29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zk 4.5.2007 6:50

Re: Re: Soudruh Kohlíček . . .

Vy ten mozek nejspíše vůbec nemáte

Resonabilis 4.5.2007 6:47

Re: Soudruh Kohlíček . . .

No, sláva. Venku sluníčko a BuBu si vyběhl vyvenčit. Dopustil se i výronu nikoliv duševního a už vůbec ne z mozku.;-)

honzak 4.5.2007 6:46

Re: Ach, ti blahoslavení chudí duchem

Nejmenovala se ta věc SON? Na školeních přehledových radarů nám to ukazovali jako výkřik techniky v roce 1975.

honzak 4.5.2007 6:44

Re: Radar neni zdravi prospesny ...

pán je intelektuál a humorista, že? Najděte si něco o EMC a šíření elektromagnetických vln se zřetelem k k frekvenci nosné v řádu Gigahertzů a pak teprve něco napište. B ude to tak lepší.

BuBu 4.5.2007 6:22

Soudruh Kohlíček . . .

. . . a jeho duševní výrony rudého mozku - toť jen a pouze další z nekonečné řady důkazů, že dnešní KSČM (Filipovaje naprosto totožná s KSČ (Gottwaldovou, Zápotockého, Novotného, Husákovou, Jakešovou) ! Je výsměchem všem slušným lidem demokratické Evropy, že tento Hnůj lidské společnosti má své členy v Evropském parlamentu ! Pro Českou republiku je to však ostuda ta největší !!!!!!!Rv

Resonabilis 4.5.2007 6:05

Re: Nikdy jsem nezpochybňoval právo občana vlastni zbrojní pas a zbraň.

Když si však čtu Vaše výkřiky pane Kořanský, mám pochybnosti o dostatečností psychologických prohlídek pro držitele zbrojního pasu. Myslím, že byste měl navštívit lékaře a odevzdat zbraně a zbroják. Pročísněte si culíky a pořiďte si prak nebo klacek. Podnikáte ve stejném oboru jako já, nerad bychse dočetl v černé kronice, jak jste vystřílel v pomatení mysli své spolupracovníky. Pokud mi zde vysolíte argumenty o Vaši případné selektívní střelbě zejména komunistů, nemusíte. Jste šílený vzteklý ratlík.

Kryštof 4.5.2007 5:50

Pane Resonabilis, že se nestydíte .....

...nazávat J.G.P. takovými přízvisky! To už za žoldáky můžete označit i naše letce v bitvě o Anglii, nebo naše pěšáky u Dukelského průsmyku. Že J.G.P. bojoval ve Vietnamu v uniformě své nové vlasti ho ctí.

Mimochodem: "resonabilis" v latině znamená "ozývající se ozvěnou". Čí ozvěna jste vy, pane Resonabilis? Možná právě toho Zvědavce ...

Resonabilis 4.5.2007 5:38

Re: Je evidentní že hladový Zvědavec

Správně a taktéž komunisté sponzorují odchyt zblblých arogantů. Tak už arogante neutíkej, máš nachystané útulné klecové lůžko.

Resonabilis 4.5.2007 5:34

Re: Co je smutná tragédie? Že si Češi posílají už i do Bruselu všiváky komunisty . . .

Oni si Češi nic do Bruselu neposílají, oni si je tam zvolili, opakuji pro všiváka Paška, zvolili. To se tak v demokratických státech dělá. Demokratický systém voleb občany je v USA znám a aplikován řádově déle než než v České republice. Nikdy bych systém voleb v jiné zemi nezpochybňoval, nejsem totiž hovado, žoldák a všivák J.G.Pašek.

Alfons 4.5.2007 5:23

Neviditelný pes

platforma pro duševní i jiné úchyláky všeho druhu. Ale je tu teploučko a veselo. Adrenalin se také najde, takže co nám schází?

Pavel Kořenský 4.5.2007 4:54

Re: nasadit si vsi do kozichu??

Hezky sepsáno.

A pokud by to byla pravda (uvidíme v červnu), tak v čem je problém ? Jste snad Arab, Rus, Číňan nebo jiný komunista ?

Pokud ne, tak neřešte kdo tu ropu a jak bude těžit, ale to, za kolik si jí koupíte. Spolu s omýváním přirození vlažnou vodou to významně prospěje duševnímu klidu a celkové rovnováze těla i ducha.

Pavel Kořenský 4.5.2007 4:34

Re: neni spatne publicity

Mimochodem, je velmi legrační, jak se v reakci na příspěvek lehce provokativního volnomyšlenkáře (DJ, docela tu chybíš, tvoje postřehy byly vždy osvěžující) dojemně shodne hardcore komunista zdeněk (nesoudím jen ze dneška, perlí tu už delší dobu) a  zcela mimoidní nacionální socialista Joe.

Holt vrána k vráně sedá a blb blbějšího si hledá.

Pavel Kořenský 4.5.2007 4:23

Re: Re: Re: neni spatne publicity

Ale kdepak, to je obecně rozšířený mýtus, který záměrně šíří zamindrákovaní neonacisté a jednodušší vrstvy populace.

Ve skutečnosti si to nemyslíme, my to víme, truhlíčku.:-D

Lze to i empiricky ověřit. Když normální člověk zastřelí jiného normálního člověka, je bilance lidstva negativní, protože ten mrtvý člověk mohl ledacos vymyslet, vytvořit atd.

Zatímco když normální člověk zastřelí nácka, židobijce nebo komunistu, tak je celková bilance positivní. Člověk získá hnojivo na zahrádku.

Pavel Kořenský 4.5.2007 4:12

Re: Re: Jsem jen zvědav,

Ano, to je velmi promyšlený a korektně vyargumentovaný příspěvek. ;-)

Ten si musím poznamenat, protože něco tak podivného by normální člověk nenapsal. To zvládne jen vyholená poloopice oblečená v bomberu.

Problém vás levicových potrhlíků je v tom, že neumíte sesmolit ani kloudně vypadající české souvětí. Tak jak chcete se svou vrozenou méněcenností diskutovat s lepšími lidmi, když vám většina vzdělanějších lidí jednak nerozumí a za druhé vás nebere vážně (leda jako možné cíle pro odstřel) ?

Borek 4.5.2007 4:08

Re: Zved/avec ma aspon uroven,

Zvedavec ma takovou uroven jakou maji jeho verni ctenari, coz nakonec potvrzuje Joe. Uz ten jeho vyjadrovaci styl je dostatecnym meritkem.

Pavel Kořenský 4.5.2007 3:57

Re: Zved/avec ma aspon uroven,

Ano, to je pravda. Zvědavec určitou úroveň má. Ta je limitována úrovní toho kanadského potrhlíka který si říká Stwora.

Úroveň toho serveru a jeho důvěryhodnost je zhruba stejná jako úroveň serveru Vesmírných lidí Aštara Šerana, který je provozován nějakým Bendou nebo jak se ten magor jmenuje.

Je pozoruhodné, jak mnoho sluchu se v moderní době věnuje pomatencům či šarlatánům vegetujícím na pomezí mezi normální společností a zdmi psychiatrických léčeben.

Bill of Rights 4.5.2007 3:53

nasadit si vsi do kozichu??

The United States maintains 737 military bases in 130 countries across the globe. They exist for the purpose of defending the economic interests of the United States, what is euphemistically called "national security." In order to secure favorable access to Iraq's vast reserves of light crude, the United States is spending billions on the construction of at least five large permanent military bases throughout that country.

A new Iraq oil law, largely written by the Coalition Provisional Authority, is planned for ratification by June. This law cedes control of Iraq's oil to western powers for 30 years . There is major opposition to the proposed law within Iraq, especially among the country's five trade union federations that represent hundreds of thousands of oil workers. The United States is working hard to surmount this opposition by appealing directly to the al-Maliki government in Iraq. 8-o

Joe 4.5.2007 3:50

Re: Re: neni spatne publicity

Stejny blb, tak jako ten Korensky nahore, mysli si, ze jsou neco vic nez druzi.

Jap 4.5.2007 3:48

Re: Radar neni zdravi prospesny ...

Jacku, neprekrucujte svuj vlastni text. Varovani o rogalech a ultralehkych letadlech je zduvodu ochrany lidi a ne letadel. 

O valecnem vyuziti tvrdeho zareni, silneho elektronickeho impulzu k poskozeni elektronickych zarizeni  se  uvazuje a teoretizuje.  Ale na vyvolani  silneho  niciveho  elektronickeho impulzu nad bojistem je potreba silnou nuklearni explozi.

Joe 4.5.2007 3:45

Re: Jsem jen zvědav,

Tupy si tak mozna ty Korensky.

Joe 4.5.2007 3:39

Zved/avec ma aspon uroven,

Neff je blb, at se de vycpat i s jeho NP a hlavne s tim kok/ot/em Dolezalem :-D.

Pavel Kořenský 4.5.2007 3:18

Jsem jen zvědav,

jak brzy ráno se tu objeví nějaký potrhlík typu AndyX (prosím nezaměňovat s entitou AndyO), loupežník Janeček, podVodník nebo ten typ co si říká nějak podobně jako Velká Žumpa.

A všichni budou blábolit nesmysly o útoku světového Židovstva, o NWO, vraždě Kennedyho a jiných pomatených nočních můrách.

Že se k těmto magorům připojují i komunisté rudí, oranžoví, zelení či modří není nic neobvyklého. Kolektivistická banda prostě čuchá, že by mohla ztratit další teritorium na kterém může beztrestně okrádat a loupit ve jménu pomatených hesel o rovnosti, volnosti a bratrství. Smutné je, že i president si nechá kálet na hlavu a poflakuje se po Rusku, místo toho aby do Moskvy vzkázal, že se členy KGB se slušný člověk nebaví.

Kdyby Kocourkovští nebyli tupé a závistivé stádo, dávno by jim docvaklo, že je potřeba zrušit dávky netáhlům a raději investovat 10% nebo víc do obrany, pořídit si jaderné zbraně a konečně se naučit postarat se sami o sebe. Jenže to je na pivně-bůčkové Jaroušky poněkud složité. :(

zdeněk 4.5.2007 2:59

Re: neni spatne publicity

Jak to můžete všechno vědět? Pracujete v FBI nebo jste bývalý agent STB a máte hodně volného času??? Kdo jste vy smým-li se zeptat?

DJing cheb pako 4.5.2007 2:52

neni spatne publicity

a v Pavilonu Opic (muj nazev pro Zvedavce) budou jasat, ze je o nich zminka ;-D. Krmite server plny idiotu a trolu, drahy Neffe.

Odbornik na skoro vsechno a pravidelny Zvedavcuv komentator Rene Bartosek se zivi pokladanim linolea v Chicagu a je v USA ilegalne. Sve neplaceni dani vysvetluje tim, ze on plati najem, domaci plati dane, tak Rene uz nic platit nemusi ;-D;-D;-D. Vetsina jeho odbornosti IMHO pochazi z toluenovych par, ktere cucha v praci ;-D

Ale 4.5.2007 2:04

Ktery velvetovy agent rekl "Nejsme jako oni" ?

Tim padem tady komunisti budou beztrestne strasit stale.  Pod taktovkou ruske  SVR.

pilot ckaloff 4.5.2007 1:54

Re: Radar neni zdravi prospesny ...

Jacku ten zakaz plati rovnez nad "Teletinem" pripadne jinymi "strategickymi objekty" .... asi proto, aby Kotrba obalen Semtexem nechtel odejit k 72 pannam za ucasti X band radaru ;-D;-P Treba ho Stwora na to navede pres internet a google earth?

Kohlicek by mu zehnal jako ajathola rudych (Y)

Antonin 4.5.2007 1:41

Pan europoslanec Kohlicek

se dostal do Evropskeho parlamentu naprosto legalnim postupem. Ze je to clovek, ktery by Ceskou republiku tam rozhodne zastupovat nemel, je jasne. Kdo ho ale zvolil, kdo ho jmenoval? To jsou ti, kdoz nesou vinu za to, ze on jedna tak, jak  se samozrejme dalo cekat, ze jednat bude! Je-li cely system naruseny, neni-li jakakoli verze komunisticke strany dusledne zakazana, bude opakovane dochazet k obdobnym situacim. Pokud bude lidem typu pana Kohlicka dovoleno hlasat svoje nenavistne bludy pod ochranou systemu, nedojde k naprave. Je to smutne, ale je to tak. Muzeme jen doufat, ze nekdy dojde k tomu, aby se zakon o zlocinnosti komunismu zacal aplikovat a ze konecne narod se osvobodi od minulosti.

David 4.5.2007 1:26

Ach, ti blahoslavení chudí duchem

1) Rozlišuj "vypálení přístrojů" a (dočasné) ovlivnění funkce některých elektronických přístrojů. Ostatně - čím to, že přístroje letadla nejsou "poškozena" letištním radem. Sice o menším výkonu, ale zase ve vzdálenosti i třeba jen stovek metrů!!!

2) Nebezpečné pro člověka je i dlohodobý pobyt na letním sluníčku (také elektromagnetické záření, jen o jiné frekvenci). Tedy jde o opatrnost na téma sebemenšího negatiovního ovlivnění lidského organismu, ne o nějaké smrtící paprsky. Rentgen tě také nezabije, ale obsluha je za dveřmi a pacient má často nefocenou část těla zakrytou ochranou rouškou.

3) Poškození letadla (rogalo, ultralight atd.) je totální nesmysl.

Tedy opravdu v těch parametrech naznačených v článku a pro ty přístroje tam uvedené (běžná domácí eklektronika) je opravdu vyloučené jejich poškození, maximálně jen dočasné zarušení. A i tom bych pochyboval.

P.S Příhoda z reálného života. Sovětský střelecký radilokátor, používaný v ČSLA (možná i v dnešní armádě) bylo možné sklopit k zemi tak, že již na cca sto metrů šlo ozářit člověka. Oblíbený fór zelených blbů. Následky po ozáření radarem (pochopitelně menším, než ten uvažovaný do Brd) na pár desítek až set metrů - bolavá varlata a dočasná impotence. Dlouhodobé následky neznám, s těmi lidmi jsem se po vojně nikdy nepotkal a na mně nikdo ten "fórek" neprovedl. Tedy - rozhodně dopad na člověka to má, rozhodně to nejsou paprsky smrti. A finálně - účinek klesá s druhou mocninou vzdálenosti. T.j. i při vyšším výkonu to ve vzdálenosti kilometrů a desítek kilometrů nedělá nic vražedného. Dtto pro elektroniku. Jinak by se dávno používaly výkonné radary na "sestřelování" letadel. Nepoužívají. Neff má pravdu, Kohlíček je nestoudný lhář.

Jack 4.5.2007 1:05

Radar neni zdravi prospesny ...

Zdravim Vas, pane Neff. V clanku tady rikate, ze je nesmysl, aby doslo k poskozeni elektroniky vlivem pusobeni radaroveho zareni. To ale rozhodne neni tak jednoduche.

Pokud budete mit smulu, tak na urcitou vzdalenost muze opravdu k poskozeni elektronickych obvodu dojit. Podivate-li se na www.radarbrdy.cz na parametry radaru, prectete si napr., ze kolem radaru bude, cituji, "bezletová zóna pro nechráněné osoby (rogalo, ultralehké letouny apod.) - 8,6 km" ! Tj. na osm kilometru je radarove zareni schopno poskodit letadlo, pripadne byt nebezpecne pro cloveka, a to jednorazove. Pri trvalejsim pusobeni muze byt tato vzdalenost jeste delsi ... jak videt, nic neni cernobile, ze ?

arogant 4.5.2007 1:02

Je evidentní že hladový Zvědavec

je sponzorován penězi komunistů a jejich sympatizantů, aby roztruboval nesmysly, které KSČM může využívat ke svým politickým dezinformačním akcím. Proto i to psaní v rudoprávním propagandistickém stylu v amaterském balení. Opravdu mizerná úroven na úrovni oblastního přeboru veteránů.