30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Novák 10.7.2008 7:40

Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Chlapče, ona ta technika je mnohdy skutečně jenom na výstavách a nikdo na její koupi nemá. A nějak jsem si nevšiml, že by třeba v Iráku nehrál poslední a nejdůležitější roli člověk, třeba i ten obyčejný pěšák. Ty superzbraně se totiž na sebe navzájem vystřílí a zničí a pak už je to jenom o lidech.

zk 10.7.2008 7:40

Re: Re: Re: Re: penize

Hm, ne ani tak k západním turistům, jako k jejich valutám, že poklope? Že by vlastní zkušenost? Proč myslíte, že student vojenského gymnásia měl blíže ke komunistům než student civilního gymnásia? Mnoho studentů civilních škol bylo většími svazáky a komunisty než někteří z vojenského. A to vaše alibistické slůvko "asi", vy to asi vůbec nevíte, ale hlavně že pomlouváte, že?

POklop 10.7.2008 7:39

Re: Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Astone,ty jsi doopravdy na hlavu.Právě komunisti berou socanům voliče.

POklop 10.7.2008 7:37

Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Astone,nejsi náhodou svým jménem Brož?

POklop 10.7.2008 7:36

Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Přiletět letadly?Co je to za blbost?není náhodou Polsko a nebo Slovensko v NATO?To by jim dovolili přelet vojenských letadel?Vy si to představujete jak ten Hurvínek.

Vont 10.7.2008 7:35

Svoboda

Autor má pravdu, další hloupý jednostranný příspěvek za mrzký žold. Pravda je bohužel vždy někde uprostřed, ale to by pisálek prostitut nedostal zaplacené 

Laco 10.7.2008 7:35

Re: Re: Re: Souhlasím s článkem!

dalsi sionista ala kopretina ma sluzbu? nejdriv si to co sem napsal poradne precti, mozna, ze ses nekde nabifloval gramatiku, ale jeste se k tomu musis naucist chapat co to ctes a pises. Tema ochotnejma idiotama myslim zeme a jejich vlady, ktery sli do iraku a ne jednotlivy vojaky.

Udalosti z historie a soucasnosti me prave presvedcujou o tom, ze sionisti neokoni a podobny moralni trosky delaj ve svete jenom zlo a hrabou do vlastnich kapes. Na internetovy diskuze potom posilaj ubozaky, ktery se zmuzou akorat tak na kontrolu gramatiky a obecny zvasty o historii.

eTony 10.7.2008 7:35

Re: američani otevřeli druhou frontu v r.44, stalingrad byl v r.42

no nazdar.......

Novák 10.7.2008 7:34

Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Zajisté jim nadšeně schválí Ukrajina, Slovensko, Polsko, Maďarsko letový plán a povolí průlet, aniž by si na ně vystřelili, že. Zopakujte si zeměpis.

zk 10.7.2008 7:34

Re: Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Nesoběstačnost v produkci potravin, tam nás dostala právě socdem vstupem do EU, které nařizuje, zakazuje atd., víte nováku? Takže za to může vlastně ten špidla:-D:-D:-D:-D

zk 10.7.2008 7:33

Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

To, že jste 30 let sloužil, neznamená, že rozumíte současné vojenské technice a stragegii. Právě naopak, žijete ještě v minulém století a vaše názory a znalosti tomu odpovídají. To víte, technika postupuje rychlým tempem, prostě nestíháte, přiznejte si to:-D:-/. Neřešte něco, čemu nerozumíte:-/

Ašek 10.7.2008 7:32

Re: Okupace ČR - 1938 Německo, 1968 SSSR, 2008 USA

USA ještě žadneho spojence nezradila.Rusaci si s fašouny si ze začátku porcovali Evropu než se Hitler rozhodl pro větší sousto.Švedsko bylo fašounum napomocno celou valku.Bez lidí podobneho tipu jako je Bush by jsi tady nemohl žvanit.Ještě par let a pujdem do kanalu všichni protože si nic jineho nezasloužime,kretene.

Jura 10.7.2008 7:32

Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Blbej jseš jak bedna vod kytu...no bývalej bolševik...není divu:)))) Zeman udělal co musel a co bylo pro naši zemi nevyhnutelné...stejně tak pro něho...jinak by byl dávno ne na Vysočině...ale někde úplně jinde>-

Novák 10.7.2008 7:30

Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

No, spíše dříve umřeme hlady díky nesoběstačnosti v produkci potravin, do které nás dostala polistopadová politika, až si je nebudeme mít odkud koupit.

zk 10.7.2008 7:30

Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Poklope, žvaníš:-D:-D

Ypsilon 10.7.2008 7:29

Re: Re: Kdo nechtěl rusáky v ČSSR v 68 .. neměl podporovat Hitlera.

A ve kterém roce vstoupily do WWII USA? Kdy se zapojily do bojů s hitlerovským Německem?

ireq 10.7.2008 7:28

Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Která že to vláda zahájila jednání o vstupu ČR do NATO a EU?

zk 10.7.2008 7:27

Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Přiletět může letadly, víte? To se teď tak dělá, nepochoduje se jako za France Josefa nebo Marie Terezie:-D:-D. Chce-li někdo ničit, nepotřebuje k tomu radar, i bez radaru jsou na naše území směřovány ruské rakety, sami Rusové to přiznali. Namířit raketu není otázka minuty. Navíc, ten radar není proti Rusku, ten je jen proti jednotlivých raketám, které by mohli vypustit z Iránu, KLDR případně další asijské země (Afg., Pakistán). Rusové mají těch raket tisíce a proti nim tento radar nic nezmůže, ani pro to není konstruován. Takže je jen na Rusku, jestli chce provokovat svými výkřiky o bombardování.

Raničák 10.7.2008 7:27

Re: Ohrožení Ruskou okupací

Tak naivní blbina se nedá akceptovat! Ve složité obranné technologii jsou samozřejmě nutně tajné prvky. Tajné natolik, že je mohou sdílet jen dobře prověření experti. Nemohu pochopit, jak by mohli kladně prověřit Ruské. To by šlo, pokud by se jednalo o Rusko zcela úzce spolupracující s NATO, Rusko úplně jiné než je v současnosti.

Rusko totiž má ve své výzbroji jaderný potenciál gigantických rozměrů, armádu plně soběstačnou, vlastní vojenskou doktrinu. Rusko se rozhodně nemíní podílet se svými tajnými údaji s ostatním světem. Rusko v současnosti hraje svou vlastní hru a chce si ji ponechat.

Ještě jsem neviděl hráče, kteří by si navzájem ukazovali karty při hře. My jsme s kartami na straně NATO potažmo USA. Vy chcete, abychom ukazovali karty druhým hráčům u světového stolu? Divný pohled na pravidla "hry"!

Malý Aston 10.7.2008 7:27

Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Nebýt sociální demokracie,která po celou dobu své existence kolaboruje veřejně nebo tajně s komouši nebyl by ani Vítězný Únor 1948.Nebýt sociální demokracie,tak dnes má KSČM pár poslanců a ne okolo 96 kousků.:-D

ps 10.7.2008 7:26

Re: Re: Re: Re: radar

Bolševika který leze rusům do zadku poznám, to máte pravdu. Nezajímá mně na co reagujete ale je jasné, že ta vaše "reakce" je ideově jasně zařaditelná.

fox 10.7.2008 7:25

Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

 z takovýho veletoče by se zatočila hlava i Goebblsovi.

fox 10.7.2008 7:24

Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

jako v 68 přiletí antonovy.dosadí dělnickorolnickou vládu(premier Paroubek nebo Filip)oba nás prodají bez mrknutí oka.

Novák 10.7.2008 7:24

Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Řeším radar, ne základnu v Polsku. A ten náš radar má ty rakety z Polska navádět. Zničit řízení auta je také rychlejší, než rozebírat celé auto. Mimochodem, o vojenské strategii vím víc, neř dost, sloužil jsem skoro 30 let u PVOS. A nedělejte si iluze, že by se dnes války vedly jenom pomocí moderních zbraní, které mnohdy existují jenom v prototypech.

kotaz 10.7.2008 7:22

američani otevřeli druhou frontu v r.44, stalingrad byl v r.42

američani začali pomáhat sovětskému svazu až tehdy, když byla válka v rusku vyhraná - přidali se na stranu vítěze z cílem zabránit rusům aby se zastavili až u atlantiku. Proto byli rusové po válce tam, kam jejich vojska došla a američani taky, proto taky je teď v Brdech na hranici - demarkační linii ten radar. Kdo nechtěl aby rusové došli tam kam došli, neměl podporovat Hitlera, v době, kdy Hitelr přepadl sovětský svaz, jej podporovala celá západní evropa - anglie ne - je to ostrov. Po další válce - proti spojenectví rusko-čína američani končeji a bude se říkat, kdo nechtěl aby u nás byli čiňani, neměl podporovat ameriku.

fox 10.7.2008 7:22

Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

přiletí antonovy jako v 68

zk 10.7.2008 7:21

Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

:-D:-D8-o;-€;-O Nebýt sociální demokracie a malých brambor, tak jsme umřeli hlady, že ivo?:-D:-D

Pepan 10.7.2008 7:21

Re: Re: Ti co srovnavaji sovetsky prepad v roku 1968

Ty chytrej a jakou bys položil otázku v referendu. A kolik lidí v ČR vlastně ví o co jde z technického a vojenskostrategicko hlediska? O čem by se vlastně v referendu rozhodovalo? Nebylo by pak lépe si tady zavést vládu všeho lidu, protože pak by každý mohl mluvit do všeho a to by bylo krásné. V jiném kabátě jsem to zažil za sociálistického realismu Vystavěného mj. i na takových lidech jako Paroubek a spol. Děkuji nechci!!!

Malý Aston 10.7.2008 7:21

Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

Pozvat si na potlach ruského generála,nahnat socany do Lidového domu,nechat si vykládat že Rusko bude nebo nebude bombardovat Českou republiku a přitom držet hubu a nevyhnat nebo neusměrnit toho řečníka že není v okupovaném území ale v suverením státě je od ČSSD hanebné.Ruské tajné služby jistě mají nekonečné finanční zdroje,tak proč tu paroubkovu bandu nekoupit? Čím více bude Paroubek a jeho debilní stín Zaorálek řvát,čím více budou řvát rusové a čím více zkoušek raket provede Irán,tím více občanů bude pro radar a proti socanům.:-D

zk 10.7.2008 7:20

Re: Ohrožení Ruskou okupací

Proč však mají Rusové námitky proti stálé přítomnosti našich expertů na jejich základnách, když nedělají nic nezákonného?:-D:-D:-D Američani by neměli nic proti občasným kontrolám, které se už nyní provádějí mezi jednotlivými státy, ale stálou přítomnost Rusů nechce připustit ani USA ani ČR, proč taky?? Nebojte se, Rusové  tady mají  svých tajných agentů a expertů dost a ti se snaží zjistit, co se dá.