2.7.2024 | Svátek má Patricie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gonzales 10.7.2008 9:38

Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Stačí jednou, vašnosto. Já vás plně chápu..

LV 10.7.2008 9:37

nejsi ty Paroubkův poradce?

Neb tolik žlučovité nenávisti (krom noblesního Ratha) málokdo vtěsná do tak málo řádků...

Jo, nenávist, ta by vám šla. Ale něco pozitivního (čímž nemyslím rozdávání z cizího pro ničemy a nemakačenky), to už z Lihového domu několik let nezaznělo. Od doby co váš guru změnil ČSSD v marxistickou gerillu a zavlekl celou společnost do dlouhodobé (a nekonečné) volební kampaně slyšíme jen NE, NE, NE. Vše špatně. Ale jak jinak? Volebním vítězstvím s komunisty se problémy státního dluhu, přebujelých mandatorních výdajů, důchodové reformy, zdravotnictví..... atd nevyřeší, jen prohloubí. Čest práci soudruhu.

Gonzales 10.7.2008 9:37

Re: Reakce ČT na podpis

To máte tak, paní Lída chodí do Slavie mimo kafe nasávat i left-lib atmosféru, a to se po patnácti letech musí sakra někde projevit :-P

---------- 10.7.2008 9:36

Re: Tak socky,již jste rozpracovali usnesení ruských generálů?

Modrá chátra už měsíce ruzpracovává usnesení amerických generálů. Výsledkem je zvací smlouva pro US Army do ČR. Naštěstí to neprojde v Parlamentu České republiky. Radaru zdar, Zradar! ;-D

loula 10.7.2008 9:36

Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

To pozvání ruského generála byla samozřejmě hloupost, obyčejná blbost, nic víc. Pokud z toho vyvozujete, že se tam radili, jak zatočit s hnusnými imperialisty, tak prokazuje stejnou míru blbosti.

Gonzales 10.7.2008 9:34

Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Nebuďte tak zlostný. Jděte se třeba projít ven na čerstvý vzduch. Možná vám to udělá dobře. Myslím to upřímně ;-)

---------- 10.7.2008 9:34

Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

To je třeba tou vaší láskou k Topolánkovi. Láska hory přenáší. Topolánek pastuje sám, není třeba za něj dělat špinavou práci. Radaru zdar, Zradar. ;-D

Kenavp 10.7.2008 9:33

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Vypadni, smrdíš.

Malý Aston 10.7.2008 9:33

Tak socky,již jste rozpracovali usnesení ruských generálů?

Paroubek v tom má praxi.Celý mladý život rozpracovával Usnesení ÚV KSČ do podmínek jeho kolaborantské strany Socialistické aby Kučera měl puntíky,takže jistě již rozpracoval i příkazy ruských generálů.Kde si to můžeme přečíst?:-D

J.M. 10.7.2008 9:32

Re: Zapamatujme si

Nějak jste to popletl, u toho roku 2008 to máte špatně. mělo to jistě být takto:

2008 - Paroubek, Filip, Rath, Dolejš, atd, atd.

novaz 10.7.2008 9:31

Socanská sebranka

Socani pozvali do Prahy ruského generála, který nám všem tady vyhrožoval odvetným vojenským opatřením kvúli jednomu obrannému radaru. Jyřyk z Izraele naoko se durdí a nesouhlasí, ovšem všichni víme, že bez jeho vůle se u socanů nepohne ani vlásek. Falešní, zrádní, prolhaní slizouni socanští by nás po vítězství v parlamentních volbách zatáhli zpět do říše zla, ze které ještě ani nejsme tak úplně venku, vlastní vinou.

loula 10.7.2008 9:31

Re: Lidičky mně soused říct že musí udělat opatření když dám bezpečnostní dveře,

Vážený Jurajdo ( máte něco společného s tím kuchařem okultistou?) problém je v tom, že vy si nedáváte na dveře bezpečnostní zámek, ale dáváte tam kamerový systém, kterým budete v první řadě šmírovat sousedkovu manželku v koupelně a v ložnici. V tom je ten drobný rozdíl.

Malý Aston 10.7.2008 9:30

Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Pokud si socani budou zvát ruskou generalitu aby jim dělala školení jak zatočit s těmi hnusnými imperialisty z USA je přítomnost i jen 2 vojáků USA na našem území nutná.:-D

---------- 10.7.2008 9:30

Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

To je třeba tou vaší láskou k Topolánkovi. Láska hory přenáší. Topolánek pastuke sám, není třeba za něj dělat špinavou práci. Radaru zdar, Zradar. ;-D

čtenář 10.7.2008 9:29

Reakce ČT na podpis

smlouvy o radaru není zřejmě úplně náhodná. Podobně reagoval ČR6 v seriii komentářů pp. Pehe, Ješe a též pí Rakušanové. Kyselé reakce představovaly křečovitou snahu pod jakoukoliv záminkou snížit tento nesporný diplomatický úspěch. A to, prosím, u stanice, která kdysi začínala a dlouhá léta byla provozována za americké peníze a platila za "maják svobody". Pěkně to tam ta parta dopracovala. Naštěstí už je prej nikdo neposlouchá, takže se musej křečovitě držet veřejně právní kapsy.

J.M. 10.7.2008 9:28

Re: Re: Re: Souhlasím s článkem!

Další ukázka, jak Martin některé věci buď nevidí, nebo nechce vidět. Ale je možné, že opravdu Martin neví, že USA je členem NATO.

---------- 10.7.2008 9:27

Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Ta základna nakonec bude dobrá i bez radaru. Nakonec se ukáže že ani radarová základna není nutná, jen ti Američtí vojáci v Čechách kdekoli jinde jsou nutní. Mají přece Topolánkovu zvací smlouvu.

historik 10.7.2008 9:25

Re: jÁRA

Jára do Ameriky, VLK do Ruska a my tady budeme jen hádat, kdo z nich bude tomu druhému závidět.

jirka.s. 10.7.2008 9:24

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Ano, právě to tady zasmrdělo, ale neboj, stačí otevřít okno a sebe rozteklejší romadůr vyvětrá! ;-)

Gonzales 10.7.2008 9:24

Re: uzjjte si modre podsvincatka

Ledovat!

J.M. 10.7.2008 9:23

Re: Re: Tímhle neuvěřitelným (zlo)činem dokázala socdem každému, kdo ještě pochyboval,

To co socdem provádí má velmi blízko k vlastizradě. A socdem jde jen a jen o prebendy a zajištění bezpečnosti státu je socdem volné. A proto si volají na pomoc ruské generály v naději, že tím národ a vládu zastraší a je jen třeba doufat, že se jim to nepodaří a že konečně budeme snad stát na té správné straně hranice. Té hranice, kterou se Rusko snaží zase budovat a opět posouvat na původní místo, stanovené potupnou jaltskou dohodou.

Frank 10.7.2008 9:22

Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Brdský radar nemá s bezpečností ČR, potažmo střední Evropy nic společného. Stejně tak rakety, které mají být umístěné v Polsku. Proto Poláci chtějí rakety středního doletu na obranu svého území, což považuji za logické a pochopitelné. Nepochopitelné a nelogické jsou ale výplody pitomců, kteří opakovaně tvrdí, že radar je tady pro naši bezpečnost. Proč nikdo neřekne, že radar je tu pro bezpečnost severoamerického kontinentu a má tady být proto, protože jsme s USA přáteli a přátelé by si měli pomáhat. Místo toho jenom žvásty a lhaní, včetně autora článku.

romadur 10.7.2008 9:22

uzjjte si modre podsvincatka

svoji posledni radost a ukradnete kolik muzete, tak jako pred deseti lety, protoze doba v opozici bude dlouha a krusna. jsem zvedav kolik namodralych dementu trefi za nastavajici vlady socanu a komancu slak. malo jich jiste nebude ;-DR^

Gonzales 10.7.2008 9:21

Re: Špatný psychický stav Topolánka

Já jsem to viděl na CT24 a nepřijde mi že byl jak říkáte "na prášky". Ale pastujte to dál... ještě tak pětkrát ;-D

M. Zima 10.7.2008 9:20

To nemůže pan Neff potřebovat,

to Vás raději vymaže.

J.M. 10.7.2008 9:17

Re: Re: Re: Bužinskij a ČSSD má pravdu ,tu Leninskou :-) Pryč s "útočnými" radary mířícími na Rusko,smějí mířit jen na vaše auta :-)

On Martin má omezené vidění světa a vidí jen, to, co vidět chce. A navíc mám dojem, že je nadšený tím, že někdo chce vyhubit Izrael, oni to levičáci mají nějak zakódováno v krvi a v myšlení (poku tedy myslí).Ale Martina a jemu podobné je třeba brát shovívavě, jsou z přítomnosti vojáků US Army v ČR dost vykolejení a tak blábolí víc, vež jindy..

jirka.s. 10.7.2008 9:17

Vřele doporučuji!!!

Sergej Chelemendik: My s nimi vyběhneme 

http://www.chelemendik.sk/my_ichcech.doc

POV 10.7.2008 9:17

Re: Re: Tímhle neuvěřitelným (zlo)činem dokázala socdem každému, kdo ještě pochyboval,

Milý slavo, co že provedla socdem tak strašného? Celkem nic. Jenom v době, kdy vláda podepisovala smlouvu s USA pozvali do Lidového domu ruského představitele, který pak z jejich půdy pronášel výhružky na adresu ČR. Tohle už opravdu není hloupost, ale lumpárna. Tohle už překračuje všechny meze a zavání kolaboranstvím. Navíc socdem jasně předvedla, kdo je jim blízký a jakým směrem zřejmě bude směřovat jejich případná zhraniční politika.

---------- 10.7.2008 9:15

Špatný psychický stav Topolánka

Po představení prapodivného vnitřního psychodramatu, v němž radar je novým Marshallovým plánem, které předvedl při návštěvě Riceové v Praze, a které dokazovalo, že premiér žije ve vlastním vnitřním světě, včera Topolánek opět překypoval agresí a nervozitou, ačkoli k tomu nebyl žádný zjevný důvod. Chtěl dokonce předčasně ukončit tiskovou konferenci. Dotaz jednoho z novinářů rozparádil Topolánka, zda už četl audit soukromých financí vicepremiéra Jiřího Čunka, který si nechal vypracovat ministr zahraničních věcí Karel Schwarzenberg. „Mám opravdu chuť ukončit tiskovou konferenci!,“ reagoval na běžný novinářský dotaz Topolánek k překvapení všech přítomných, „to není můj problém. Se Schwarzenbergem jsem nehovořil, mě ty výsledky nezajímají,“ odsekl pan premiér, který už od počátku tiskové konference útočil na novináře tím, že bazíroval na tom, aby se laskavě představili. I když to pak novináři učinili, Topolánek stejně začínal své odpovědi agresivním, „nepředstavil jste se, pane redaktore,“ nebo: „Přeslechl jsem vaše jméno!“ Podobně reagoval na dotaz, co říká na to, že si Jiří Čunek vzal dovolenou. Topolánek odpověděl, že Čunek má dovolenou nyní, aby mohl řídit vládu, až budou mít dovolenou ostatní a poučil novináře: „Někdo tu musí zůstat, když jsou ostatní na dovolené. Možná, že u vás v redakci to tak není, na vládě ano,“ soptil premiér, který byl zjevně - nikoli poprvé - na prášky. Včera také vláda zrušila Státní fond kultury, který fakticky zkrachoval již před nějakou dobou. Byl to zcela formální krok. Fond byl prakticky vyprázdněn. „Už v něm zkrátka nic nebylo,“ uvedl Topolánek, který jako by tím v tu chvíli popisoval i svou vlastní intelektuální kapacitu (pamatujete? říkal to o něm i Klaus).

Rad 10.7.2008 9:15

Re: Re: diskuse

Tady je naopak skvělé, že sem můžou i ti, kteří se bojí, že je někdo odhalí. Jejich názory by jsme se jinak nedozvěděli.