28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Yaroukh 9.6.2007 19:04

Nejblbější?

Je u ČSSD někdo ještě blbější než Zaanálek? Já o nikom nevim... I ten Škromach je jenom prostej člověk. Zaanálek hraje ovšem vlastní ligu. :-D

mondeo 9.6.2007 19:18

Re: Nejblbější?

Ten hraje extraligu :-D!R^

Lucka 9.6.2007 18:37

Dobrá přezdívka

Nechte si výrazy jako hysterie, my si právě velmi dobře uvědomujeme historii moderní Evropy a většina z nás si dobře pamatuje pobyt pod sukní Velkého bratra.A proto nelze souhlasit s článkem a autorem.Já chci, aby moje vnoučata žila ve svobodné zemi, a to mi rozhodně suita kolem ČSSD nenabízí. Já tu chci radar, nejvíc řvou ti, co zobák neotevřeli strachy kvůli raketám, ale teď je  "demogracie", tak každej dědek v teplákách je odborník na škodlivý vliv radaru a chce referendum, teď jim to ukáže!!!

Lucka 9.6.2007 18:38

Re: Dobrá přezdívka

To je reakce na  "CATO" ,ale nějak se mi to zatoulalo.

emersonskej 9.6.2007 22:21

Re: Dobrá přezdívka

Moc pěkně napsáno !!! R^

jirka.s. 9.6.2007 23:16

Re: Dobrá přezdívka

Jo, kdyby v teplákách! Soudruh starosta Horek se dneska při vesnickém referendu předváděl v televizi v khaki kalhotách a v bundokošili!

routa 9.6.2007 23:35

Re: Dobrá přezdívka

ano to přesně udělám, protože teď mi za názor nehrozí vězení a můžu svou podporu někam napsat. A nenavážej se do mejch tepláků holčičko!;-€

divana 9.6.2007 18:36

a znovu k té podpoře radaru

vesnice, kde má stát radar, v referendech hlasují proti. jak zcela jasně někteří řekli, když si to praha vymyslela, tak ať si ho dají tam. takže: oni jen nechtějí radar u sebe. stejně jako starobince, dětské domovy, krematoria..... ale nevadí jim, jestliže bude radar jinde. tak já jsem pro, aby byl v praze. a může být před domem, kde bydlím. :-)

Vondra servila. 9.6.2007 18:42

Re: a znovu k té podpoře radaru

No sláva!! Už máme místo!!;-D

Cato 9.6.2007 18:10

Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Soudě podle reakcí většiny diskutujících, kterým podle všeho chybí byť i základní vzdělání v moderní historii Evropy, tento článek zaťal do živého.

Jako vždy, když chybí věcné argumenty, nastupují osobní invektivy, což je opět důkazem, že žádný z hysterických oponentů nezná žádná fakta, kterými by mohl argumentovat. Inu, čím hloupější, tím radikálnější.

Kdo je proti radaru a chce rovnoprávnost s USA je okamžitě označen za komunistu a patří ugrilovat. Bohužel, už nikdo neví (nechce vědět)  kdo to byl senátor McCarthy a jeho Výbor pro neamerickou činnost, který si v ničem nezadal s STB, snad jen že kontroloval víc lidí a byl lépe vybaven. 

divana 9.6.2007 18:30

Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

asi mi chybí byť i základní zvdělání, ale prosím vás o informaci, co má senátor McCarthy s radarama?

Šumavák 9.6.2007 18:49

Nepovolil ruskej radar v USA?

bfc 9.6.2007 19:21

Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Omyl mladý muži, ten kdo je proti radaru není automaticky označen za komunistu, ale za blba. Tahle kategorie je totiž mnohem pestřejší a nejrozšířenější je právě užitečný idiot. Popřemýšlejte máte-li čím.

Robert 9.6.2007 19:47

Re: Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Robert 9.6.2007 19:50

Re: Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Myslím, že autor příspěvku ("Cato" ) opravdu nemůže myslet, protože nemá čím.

Jura 9.6.2007 23:47

Re: Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

to bfc: Umíš číst ? ... tak si přečti diskuse pár týdnů dozadu. Kdokoliv, kdo se na Psu vyjádřil proti radaru byl několika diskutujícími označen za komunistu.

LiBaiMing 10.6.2007 3:03

Výňatek z komentáře na BBC : (autor dle Vás bude zřejmě Vámi zaškatulkovaná kategorie)

I'm an American engineer who earned my living designing missile defense systems for many years, and I agree with Russia. This is the start of a world-wide system of surveillance radars and interceptor missiles. It is part of the Neocon's agenda to establish a lasting American hegemony. Countries who do not wish to live under such a new world order should oppose it now.

George Works, St. Eustatius, Netherlands Antilles

Vyplňte prosím jméno 10.6.2007 12:18

Re: Výňatek z komentáře na BBC : (autor dle Vás bude zřejmě Vámi zaškatulkovaná kategorie)

No nevim,

při staru je třeba ICMB dohánět ( jde o rychlosti podobné jako u startu nosiče mířícího na orbitu ). Navíc je třeba vybavit ji náloží. V případě setkání na půli cesty (nad Evropou) stačí kinetická energie nárazu a je o něco víc času.

Muki 9.6.2007 21:48

Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Omyl, nikdo nerika, ze jsi komunista, ale shodujes se s nazorem s komunisty, ruskem a nemeckem ja na rozdil od tebe neverim, ze jejich doporuceni prameni z toho, ze chteji pro cechy jen to nejlepsi.

jirka.s. 9.6.2007 23:19

Re: Grilovat komunisty?

Dobrý nápad!!!;-D

Cato 10.6.2007 10:07

Re: Re: Grilovat komunisty?

Děkuji většině diskutujících za potvrzení správnosti mého příspěvku, zejména 2.odstavce. Zmínka o Mc Carthym byla z důvodů připomínky historické nespolehlivosti americké politiky, ať již vnitřní nebo vnější. Američanům totiž nikdy nešlo o jejich spojence, těm vždy šlo o další prezidentské volby a kdo bude v USA vládnout. Volebním kampaním se podřizovaly i americké akce v zahraničí, jakkoliv špinavé byly. Toto už je ale celkem jistě mimo oblast chápání a znalostí autorů předchozích příspěvků.

Bývaly zde zajímavé diskuze, ale zdá se že kvalitních příspěvků opravdu ubývá.

mondeo 9.6.2007 17:43

fanatik

Zfanatizovanej a zakomplexovanej socan opět nezklamal a vyvolává mezi lidma hysterii,kterou trpí sám a měl by se léčit!!!Řiťolezci asi schází funkce ne ?

bfc 9.6.2007 19:23

Re: fanatik

Kdepak socan, Zaorálek je dál, už nám konvertoval k islámu a letos poputuje do Mekky!

Lucka 9.6.2007 17:19

Fanatismus???

No tedy,to jste se zas projevil!Vždycky žasnu,když máte samostatný výstup,a tentokrát jste opět nezklamal.Takovýhle blábol bych ovšem od člověka,co má představovat v určitém slova smyslu výběr,nečekala.Ale jen tak dál,vyjevte své další "myšlénky", jen ať vidíme, s čím máme počítat.Kdysi jsem mívala dojem,že občas i na rozdíl od svých soudruhů oplýváte nějakou inteligencí,musím dát za pravdu mnohým diskutujícím, že jste tragická figura.

Karel008 9.6.2007 16:44

Zaorálek. Mimo jiné velká k.rva bolševická "uhodil hřebíček na hlavičku"

Český národ je obecně v celém světě pasován do velkých poserů a vlezdořiťků, takže to tak není. Jen je tu ještě mnoho grázlů, hlupáků poblblých z komunistických agitek. Kdyby se fundovaně i těmto volům vysvětlilo, že obranný a monitirovací systém zadarmo je doslova dar z nebes, možná by to i oni pochopili. A Putinova finta "radar v Azerbajdžánu" je příliš průhledná.

Mard 9.6.2007 15:32

Souhlas s Milošem Zemanem

Obvykle s Milošem Zemanem nesouhlasím, ale myslím si, že v názoru na IQ pana Zaorálka se s bývalým předsedou ČSSD dobře shodnu!

Historik 9.6.2007 16:16

Řádící Mard

Soudíce z příspěvků zdejšího Marda, shodnou se jistě mnozí v názoru na Mardovo IQ.

divana 9.6.2007 18:39

Re: Řádící kdo?

shodnou se jistě mnozí ..tenhle styl znám. soudruzi takhle předjímají myšlení druhých..

Pete Brich 9.6.2007 14:09

Putin svou nabídkou Azerbajdžánu jako vhodného místa pro radar USA, chce zabít dvě mouchy jednou ranou:

1) radar by byl pod Rusko-islamistickým dozorem a v příhodné chvíli by tam na exkurzi mohl zajít nějaký mučedník v nepřiléhavém burnusu a při té příležitosti vzít radar i s obsluhou ukázat Alláhovi.

2) naznačil, že si nepřeje, aby byly porušeny Jaltské dohody a na jeho území aby bylo zařízení nepřátelské armády. Sice toto jeho území je v současné době pod cizí správou, ale až se situace znormalizuje, přijdou jeho vojska bratrskou internacionální pomocí osvobodit domorodce od jha imperializmu. (Aneb: kam jednou vstoupila noha sovětského/ruského vojáka je sovětským/ruským územím).

PB

Robert 9.6.2007 19:55

Re: Putin svou nabídkou Azerbajdžánu jako vhodného místa pro radar USA, chce zabít dvě mouchy jednou ranou:

Je příjemné v zemi, kde nepříliš chytrá polovina obyvatel volí rudochy, číst taky pár racionálních vět. Díky.