15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Esmerald 10.6.2007 18:50

Re: Do náruče impéria

Ludvo, a my nechceme tvoje pitomosti. Nabídka Ruska na " společnou " obranu je tak seriozní, že amerika bude financovat a cvičit ruské špiony americké kódy a americkou spojovací techniku na ruském území, případně doveze svůj radar, bude platit provoz ( samozřejmě v těch proklatých dollarech ) a nechá nějakého ožralého špicla rozhodovat o tom, zda všechny údaje do Pentagonu poslat nebo nejdříve požádat o souhlas Putina. Takový návrh od Rasputina je nanejvýš nediplomatický " insult " a  provokativní krok.

fnac 10.6.2007 18:49

Re: Do náruče impéria

Vždyť to není pravda, to co píšete. Odmítnuta byla náhrada Azerbajdžanem. To je ale něco jiného. A moc by mě zajímalo jestli to Rusové mají s Azerbajdžanem dohodnuté. Těžko.

Esmerald 10.6.2007 18:36

Zaprodanec Zaorálek....

.... by se nejlépe cítil pod velkou rubaškou. Jemu bych to přál, za předpokladů, že ostatní občany nechá na svobodě.

Ludva 10.6.2007 18:11

Do náruče impéria

Pan exprezident nějak pozapoměl v dobách své vlády upozornit národ, že nás vyvedl z jednoho impéria, abychom se dostali do druhého. Co jiného si myslet, když seriózní nabídka na společnou obranu Ruska a USA je ihned odmítnuta. Prostě je třeba ipérium rozšířit, jak pravdivě zpívají Parkanová a Vyčítal, je třeba se dostat pod hvězdnatou vlajku a impérium se opět rozroste a nabobtná. Děkuji, nechci.

Lucka 10.6.2007 16:04

Re: Levice nezapře své zájmy

Velmi pěkně napsané, a sedí to!;-)

čtenář 10.6.2007 15:42

Re: Re: Re: kontra

Uffff, to je patetické. :-D

emersonskej 10.6.2007 15:23

Re: Zaorálku!

Fakta pana Zaorálka zjevně nezajímají ...:-P

emersonskej 10.6.2007 15:22

Re: Nabubřelost jakou hned tak nenajdete

Je přece to, co vystudoval - rudý politruk !!! Od něj nic jiného nelze očekávat !!!(Y)

emersonskej 10.6.2007 15:17

Re: 2 autor

Kdyby to šlo, dal bych bod !!!R^

MUDr Jiří Kilian 10.6.2007 15:10

Re: Re: Re: čecháčkovství nebo emancipace?

Víte,. moebiusi,  kdybyste před pár lety v září seděl v jedné z kanceláří nebo stál před ¨jedním z tzv. dvojčat v New Yorku ( USA ) , už byste odpověď možná ani nehledat, kdežto hledali by jiní pár kousků, ze kterých by Vás podle fotky složily, abyste byl k poznání aspoň pro účely identifikace.

Ceterum autem censeo, že Vámi pokládané otázky jsou dobře míněné provokace a proto na ně i odpovídám :-)))

 

richard 10.6.2007 14:58

Nabubřelost jakou hned tak nenajdete

Jestli pak si také pane Zaorálku čtete reakce na vaše články už Vás čtenáři tolikrát rozškubali na kusy a stále máte pocit, že máte co říc !? Ujišťuji, že nemáte. Pro mne jste nabubřelý levičák, který vůbec neví o co jde.

richard 10.6.2007 14:56

Re: Pan Zaorálek je demagog

Omluvám se za překlepy psal jsem to jak se říká z jedné vody.

RZ 10.6.2007 14:52

Re: Re: čecháčkovství nebo emancipace?

Remember: Freedom is not free! (Říkají američané.)

richard 10.6.2007 14:51

Pan Zaorálek je demagog

Pane Zqaorálku sleduji vaše názor yuž delší dobu. Já jako podporovatel USA politiky a jejich zárkuk se možná podle Vás schovávám za americkou sukni. Ale Vy se schováváte za eurosukni. A teď ruku na srdce každý v životě měl kamaráda, který byl silný a ochránil ho od úpotencionálních násilníků a rváčů. Já se velmi rád schovám pod tuto pruhovanou sukni s ¨hvězdičkami protože z historie minulé i současné vím, že USA je spolehlivý partner a zárkuka demokracie. Vy se pane Zaorálku klidně schovávejte za euroskukni tato nadnárodní organizace mimo jiné podporuje palestinské teroristy, kamarádí se s diktátorskými režimy a kdyby došlo na krájení chleba tak nás nechá opět na holičkách. Odmítání radaru není projev emancipace, ale projev antiamerikanismu / sledujme kdo že demonstruje proti radarům/ renesance komunismu a čecháčkovského alibismu nést spouzodpovědnost za světové problémy spolu se svými partnery. Vy pane Zaorálku jste lokaj evropských struktur, takže o servilnosti nemáte právo vůbec mluvit. Ve svých článcích napomínáte euroskeptiky a politiky, kteří mají výhrady k eu a strašíte dvourychlostí evropou, či dokonce životem na periferii evropy. Já kritiku evropské unie považji za projev emancipace. Zajímavé ne ?

Andrea 10.6.2007 14:12

Češi ochotně pracovali na výrobě zbraní pro wermacht

jistě, velmi ochotně.

Mimochodem, škoda, že ta slovenská  divize nebyla dost rychlá a ty bolševiky nedohonila.

Bohuš 10.6.2007 13:45

Re: Udělej si exkurz do historie a nebudeš plácat hlouposti.

Rakousko je stát kde je úřední řeč němčina. Občané Rakouska jsou Rakušané, nikoliv Němci.

vi 10.6.2007 13:34

Re: Re: Re: Re: Spirála dějin?

V Rakousku žijí Němci. To nepočítej.

Bohuš 10.6.2007 13:23

Re: Re: Re: Spirála dějin?

Přidej k Česku všechny státy střední a západní Evropy okupované Německem a jsi doma. Nebo si snad myslíš, že Rakousko pohlcené Německem, nebo pétainovská Francie byly lepší?

divitel 10.6.2007 13:19

2 autor

Zaorálku, jseš blbej, jak daleko vidíš!!!!! Amerika nikdy nikoho neokupovala! Vždycky si řekla jen o "takový kousek země, kde může pohřbít své mrtvé". Tvůj antiamerikanizmus, a antiamerikanizmus obecně, je směšný. Koho chceš za lídra světa? Putina, Fidela Chavéze??? Neříkej mi co nechceš, řekni co chceš! Jak si představuješ "náš" svět za dvacet, padesát, sto let????????????

Američani pře dvěstě lety, kdy byla Evropa prosperujícím regionem se spoustou válek, měli jen bizony, blizard a kryté vozy. Nikdo jim nedal žádnou rozvojovou pomoc!!! Za to kde jsou si mohou sami. Za to kde jsme my si můžem my.

"Čecháčkovství bylo výsledkem strachu a pohodlnosti. Dnes ti, kteří nesouhlasí s radarem, vesměs nejsou vystrašení a omezení, ale naopak svobodně kritičtí vůči současné americké politice ". Ty jsi skutečně vůl non plus ultra! Zeptal ses těch "co hlasovali proti"? Měli přesně ty důvody, které popsal Havel!!! Vzdej to. Havel bude do české duše vidět vždycky o dva řády líp než ty. Nebo jsou to od tebe jen vhodné politické kecy??

Mám jednoduchou zásadu: vše co chtějí komunisti a Zaorálek odmítám. A naopak.

Čau.

ps 10.6.2007 13:12

Re: Spirála dějin?

Mrtvý bolševik dobrý bolševik. Radar se bude stavět právě proto aby se to celé neopakovalo.

vi 10.6.2007 13:02

Re: Re: Spirála dějin?

Dobře ,kousek ustoupím s tím Polskem, ale co ti Češi uznáš to?

Bohuš 10.6.2007 12:32

Re: Spirála dějin?

Tak Polsko vybudovalo osvětimský koncentrák? A ktomu ještě pro radost Ádíkovi! To může napsat jen hlupec chudý duchem, neznalý historie a nebo sockomouš. (Y)

ohnostroj 10.6.2007 12:28

Re: Re: Re: kontra

Spravne  pane Kiliane politicka angazovanost implikuje ztratu schopnosti diferencovaneho myslenii. Vychazi z afektivnich konkurencnich postoju  - pritel/nepritel,  lstivy/jestelstivejsi........a to je pro hodnotnou literaturu pravy mor.

moebius 10.6.2007 12:23

Re: moebiusi,

Naštěstí vy, pane Ivane, neurčujete na co já mám nebo nemám právo. A taky na vás nezáleží, co já chci prožívat ani co musím dělat pro to, abych toho dosáhl. A vaše odvolávky na Boha jsou naprosto irelevantní.

Já si tu radost a lásku užívám už teď :-)

ss 10.6.2007 12:20

Zaorálku!

G8 dává "na Afriku "60 miliard, zlé USA platí rovnou polovinu. Kolik přispěje lidumilné milé Rusko? Jsou to jednoduchá fakta, každý si z nich může vyvodit co je co a kdo je kdo.

lucka 10.6.2007 12:19

Re: Re: Re: zdar modří ptáci.

R^ kultivovaně řečeno!

Vyplňte prosím jméno 10.6.2007 12:18

Re: Výňatek z komentáře na BBC : (autor dle Vás bude zřejmě Vámi zaškatulkovaná kategorie)

No nevim,

při staru je třeba ICMB dohánět ( jde o rychlosti podobné jako u startu nosiče mířícího na orbitu ). Navíc je třeba vybavit ji náloží. V případě setkání na půli cesty (nad Evropou) stačí kinetická energie nárazu a je o něco víc času.

ohnostroj 10.6.2007 12:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: kontra a s omluvou ostre kontraverzne

Ale jak se mam ale vyporadat s vasi tezi  Horší je to s ČSSD, která pojem sociální zaměňuje za socialistický  Je to pouze nedefinujici znak?  Nezavani to nedostatkem plausibility? Pripomina mi to nepresvedcivou  nepresnostii presidenta Bushe, kdyz oznacuje (sic privatne) nemecke socialni demokraty za komunisty. 

moebius 10.6.2007 12:17

Re: Re: čecháčkovství nebo emancipace?

nemůžu za jiné odpovídat na otázku co chtějí, protože to nevím, můžu si to tak maximálně vymýšlet.

Přemýšlím, proč by měla na mé pracoviště mířit nějaká střela, kdo jí asi tak zamířil a proč to asi udělal. Copak ten člověk asi chce? Další odpověď, kterou neznám, a kterou potřebuju slyšet, abych mohl zodpovědně plánovat svůj život.

Vnímám ideologii ČSSD kecat všem lidem do života, říkat jim co mají dělat, jaké jsou jejich potřeby a přání. A proto si politiky ČSSD držím co nejdál od těla...

vi 10.6.2007 12:16

Re: Re: Spirála dějin?

Doba je zlá.;-)