30.6.2024 | Svátek má Šárka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zk 10.7.2008 8:24

Re: Re: Tímhle neuvěřitelným (zlo)činem dokázala socdem každému, kdo ještě pochyboval,

Většina lidí? Kolik toje? Mluvte pouze za sebe!!!

Ypsilon 10.7.2008 8:24

Re: Re: Sovětský svaz tu 2. světovou vyhrál

Tušíte zk, alespoň matně, kdy došlo k vylodění Spojenců v Normandií? V červnu 1944...V té době se východní fronta pohybovala už někde v Polsku.

USA  Sovětům dodávali válečný materiál, to je pravda, ale byla to jen pomoc, i když veeelmi vítaná

klobouk 10.7.2008 8:24

nemate vzteklinu ???

Co rajče, 10.7.2008 8:23

měl tam hodit

obranný granát

unrath 10.7.2008 8:23

Re: Re: Svoboda

.....jsou to lokajové ruského imperialismu placení ruskou zbrojařskou lobby....

Malý Aston 10.7.2008 8:23

Re: síť

A já jsem dosud žil v přesvědčení že Jakeše svrhl Havel a disidenti.Ale zřejmě máte pravdu.Komouši se derou nahoru,socani jim pomáhají a disidenti jsou s nimi.Sem tam popláčí jako včera u Janečka v jeho televizi ,že na Hrádečku bylo málo piva ale hlasují podle Filipa.Nevíte nebyl v tom Lidovém domě na přednášce toho ruského generála i Havel?:-D

Tx 10.7.2008 8:22

Re: Ohrožení Ruskou okupací

Opět k oblíbenému tématu, prvnímu úderu na radar: Ten se musí trefit přesně. Na to jsou "inteligentní" bomby, naváděné laserem z helikoptéry nebo právě tím radarem. A na to musí ty eroplány nepozorovaně přiletět až k tomu radaru a to je při těch vzdálenostech prakticky nemožné, budou dole dřív, než se stačí přiblížit. Raketa s konvenční výbušninou, která se o 100 m netrefí není k ničemu. A i kdyby (!) trefila přesně, tak zničí jen ten radar a rozhodně neohrozí ani ten cca 2-3 km vzdálený Trokavec. Házet na radar atomovku je takový nesmysl, že to nemůže myslet vážně ani největší blb, ba ani Zaorálek ne, přestože to občas naznačuje. Radar je prvním cílem při přímém válečném konfliktu sousedících států, rozhodně se to netýká radarů v hlubokém týlu. Jsou to ryze účelové "argumenty" pro občany nepříliš znalé.

Nový 10.7.2008 8:21

přístup veřejnoprávní televize je zarážející

Očekával bych, že  nebude  dávat  většinu  prostoru "expertům" typu  Neoral ( starý zhrzený komunista)  nebo Tamáši ( mladý neukojitelný ultralevičák ), ale  poskytne divákům  opravdu  kvalitní informace o současném světě.  Zejména  o  zdokonalujících se metodách  asymetrické války, která bude  asi pro nastávající epochu  charakteristická.

Možná to vypadá, že toho po veřejnoprávní televizi  chci moc, ale  kdo jiný to má v popisu práce ? 

zk 10.7.2008 8:21

Re: Re: Celá naše rodina,tedy přes 30 dospělých je pro radar.Vzhledem k tomu,že se nás na to nikdy nikdo neptal,kde berou agentury ty opačmé průzkumy???

Rodina to není jen tatínek, maminka a děti, víte slavo? On existuje ještě takový pojem, "širší rodina" se tomu říká. Že vy asi žádnou takovou nemáte je možná dobře.:-D:-D 

yorik 10.7.2008 8:20

Re: síť

Neházel bych je na jednu hromadu. V jednom vlivném listě jsem se dozvěděl, že světový mír bude zachovám nejméně pro příští dvě generace. Považte, celých šedesát let. Romeš Čandra by z nás měl radost.

Poklop 10.7.2008 8:19

Re: Re: američani otevřeli druhou frontu v r.44, stalingrad byl v r.42

Historie není vaší silnou zbraní.Na přepadení se také podílely armády Itálie,Slovenského štátu,Rumunsko .Právě Evropa pro Hitlera pracovala a tím ho podporovala.

zk 10.7.2008 8:18

Re: Re: Re: Re: Souhlasím s článkem!

Hlavně vy se naučte psát tak, aby se to po vás dalo číst. Co znamená vaše věta "dalsi sou v Iraku jen tak v ramci koalice ochotnejch naivnich idiotu" - země a vlády? Tak to byste musel napsat trošku jinak a ne tak blábolit. A druhý odstavec vašeho "příspěvku", to je opravdu výživné. Přesvědčil jste mne o své "inteligenci", laco.

Sýček 10.7.2008 8:18

To je tedy hysterie...

Víte co je to okupace? Víte jak probíhá? V minulém století jsme (historicky významnou) okupaci zažili dvakrát - poprvé v roce 1939 okupovalo část území rozpadlé druhé Republiky Česko - Slovenské přesněji území okleštěných Čech a Moravy, podruhé v roce 1968, kdy nás okupovaly armády Varšavské smlouvy. Vojenská okupace je násilný čin státu, který se proti vůli jiného státu zmocní a obsadí jeho území pomocí armády. Okupující stát - okupant - stanoví ze své vůle orgán spravující okupované území (okupační nebo kolaborační správu - vládu). (Hnáno do extrému: "pokud smlouvu o zřízení radarové základny považujete za okupaci, proč neprotestujete proti všem velvyslanectvím a zastupitelským orgánům na území České republiky?") Zchlaďte hlavy a zmírněte svá vyjádření, jinak zůstanete jen hysteriky - hysterkami. Mezinárodní - mezivládní smlouva je suverenní akt a patří k pravomocem i této, vámi nenáviděné, vlády ji uzavřít - podepsat, v platnost vejde po hlasování v parlamentu. 

Malý Aston 10.7.2008 8:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bla, bla, bla, Svobodo.

Jsem pro silnou levicovou stranu.Zásadně jsem proti vládě jen jedné politické strany bez silné opozice.Jednou u vlády ti a pak zase jiní,jak čechůn vím že se musí hlídat jinak začnou krást společně.Jenže socani pod vedením Paroubka,to je tragedie a KSČM se profiluje daleko klidněji.A proto nemám rád Paroubka,který levičáky žene k Filipovi.:-D

Raničák 10.7.2008 8:16

Re: Re: Otevřu noviny-Paroubek, otevřu rádio-Paroubek, otevřu televizi – Paroubek. Mám doma konzervu - bojím se ji otevřít…bojím otevřít cokoliv včetně deklu od záchodu a vlastního poklopce, abych si nešáhl Paroubka,je opravdu všude.

;-DR^ To s těma bramborama, nakterých parazituje Paroubek jste trefil!;-D

Raničák 10.7.2008 8:15

Re: Re: Hra se strachem.

Ale stejně jsem zvědavý na další veletoče, které Paroubek ještě stvoří.:-)

zk 10.7.2008 8:12

Re: Re: Re: Re: radar

No, když jste mluvil o futrech sousedova domu???? Radar bude v Brdech a Brdy jsou snad, proboha, ještě pořád v ČR a ne v RUSKU, takže jaká sousedova futra?8-o

Raničák 10.7.2008 8:12

Re: o čem se tu diskutuje?

Vás trápí oddálení odchodu do důchodu? Mě trápí, že přestanu být výdělečně činný a budu odkázaný na státní milodar důchodu. Musím se zabezpečit dokud to jde finančně na stará kolena. Paradoxně z toho pro mně vyplývá, že čím později mě postihne důchod, tím líp pro mě.

Do důchodu půjdeme většinou fyzicky tak sešlí, že z něj užívat života budem jen stěží. Makat a žít, to je moje krédo v mém dnes už předdůchodovém věku!;-)

lucinapes 10.7.2008 8:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: penize

No, voni už nás jednou přepadli, jestli jste si nevšiml 2Oleté okupace, je mi vás líto. ŽE?

zk 10.7.2008 8:09

Re: Obrana USA

jak víte, že to není v zájmu naší republiky? Jste snad nějaký bezpečnostní expert?8-o:-/

Gonzales 10.7.2008 8:08

Re: Svoboda

Zkuste ho opláchnout studenou vodou dle spisků páně Baptisty. Prej to na tyhle "stavy" zabírá

lucinapes 10.7.2008 8:07

Re: vy světovládče

kotaz, na Floridě už máte Standu Grosse, že vy jste si u něj vyjednal podnájem, až prosadíte, že tu nebude ten radar, i s Paroubkem a jeho kočkou a Kočkou?

Branik 10.7.2008 8:07

To spíš Slovensko by mělo mít strach

ti zatim meli strach vdycky: v 1939, aby se neodtrhli pozde a v 1944, kdyz jim doslo, ze by to na strane rajchu mohli prohrat.

SNP = slovenske narodni posrani

honza 10.7.2008 8:06

síť

Bohužel ta estébácká síť, která před 20 lety svrhla loutkový režim Jakeše, je stále silná a ovládá ekonomicky to, co dříve ovládala mocensky. Stejně tak Rusové a ruku v ruce spoléhají na pivní tupost našich spoluobčanů. bohužel v tom s nimi jede velká část našich sdělovacích prostředků, protože jsou touto sítí vlastněny a tudíž ovládány. Spousta novinářů si "zadala" a je vydíratelná, stejně jako velká část politiků "nalevo od středu". Takže nezbývá než bojovat a snažit se kolem sebe šířit osvětu!!!!!!!!!!!!!!!! 

Malý Aston 10.7.2008 8:05

Re: Otevřu noviny-Paroubek, otevřu rádio-Paroubek, otevřu televizi – Paroubek. Mám doma konzervu - bojím se ji otevřít…bojím otevřít cokoliv včetně deklu od záchodu a vlastního poklopce, abych si nešáhl Paroubka,je opravdu všude.

Paroubek je jako mandelinka bramborová.Nikdo neví kde se vzala ale všechno sežere a žádná chemikálie na ni neplatí.Jediná obrana je nesadit brambory a v případě Paroubka nevolit socany.:-D

POklop 10.7.2008 8:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ohrožení Ruskou okupací

Na takovou ubohost nemá cenu reagovat.

zk 10.7.2008 8:05

Re: Sovětský svaz tu 2. světovou vyhrál

když "myslíte":-/8-o8-o

lucinapes 10.7.2008 8:04

Re: Ohrožení Ruskou okupací

Jak rychle a kudy se k nám ruská vojska dostanou, byste si vy nebo vaši blízcí mohli pamatovat, a proti tomu prvnímu úderu je právě ten radar, mysli, Nováku, a nepapouškuj.

Malý Aston 10.7.2008 8:03

Re: Hra se strachem.

Stejná politika která zavrhla Sládka do propadliště zapomnění.Ono to řvaní působí chvilku a pak je to jen otravné. A s tím ruským generálem v Lihovém domě to tak posrali,že mohou tvrdit to a ono,nikdo jim neuvěří že nejsou s rusáky nebo že nejsou jimi řízeni nebo i placeni.:-D

POklop 10.7.2008 8:02

Re: Re: Re: Re: Re: Naprostý souhlas,Paroubek a jeho s.r.o. je banda která se neštítí ničeho!

A je zase ta trapárna.