30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan Nový 10.7.2008 11:13

Poklope,

to by pro nás, ale nebylo výhodné, protože pokud bude USA, nebo EU hodně spolupracovat s Ruskem, spadneme zase do toho kulturně zaostalejšího ruského okruhu. A právě proto tu potřebujeme ten radar, aby se ztížila spolupráce Ruska a EU, která pro nás není výhodná a není tedy v našem zájmu.

jirka.s. 10.7.2008 11:12

Re:H-l-e-d-a-j-í-c-í

Áááá!!! Septik systém! To už tě konečně také vymazali, vypatlanče? ;-D

loula 10.7.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

Nikoliv, uvidíte seznam základen živých včetně základen nově budovaných. Např. polohu 15 nebo 17 nových základen, které buduje nebo v nejbližší době hodlá budovat USA, a kterými vykrývá dosud "slepá" místa, např v v Africe, východní části Indického oceánu, a pod. Škoda, že se nehodláte seznamovat i s věcmi, které zrovna nehovoří ve prospěch vaši argumentace.

Kvetla 10.7.2008 11:10

Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Vždy připravená KSČSSD hledá okultisty. Prý příště pozve jako poradce někoho z hitlerových generálů.Maj prý s Ruskem více zkušeností a taky znají české prostředí.A taky byli proti spojeneckým radarům.;-€;-€;-€

havránek 10.7.2008 11:09

Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Paroubek dnes řekl, že vystoupení ruského generála byla " neobratnost"- já to považuji za velezradu ČR a svinstvo ČSSD nejvyššího formátu-nejsem příznivec ODS, ale normální občan.

Paroubku, jste  na úrovni Firlingera a ostatních zrádců ČSSD v roce 48. Je mi z Vás zle.

jirka.s. 10.7.2008 11:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Za to ty jsi  dávno profláknutý agent KGB! Jenom netuším, proč tě v tom Karlruhe už nesbalili!

Poklop 10.7.2008 11:08

Re: Re: Re: A takoví

Není to jiný problém.Je to prostě banda,která neví ani schvaluje.To nebylo kvůli radarům,ale ohledně inspekce.

Sunny 10.7.2008 11:07

Re: Re: Tak socky,již jste rozpracovali usnesení ruských generálů?

Vy jste hysterický. Netušila jsem US Army čítá 250 mužů včetně civilního personálu8-o

Anonym 10.7.2008 11:06

Re: Re: Pane Svoboda

Děkuji za tento dotaz. Bez ironie. A je mi trochu smutno.

Volil jsem ODS. A se svými dnešními znalostmi a zkušenosti si vůbec nejsem schopen vybrat. K levé části politického spektra nepatřím a napravo nevidím pomalu ani jiskřičku v tmách.

Od nové vlády bych očekával, že její zásadní rozhodnutí (reformy, mezinárodní závazky, privatizace velkých celků a pod.) budou pragmatická. Pokud by to nebylo možné a z důvodu jejich charakteru musí být politická, pak bych si představoval logické zdůvodnění takového rozhodnutí. Přitom neočekávám, že bych se se všemi nutně musel ztotožnit.

Co ale odmítám zcela, a to bez ohledu na složení vlády, je současné motto: teď vládneme my, a nikdo nám do toho nemá co mluvit. Ani opozice, tím méně hloupý pouliční dav. A také nebudeme nic nikomu vysvětlovat, protože Ti ostatní (kteří nevládnou) jsou tak hloupí, že by naši geniální strategii stejně nepochopili.

Sunny 10.7.2008 11:05

Re: Re: A takoví

Nemějte strarost, oni se už nějak dohodnou:-)

Poklop 10.7.2008 11:05

Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Vy jste asi rok 1968 nezažil,protože oni neříkali Pragováci,ale oni byli Pragováci.Byli to zaměstnanci Praga ve Vysočanech.Tenkrát v roce 1968 měla vláda velkou podporu,ale nevím,že by Topolánek jí dnes měl.Já jsem také proti radaru a chci ,aby se Rusové a Amíci dohodli a společně budovali obranu.Vždy ,když tyto velmoci spolupracovali,tak to bylo svět dobré.Prostě musejí jednat a jednat.

Sunny 10.7.2008 11:04

Re: Alespoň někdo se

Anebo jim prostě jen nestálo za to reagovat na takový příspěvek, viďte?

Jura 10.7.2008 11:03

Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

Víš proč?...Protože ten generál mluvil a naznačoval bombardování Tvého státu...a jestli to tak necítíš...sbal si kufry a fofrem pal do Ruska   d.e.m.e.n.t.e....JASNÝ?????? 

Malý Aston 10.7.2008 11:02

Re: Myslím, že se už láme chleba

Tak,tak máte pravdu.Pořád bylo málo informací až je mají všichni.ČSSD si zve na poradu ruskou generalitu a hned je všem jasné za koho kopou.Co k tomu dodat? Dnes je pro radar minimálně těch Vámi uváděných 85% a to je velmi malý údaj,já to typuji na 90% a zbytek proti tvoří komouši,Paroubek,Zaorálek,Rath a Hašek a radikální verbež muslimská.:-D

Gonzales 10.7.2008 11:01

Re: Re: A takoví

Ne to je jiný problém. Jedni soudruzi nakoupili za drahé peníze (včetně provizí) radárky a ostatní cajky na měření rychlosti,  no a jiná banda soudruhů poslanců, která "není přisátá" na tento penězovod do místních kasiček, tak tento zákon torpéduje. Vlastně jen obecní strážník nebude měřit rychlost - toť v kostce k vaší otázce.

Sunny 10.7.2008 11:01

Re: Nevím sice,kdo je Jan Svoboda (mělo by se uvádět,kdo čím je) ..

Myšlenky to sice byly hezké, ale v dnešním světě nerealizovatelné. V situaci, kdy všichni okolo mají zbraně a armády, je zkrátka musíme mít také. A sdružit se spolu s dalšími spojenci ve vojenském paktu -jak píšete- považuji za velmi rozumné a zodpovědné. Jsme malá země. Jakkoliv považuji pana Havla za osobnost, jsem dnes ráda, že již není vrchním velitelem našich ozbrojených sil.

Martin 10.7.2008 10:59

Re: Re: Re: Re: Bužinskij a ČSSD má pravdu ,tu Leninskou :-) Pryč s "útočnými" radary mířícími na Rusko,smějí mířit jen na vaše auta :-)

jsi taky idiot, podsouvas lidem s jinym nazorem nejaky postoje ktery nezaujimaj jen protoze se diky tomu citis pak dostatecne na urovni. vy vsichni co tak zvanite jak kdo chce znicit izrael asi si lecite vlastni komplex malosti a nenavisti, ktery presouvate na jine. je to omyl debilkove, ja na rozdil od vas nic proti existenci statu izrael nemam.

Kvetla 10.7.2008 10:58

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

Značko LADO  jsi rasista,sprosťák a demagog Je mi přes šedesát a jsme 3 sourozenci.Manželka má také dvě sestry.A představ si,že máme již i dospělé vnuky a dospělé synovce.Vzděláním od vyučení po VŠ,obory různé,většinou technické.A mohu tě ujistit,že nikdo z nich nikdy nebyl na pracáku.A nikdo z chlapů neměl "modrou".Jestli to nebude tím,že jsme vlastenci a čistě "8rijci",což se o tobě,zamindrákovaná značko asi říci nedá.;-€;-€;-€

Martin 10.7.2008 10:57

Re: Re: Re: Bužinskij a ČSSD má pravdu ,tu Leninskou :-) Pryč s "útočnými" radary mířícími na Rusko,smějí mířit jen na vaše auta :-)

jsi obycejnej idiot. spis tobe vyhovuje ze na blizkym vychodu nemuze byt mir kretene. a iranskej prezident do dnesnich dnu ani jednou nerikal ze vybombarduje izrael aspon kdyz blabolis tak si neco zjisti.

Hašek 10.7.2008 10:57

Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Také souhlasím, není třeba nic dodávat.

pbla4024 10.7.2008 10:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

A co na nich uvidím? Třeba seznam základen, které Rusko slibilo opustit a neopustilo (neprázdný) a podobný seznam pro Spojené státy (prázdný).

Jindřich Horký 10.7.2008 10:52

Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

Současné dění mi připomíná trag.rok.1968.Tenkrát to byli anonymní zvatelé "přátelských armád"

někteří si říkali "99 pragováků" Dnes jména těch co tv.zv.bojují proti radaru a zvou si ruské gen.

na podporu,známe.Kryjí se také i tím,že údajně jsou pro evrop.unii,ale ve skutečnosti jsou tam

jen jako "pátá kolona" aby v pravý čas zasahli a narušovali co se dá. Když byli za totality náměstky v Rest.a jídelnách,třeba by jim pak stačil post ředitele stejné organizace. Vše se opět děje v roce s osmičkou,lidé probuďte se a nazvěte ty Paroubky,Zaorálky,Tamáše a pod.

jmény které jim patří a dejte jim najevo své opovržení.Děkuji za pohopení.

M. Zima 10.7.2008 10:49

Alespoň někdo se

těch českých demogratických vlastenců zastane, oni na to pro samé plundrování země nemají čas.

PetrH 10.7.2008 10:49

Re: No myslím,že......

Jistě, normální lidé komunikují a argumentují rajčaty, zbytek populace jsou magoři. Hajdy zpátky za pec, Honzo!:-/

PetrH 10.7.2008 10:47

Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

Když jsem prvně, dávno již tomu, spatřil váš nick, naivně jsem si pomyslel, ejhle člověk hledající, otevřený poznání a poznávání, dychtivý dobrat se pravdy, ať už jakékoliv. Bohužel, také už je tomu dávno, jsem zjistil, že ten nick je pro vás jen slovem bez významu. Místo hledání nabízíte cosi, čeho se většina lidí již před 19 lety ráda zbavila. Jen se z důvodu "historické nutnosti" tváříte jako demokrat.

Honza 10.7.2008 10:45

No myslím,že......

to rajče neletělo od magora,jak píšete,ale k magorovi,pane Svobodo.A jestli vám osobně vadilo např. vystoupení pana E.Koháka,který přesně popsal a vysvětlil,odkud pochází nebezpečí,pak jste stejnej zmetek,jako např. lhář Vondra a Topolánek.

loula 10.7.2008 10:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

Děkuji za odpověd. Matfyz jsem studoval také. Mohu vás ujistit, že symetrie vojenských základem se hodnotí jinak. Ale vážně vám doporučuji, vyhledejte si příslušné mapky ( např ATM roku 2006).

F. Čech 10.7.2008 10:43

Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

Soudruh Hulínský si jistě může pozvat koho chce. Sovětští poradci se nám tady přece hodně osvědčili už po roce 1948. Právě díky nim byli přece pověšeni naši nejzuřivější komunisté v čele se Slánským a Reicinem. I teď prokázal ruský generál (mimochodem neuvěřitelně podobný Miroslavu Štěpánovi) Česku moc dobrou službu. Jednak upozornil rozumnější jádro ČSSD kam se díky soudruhům Kavanovi a Zaorálkovi říti (zase zpět do ruské řiti?), Jednak také otevřel oči i české veřejnosti, která pochopila, že i mimo KSČM jsou tady jedinci, kteří nás chtějí znovu nacpat do ruského chomoutu!  K tomu lza dodat jediné: "Spasíbo Vam taváríšč geněral! Spasíbo i Vášemu drugu tavárišču Gulínskomu"! (Snad jsem to nepopletl a je to gramaticky správně a Rusové na mě za špatnou znalost jejich jazyka nenamíří své mírové jaderné rakety! 

Harpyje 10.7.2008 10:40

Re: O spolupráci s USA

Jo, H-l-e-d-a-j-í-c-í, wer kann, der kann. ;-D

BM 10.7.2008 10:39

Vdaka tej "demogracii"

Vdaka tej "demogracii" si aj take zakomplexovane nic ako Vy ventiluje svoju frustraciu zaplevelovanim diskusnych for.