28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Komnetare Blogspot 10.7.2008 13:38

Bezpečnostní lumpárna

Říkáte, že Paroubek tu měl ruského generála? Tak to je celý on! Však taky když o Paroubkovi něco napíše Neviditelný pes, tak bych od něj kůrku nevzal. Ale to pořád není nic proti Topolánkovi a těm co s ním visí na laně. Ti tu měli za účelem domluvení jakýchsi okupačních dokumentů ministryni Riceovou, která je pravou rukou prezidenta Bushe. A kamarádit s Bushem, to je snad horší než pozvat si sem celou ruskou generalitu. Bush je doma nejen nejméně hodnoceným prezidentem v historii, ale je dokonce značně rozšířený názor, že se jedná o válečného zločince. Demokratický kongresman Dennis Kucinich předložil 35 článků impeachmentu proti G.W.Bushovi za zločiny, jejichž podrobný seznam je uveden zde:

http://www.democrats.com/files/amomentoftruth.pdf resp zde:

http://www.pdfdownload.org/pdf2html/pdf2html.php?url=http%3A%2F%2Fwww.democrats.com%2Ffiles%2Famomentoftruth.pdf  Obvinění jsou mimořádně závažná. Kdyby z nich jen polovina byla prokázána, mohl by prezident být nejen stíhán ale také uvězněn, jak se praví v  http://www.aleeka.com/profiles/blog/show?id=2067456%3ABlogPost%3A2702

Bůh nás ochraňuj od Bushovy ochrany! Tedy pokud není s tím Bushem taky spolčen.

Tonda 10.7.2008 13:37

Zbláznil jste se za živa ??

Tolik pitomostí v jednom článku jsem dlouho nečetl ! Nejsem zastánce Topolánka ani Paroubka v podstatě nevidím mezi nimi rozdíl (dobytek).  Je zajímavé, že vám nevadí ,že Topolánek tak vehementně hájí zájmy jiného státu a jste ochoten tvrdit ,že jde o obranu našeho státu. Zjevně vám ani nevadí že se uchyluje ke lžím a to v dost rychlém sledu. - "radar bude spadat pod NATO  , podepsali jsme smlouvu o spolupráci , ... " Teď dokonce přicházejí na řadu výhružky . Co ještě můžeme očekávat ??  Asi máte jiné měřítko hodnot. Za sebe mohu říci jen tolik JAKO OBČAN ČR SE  NECHCI  PODÍLET NA OBRANĚ USA . A ani nějakej Topolánek mě k tomu nebude nutit !!

Karel 22 10.7.2008 13:36

Re: Nebezpečí je Paroubek a jeho bratři

Prostě jim to nedojde. Taková je už demokracie - kdyby každý kecal jen o fotbalu, nic by se nestalo. Dnes ale každý tlachá o protiraketové obraně a neví, jak funguje RADAR. Ale 70% je proti.

Karel 22 10.7.2008 13:32

ČT a spol

ČT je médiem ČSSD - pořad otázky V. Moravce., kde se tenhle socanský vohnout prezentuje,  to jen potvrzuje. Moc by mě zajímalo, proč, když si pustím ČT1, vidím vždycky toho hňupa Tamáše. Ten je na obrazovce ještě častěji, než Puchejř. Rv PROČ???

VLK 10.7.2008 13:31

historik

Historiku nevím kde bereš odvahu posílat někoho do Ruska,když nevíš co znamená vlastenectví.Jseš normálí pochlebovač době,která nahrává zlodějům .Člověk který celý život poctivě pracoval nemá potřebu lést někomu do zadku.Jen ubožáci kteří se přiživují na společnosti musí pochlebovat.

MaR 10.7.2008 13:30

Re: Pane Svobodo,

Radar na našem území nesnižuje nutně naši bezpečnost. Mění strukturu a rozložení rizika! Ano základna by byla jedním z prvních cílů na vyřazení, nicméně bych spíše čekal konvenční útok (je prostě hloupost na takový typ cíle plýtvat nukleární zbraně). Na druhou stranu pokud je aliance jako celek lépe chráněna pak vzrůstá i naše bezpečnost - vzrůstá cena za napadení jakékoliv členské země. Na druhou stranu lépe chráněná aliance není v zájmu Ruska (proto tak silná rétorika) neboť to samozřejmě znamená ohrožení zbrojní rovnováhy. Proti tomu opět stojí, že Rusko není mometální vojenskou hrozbou a ještě nějaký čas určitě nebude kvůli vzájemným ekonomickým zájmům.

Jinak napsat, že radarová základna bude sloužit k ochraně Izraele - no hm no comment, hlavně že první větu se navážíte do autora za *chudobu ducha* :/

vodák 10.7.2008 13:27

Re: Re: KRAKONOŠOVO

pošlete Tamáše někam jinam. V Krkonoších ho nepotřebujeme. Vaše první myšlenka byla asi správnější.

Anonym 10.7.2008 13:23

Re: Re: Pane Svoboda

Vidíte, a já věřím, že jsem zvolil správně. Diskuse je od toho, aby se diskutovalo a ne jen tupě přikyvovalo, v horším případě nadávalo těm, kdo vyjádří jiný názor.

Protože z Vašeho příspěvku je zjevné, že nepatříte narozdíl od mě ke skupině podobně jako já zmasírovaných narudlých blbů, vyjádřete prosím svůj věcný názor. Zatím není zcela jasné, zda se Vám ten jednoduchý černobílý bezobsažný článek líbí nebo ne. Nebo že by to bylo tak, že příspěvek jakékoli kvality hájící kladné rozhodnutí o radaru je dobrý? Možná, že ano.

Ale možná přijdete i na to, že existuje skupina (nevím jak veliká, ale rozhodně se do ní počítám), která není zpracována propagandou, nejsou to bolševici, a přesto nemají rádi USA. Co říkáte? Že se Vám taková pluralita názorů nelíbí? Uznávám, že není moc pohodlná. Ale jestli jsou si příznivci radaru jistí v kramflecích, proč se většinový obsah jejich diskusních příspěvků zaměřuje na to, kdo je jaký odpůrce radaru (rudý, blbý, bolševik, rusofil, zakuklený bolševik, zakuklený arabský terorista a pod,) a které že peníze za takovou propagandou stojí?

Malý Aston 10.7.2008 13:20

Re: Bolševická mafie

Rozdíl mezi zvanými hosty do Komentářů a událostí je propastný.U nás každý debil má funkci politilog. Když se náš politolog potká se zahraničním korespondentem,který nepracuje v žoldu Janečkovi televize čučí jak náš politolog tak i moderátor.Oni si říkají něco jiného,než naši placeni mají napsáno. A talčí a tlačí a ještě nikdy nic nevytlačili,raději to ukončí a zhodnocení nechají na Paroubkovi.Jsem pro zrušení televizních poplatků,klidně to může platit ČSSD,rusáci mají prachů že neví kam s nimi.:-D

Jara London 10.7.2008 13:16

Re: Nebezpečí je Paroubek a jeho bratři

Jak soudím podle Vašeho příspěvku, jednodušší spoluobčané "to už chápou".

Juro 10.7.2008 13:16

Re: Re: Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

Zalez magore vylízaný do kanálu.

Malý Aston 10.7.2008 13:13

Re: Ano, nebezpečí tu je.

Vy jste to popletl.Mělo být napsáno KATO!:-D

Malý Aston 10.7.2008 13:12

Re: Pane Svobodo,

Posoudíme,posedíme a vyhodnotíme.Nebudou potřeba viza,zavoláme Standovi nebo Śárce a hupky cupky odletíme na Floridu.Tam se přihlásíme do zákl.organizace ČSSD a v případě návratu to budeme vydávat za odbojovou činnost a požadovat finanční kompenzace.Takže jednoznačný přínost Smlouvy pro každého.:-D

Kvetla 10.7.2008 13:04

Re: Re: ČT a "nestrannost"

A jsme zase u jádra "ČT věc veřejná"Chce-li mi tento stát něco podstatného sdělovat,nechť si zákonem vyhradí čas či stránku v médiích.Bavi se rád nechám od těch co to umí.Když mne nebaví,jak bych si momentálně přál,přepnu jinam.Proto si platím kabelovku.Nikdo mi však nevysvětlil,proč mne stát okrádá bezmála o čtyři tisíce ročně za to,že mi vnucuje jím organizované estrády.Proboha proč tak složitý systém se spoutou úředníků a dnes již i vymahačů,co se na tom živí ! Není dnes přeci problém programy kódovat a kdo se chce na ně dívat,ať si koupí kartu!!!!!!Proboha,prosím,prodejte to celé ČT jak to stojí a běží.Já občan ušetřím ročně nemalou sumu a ještě se mi vylepší výběr zábavy,protože pak by nastoupila místo kartelových dohod opravdová konkurence´.Vždyť oni dnes všichni i ty reklamy vysílají ve stejný okamžik.Buď jsou tak ohleduplní,že nám dovolí si od těch trháků odskočit,nebo doufají,že přepnem a uvidíme tu jejich - Reklamu.;-€;-€;-€!!

Jana 10.7.2008 13:04

Nebezpečí je Paroubek a jeho bratři

To, že mocichtivý Paroubek je schopen čehokoliv, tedy i násilí vůči ČR za pomoci Rusáků;-O, ví každý myslící člověk. Otázky je, kdy to dojde i těm jednoduchým spoluobčanům.

honzak 10.7.2008 13:00

Re: To je k nevíře, že ještě v dnešní době může takový člověk existovat§

pravdu máš, soudruhu! Na souši i na moři porazíme agresoři!

Martin 10.7.2008 12:58

Re: Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

vytyku.....ty seš ale vůl....a ti nad tebou......škoda mluvit !

Karla 10.7.2008 12:55

Re: Re: Re: Re: Poklope,

zkušenosti z oběma jsou srovnatelné, jen ty německé se více ukazovaly.

Poklop 10.7.2008 12:54

Re: Re: Re: Plný souhlas s panem Svobodou-děkuji mu !!

I ty šílené krávy jsou na tom s rozumem líp,než ty debílku.

analytik 10.7.2008 12:54

Ano, nebezpečí tu je.

Jeho jméno je NATO.

Jara London 10.7.2008 12:53

Pane Svobodo,

Váš emotivní příspěvek svědčí o jediném, a to o chudobě ducha. Prvním problémem je Vaše neschopnost uznat právo jiných na vlastní názor - ne každý občan ČR musí nutně milovat USA nebo Izrael, ne každý musí mít radost z americké radarové základny - potenciálního cíle jaderného útoku v srdci země. Druhým probémem je Vaše neschopnost jasně diferencovat problémy - proč například plantáte dohromady existenci NATO a spojenectví se Spojenými státy? Není čírou náhodou naše členství v NATO právě tím spojenectvím s USA, po kterém tak usilovně voláte? Dalším problémem je Vaše absolutní neznalost oblasti zahraniční politiky a bezpečnosti. Co podle Vás ohrožuje bezpečnost ČR? Osobně se domnívám, že to rozhodně nebude pozvání významného ruského odborníka do Sněmovny - znalost názorů "druhé strany" je konec konců pro ČR životě důležitá. Daleko zásadnějším narušením bezpečnosti ČR kterého se ČSSD dopustila (v podstatě na hranici vlastizrady), bylo faktické zrušení české armády ve jménu zajištění peněz na nákup gripenů, které proběhlo pod taktovkou pánů Šloufa, Kalouska, Hávy, Grosse, Tvrdíka a dalších vítečníků. Účelem přeměny AČR v žoldácký expediční minisbor bylo a stále je zdůvodňovat parlamentu (a daňovým poplatníkům) "prohánění peněz těmi správnými firmami" (řečeno slovy pana Tvrdíka). Výsledkem tohoto kroku byla přeměna české armády ve více méně dceřinnou společnost Omnipolu, jemuž by asi nejlépe slušel název "AČR, s.r.o.", zejména s ohledem na "omezenou schopnost" reálně zajišťovat bezpečnost ČR. Americká radarová základna je z téhož ranku - její stavbou a vznikem americké vojenské základny se sice dále sníží bezpečnost ČR a vzrostou rizika napadení jejího území, ale konkrétní strany a lidé si přijdou na své prachy (převoditelné poté např. na Floridu). Fakt, že tato základna bude primárně sloužit k zajištění bezpečnosti Izraele a nějaká ČR je jejím zřizovatelům šumafuk, dokazuje např. i zastavení přípravy "bezvízového styku" s USA ihned po podpisu smlouvy.

honzak 10.7.2008 12:53

Re: KRAKONOŠOVO

Já bych doplnil, že tamášové všech barev a tvarů by se měli sebrat a odtáhnout do Trautenberkova (abych zůstal u Krkonoškých pohádek, o když se mi do přílovečného určení místa dere úplně jiné slovo...).

F2 10.7.2008 12:52

Re: Re: Re: Re: No, ona to vláda poněkud podcenila.......

Do sféry vlivu se můžete buďto dostat z vlastního rozhodnutí (říká se tomu spojenectví),  nebo z rozhodnutí té či oné mocnosti. Moc na výběr v dnešním světě nemáte. A jak jsem již řekl, dějiny Evropy, to je jeden velkej mazec. Že je tu nyní klid, tak jen proto, že velká část Evropy (naštěstí stále větší) je ve sféře vlivu jedné mocnosti, hádejte které :-)

GRUNTORÁD 10.7.2008 12:46

KRAKONOŠOVO

 

Moc se mi líbí kejhání potrefených husí - všelikých zastánců Tamášů a Paroubků . Už  tu ta Riceová byla a smlouva je v suchu...!!!!!!!Stručně řečeno - nechci tu socialismus, nemiluji islám (zejména v jeho militantní podobě). S Ruskem pak už mám za sebou jistou zkušenost­,žil jsem 40let v socialismu. Chápu proto pokřik stoupenců těchto ­nábožensko-politických směrů - humanistů placených islamisty a socanů majících nevšední pochopení pro ruské generály, zájmy Severní Koreje jakož i Syrské stranyBaas.Pro ty všechny znamená radar jediné:TADY JE KRAKONOŠOVO 

ze známých pohádek...opsáno

 

Karla 10.7.2008 12:45

Re: Re: Re: "Přátelé radaru a pravice by si hlavně měli ujasnit co vlastně od levice a socdem chtějí."

je ale zvláštní, že na to nereagují straníci. Pokud jsem slušný člověk, tak nemohu nic proti tomu nedělat. Pokud tato možnost selže, tak v takové straně nemohu být. Neboť je to stejné jako v KSČ. Každý komunista tvrdí, že on nic špatného nedělal, a přitom na schůzích zvedal ruku při hlasování. Tímto aktem vlastně legalizoval to co si tady ti "vysocí" dělali. V dnešní ČSSD je to naprosto stejné.

honzak 10.7.2008 12:40

Re: ČT a "nestrannost"

aneb "slepice Zora byla běžná řadová vlaška".

Libor W 10.7.2008 12:40

Bolševická mafie

Bolševická mafie která od roku 89 působí v médiích pracuje proti polistopadovému režimu seč jí síly stačí,to je jasné každému kdo čte denní tisk a sleduje ČT.Komentáře a popisy událostí a politického dění jsou laděny silně do leva nebo v nejlepším případě neutrálně Vyjímky které podpoří vládní postoj jsou vzácnější než šafrán.Viz postoj ČT k radaru předvádění všelijakých  Tamášů společně s Filipem a Ransdorfem podporovaných Paroubkem se Zaorálkem a vybranými levicovými starosty ze zapadlých Brdských vesniček je jistě vrchol veřejnoprávnosti.Již teď si většina národa při slově podnikatel vybaví zloděje je to díky soustavné mediální masáži.Ne že mezi nimi zloději nejsou ale jejich procento je stejné jako mezi ostatními vrstvami společnosti.'Utoky na radar potažmo srovnávání přítomnosti posádky armády USA v Brdech se Sovětskou okupací je vrchol sprostoty.Natvrdo to nřeknou ale naznačit to mediální hlídací psi demokracie umí.

Martin 10.7.2008 12:40

Re: Re: No myslím,že......

.......nikdo jiný než magor by nepodepsal tak ponižující smlouvu...:-D!!

GRUNTORÁD 10.7.2008 12:39

Re: Ejhle, další pošuk, tentokrát proradarovej.

ti alespoň vědí co chtějí(pro nebo proti), ale ti u prostřed jsou jen jako "horákyně" připo-s-ranci bez názoru, že, ehmmm?

ps 10.7.2008 12:39

Re: Re: To je radosti

Nikoli v Ludvových očích. Ten by se slzou dojetí v oku sledoval jak se Paroubek cpe ruskému zástupci do zadku. Což by byl abnormální výkon (chudák rus).