14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Muki 9.6.2007 22:00

no tak

No ja na rozdil od vetsiny lidi,nejsem expert a neznam technicke detaily projektu, ale jesli nam komuniste, rusove a nemci rikaji, ze by sme radar nemeli mit, tak by jsme je meli uposlechnout, urcite na to maji odborniky a mysli to z nami dobre.

Will 9.6.2007 21:59

NAPROSTÝ NESOUHLAS

NO jo, nemůžou si všichni názorově vyhovovat...

venkovan 9.6.2007 21:59

Re: Re: zdar modří ptáci.

On také kdysi SSSR dal nabídku, že vstoupí do NATO. S tím radarem je to podobné. Bolševici budou vždycky urážet normální lidi, jakmile se někdo dotkne jich, tak budou ječet o demokracii. Kdo  nepochopil, nedá se nic dělat. Ale vždy je třeba se ohradit proti drzosti, jinak nás čeká další etapa bídy.

Andrea 9.6.2007 21:58

Re: Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

a copak ta protektorátní loutkovláda ( specifikujte prosím) ukradla ?

Kenavp 9.6.2007 21:57

Re: Referendum o radaru všech občanů České republiky

Nynější "statečnost" obyvatel obcí přilehlých k prostoru, kde by měla být umístěna radarová základna USA je hodna ignorování. Typově se jedná  "občany",  jejichž jediným zájmem je plný mrazák a protestní akce proti všemu, co by mohlo narušit jejich odevzdaný klid v okolí jejich obce. Uvědomělého občanského postoje od nich nečekejte, světonázor , politický přehled a vědomí souvislostí rovněž ne. V tomto je slabina demokracie, kde zmanipulovaní, nevědomí občané jsou ochotní podepsat i vlastní ortel smrti. Hlasovací právo by nemělo být všeobecné ale výběrové. 

Muki 9.6.2007 21:56

Re: Pane Zaorálku

Kdyz oni komuniste pred volbami po valce slibovali lidem raj na zemi. tak ze nediv, ze vyhrali. No a kdyby se stacili udelat volby v 68 nez prijeli rusove, tak by zase komunisticla strana vysla jako vitez, protoze nam slibili ze vybuduji lepsi komunismus, No a ted nam slibuji, ze kdyz je poslechneme a budeme proti radaru, udelame dobre, tak nevidim zadny duvod je neposlechnout.

Jiří 9.6.2007 21:52

Obhajujete názory lidí, kteří nejsou informovámi

Pan Zaorálek nevystupuje jako politik s rozhledem, znalostmi psychologickými, vědomostmi o intelektuální úrovní české populace.

Když občané měst protestují proti radarové základně a těsně před referendem prohlásí, že nemají dostatek informací, že je nikdo s touto problematikou neseznámil, pak by ovšem  neměli jít k urnám.  Protestují proti něčemu co neznají. Bohužel jsou obětí mediálních manipulací a populistických stran a hnutí , které nepodporují přemýšlení, rozvahu.Tito obyvatelé se tak zařazují( a kdyby se zajímali a přemýšleli, sledovali historii a měli všech pět pohromadě- tak by asi názor změnili)-mezi tak zvané " homo simplex". Tento druh občanů je vítaný právě pro levicové strany, snadno ovladatelný.

Takováto intelektuální úroveň populace je ostudou národa.

Ale za to může  nevzdělanost politiků, jejich nekulturnost,jímá mne hrůza s takových individuí.A toto všechno má rozhodovat o rozvoji  společnosti, vzdělání,hodnotové orientaci.

Muki 9.6.2007 21:48

Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Omyl, nikdo nerika, ze jsi komunista, ale shodujes se s nazorem s komunisty, ruskem a nemeckem ja na rozdil od tebe neverim, ze jejich doporuceni prameni z toho, ze chteji pro cechy jen to nejlepsi.

Vodák 9.6.2007 21:47

1989

Tak si připadám jak Šípková Růženka. Kdyby tento článek napsal pan Zaorálek před 20 lety pro Rudé právo, nebo jak se to jmenovalo, dostal by ještě zaplaceno.

Patron Divný 9.6.2007 21:37

Re: Me fascinuje ze Putin

On ten radar v Ázerbadžánu je pravděpodobně strategicky nesmyslný a Putin to měl předem připravené, aby Bushe znemožnil. Protože když to teď USA zcela logicky odmítnou, tak Putin může hořekovat: "Vidíte, my jsme byli vstřícní a oni takhle..." A blbečkové mu na to skočí.

AGO 9.6.2007 21:32

Re: ještě větší blbec než jsme čekali

Základním  problémem dementních starců je udržet myšlenku a dáíle  opustit  myšlenku.

Hnyk 9.6.2007 21:31

Pane Zaorálku

V roce 1945 nikoliv "nás", ale generaci rodičů a prarodičů osvobodili Američani na území zhruba mezi Šumavou a Plzní. Zbytek území ČSR okupovali Rusové, část anektovali a od ČSR odtrhli. A po tom co se z území ČSR stáhli bylo tam dost užitečných idiotů, kteří ukazovali emancipovanost ČSR například nepřijetím Marshallova plánu a nebo tím, že nepodporovali snahu té zbylé hrstky skutečně vlasteneckých politiků očistit státní správu od komunistů.

Kenavp 9.6.2007 21:31

Re: Soudruh

Soudruch Zaorálek je exponent komunistů, v součesné době zahalen do "pouze" oranžového převleku. Před lety se mu mnohem lépe než dnes dařilo se stylizovat do role demokrata a člověka , který mohl být, při troše dobré vůle, považován ze konstruktivní alternativu z levicového spektra. To všechno odvál čas. Je to komunistický bastard, který svou genetickou informaci nezapře. Společně se svým vůdcem, Paroubkem a dalšími exoty z ČSSD/KSČ jsou tou nejstrašnější alternativou k současné vládě. Všichni, kterým není lhostejný osud naší země by měli být ve střehu k těmto bolševickým kreaturám.

Borek@exil 9.6.2007 21:25

Re: Re: cesky pawn na sachovnici politiku Ruska a USA

Máš doma Paroubka!

Mistr Jan Hus 9.6.2007 20:53

Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

Snad si myslí, že když tu bude radar, tak jejich krádeže budeou následným zářením zapomenuty !

kotaz 9.6.2007 20:38

radar na místo Žižky!

Navrhuji sundat konečně toho Žižku na tom koňovi z toho kopce v Praze a dát tam ten americký radar. Žižka nám stejně jen připomíná naší špatnou minulost, protože on přece párkrát vyprášil kožich naším nynějším NATO spojencům, a taky papežencům, a to dá rozum, že oni mu to nikdy nezapomenou, prostě si to u nich prohrál. To víte, v Trokavci to stát nemůže, tam řeknete v hospodě ra.. a už vás ženou vidlemi k Rokycanům,  Azerbajdžánci o to taky moc nestojí. A tak v tomto pohnutém historickém okamžiku bychom my, Pražané, měli těm našim americkým zachráncům civilizace podat pomocnou ruku a ten kopec. Když toho koně a Žižku s palcátem roztavíme, tak budeme mít  měď na  kabely toho radaru, to jistě US-army přivítá, a paní ministryně s tím svým inteligentem nám o tom složí  písničku. Takový radar, to se ví, bude třeba chránit před těmi zlými ruskými stíhačkami a tak ty Patrioty se mohou dát k Vltavě, tam co sídlí pan Topolánek a pár taky na Hradčany aby to bylo dobře ochráněný a někdo to nedej Bože nakonec neukradl.  Taky bude třeba zabezpečit dohled nad našimi snědými spoluobčany z Chomutova a okolí, kteří už si brousí nože na  seškrabovaní izolace z  kabelů a musíme zakázat sběrným surovinám takový kabely vykupovat. Když nám pan Bush umožní navštěvovat bez víz Spojené státy, tak se to bude stejně týkat bohatých Pražanů a ne zemědělců z Brd, ti přes Atlantik většinou nelétají. Takový radar se může stát  cílem jaderného úderu, a proč by to risiko měli nést ti, kteří nebudou mít  výhodu? Vidíme, že nás všechny Pražany čekají velké úkoly při obraně naší západní civilizace, svobody a  životního stylu.

Kubeš 9.6.2007 20:30

Re: zdar modří ptáci.

giussepe má zřejmě  s tím lízáním své zkušenosti, před 17 lety tak lízal svým soudruhúm, až si zřejmě vylízal vlastní mozek (jestli ho vůbec někdy měl)

Kubeš 9.6.2007 20:24

Re: Jeden z vedení ČSSD -

R^R^R^

Sarka 9.6.2007 20:14

Me fascinuje ze Putin

nabidl USA radar na uzemi udajne suverenniho statu a nikdo ani nepip'. Predstavuju si ten rev kdyby BUsh nabidl Putinovi zakladnu treba v Paname ;-D ;-D ;-D

Eva D. 9.6.2007 20:10

Re: Re: Soudruh

;-D;-D;-D

Eva D. 9.6.2007 20:01

Re: 4 x pro

Popáté: nechce ho ten protivný žvanivý pfilosopf Zaorálek!!! ;-D

giussepe 9.6.2007 20:00

zdar modří ptáci.

 Tak vám všem kamarádíčkům a ližprdýlkám USA ukázal Putin z Bushem jak se dělá

politika.Teď už si můžete postavit radar kde chcete stejně na vás serou,ODSáci....

Robert 9.6.2007 19:55

Re: Putin svou nabídkou Azerbajdžánu jako vhodného místa pro radar USA, chce zabít dvě mouchy jednou ranou:

Je příjemné v zemi, kde nepříliš chytrá polovina obyvatel volí rudochy, číst taky pár racionálních vět. Díky.

komantsch 9.6.2007 19:52

Bolsevicke

vzdelani a  dlouholeta indoktrinace se nezaprou. Jako kdyz zk*rveni protiradariste maji na transparentech americke "zlociny": Hirosima, Korea (!), Vietnam, Irak. A v bolsevicke Mf Dnes k tomu pisou neco o nepochopitelnych valkach. Cesi jsou ztraceny narod!(Y)Rv>-

čtenář 9.6.2007 19:51

Re: Re: Re: Re: DEV'OTNOST

Jasně. A tím pádem jsou všude v ostrém provozu. ;-D

Robert 9.6.2007 19:50

Re: Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Myslím, že autor příspěvku ("Cato" ) opravdu nemůže myslet, protože nemá čím.

Robert 9.6.2007 19:47

Re: Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Haf 9.6.2007 19:26

Jeden z vedení ČSSD -

Stačí přečíst a hned je jasno - demagog, stejně jako Potroubek, Drát, Sobotka ...stejnej styl, stejná škola, stejný vysvědčení.   Vopravdový análek. :-D

bfc 9.6.2007 19:23

Re: fanatik

Kdepak socan, Zaorálek je dál, už nám konvertoval k islámu a letos poputuje do Mekky!

bfc 9.6.2007 19:21

Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Omyl mladý muži, ten kdo je proti radaru není automaticky označen za komunistu, ale za blba. Tahle kategorie je totiž mnohem pestřejší a nejrozšířenější je právě užitečný idiot. Popřemýšlejte máte-li čím.