28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Katr 10.7.2008 14:03

Re: Re: Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.

Topolánek už je podle Vás socka?To jsou věci...;-D

Öman 10.7.2008 14:02

Re: To byl,

Milý Stando. Děkujeme za Váš příspevek k diskuzi :-)

Katr 10.7.2008 14:01

Nyní už autore

nezbývá nic jiného, než aby Topolánek nechal postavit Temelín II  s ruským dodavatelem paliva a budeme na těch odporných rusácích opravdu úplně, ale úplně nezávislí.Ti z nás mají legraci, udělají bububu a ropa a plyn stojí mnohem víc než loni.Takže kdo je vítěz?Jako vždy Češi!;-D

Malý Aston 10.7.2008 14:01

Re: Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.

Já se domnívám,že úplně postačí vyměnit staré komouše a Janečka nebo Čt někomu prodat. A že neprotestují socky? To je normální,celé vysílání je v jejich žoldu.:-D

Je to takhle......... 10.7.2008 14:01

Otázka i pro vás...

Platí:  Buduj radar, posílíš mír…

Nebo platí: akce, reakce, akce, reakce…  čili eskalace zbrojení?

Öman 10.7.2008 14:00

Re: Re: Re: Nebezpečí je Paroubek a jeho bratři

Milý Toniku. Znalost principů fungování radaru je fundamentální v případě, že jej odmítáte jakožto techniku. Ještě dnes po tolika měsících diskuzí slýchávám různé bludy na toto téma (ionizující záření, špionáž ruských pozemních cílů daleko za, resp pod. horizontem atp.). Bohužel těchto zelených či demagogicky narudlých nevzdělaných odmítačů je víc, než si myslíte.

wbgarden 10.7.2008 13:59

Re: btw:::

Jo,jo, to jsou ti správní leví chlapci, a to už po 11. září si dávají dost pozor, multikutíci...

Malý Aston 10.7.2008 13:59

Re: Budu pořád opakovat...

Víte,nesmíte se na to dívat starýma očima.Dnes fičí jiné argumenty.Tehdejší komunisté a dnešní komunisté to není to samé.Tehdejší vlastně ani komunisté nebyli ale byli to imperialisté až ti dnešní jsou ti praví komunisté.A socialismus? To nebyl socialismus až dnes to bude socialismus.A žádná totalita tady nebyla jak tvrdí socani a komouši až dnes je tady totalita.A za vraždy po roce 1948 nemohou komunisté ale imperialisté a disidenti nebyli disidenti ale převlečení komunisté což dosvědčují tím,že dnes hlasují s komunisty.Jen jedno platí a to pořád,nepřítel je USA a náš ochránce carské Rusko.:-D

tich@dohoda 10.7.2008 13:58

Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.

nevzpominam si, ze bych na Psu jedenkrat cetl stiznost nejakeho socana nebo komance/mimo tech modrych komunistickych hurew/ ze musi platit koncesionarske poplatky CTV a pritom tam ukazuji soudruha prezidenta, soudruha lampasaka s boulema ci zlodejicka Vanu Langera ci svazaka soudruha Necase/ . Docela pochybuju zeby se vysilnai CTV obeslo bez techto soudruhu. Presto socanum nejak nevadi, resp treba vadi ale klidne poplatky plati. To jen tem modrym komunistickym hurwam vadi, ze CTV nemohou kontrolovat jako stranicky modry koutek. Tak si hurwa zridte vlastni stranickou TV vy modre komunisticke hurwy, trh vyresi vse a muzete na Topola Jasneho  a zlodejku Livii s kolaborantem Vendym cucet 24/7 .   Cest :-)

rach-rach 10.7.2008 13:58

Re: Pane Svobodo,

Reaguji na Vámi uvedený třetí problém. Naši existenci ohrožoval vždy terorismus. Ať to byl osobní, magorský nebo státní. To je to hrozící nebezpečí, které se logicky neustále zdokonaluje. Pokud si takové věci nepamatujete nebo o nich nevíte, nebyl jste asi na straně normálních lidí, ale na možná dobře placeném místě teroristů. Občané tohoto státu s pamětí by se určitě takto neptali. Měli by se ale určitě ptát co náš stát učinil proti vývoji terorismu pro ochranu našich normálních občanů  a zda v současné době máme vlastní prostředky pro takovou ochranu. A další věc - ochrana naší svobody vždy něco stojí a pokud ji někdo nabízí za minimální cenu, proč ji nebrat?  I se všemi případnými riziky a s významnou zárukou proti nějakému případnému státnímu terorismu.

Pokud nějaký stát investuje pro své zájmy někam možná miliardu nebo i více myslíte si že si tu investici neochrání? Pokud ano byl by to blbec a to nikdy nebyl.

MaR 10.7.2008 13:57

Re: Američané z Ruska nepřítele nedělají...

Rusko už mnohokrát ukázalo, že je jim nějaká Evropa ukradená a spolupracovat budou jen tehdy pokud v tom budou mít vlastní zájmy (což je pochopitelné :o). Naivní přístup pojďme se kamarádit skončí tak, že Evropa v nejlepším případě odejde s prázdnou. Jednat, spolupracovat - ano korektně, ale přitom tvrdě stát za svým.

novaz 10.7.2008 13:56

Re: Česká televize v žoldu ruských zpravodajských agentůr?

R^R^R^ Všema deseti pro. Také už mám plné zuby Vašíka Hlodavce, také nechci na obrazovce televize kterou si platím, poslouchat arogantní ruskou tlamu, kterak vyhrožuje celému národu odvetou za radar. Nejsem zvědavý na zpupného udavače Falmera a jeho bolševické žvásty, ani marxistu Zaorálka a jeho fantazmagorie. Jsem pro zrušení televizních poplatků, protože nehodlám přispívat na producírování oranžovo-rudých tlam na veřejnoprávní televizi.

vodák 10.7.2008 13:52

Re: Pane Svobodo,

Nemyslím si, že by na seznámení se z s názory druhé strany, bylo potřebné zvaní takovýchto významných ruských odborníků. Nevím co nového tento odborník řekl. Názory podobných jsme poslouchali mnoho let.  Myslím si, že životně důležité pro nás je, po zkušenostech, které máme je držet se od Ruska co nejdál. Reakce ruských generálů na smlouvu o radaru je jedním z důvodů její potřebnosti. Soudruzi si musí uvědomit, že na to co bude, nebo nebude u nás, se jich ptát nebudeme. A po výstavbě radaru se s tím budou muset smířit i ti, kterým nestačil náš vstup do NATO. To je to nejdůležitější a proto je kolem toho tolik kraválu. Zdraví, ztráta suverenity, atd. jsou jen kecy.  

Karel 22 10.7.2008 13:52

Re: Kvičení

Co dělal pan Tamáš v době, kdy se tady 20 let  roztahovali nezvání-nečekání rusáci ? - on nedělal nic, protože ještě nebyl na světě nebo maximálně kadil do nočníku. Na rozdíl od svého fotra, který kadil do trenek a dělal, že nevidí, když rusáci v noci převáželi jaderné rakety po celé zemi.

Öman 10.7.2008 13:52

Re: Autor je hysterik a jeho úroveň je nulová

Milý, zlatý. Plácáte hlouposti. Proč by pravice nemohla po zakukleném bolševikovi požadaovat státotvornost? Zakuklený bolševik byl (bohužel) taky demokraticky zvolen. A to, že se s opozicí dnes nic neprojednává je spíš důsledek chování opozice. Ať vláda řekne cokoliv, opozice má hned deset tisíc keců, jak je to vše špatně (že na to své "dobře" měli 8 let nějak zapoměli), bez ohledu na to, jaká je skutečnost. Je to holt jen velice jednoduchá opozice - nic víc. Proto je mi jedno, jestli radar projde v parlamentu byť jen o jeden, jak říkáte Vy, Jiřik a Vám podobní, koupený hlas. A tu odcizenou půlku národa mám u - prostě tam, kde si zaslouží být. ;-)

Standa 10.7.2008 13:51

To byl,

ale hloupý článek!

Chytrák 10.7.2008 13:50

Re: Zbláznil jste se za živa ??

Jseš p.i.č.a

Beldor 10.7.2008 13:50

btw:::

Vsiml jsem si ze ct24 ve sve celkem dlouhe debate na tema radar prizvala editora Bristkych listu(Ted si bohuzel nevzpomenu jmeno) Nechapu,to.Proc si verejnopravni televize rovnou nepozve nekoho z halo novin nebo trnek brnek? Ja jsem jeho arogantni a trapne vystoupeni pozoroval asi 10minut a pak jsem musel televizi vypnout.Neuveritelne.Vetsina lidi kteri trapnost zvanou "Britske listy" neznaji musela byt dost zhrozena co to do televize leze..;-PRv

Karel 22 10.7.2008 13:49

Re: Re: Re: Nebezpečí je Paroubek a jeho bratři

No to je fakt. Ale bolševici a muslimové pukají vzteky. Co se radarů týká, jezdím kolem takové bílé koule u Slavkova - je tam klid a nikdo nevříská. Nikdo neví, co se tam vlastně děje. Kde je Tamáš a jeho parta? Jak to, že nevylezli hladoví na nějaký strom? :-D

novaz 10.7.2008 13:48

socanský puchejř rusofilstvím pukne

Oranžová pakáž nemocná touhou po moci,  pozváním ruského špióna ztratila veškeré morální právo vést někdy v budoucnu tuto zem. Na sruhou stranu je ovšem velice dobré, že Jyřyk podobné kopance generuje, neb jasně se od jeho strany musí distancovat každý rozumný občan této země.

Malý Aston 10.7.2008 13:47

Re: Američané z Ruska nepřítele nedělají...

Tak to jsme přehlédli.Na nás čechůnech je dělat pořádek mezi USA,Ruskem a Čínou.A proto Paroubek naslouchá ruské generalitě,již je nám to jasné.:-D

neuropan 10.7.2008 13:46

Kvičení

Kvičení bolševických sviní všech barev ve všech internetových "debatách" po podpisu smlouvy s ministryní zahraničí vlády USA (která slovy jejich guru Nejvyšší Jiřího bytosti nemá mandát) mne jen utvrzuje v tom, že je třeba nejen jednoho radaru, ale že je třeba alespoň jedné vojenské základny USA, jakých mají v Německu hafo. Co dělal pan Tamáš v době, kdy se tady 20 let  roztahovali nezvání-nečekání rusáci ?

tich@dohoda 10.7.2008 13:46

S vystoupeními hlupáků a lumpů v médiích se poslední dobou roztrhl pytel.

pravdu dite soudruhu autore /viz vas titulek/ skutecne kdejaky hlupak vcetne modreho komunistickeho idiota Svobody dnes exibituje v mediich. Cest :-)

kmotr58 10.7.2008 13:44

máme

atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů. Ty ale Tamášům a kol. nevadí. Přitom jejich zasažení je určitě v důsledku daleko horší než radar. Jenomže ten je teď  zrovna moderním tématem, tak se jej ti, kteří potřebují být zviditelnění, chytají. Jinak by o nich nikdo ani nevěděl a upřímně za chvíli ani vědět stejně nebude. A těch pár Američanů ? Alespoň o nich budeme vědět. Ví vůbec někdo kolik tu máme nebezpečných cizinců? Jsme v jádru poserové, pokud jsme ohroženi světe starej se, pokud máme pomoct chránit, tak to nejde.

Tonda 10.7.2008 13:44

Re: Re: Nebezpečí je Paroubek a jeho bratři

Trošičku jednoduchej ,že ??

Myslím ,že nejde o to jak funguje radar !

Malý Aston 10.7.2008 13:44

Česká televize v žoldu ruských zpravodajských agentůr?

Nic proti placení redaktorů z ruských prachů nemám.Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.Já vím,mám ovladač a mohu si to přepnout což pravidelně dělám ale prachy musím platit té socialstické nenažrané televizní stanici i když jsem na dovolené.Tak ať si Janeček vysílá co si zamane,ať ukazuje své vyvolené ale ať nevybírá prachy.Každý kdo odmítá sledovat Janečkovu televizi se vystavuje nebezpčí,že on ukazuje staré komouše a ruskou generalitu a na mne když se mi to nezamlouvá pošle exekutora.Jsem pro zrušení televizních poplatků a tím zamezení propagace řízené z východu.Chtějí být v televizi? A´t si to soudruzi platí ze svého.:-D

wbgarden 10.7.2008 13:44

Budu pořád opakovat...

američani tady měli být o pětačtyřicátého a ušetřili bychom si pár desítek let front na banány a hajzlpapír. Jinak je absolutně šokující, že opoziční strana plus ČT dávájí takový prostor ruskému generálovi, který nás prý zatím nemíní bombardovat. To ani za Husáka neměli. Slušní rusové byse měli aspoň sto let stydět. Kolik českých generálů vystupovalo v ruské televizi ???? když se jednalo třeba o Gruzii ???? Žádám okamžitou demisi vedení ČT a nótu případně odvolání velvyslance. Jinak nic proti ruským generálům, rád s nimi popiju i popěju....

text

Je to takhle......... 10.7.2008 13:42

Američané z Ruska nepřítele nedělají...

Zaprvé: Do NATO a do EU přivedla ČR vláda ČSSD.  Tragický omyl naší současné vládní garnitury je, že fakticky obchází NATO a ironizuje EU - čili rozkládá něco, co půl století funguje.

Zadruhé:  Pokud nebereme Rusku právo na reakci podle vlastního uvážení - a to si jistě dovolit nemůžeme - , potom nezbude než se po brdském radaru připravit:  akce, reakce, akce, reakce, akce, reakce...  A ke konfliktu je krok ! 

 

Tragickou chybou našich "topolánkovců"  je v tom, že nevidí "za roh": Nechápou, že EU + USA + Rusko potřebují být spolu, aby uměly čelit Asiatům.  Prvořadým zájmem EU (=ČR) je nevhánět Rusko do náruče Číny.   Že to nevidí Bush - to nepřekvapuje, jeho kvality jsou známé a politické dny koneckonců sečteny,  ale my Češi s naší historií uprostřed Evropy?  

Karel 22 10.7.2008 13:40

Re: Ano, nebezpečí tu je.

Klid soudruhu. Varšavská smlouva je již rozpuštěna a ČR je členem NATO. :-) Ležel jste několik let na ÁRU? :-D

novaz 10.7.2008 13:40

Re: Pane Svobodo,

Jaro, nevěš hlavu, všechno se dá léčit. I když magor, který napíše větu, že ... ke zrušení naší armády došlo ve jménu zajištění peněz na nákup gripenů..., tomu už zřejmě pomoci není. Rovněž socanskou nehoráznost, pozvat do Prahy ruského generálá, který potom celému národu tady vyhrožuje, vydávat za prozíravý státnický čin, jak to činíš ty, vyžaduje za a) nekonečnou tupost; za b) totální alkoholismus;  nebo za c) bolševické vidění světa. Já jenom skromně dodávám, že v tvém případě se vyrovnaně a vzácně snoubí všechny tři atributy.