28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kačka 10.7.2008 15:10

Re: Re: Zbláznil jste se za živa ??

Tomu, jak reagujete na Ómanův příspěvek, se říká hloupost. Dokážete vnímat obsah psaného textu?

Jura Jurax 10.7.2008 14:57

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

Tichá dohodo, smím Vás - po pečlivém studiu Vašich přispěvků zde i jinde - nazývat blbánkem bez přívlastků?

loula 10.7.2008 14:56

Re: Re: Česká televize v žoldu ruských zpravodajských agentůr?

Já jsem také pro zrušení poplatků, také nemám zájem přispívat na producírování modrých tlam. Nebylo by nakonec lepší zavést cenzuru?

Jura Jurax 10.7.2008 14:55

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Je-li Vaše teze ohledně mozku pravdivá, pak máte modrý mozek. ;-D;-D;-D

Vidlák 10.7.2008 14:55

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Vy tady už delší dobu předvádíte Vaši představu o fungujícím mozku. Neodvažuji se ani hádat, jak funguje mozek Vám.

3směsi 10.7.2008 14:53

Re: Bolševická mafie

Napište to prosím panu Janečkovi, ať je nás víc.

Kačka 10.7.2008 14:51

Re: To je k nevíře, že ještě v dnešní době může takový člověk existovat§

Jh - R^R^R^

loula 10.7.2008 14:51

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Já mám pocit, že pod pojmem balistická střela se míní něco jiného. Toto podle doletu odpovídá střelám středního doletu, a tu by sice radar asi zachytil, ale protože ta raketa má dolet někam na Balkán, tak by proti ní stejně nebyl schopen zasáhnout. Ovšem je fakt, že Irán připravuje střely Šabáh-4 a 5, které by už západní Evropu ohrozit mohly. Ty ovšem nejsou zdaleka ve stádiu zkoušek.

Alfons 10.7.2008 14:47

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Stačí když jejich rakety doletí k nám a rozmlátí USA radar. A to nám bude ke štěstí stačit. No není to pro nás terno?  :-D Modrý mozek = nefunkční mozek.:-)

3směsi 10.7.2008 14:44

Re: Česká televize v žoldu ruských zpravodajských agentůr?

Toto byste měl napsat panu Janečkovi.Já mu to psala včera.

Franěk 10.7.2008 14:38

Re: Američané z Ruska nepřítele nedělají...

 Američané nemusí z Ruska dělat nepřátele,oni ale vědí a měli by si to uvědomit všichni,že od dob Lenina je Rusko v jakékoli konstelaci nebezpečné,zatím asi jen vojensky,ale v budoucnu i ekonomicky!To poznáme všichni za pár let! Až odletí staří orli na věčnost,mladší ptáci se budou více rozhlížet po světě a lovit!

Malý Aston 10.7.2008 14:37

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Tvríku,pošli mu průzkum lidiček že je po vypuštění iráckých raket pro radar 95% obyvatel a Jirka tu smlouvu hned schválí a bude říkat že pro ni byl již v roce 1975.:-D

Katr 10.7.2008 14:37

Re: Re: Nyní už autore

Nechat si tu postavit ještě další radar, to by bylo, abychom už nějakou tu válku konečně nevyhráli.Úplně je surovinově zruinujeme!!!

Kyselý Sven 10.7.2008 14:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Tak sem nepište a nebude tady trapárna

Malý Aston 10.7.2008 14:34

Re: Re: Re: Budu pořád opakovat...

To co jste chtěl napsat,raději nepište. To zní tak hrozně že raději o tom nevědět.Ale pokud si připustíme,že Sameťák provedla KGB a naše Stb a to napříkaz z Moskvy,něco na tom bude.Však jsme byli jako debilové předposlední,po nás to ještě museli zařídit v Rumunsku. A jak lid jásal? Vzpomínáte?:-D

novaz 10.7.2008 14:31

část rozhovoru s bradavičníkem

Otázka:  Pořád si myslíte, že raketová hrozba z Íránu je imaginární?  Odpověď bradavičníka:  Pokud jde o balistické střely tak určitě.  Otázka:  Íránská státní televize odvysílala zprávu o úspěšném testu raket středního i dlouhého doletu. Byla mezi nimi i balistická střela Šaháb-3 schopná zasáhnout cíl vzdálený dva tisíce kilometrů, tedy i země v Evropě. Odpověď bradavičníka: Shodou okolností jsme úterní odpoledne strávili s izraelskými experty a ti nás nepřesvědčili o tom, že v Íránu mají balistické rakety.  Otázka: Ale to je zpráva z Íránu. Ani ta vás nepřesvědčí, abyste změnil názor na protiraketový štít v Česku?  Odpověď bradavičníka: Tak podívejte, především nevím, kolik těch raket mají. Určitě je třeba ty věci sledovat. Řekl jsem, že můžeme někdy změnit názor, ale teď to neplánuji. A rakety Šaháb-3 by americký radar stejně nezachytil.

Írán vydal oficiální zprávu, že otestoval rakety s doletem přes dva tisíce kilometrů a Prasopes na to, že ho izraelští experti nepřesvědčili, že Írán má balistické rakety.  Je to hnusný a podlý lhář.

Franěk 10.7.2008 14:28

Re: Re: Budu pořád opakovat...

M.Astone R^R^R^!

Sunny 10.7.2008 14:28

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

UbohéRv Když spočítám své dospělé bratrance, sestřenice, tetičky, strýčky, švagrové atd. je nás dohromady daleko víc než 30. Jsem z normální rodiny a mám jediného sourozence. Nejsme cikáni. Na radar se nás taky nikdy nikdo neptal a mohu potvrdit, že většina z nás proti němu nic nemá. Váš diskuzní příspěvek je nechutně urážlivý.

Malý Aston 10.7.2008 14:27

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

Pořád nechápu proč píšete modrý komunistický blbánku.Jaký název máte pro rudé komunisty a jaký název pro růžové komunisty?Nebo to již máte celé poplantané?Já znám jen jedny komunisty i když oni říkají že s těmi původními,co vraždili a zavírali a všechno všem ukradli již nemají nic společného.Takže 100% komunistů je u komunistů rudých,95% komunistů je u socanů tedy růžovek,někteří vlezli do KDU a k Zeleným a možná se nějaký jedinec vyskytuje i v ODS.Podstata označení komunista je v ideologii a v diktatuře proletariátu a demokratickém centralismu.Tuto ideologii modráci nemají. Vy jste Vážený soudruhu Tichdohodo debil.:-D

Jindra 10.7.2008 14:21

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

kdyz poleti raketka s jadernou hlavici na ten vas stadion, vy rudej rozumbrado, vezme to sebou nejen tech 100 tisic fannousku sparty a baniku, jichz skoda nebude, ale 5 milionu dalsich...

Franěk 10.7.2008 14:20

Re: Nyní už autore

 Je třeba upozornit,že další Temelín asi bude,i s ruským palivem a pokud to nevíte,tak v Rusku se teď dělá nejlepší jarerné palivo a bere to kdekdo.Něco jiného bude,když budou Rusové chtít dohlížet na chod Temelína a tedy tam mít své inspektory!Bursík to hraje na plynové elektrárny, ale ten plyn je také z Ruska,tak co s tím sakra dělat,co?

kmotr58 10.7.2008 14:20

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

netuším co hulíte, ale musí to být děsné svinstvo. Vytvořená slátanina je důsledkem. Až vystřízlivíte přečtěte si to ještě jednou.

wbgarden 10.7.2008 14:17

Re: Re: Budu pořád opakovat...

Já se pořád dívám mladýma očima, ale pravda už dost dlouho. Teď se ovšem kluků ze socdomu drobet zastanu. Možná, že jim kdysi při privatizaci restaurací nebo při povodních cosi ulítlo a carobolševici si to dobře poznamenali, no teď dávají nabídky, které prostě nelze odmítnout... Jinak se říká, že poslední cizí armáda odtáhla z česka v devadesátých letech, a od té doby zde naše tajné služby neodhalily žádné jejich agenty. Buď zde žádní agenti opravdu nejsou nebo naše tajné služby jsou řízeny......

Öman 10.7.2008 14:13

Re: Ano, nebezpečí tu je.

analýza hodná analytika ;-P...

Katr 10.7.2008 14:12

Re: Re: Re: Re: Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorál

Já také a nezblázním se z toho.Nedovedu si představit, že bych se zase znovupodílel na zaplacení 10GKč.

Öman 10.7.2008 14:10

Re: Zbláznil jste se za živa ??

Tomu se, milý Tondo, říká zbabělost. Naštěstí ne všichni jsou jako Vy a tak se v budoucnu v případě vojenské krize (nepůjdou-li naše spojenecké závazky díky lidem jako Vy k ledu) můžeme dočkat spojenecké pomoci ze strany USA a NATO. Jestli budeme strkat hlavu do písku a tvářit se, že západní spojence vlastně nepotřebujeme, jsem si jist, že příští vlády budou (v lepším případě) loutkové, řízené z Moskvy.

Katr 10.7.2008 14:09

Re: socanský puchejř rusofilstvím pukne

Nebuďte smutný,  v USA si generálů KGB sloužících v Homeland Security finančně cení víc než samotní Rusové.Copak byste dělal, kdyby si naše BISka některého z nich najala jako experta.

tich@dohoda 10.7.2008 14:07

atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

ano soudruhu Kmotre 58 /viz vas titulek/ vy modry komunisticke blbanku, mate pravdu trefit nejakou chemicku to by bylo jine maso, to ovsem plati pro cely svet, tdy i USA , proto jsou nejake radary ci antirakety naprosta ptakovina /a to prosim jsem pro radar v CR / . Hurwa, trefit se s "cmelakem" napechovanym trhavinou do stadionu kde se hraje fotbal /cca 100.000. divaku , to by byla legrace. A nikdo nepotrebuje atomove zbrane a rekety , to zvladne dobre vycvicene komando fanatiku v pohode. Proti tomu zadny radar ani antiraketa nic neudela , vy modry luline . Cest :-)

Malý Aston 10.7.2008 14:05

Re: Re: Re: Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.

Topolánek je tam minimálně.Nemá Janečkovu televizi rád a já také!:-D

Malý Aston 10.7.2008 14:04

Re: Re: Česká televize v žoldu ruských zpravodajských agentůr?

Jste si jistě vědom,že se na nás socky a komouši vrhnou?:-D