k nám a přes nás letí.

V tomto světle je zvlášť pikantní Ruský (a arabský) pokřik. Co si asi mám myslet o sousedu, který začne povykovat a hrozit flintou na zahradě, když si začnu na SVÉ dveře montovat nový bezpečnostní zámek???

Mareg 10.7.2008 9:44

Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Žádná hloupost, ale přesně podle úsloví "keš sa pomýlím, aj pravdu poviem".

Takže vlastně ano, byla to hloupost odkrývat karty a ukazovat co socani skutečně chtějí.

---------- 10.7.2008 9:42

Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Jen jsem opravil překlep. Ale jsem rád, že mě čtete a chápete, já to s vámi totiž myslím upřímně. ;-D

StandaT 10.7.2008 9:42

...

Nevím, proč se to jmenuje SocDem. Správně by se to mělo jmenovat Obroda. Sociálně demokratickou frakci v této straně vidím jen na okraji dění.

---------- 10.7.2008 9:41

Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Tyhle slovní finty aplikujte na svou manželku. U mně jste vedle, naopak se dost bavím ze šílení zdejší Modré chátry. Raději nakraďte co se dá, volby se blíží a dlouhá doba v opozici je na spadnutí. Lidi vám to rádi ve volbách spočítají. A americká armáda nikde. Tak to je Gonzalesi. ;-D

Gonzales 10.7.2008 9:41

Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

To nebyla hloupost. Naopak. Jyrka i tento malý kotrmelec nakonec přetaví v úspěch a opět dosáhne hezkého druhého místa. Pokolikáte už....

loula 10.7.2008 9:41

Re: Reakce ČT na podpis

Nemyslím, poslouchám radio 6 celkem pravidelně, a musím říci, že komentáře Pehe byly antiradarovské, komentáře Rakušanové proradarovské a komentář Ješe bych charakterisoval opatrně proradarovský. Je ale fakt, že radio 6 přerušilo spolupráci právě s panem Svobodou, a to po jeho doslova vulgárním a urážlivém vystoupení zhruba před třemi měsící.

Kenavp 10.7.2008 9:40

Re: Re: diskuse

Tón diskuse na Seznamu je udáván tím největším šmejdem a póvlem, co vtéto zemi existuje. 

J.M. 10.7.2008 9:40

Re: To je tedy hysterie...

R^