30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
palat.htk 10.7.2008 3:04

Re: Zapamatujme si

Poslyšte, Vy experte na českou historii, Vy jste asi upadl - a to na hlavu, nebo to už máte od dětství?

Pet Holubec 10.7.2008 2:44

radar

Kdo ma ciste umysly ,nemuze mu radar vadit. Komu vadi, kdyz si na sve vlastni dvere namontujete bezpetcnostni zarizeni. Hodnemu soudedovi? To vadi tomu,kdo nas chce vykrast. A pravdepodobnej znasilnit. To tady uz bylo a proto  to rusakum tak vadi.

Martin 10.7.2008 2:32

Re: Re: Re: Především chceme referendum

damiane kecate, svycari v referendu rozhodovali o obrane statu a to nekolikrat. vite jak doslo ke schvaleni nakupu stihacek ?

Martin 10.7.2008 2:31

Re: Bužinskij a ČSSD má pravdu ,tu Leninskou :-) Pryč s "útočnými" radary mířícími na Rusko,smějí mířit jen na vaše auta :-)

lepsi by byla zprava, jak se mirove planuji nalety na iran a nebo jak si americky kandidat na prezidenta prozpevuje zbombardovat iran :-D probloumejte si archiv poslednich tydnu.a mesicu a spocitejte si kdo komu kolikrat vyhrozoval. budete sokovan, iranci planuji utok na prezidentsky palac v lanech a nemaji k tomu zadny duvod protoze vsichni je libaji z leva a z prava

Martin 10.7.2008 2:29

Re: Re: Re: Tímhle neuvěřitelným (zlo)činem dokázala socdem každému, kdo ještě pochyboval,

to ze dobra spolecnost jsou jen ti co maji stejne nazory jako ja, to bylo taky ciste bolsevicke. zbytek to byli agenti imperialismu, burzoazie a zlocinci. dnes take mensina co kasle na nazor obcanu rika, ze kdo je jiny tak je spatna cast spolecnosti, agent ruskeho imperialismu, antisemita, komunista a kdo vi jaky jiny ista. najdi deset rozdilu mezi aroganci mensinovych bolseviku rudych a mensinovych bolseviku modrych.

Martin 10.7.2008 2:26

Re: Souhlasím s článkem!

to radar je nato ze to spojujete ? cetl jsem si peclive smlouvu a ta se uzavira mezi cr a usa a ne mezi cr a nato. asi mate k dispozici jinou smlouvu

Martin 10.7.2008 2:24

ach jo

a kdybych rekl ze cela moje rodina 150 osob dospelych je zas proti radaru, tak nechapu ze vubec nekdo tvrdi, ze aspon kousek populace souhlasi s radarem, tak bych byl opravnene povazovan za blba

zjistete si aspon jak jsou delany pruzkumy, co je to reprezentativni vzorek atd. nejsou idealni, mivaji vetsi ci mensi odchylky ktere prekracuji uroven statisticke chyby, ale nikdo normalni by nedelal pruzkumy na  "me rodine co ma stejne nazory" a i s temi chybami vsechny pruzkumy zatim ukazovaly jisty overeny trend

Monte Christo 10.7.2008 2:12

A muj narod skveta....

A prec vsechny obtize muj narod skveta a jsem hrdy na to ze cechem jsem...Je to muj narod a ma zeme, zeme kralu spravedlivych a dobrych k lidu ceskemu...A vsichni jenz poznavaji cloveka s dobrym srdcem preji mu dlouhy zivot a stesti....V srdcich svych nezapomely na kluka jenz slechticem se stal aniz vedel o sve minulosti....A prec synove ceskeho lidu jsou zde aby lid cesky vedly v pokoji a miru do veku budouciho...

Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

Bořek 10.7.2008 2:08

Radar

Autor článku má naprostou pravdu.

Vasekpasek 10.7.2008 2:07

Re: Zapamatujme si

Zapamatujme si:

1968 - Kolder, Indra, Biĺak a za nimi desetitisíce Sovětů s tanky

2008 - Topolánek, Schwarzenberg, Vondra a za nimi 200 (ale spíše 100) Američanů, kteří budou možná mít i pistole.

Názor na počty a též na rozdíl mezi SSSR a USA nechť si udělá každý sám.

Bořek 10.7.2008 2:05

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

slavo,pokud se chcete vysmívat,tak i formulace,že 70% národa radar nechce je nesprávná.Mělo by se uvádět-70% DOTÁZANÝCH jsou proti radaru.

MiK 10.7.2008 1:40

Zapamatujme si

Zapamatujme si:

1968 - Kolder, Indra, Biĺak

2008 - Topolánek, Schwarzenberg, Vondra

Stejný stůl, stejná zrada.

8o))) 10.7.2008 1:18

slavoji

rozeřvaní tlučhubové vůbec nedávají dohromady 7 milionů lidí! Možná 10 tisíc a to není 70%!

Dělej si srandu někde mezi svýma třeba na blicích listech (kdyby Čulík s Kotrbou vůbec měli odvahu nějakou diskuzy tam zavést, pchá!):-P

Damián 10.7.2008 1:05

Re: Re: Především chceme referendum

Bubraníku,nejste jen optimista,ale hlupák píšící nesmysly.Ve Švýcarsku nesmí bát vypsáno refendům ve třech případech.

1.Záležitosti obrany státu

2.Volebních záležitostí do zákonodárných a výkonných funkcí

3.Zaležitosti daňové politiky státu

Esmerald 10.7.2008 1:02

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

Nejste jen blb, ale i sprosťák, " slavo ".

bb 10.7.2008 1:00

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

myslim, ze to pani vysvetlila dost pochopitelne. dneska nebudou oxymorony , soudruhu ?

Damián 10.7.2008 0:57

Re: Re: Tímhle neuvěřitelným (zlo)činem dokázala socdem každému, kdo ještě pochyboval,

Slava,mluvte zásadně za sebe.To vaše tvrzení že víte co si myslí většina lidí může být způsobeno skutečností,že se pohybujete ve špatné části společnosti!

Esmerald 10.7.2008 0:55

Re: Ma pravdu!

Po pravdě, " Bubraniku ", za přečtení to nestálo. Žel, informace není jako potrava, kterou jen když vidíme před sebou, odmítneme s individuálním odporem; příspěvek se, žel,  musí nejdříve zkonzumovat, pak přežvýkat a vyplivnout až na konec. Ale k Vaší věci. Víte, že NIC, opravdu nic není zadarmo. Jedná se jen o poměr hodnot přijatých a odevzdaných. Pokud tedy zneužíváte jazyka ( doufám , že Vám rodného ) ve smyslu " ztráty části území republiky ", tak to tedy od Vás lumpárna je, alespoň tak velká jako Vaše přehánění. Naše republika v prvé ředě půjčuje, neztrácí, nepatrný FLÍČEK prostoru již dávno vyčleněného pro vojenské účely a dostává za to obrovský pocit ochrany. A teď pozor ! Nebýt kolosální histerie bývalých ruských diktátorů, kteří stále ještě doufají v návrat do NAŠÍ země, mohla se celá epizoda odbýt stejným způsobem jako jejich odchod odsud. Raději se ptejte a hlavně, bez předsudků, si odpovězte na jednoduchou otázku : " Proč jsou ti Rusové vlastně tak neoblíbení " ? Zpět k těm " hodnotám ". Kolik nás, náš národ a jeho nejméně dvě generace, stála ta ruská přítomnost zde a kolik jsme dostali protihodnoty ?       

mamina s loupákem 10.7.2008 0:55

Re: Hlupáku, "především chtít"

je dostatečnou ("před-")omluvou pro sníženou schopnost umět se "především rozhodnout" : ) Kopete se tedy do palce, když mluvíte o tak vážné věci "tak". Co když je ještě vážnější?

Kite 10.7.2008 0:53

Souhlasím s článkem!

Souhlasím i s radarem, protože myslet si, že využívat výhod členství v NATO a zároveň být neochotní něco dávat je přinejmenším neslušné. Argumenty proti radaru jsou naivní a  směšné. Rusko nám ropu ani plyn nepřestane prodávat, protože obchod je obchod a peníze jsou potřeba i tam. K přítomnosti cca 250 cizích vojáků na našem území můžou mít výhrady jen lopaty a přirovnávat to k ruské okupaci v 68.roce zrovna tak. Navíc, odpůrci radaru, já rozhodně Rusku nevěřím a už nechci patřit do sféry jejich vlivu a taky je mi úplně fuk, co si o tom myslí. Četl jsem tady na psovi takové přirovnání, které to vystihuje - je to stejné jako by vadilo vašemu sousedovi, že si montujete na dveře bezpečnostní zámek. Co by jste takovému sousedovi (navíc bydlí přes dva baráky) asi řekli, co?

A co říci k USA? Nevím, já s nimi žádné špatné zkušenosti nemám a věřím, že jako na spojence na ně spolehnutí je.

Frank 10.7.2008 0:52

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

Cikáni mívají velmi početné rodiny.

slava 10.7.2008 0:51

Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

Rodina, která má třicet dospělých, to je síla! Jen jestli jste do toho započítal opravdu všechny, nebude vás spíš padesát až sto?

slava 10.7.2008 0:49

Re: Re: Já bych tu spekulaci upravil a spíš řekl

Ona to není taková legrace, jak se  vám může zdát. Doživotní diktátor Topolánek nebude, ale budou to desítky takových řebíčků a navenek neviditelných manipulátorů, kteří si budou moci dál kupovat média. Přeji vám dobrou noc!

Kvetla 10.7.2008 0:47

Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

Maximální výtka,kterou jsem zaznamenal byla,že by měla být do této akce ještě více zapojena i naše armáda.Ale bylo to bráno jako kosmetická vada,ne jako nesouhlas.při tom žijeme v okresech P-3,P.4,2xP-6,2xJH,HO,KH,KO,ME.Mimo vyslovených bolševiků,neznáme nikoho,kdo by byl proti radaru.Otázkou tedy je,kde se berou výsledky průzkumů a jaká je asi jejich věrohodnost?Neznáme totiž nikoho,kdo byl dotazován.;-O.

Snowy White 10.7.2008 0:43

Re: Já bych tu spekulaci upravil a spíš řekl

Ne, už nebudou. Doživotní diktátor Topolánek převezme hned zítra veškerou moc. Buďte zdráv, slavo!

Jirka 10.7.2008 0:43

Re: Re: Ma pravdu!

Nebo spíš do té opačné dírky.;-P

slava 10.7.2008 0:41

Re: Tímhle neuvěřitelným (zlo)činem dokázala socdem každému, kdo ještě pochyboval,

A co ta socdem. provedla tak strašného? Že říká to, co si myslí většina lidí? Za komunistů to býval zločin, je vidět, že ODS je opravdu konzervativní strana a tyhle "hodnoty" opravdu konzervuje.

slava 10.7.2008 0:38

Já bych tu spekulaci upravil a spíš řekl

že se vtírá se úvaha - když je OSD ve své touze po moci ochotna jít až takto daleko, budou vůbec ještě někdy svobodné volby? 

zdeněk 10.7.2008 0:34

asi nesplňuji vaše přestavy

;-D

R. J. 10.7.2008 0:32

Re: Ma pravdu!

Správně soudruhu, soudružka Švorcová Tě pozdravuje a děkuje za stranickou práci,a prý máš jít do lůna, tedy stranického.