29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tradadaaa 4.5.2007 9:41

janecku,janecku

ty z toho Busheron zblbnes uplne ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

MiraG 4.5.2007 9:39

Re: Pan europoslanec Kohlicek

Pana europoslance náhodou dobře znám z VŠ. Již tehdy (v sedmdesátých létech) měl náramnou radost z přítomnosti okupačních vojsk Varšavské smlouvy. Jako jeden z mála byljiž tehdy v KSČ. Prověrkami prošel.  

Skybird 4.5.2007 9:36

Re: Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Jdi do pidivajzlic s propagandou ! Co jsem napsal za propagandu - jsou to FAKTA. Nebo když ti řeknu, že 2+2´=4, tak to podle tebe je též propaganda ?

Tvůj způsob argumentace se nazývá DEMAGOGIE ! A promiň, že ti tykám, dle názorů a způsobu komunikace se domnívám, že jsi ještě děcko školou povinné.

huhu 4.5.2007 9:35

dřiv strašil prostý lid pan farář dnes soudruzi

:-/

komantsch 4.5.2007 9:35

Re: Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

Rusko pod KGBackym diktatorem je risi dobra. Vam 41 let bolsevicke diktatury nestacilo?

Hans z dědiny 4.5.2007 9:35

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Ptáku nebezský, do radaru se trefuje ten, kdo chce v útoku pokračovat. Tihle by poslali raketu spíš přímo na Prahu. Mimochodem - které město v Evropě by bylo lepším cílem - přes 1M obyvatel, spousta památek, turistů, mizerná obrana...

Kapelník 4.5.2007 9:34

Re: Dávám přednost demokracii.

Kterou "demokracii"  máte na mysli? Tu,  kde vládne David Rockefeller, CFR, BB a zednáři?

karel 4.5.2007 9:33

Re: Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

Co bys , nám poradil, otroku?

MiraG 4.5.2007 9:33

Re: Jen na okraj

Jsem ze Severních Čech. Máš pocit, že se mohu rozhodnout jestli tady chci nebo nechci doly, průmysl atd.?

Charlie 4.5.2007 9:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z technického hlediska je radar v Brdech k ochraně Česka nesmysl

On by třeba pochopil, ale on pochopit nechce. To je tak vždy, když ideologie brání v myšlení. Rv

karel 4.5.2007 9:30

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

A těch politiků a stratégů co tady máme!Hola hola.Ještě , že tě tady máme chlapče!Slibuji,že budeme používat mozek, nebudeme podléhat,naučíme se pohybovat po internetu,nebudeme zaslepení fanatici.Ó ,Veliký ukázal jsi nám maličkým správnou cestu! Jsi moudrý!

Hans z dědiny 4.5.2007 9:30

Re: Re: Re: Re: Mám to z internetu.

Ale já nenapsal, že není rychlejší. Vždyť jsem napsal, že musí raketu trefit do 1/2 cesty, jinak je pozdě. A startovat bude asi později, ne? Psal jsem jen, že pokud by antiraketa raketu musela dohánět, musela by být podstatně rychlejší.

Příště raději líp čti a uvidíš, že se dohodnem.

AndyX 4.5.2007 9:30

Povídačky o íránských raketách si nechte do výuky

poblitologie vedené lektorem z komunistického Ústavu marxismu-leninismu.V současné dobé jde o to, jak rozložit surovinově nejbohatší stát světa, nic jiného v tom není.Pokud se to Bushevikovi nepovede, tak alespoň svoje otroky v USA, kteří věří, že jsou svobodní, donutí poslušně platit ty monstrózní dluhy vysvětlením, že se musejí opět připravit na novou válku s Říší Zla.A druhým potěšujícím momentem pro vládnoucí kliku v USA bude, že se evropští socani jako ovce připojí vždycky k tomu, kdo haraší zbraněmi a půjčují si k tomu neuvěřitelné hromady peněz.

komantsch 4.5.2007 9:29

Re: Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Ale delate pro komouse propagandu, ze?;-)

SpatsColombo 4.5.2007 9:29

Re: Možné vysvětlení

Tak o tomhle bych chtěl vědět víc. Marxův generátor je (velmi jednoduchý) násobič stejnosměrného vysokého napětí s kondenzátory a jiskřišti. Použití na letadle je IMHO blbost, zkuste si ho postavit a tu jiskru někam nasměrovat :-)

David 4.5.2007 9:27

Re: Re: Re: Re: Mám to z internetu.

Neni tak jednoduche. Docela dobra serie clanku na toto tema vychazi v ATM. Doporucuji precist. Je tam vsak i cela rada otazek, ktere nemaji odpovedi. Jinak na idiotske argumenty typu, ze prileti strela s plochou drahou letu. No ty maji dolet v radech 1000 - 2000 Km , tudiz, musele by byt vypustena z letounoveho nosice a musela by prekonat PVO nekolika clenskych statu NATO a jeste k tomu stredomori. To uz samo o sobe je dost velky nesmysl. Ale vidlak z ceske vesnice rozumi vsemu a tak to bude na veky. Jak rikal pan Churchill - nejvetsim nepritelem demokracie je prumerny volic.....

Charlie 4.5.2007 9:26

Re: Re: Re: Re: Re: JAK KOMOUŠI, TAK VLÁDA ZATAHUJÍ IDEOLOGII

Aby ochránil nejen Ameriku ale i Evropu.

Slusny clovek 4.5.2007 9:21

Komunisticky prominent a tunelar Neff kvici o propagande haha

Pritom cely zivot neelal nic jineho nez propagandu, vzdycky pro toho, kdo platil lepe. Nejdriv komunistum, ted Izraeli a Americe.  Pardon, jeste si privydelal "privatizaci" Mlade fronty. :-D

Charlie 4.5.2007 9:21

Re: Re: Mám to z internetu.

Tento radar bude chránit rodiny těch, kteří chrání nás. Co je na tom špatného ?  Pokud odmítnem pomoc při ochraně jejich rodin, nemůžeme se pak divit, když se vys erou na ochranu našich rodin.  Takovou levičáckou čecháčkovskou pakáž bych taky nechránil.

Skybird 4.5.2007 9:17

Otázka protiraketového systému není vůbec otázkou technickou, ale politickou.

Ženeme se do záležitosti, jejímž cílem je  roztočit další spirálu zbrojení a tím nastrkat další peníze do kapes příslušných firem a na ně napojených politiků. Ono na míru a mírových dohodách se totiž tolik nevydělává. (O kolik by asi kleslo HDP některých států, kdyby se přestalo zbrojit?).

Ženeme se do záležitosti, jejímž  cílem je vyvolat další pnutí jednak uvnitř EU a dále komplikovat strategickou spolupráci mezi EU a Ruskem.

Ženeme se do záležitosti, která je výplodem zprofanované administrativy USA - vlády, která má historicky nejnižší veřejnou podporu obyvatel, vlády, proti jejímž úmyslům se staví i obě komory kongresu.

Proto vše je třeba jednostranně odstupovat od v komplikovaných procedurách uzavřených mezinárodních smluv, proto vše je třeba šířit poplašné zprávy, zveličovat případné hrozby, lhát a ani se při tom nezačervenat. No a naši páni politici jsou v tomto opět v předklonu, malí a nesebevědomí. Nedbají názoru vřejnosti, nedbají názorů velké většiny smluvních partnerů ve společenství, jehož jsme několik let členem. Ale být papežstější než papež jsme vždy uměli dobře.

Uvědomte si, že vojenský aspekt tohoto obludného projektu je nulový. Na radar stačí v případě potřeby jedna střela s plochou dráhou letu a malá A-nálož - vymazala by z mapy celé Brdy i s okolím (Jest skutečně velmi moudré toto monstrum stavět v blízkosti Prahy a Plzně !!). Z výše uvedeného vyplývá, že není třeba být raketovým či radarovým odborníkem, ani vojenským stratégem. Stačí jen používat svůj mozek, nepodléhat téměř bulvárním médiím, případně se umět pohybovat po internetu a hlavně nebýt zaslepeným fanatikem (viďte pane Neffe !). Pro případné glosátory podotýkám, že komunisty nemiluji, levici jsem nevolil.

Charlie 4.5.2007 9:16

Re: Vynález radaru nezachránil Američany před útokem na americkou námořní základnu Pearl Harbor na Havajských ostrovech

Byla neděle ráno a ten nevyspalý vojcl u radaru měl nahlášený přílet letky B25.  Tak se moc těmi klikyháky na obrazovce nezabýval a dospával projásanou noc.

AndyX 4.5.2007 9:16

Bonzák

Wágner opět maže, prý to dělá ve jménu Vyššího principu řitního!

Technik 4.5.2007 9:15

Re: Re: Re: Mám to z internetu.

Mluvte věcně, blábolení komoušského typu je až moc.

miki 4.5.2007 9:14

Re: radar

zvláště jistý "technik" hotový akademik Kurčatov

Technik 4.5.2007 9:14

Re: Re: Re: Mám to z internetu.

A vysvětlete Honzovi z dědiny, že antiraketa je rychlejší.

Hans z dědiny 4.5.2007 9:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAK KOMOUŠI, TAK VLÁDA ZATAHUJÍ IDEOLOGII

Hele, zkus raději napsat CO JE B.L.B.Ě! Hraběcí rady si nech od cesty.

Karel 22 4.5.2007 9:12

Re: Re: Re: Jen na okraj

A proč obhajujete právo na vyslovení názoru pro nesouhlasící s radarem? On jim někdo snad brání? Slyším je vřískat od rána do večera. Kromě KSČSSD se ovšem vyslovují i lidi, kteří radarům vůbec nerozumí. Ty je slyšet obzvlášť nahlas. Ale nejvíc ječí marxista Zaorálek.

Technik 4.5.2007 9:11

Re: Re: Re: Mám to z internetu.

Děkuji za (konečně) věcnou odpověď. Ideologických blábolů už bylo dost.

Psí vrah Čumil 4.5.2007 9:11

Hm, tak nevím -

15382427, co je na stránkách NP neplacenou reklamou, vulgárním slovem nebo rasistickým obsahem. Nejspíše okolnost, že se člověk pozastaví nad redakcí zveřejňovanou produkcí pana Felagunda, jehož názory jsou stejné barvy jako ta, která autorovi vadí na jiných webových stránkách. Být autorem, poohlédl bych se proto nejprve po tom, co zveřeňuje moje periodikum.

loiz 4.5.2007 9:10

Re: Re: Re: Re: Re: Z technického hlediska je radar v Brdech k ochraně Česka nesmysl

Protoze to chrani rodiny tech, kteri chrani nas. To fakt nechapete?