14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mondeo 9.6.2007 19:18

Re: Nejblbější?

Ten hraje extraligu :-D!R^

bfc 9.6.2007 19:17

RADAR: Češi pod velkou sukní

Soudruhu Zaorálku, vy jste ale kůň, není náhodou některé z Vašich křestních jmen Ahmed nebo Mohammed nebo jste dokonce konvertoval k islámu?

Yaroukh 9.6.2007 19:04

Nejblbější?

Je u ČSSD někdo ještě blbější než Zaanálek? Já o nikom nevim... I ten Škromach je jenom prostej člověk. Zaanálek hraje ovšem vlastní ligu. :-D

Šumavák 9.6.2007 18:49

Nepovolil ruskej radar v USA?

Vondra servila. 9.6.2007 18:42

Re: a znovu k té podpoře radaru

No sláva!! Už máme místo!!;-D

divana 9.6.2007 18:39

Re: Řádící kdo?

shodnou se jistě mnozí ..tenhle styl znám. soudruzi takhle předjímají myšlení druhých..

Lucka 9.6.2007 18:38

Re: Dobrá přezdívka

To je reakce na  "CATO" ,ale nějak se mi to zatoulalo.

Lucka 9.6.2007 18:37

Dobrá přezdívka

Nechte si výrazy jako hysterie, my si právě velmi dobře uvědomujeme historii moderní Evropy a většina z nás si dobře pamatuje pobyt pod sukní Velkého bratra.A proto nelze souhlasit s článkem a autorem.Já chci, aby moje vnoučata žila ve svobodné zemi, a to mi rozhodně suita kolem ČSSD nenabízí. Já tu chci radar, nejvíc řvou ti, co zobák neotevřeli strachy kvůli raketám, ale teď je  "demogracie", tak každej dědek v teplákách je odborník na škodlivý vliv radaru a chce referendum, teď jim to ukáže!!!

divana 9.6.2007 18:36

a znovu k té podpoře radaru

vesnice, kde má stát radar, v referendech hlasují proti. jak zcela jasně někteří řekli, když si to praha vymyslela, tak ať si ho dají tam. takže: oni jen nechtějí radar u sebe. stejně jako starobince, dětské domovy, krematoria..... ale nevadí jim, jestliže bude radar jinde. tak já jsem pro, aby byl v praze. a může být před domem, kde bydlím. :-)

divana 9.6.2007 18:30

Re: Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

asi mi chybí byť i základní zvdělání, ale prosím vás o informaci, co má senátor McCarthy s radarama?

Cato 9.6.2007 18:10

Podle hysterických reakcí velmi dobře a trefně napsáno

Soudě podle reakcí většiny diskutujících, kterým podle všeho chybí byť i základní vzdělání v moderní historii Evropy, tento článek zaťal do živého.

Jako vždy, když chybí věcné argumenty, nastupují osobní invektivy, což je opět důkazem, že žádný z hysterických oponentů nezná žádná fakta, kterými by mohl argumentovat. Inu, čím hloupější, tím radikálnější.

Kdo je proti radaru a chce rovnoprávnost s USA je okamžitě označen za komunistu a patří ugrilovat. Bohužel, už nikdo neví (nechce vědět)  kdo to byl senátor McCarthy a jeho Výbor pro neamerickou činnost, který si v ničem nezadal s STB, snad jen že kontroloval víc lidí a byl lépe vybaven. 

M.J.Klag 9.6.2007 17:52

Re: Re: Re: DEV'OTNOST

Informujte se na Googlu: Gulag jako museum je 35 km od Permu.

mondeo 9.6.2007 17:43

fanatik

Zfanatizovanej a zakomplexovanej socan opět nezklamal a vyvolává mezi lidma hysterii,kterou trpí sám a měl by se léčit!!!Řiťolezci asi schází funkce ne ?

Lucka 9.6.2007 17:19

Fanatismus???

No tedy,to jste se zas projevil!Vždycky žasnu,když máte samostatný výstup,a tentokrát jste opět nezklamal.Takovýhle blábol bych ovšem od člověka,co má představovat v určitém slova smyslu výběr,nečekala.Ale jen tak dál,vyjevte své další "myšlénky", jen ať vidíme, s čím máme počítat.Kdysi jsem mívala dojem,že občas i na rozdíl od svých soudruhů oplýváte nějakou inteligencí,musím dát za pravdu mnohým diskutujícím, že jste tragická figura.

global 9.6.2007 16:59

Re: Soudruh

Dobře,že je soudruh Zaorálek tak čitelnej.Kdyby ta jeho rudá debilita nebyla průhledná,bylo by určitě hůř.Všimněte si jak čím dál víc hřímá. Ten jen kdyby víc mohl.....

Karel008 9.6.2007 16:44

Zaorálek. Mimo jiné velká k.rva bolševická "uhodil hřebíček na hlavičku"

Český národ je obecně v celém světě pasován do velkých poserů a vlezdořiťků, takže to tak není. Jen je tu ještě mnoho grázlů, hlupáků poblblých z komunistických agitek. Kdyby se fundovaně i těmto volům vysvětlilo, že obranný a monitirovací systém zadarmo je doslova dar z nebes, možná by to i oni pochopili. A Putinova finta "radar v Azerbajdžánu" je příliš průhledná.

Lucka 9.6.2007 16:25

Re: Re: Re: DEV'OTNOST

Jen jestli si ten oběd s Putinem nedal Bush, když je mu teď tak mizerně...To by bylo příznačnejší, já bych si teda s Putinem oběd nikdy nedávala!

Jimmy Keen 9.6.2007 16:22

Re: Re: Re: Referendum o radaru všech občanů České republiky

Historiče drahý,

čekal bych, že pozvednete prapor historie, snesete přehršli důkazů o tom, že obyvatelé Brd a přilehlého okolí statečně odporovali vstupcům, s nimi se nekamarádili a dokonce dva z nich byli spatřeni jak plivli směrem k sovětské posádce. Místo toho plváte (staročeský výraz pro plivete) na oponenta. Historiče, historiče, takto jen dokazujete oprávněnost kritiků, že jste ustrnul ve vývoji někde kolem roku 1982, kdy se statečně odsuzoval imperiálista aj s tým Regánom a historie byla poplatná marx-leninskému učení. Je milé, když vědec historik ukáže své ledví.

Historik 9.6.2007 16:16

Řádící Mard

Soudíce z příspěvků zdejšího Marda, shodnou se jistě mnozí v názoru na Mardovo IQ.

Historik 9.6.2007 16:11

Re: Re: Referendum o radaru všech občanů České republiky

Člověk si rád vyslechne názor inteligentního člověka, což není tvůj případ, Marde. Zkus si nastudovat význam výrazu devótní. Šlapeš vedle. Což je u lidí tvého ražení, plodících své nenávistné zvratky,  jistě obvyklé. Tvůj smích tak není namístě, směješ se jen své hlouposti a nevzdělanosti. Budíš jen lítost a útrpnost.

Mard 9.6.2007 15:38

Re: Jo, jo,

Ještě že nemlčí. Pak bychom se mohli mýlit v tom, že jde o rozumného člověka!

Mard 9.6.2007 15:37

Re: Referendum o radaru všech občanů České republiky

Hehehe, pan historik asi žije duševně v předcházejícím režimu :-) Občanská statečnost obyvatel obcí :-) Asi riskují popravu nebo dlouholetý kriminál za své referendum :-) Hehe. Pán se plete, je vedle jak ta jedle. Ty devótní smejdi, kteří bydlí v Brdech, se družili s rusákama jedna radost a bylo jim jedno, že tam byli proto, aby odstrašili lidi v ČR od nějakých nepokojů proti rusákům. Až teď jsou občansky stateční :-) Vypadá to tak, jako kdyby místní obyvatelstvo bylo spíše dílem semena ruských vojáků než nějakých čechů.

Mard 9.6.2007 15:32

Souhlas s Milošem Zemanem

Obvykle s Milošem Zemanem nesouhlasím, ale myslím si, že v názoru na IQ pana Zaorálka se s bývalým předsedou ČSSD dobře shodnu!

Kubeš 9.6.2007 15:15

Re: Soudruh

Bojím se že není blb ale dobře placený agent, lze tak soudit z mnoha jeho podobných prohlášení, a není zvíře, ke kterému bych ho připodobnil, poněvadž by v tom bylo nevinně. Tedy stručně: bolševik.

František Klouček 9.6.2007 14:37

Re: kontra

Pane doktore Kiliáne, vystřídejte prosím pana Zaorálka ve všech jeho funkcích, a vezměte ssebou ještě aspoň jednoho rozumného jako jste Vy.Proč nejdou do politiky takhle rozumní lidé.?Jsme na stejné vlně a máte ve mně přítele.

Pete Brich 9.6.2007 14:14

Již nyní je třeba ocenit občanskou statečnost obyvatel obcí v oblasti plánovaného umístění americké vojenské základny v České republice

jak statečně šmelili se sovětskými raketovými vojsky s benzinem a vodkou?

PB

Pete Brich 9.6.2007 14:09

Putin svou nabídkou Azerbajdžánu jako vhodného místa pro radar USA, chce zabít dvě mouchy jednou ranou:

1) radar by byl pod Rusko-islamistickým dozorem a v příhodné chvíli by tam na exkurzi mohl zajít nějaký mučedník v nepřiléhavém burnusu a při té příležitosti vzít radar i s obsluhou ukázat Alláhovi.

2) naznačil, že si nepřeje, aby byly porušeny Jaltské dohody a na jeho území aby bylo zařízení nepřátelské armády. Sice toto jeho území je v současné době pod cizí správou, ale až se situace znormalizuje, přijdou jeho vojska bratrskou internacionální pomocí osvobodit domorodce od jha imperializmu. (Aneb: kam jednou vstoupila noha sovětského/ruského vojáka je sovětským/ruským územím).

PB

ps 9.6.2007 13:46

Re: Re: Re: Re: Re: DEV'OTNOST

Ruské vězení na Sibiři = gulag, zvlášť v případě když se tam člověk dostane po vykonstruovaném monstrprocesu (přesně v tradici SSSR).

čtenář 9.6.2007 13:38

Re: Re: Re: Re: DEV'OTNOST

:-D :-D :-D Rusko je jediný stát na světě, kde jsou vězení ! ;-D ;-D ;-D

ps 9.6.2007 13:29

Re: Soudruh

Zaorálek po světě nechodí, on lítá vrtulníkem.