1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Poklop 10.7.2008 10:38

Re: A takoví

A jaký rozdíl mezi nimi a poslanci,kteří odhlasují zákon a ministr vnitra ted prosí senát,aby ho neschvalují,protože co schválili je blbost.A takových případů je více.Ti nejsou nebezpeční?

pbla4024 10.7.2008 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

To nevím, já je nepočítal. Ano, jedná se o symetrické rozmístění s grupou symetrie C2.

Zdeněk 10.7.2008 10:33

Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Uvažujeme každý asi jinak ale souhlasím. Dal bych jim celé Milovice a rád. 

loula 10.7.2008 10:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

Ano, Rusko přinejmenším jednu radarovou základnu mimo své území má. A ted prosím o odpověd vás. Kolik radarových stanic a vojenských základem mimo své území má USA. Jde o symetrické rozmístění?

agent 10.7.2008 10:30

Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Tak to už měli hnát Amíky odevšad svinským krokem, protože přepadávají celé státy. Naposledy přepadli Irák na základě lží. Takové zve Topolánek se Schwarzenbergem do republiky.

Zdeněk 10.7.2008 10:26

Re: američani otevřeli druhou frontu v r.44, stalingrad byl v r.42

Ty b.l.b.e.č.k.u., Rusáci se přidali na stranu Spojenců až v době, kdy jim soudruh Hitler šel dát přes držku. Celou dobu mu do té doby jen fandil. Bohužel jste tuto svinskou práci hrdě dělali i vy, komouši. Rozkládali jste zahraniční i domácí odboj jak se jen dalo. Máte to i vědecky zmáknuté. Do napadení Ruska, vy sami deklarujete 2. WW ze strany Spojenců jako nespravedlivou. Jste opravdový D.O.B.Y.T.E.K. ! Francouzi dopadli ve vztahu s nacizmem, jak dopadli stejně jen kvůli socansko - bolševické politice, kterou provádějí už od pradávna.

Soudruzi, jen dál a kupředu levá myšlenkami i skutky. Dokázali jste toho opravdu moc o svoji moc.!     

Öman 10.7.2008 10:25

Re: Re: Lidičky mně soused říct že musí udělat opatření když dám bezpečnostní dveře,

Jste skutečně loula. Řekněte mi prosím, co může diskutovaný pozemní radar podle Vás skutečně šmírovat? Jako bývalý technik na radaru se rád přiučím :-).

ps 10.7.2008 10:25

Re: Proč by si nemohla politická opozice ODS

Pozvat si můžou koho chtějí, ovšem výběr osoby a moment pozvání jasně naznačují, že loajalita ČSSD už dávno nepatří České republice.

Čtenář 10.7.2008 10:25

A takoví

rajčatobijci, hladovkáři z Ne základnám, neználci a jim podobní, chtějí rozhodovat o mé bezpečnosti, děkuji nechci. Ti jsou nebezpeční sami sobě.

F. Čech 10.7.2008 10:23

Myslím, že se už láme chleba

Po pozvání ruského generála, stínovým ministrem ČSSD soudruhem Hulínským, který pohovořil ke členům ČSSD o americkém radaru  se zdá, že se i v ČSSD začíná lámat chleba, protože většina členů ČSSD byla touto postbolševickou servilností svého předáka zděšena!  I členové ČSSD si uvědomili, že otročit ruským rozmarům nemůže být jejich programem. Veřejnému minění natvrdlejších Čecháčků také velmi pomohl včerejší iránský test 9ti raket s doletem až do Bulharska a Rumunska, právě těch raket které podle souduhů tamáše a tuttera vůbec neměly existovat).. Přes noc se mínění Čechů díky těmto dvěma "zásahům shůry" projasnilo myšlení a dnes se (po včerejším ostudné anketě v níž se 58 % lidí vyslovilo tak, že ruské obavy s protiraketové miniobrany jsou oprávněné) situace zcela změnila. V dnešní anketě se, po tom co se stalo v Iránu i v ČSSD, situace radikálně změnila a v dnes se naopak 85% lidí vyjádřilo pro instalaci raket, momo jiné hlavně kvůli ruským vyhrůžkám, aby pochopili, že už nejsme jejich dvorek! 

agent 10.7.2008 10:22

Re: Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Tvoje PŽ je silně neanonymní, kašpare.

Öman 10.7.2008 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

;-D

pbla4024 10.7.2008 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

Dokážete odpovědět na jednoduchou otázku? Má Rusko (přinejmenším jednu) radarovou stanici mimo své území? ANO/NE

Öman 10.7.2008 10:14

Re: Pane Svoboda

Obáváte se správně, Anonyme :-). Jestli čekáte souhlasné pokyvování hlavou a vztyčené palce (až na těch pár podobně zmasírovaných narudlých blbů), pak jste si pro diskuzi nezvolil správný server ;-).

Anonym 10.7.2008 10:13

Re: Re: Pane Svoboda

Rozhodně Vám Vaši radost přeji. Smutný problém spatřuji v tom, že nejsem Váš nepřítel. Mám tuhle zemi rád a v jiných názorech bychom si třeba porozuměli, třebaže máte pocit, že jsem individuum.

Nemám rád Američany, což neznamená, že lnu k Rusům, třebaže se z toho v poslední době v našich podmínkách stala rovnice. Nesouhlasím s jejich vojenskou akcí v Iránu, jsem přesvědčen, že byli spoluorganizátory útoku 11. září a bytostně jsem proti tomu, aby vpadli do Iránu, k čemuž se schyluje. S mou politickou orientací to nemá žádnou souvislost.

A propos: Ještě se pamatuji, že když Hájek v srpnu 1968 žádal, aby se kvůli vstupu vojsk do ČSR sešla Rada bezpečnosti OSN, tak toto rozhodnutí zablokoval - hádejte kdo? Rusové? Nikoli. Uskutečnění tohoto zasedání zablokovaly USA!

Jeronýmus Bosch 10.7.2008 10:12

Je to opravdu nutné

Jinak nás čeká toto: Videa opravdu jen pro silné povahy :-/

H-l-e-d-a-j-í-c-í 10.7.2008 10:12

Proč by si nemohla politická opozice ODS

pozvat k jednání koho chce a kdy chce? ODS vládne jenom díky přeběhnutí 2 poslanců z oposice. A opocici tvoří také občané ČR, kteři mají stejná práva jako přiznivci ODS.

Gonzales 10.7.2008 10:10

Což to dneska někdo ví?

Což to dneska někdo ví? Asi ne. Jste jediný kdo má podobné infos. Bejt váma, upaluju do Strakovky a hezky v písemné formě žádám vládu o vysvětlení téhle chystané levoty. A běžte už ať nezmoknete... něco se žene ze západu ;-P

loula 10.7.2008 10:09

Re: Re: Re: Re: Re: moje řeč

Opakuji, co jsem napsal. Prohlédněte si mapku umístění všech radaru USA a Ruska ve světě, umístění vojenských základen USA a Ruska ve světě včetně budování základen nových. Uvidíte tu symetrii.

Öman 10.7.2008 10:09

Re: Re: moje řeč

Moc bych se divil, kdybys ty něčemu rozuměl ;-D

M. Zima 10.7.2008 10:08

Když jde o odposlouchávání, Proč ECHELON?,

stačí Brocken (na severozápad od Alpha Point), tam nebyl žádný Němec desítky let. Jestliže někdo věří, že ten český radar má ochránit Evropu před Iránem, neměli by ho pouštět na sluníčko.

Öman 10.7.2008 10:05

Re: Tak už nám nehrozí nebezpečí od Íránu a Korejců?

Tak poláci chtějí rakety středního doletu pro svou obranu ;-D? Nevíte, co melete! Rakety středního doletu jsou zbraně ÚTOČNÉ. To, co chtějí, je úplně něco jiného, ale nedoukům a protiraketovým dogmatikům jako Vy je to zbytečné vysvětlovat.

Chris Kelvin 10.7.2008 10:04

Re: Nevím sice,kdo je Jan Svoboda (mělo by se uvádět,kdo čím je) ..

Opravdu nevím, co se nám pokoušíte sdělit......

Esmerald 10.7.2008 10:04

Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Proč, debile čárkovaný, píšete z Germanie nebo přes Germanii a ještě si troufáte užívat slova " ZRADA" ? Bezejmenný posero, tohle je diskuse pro Čechy.

pbla4024 10.7.2008 10:03

Re: Re: Re: Re: moje řeč

Tedy v současnosti mají Rusové radar mimo své území v blízkosti zemí NATO, tak? Že kvůli přesně symetrické situaci tak ječí.

Chris Kelvin 10.7.2008 10:02

Kdyby autor sledoval...

...(když už tráví čas čuměním do bedny, v čemž asi není sám) třeba večerní pořed události na ČT2 (což už je opravdu pořad pro lidi, které politika zajímá), mohl sledovat vystoupení Saši Vondry a následné vystoupení Jiřího Paroubka. Mohl napsat podstatně lepší článek a Jiří Paroubek v tomto pořadu myslím poskytl svým odpůrcům více než sdostatek materiálu ke zpracování :-)

-ferry- 10.7.2008 10:02

Nevím sice,kdo je Jan Svoboda (mělo by se uvádět,kdo čím je) ..

... vím ale,že Václav Havel byl nejen naším prezidentem,byl i navíc naším pánembohem,který náš národ spasil a vedl k lepším zítřkům.A právě on si své renomé vydobil kampaní za zrušení vojenských bloků /VS,NATO). Vzpomínáte na jeho volání z balkónů,z televize,z novin ... už nikdy do žádného vojenského paktu ... už nikdy žádný cizí voják na našem území ... chceme být svobodní a suverénní ..atp. To mu získalo popularitu,ba slávu.Stal se míronošem,láskynošem a ještě něčím podobným.Proč tedy nějaký Jan Svoboda zostuzuje ty,kteří jen dál bojují za Havlovy myšlenky? Prohlásí snad i velikého Havla za lumpa a zrádce abůhvíco ještě?protože tu nechtějí americkou investici,jejíž  n e o c h r a n a  by nás v budoucnu mohla stát bezpočet miliard? Vzpomeňte si,kolik stála neochrana TV NOVA ... Nebo že tu nechtějí nařvané americké vojáky,kterých by se jinde ve světě už konečně rádi zbavili.Protože páchají zlo a dokonce i zabíjejí civilsty.Vždyť i u nás parta amerických vojáků,přišedších z Německa na flám k nám,zabila tuším taxikáře.A co až jich tu nebude jen slibovaných 250,ale třeba tisíc,možná i pluk...A třeba budou jednou potřebovat i nádraží,třeba i letiště.Protože prezident Wilson pomohl Masarykovi k republice,budeme muset Amíkům dát třeba celý střč.kraj.Což to dneska někdo ví? ;-O

10.7.2008 10:02

Re: Re: Re: Re: Špatný psychický stav Topolánka

Gonzalesi, texty anonyma ---------- se netřeba zabývat. Až příště Topolánek řekně nějakému novináři, že má radši Spartu než Slavii, anonym ------- napíše fo NP sprostoty, ve kterých si tak libuje.. Kdyby řekl, že má radši Slavii, napíše tento diskutér --------- ty samé sprostoty. Co s takovým člověkem?

Gonzales 10.7.2008 10:01

Re: O spolupráci s USA

Ve německé firmě, kde jsem dlouhá léta pracoval -- vy jste někdy pracoval? Já že pořád něco hledáte

Anonym 10.7.2008 9:59

Re: Re: Pane Anonyme,

Velmi příjemně mě překvapilo, že jste mě za voliče bolševiků označil ze všech příspěvků pouze Vy. Nejdu s Vámi, jsem tedy zcela určitě rudý. Jestli se domníváte, že to tak je, úpřímně, je mi to jedno. Jsem jen rád, že nepatřím mezi racionálně uvažující lidi ve Vašem podání. V mém pojetí je nálepkování lidí podle jednotlivého názoru iracionální. Můj postoj má však jednu nevýhodu: stále o správnosti některých kroků našich mocných pochybuji.

Pokud jde o vokativ, máte pravdu. Uvědomil jsem si to až v té chvíli, kdy jsem svůj příspěvek odeslal. Omlouvám se. Tedy správně: Pane Svobodo. Ale řekl bych, že jde o zástupný problém, ne?! Jazykových prohřešků v příspěvcích bychom jistě našli mnoho, co říkáte?!

Pro příspěvatele Raničák a Rad: nevím, jestli v mé osobě ztratila ODS voliče. To přece závisí na tom, kdo za ni bude příště kandidovat. S event. odlivem nebo přílivem příznivců v současnosti nemá můj příspěvek žádnou souvslost.

Pro přispěvatele Mirek 1: nestydím se, že patřím k hloupému stádu. Někdo se narodil chytrý, někdo hloupý. Pro problematiku amerického radaru platí ( možná, že nejen pro ni, to by museli posoudit jiní), že patřím do kategorie druhé. Ostatně Vy nemáte čeho litovat, protože tak alespoň vyniknete Vy, chytří, kteří za všech okolností víte, co je pro náš stát to nejlepší.