30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lucinapes 10.7.2008 8:02

Re: Ohrožení Ruskou okupací

Proti ruským vojenským expertům máme námitky zejména my. Doufám, že vy taky, že vám to už stačilo.

Branik 10.7.2008 8:02

povolí průlet, aniž by si na ně vystřelili

oni se Rusove v minulosti ptali, zda jim nekdo nekda na svete povoli prulet? ;-(

POklop 10.7.2008 8:01

Re: Re: Re: Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

To jsem nevěděl,že fandíš ČSSD.Kdyby zrušili komunisty,tak je ČSSD jasně nejsilnější stranou.To by jsi chtěl?

zk 10.7.2008 8:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Zato s vámi to cenu "má". Vy jste schopný napsat cokoliv, jen abyste vyvrátil opačný názor. Takové blbosti, které ani nejsou k věci,  jsem už dlouho nečetl. To s tou německou armádou, to může napsat jedině poklop.8-o:-/

Real 10.7.2008 8:01

Otevřu noviny-Paroubek, otevřu rádio-Paroubek, otevřu televizi – Paroubek. Mám doma konzervu - bojím se ji otevřít…bojím otevřít cokoliv včetně deklu od záchodu a vlastního poklopce, abych si nešáhl Paroubka,je opravdu všude.

lucinapes 10.7.2008 8:00

Re: Re: Re: Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Narozdíl od poklopů, na ty my pejsci obvykle ....

kiri 10.7.2008 8:00

o čem se tu diskutuje?

o antiamerikanismu, který je mezi mladými "in". O partě oportunistů kolem Paroubka, kteří se třesou na provize ze státních zakázek. Proč? Koho to proboha zajímá. Když onehdá v Holandsku oznámili úmysl zvýšit věk odchodu do penze, byly druhý den plné ulice. U nás řešíme radar. Závidím nám. Ach jo.

Ypsilon 10.7.2008 7:59

Re: Re: Re: Ti co srovnavaji sovetsky prepad v roku 1968

Z éry  socialistického realizmu neboli Sorely je např. v Praze hotel Internacional, ale že by v té době mohl každý mluvit do všeho? To jsou mi novinky...Paroubek v té době tak tahal kačera a učil se zavázat si boty :-)

lucinapes 10.7.2008 7:59

Re: Re: Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Souhlasím s vámi, ať vypadáte, jak chcete a zvířátka mám ráda.

zk 10.7.2008 7:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: penize

U vojska možná museli být uvědomělí soudruzi, ale na vojenském gymnásiu studovali i lidé, kteří pak šli na civilní vysoké školy. Vojenské gymnásium bylo někdy jediné, které je vzalo, protože z politických důvodů je civilní školy nevzali. Já jsem nikde netvrdil, že nás Rusáci přepadnou, ale pouze o tom, že nás zastrašují svými výroky. Oni mluví o tom, že jsou na naše území namířeny jejich rakety, když bude u nás postaven radar, že budou muset provést odvetná opatření.

POklop 10.7.2008 7:58

Re: Re: Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Jistě si ho pamatuješ z televize.Já bych soudil,že podle toho tvého stylu?!

whaler 10.7.2008 7:58

Re: vy světovládče

Kotaz, mám dotaz. Voni to znaj z vlastní zkušenosti na opačný straně, že? Myslím to donášení a udavačství.

Malý Aston 10.7.2008 7:58

Re: Re: Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Tak to zavolejte tomu debilovi Paroubkovi.My ostatní to víme již dávno.Pokud by byl Paroubek sociální demokrat a ne kariérista kterému je jedno kde je,jen když je u moci bylo by to naopak.:-D

kotaz 10.7.2008 7:57

Sovětský svaz tu 2. světovou vyhrál

v rozhodujících bojích na východní frontě a sám, nepodporovám nějak významně v té době nikým, proto se stalo po válce to, co se stalo i ten 68 rok u nás. Rozsach válečných operací po celé šířce kontinentu na východní frontě nesnese srovnání dosud v dějinách  s ničím, tak nekecejte!

lucinapes 10.7.2008 7:56

Re: Svoboda

a kolik vám dali?

POklop 10.7.2008 7:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

S Vámi nemá cenu debatovat.Vy jste schopný napsat,že na Šumavě stojí německá armáda,aby nás obsadila.Tak blbé výmluvy jsem dlouho nečetl.

J. Ryba 10.7.2008 7:56

...v roce 68 nás napadly armády VS, v noci, bez našeho souhlasu....

Ono i s naším souhlasem by to vyšlo na stejno. Ještě moc dobře si pamatuju, jak rádi jsme museli souhlasit s kdečím, odmítnutím Marshallova plánu počínaje.

Američané jsou zkažení svou obchodnickou povahou a nadvládou právníků v USA. Oni se hloupě domnívají, že když něco chtějí, tak se o tom musí uzavřít smlouva.

Malý Aston 10.7.2008 7:55

Re: Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Tak jsem se podíval do zrcadla a vypadám jako Mrož.:-D

zk 10.7.2008 7:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Proč by Slovensko mělo mít strach, vždyť je s Ruskem kamarád. Slovensko nemělo strach ani když se oddělilo od Československa a bylo v koalici s Německem a bojovalo proti SSSR:-D:-D Členství v NATO a přelet ruských letadel, to je prkotina:-D

POklop 10.7.2008 7:53

Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

S tím zk nemá cenu debatovat.

POklop 10.7.2008 7:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Slovensko je členem NATO.Vy víte nebo zase jenom žvaníte.Proč se tak ztrapnujete?To spíš Slovensko by mělo mít strach.

zk 10.7.2008 7:49

Re: američani otevřeli druhou frontu v r.44, stalingrad byl v r.42

Američané pomáhali SSSR dodávkami techniky a finančně daleko dříve než byla válka v Rusku vyhraná, měl byste si o tom něco přečíst. Po válce byly jednotlivé armády ne tam, kam došly, ale tam kde se dohodly smlouvami. američané by pohodlně došli do Prahy a nemuselo být tolik obětí v Čechách, jenže nesměli, zakazovala jim to smlouva, kde si rusové vymohli, kam až půjdou. Věděli totiž, že kde se zastaví, tam už zůstanou a budou se snažit to území připojit k SSSR. Když Hitler přepadl SSSR, žádná Evropa ho nepodporovala, protože už byla Hitlerem obsazená, víte? SSSR také nejprve podepsal smlouvu s Hitlerem, jenže Hitler je zradil. Trošku studia historie by neškodilo!!!

Raničák 10.7.2008 7:49

Hra se strachem.

Proti logičnosti obrany vůči jakémukoliv nebezpečí balistických raket se staví ze strany opozice strašení. Straší se Ruskou převahou v množství jaderného arzenálu, jejich zásobami energetických zdrojů a tím i možným vydíráním Ruské strany, straší se naším prvenstvím v případě napadnutí seskupení NATO. Straší tím ČSSD a jejich stoupenci, ačkoliv to byla ČSSD která byla ve vládě při vstupu do EU i NATO. Straší i přesto, že to byla ČSSD, která primárně započala jednání o radarové obraně. Nakonec nám přivedla ČSSD do TV i strašáka Ruského generála, který nám řekl, že teda bombardovat nás zatím nechtějí, ale něco že se přece jen z jejich strany podnikne ve vojenském duchu. Tedy že nás nepovraždí najednou!

Podivnou hru hraje ČSSD v čele s Paroubkem - hru se strachem. Jen se poněkud plete v odhadu lidské mentality, protože strach který chce vzbudit posílí spíše pro radarové tendence. Nebo jde spíš o něco jiného, než o radar, když se někdy hodí a jindy se proti němu vytahuje strašák. Pochopitelně, jde jen o hru o moc v republice a jakýkoliv účel pak světí prostředky. Kdyby raději přemýšleli v ČSSD o ekonomické budoucnosti a konečně nalezli svůj vlastní recept, jak dosáhnout prosperity státu!

POklop 10.7.2008 7:47

Re: Re: Re: Re: Re: penize

Z vlastní zkušenosti?Jasně!!!!!U vojska museli být uvědomělý soudruzi,ale na civilním?A vy něco víte,že nás Rusáci přepadnou a nebo jenom pomlouváte?ŽE?

J. Ryba 10.7.2008 7:47

Re: Re: radar

Vážené tvrdé Y, oprašte si znalosti z geometrie a spočítejte si, do jaké výšky nad terénem může ten radar v Rusku vidět. Pak si zjistěte, od jaké výšky výše je definován kosmický prostor, který je, stručně řečeno "mezinárodní". Pak ještě uvažte, že pokud někdo někomu (tedy stát státu) opravdu chce koukat "do bytu", tak na to použije špionážní satelit, což úspěšně činí jak USA, tak Rusko a i mnozí jiní.

Pak teprve pište.

Ypsilon 10.7.2008 7:47

Re: američani otevřeli druhou frontu v r.44, stalingrad byl v r.42

Ehm, ehm, tušíte alespoň matně kudy v r. 1945 ta demarkační linie procházela? Buďte si jist, že místa, by měl radar stát, patřila do zony obsazené Sověty.....

v době, kdy Hitelr přepadl sovětský svaz, jej podporovala celá západní evropa - anglie ne - je to ostrov. Podporovala? Nebyl by "poněkud" přesnější výraz, že ji měl Hitler vojensky obsazenou????  Anglie se ubránila v letecké válce a invaze přes Kanál se Hitler nakonec neodvážil 

kotaz 10.7.2008 7:44

vy světovládče

dejte se zaměstnat pentagonem, tady v podbrdí je vás skutečně škoda, přece do amerických zájmů jejich vlastní obrany, nám není nic, to ať si řeší kdo chce, když se o nás šabli s rusama tak, že nemáme s ruskem ani hranice, tak ať nám teď vlezou na záda, až se šábnou jinak, tak se nás zase ptát nebudou. Akorát jejich marines bude muset hlídat pár těch jejich - českejch místních donašečů a pomahačů - no ale nějak se nakonec na tu floridu vejdou až to zase praskne.

zk 10.7.2008 7:42

Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Slovensko? Klidně!

POklop 10.7.2008 7:41

Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

V čem ?

zk 10.7.2008 7:41

Re: Svoboda

mrzký žold??? Kde já už to slyšel?:-D:-/