29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emersonskej 10.6.2007 15:22

Re: Nabubřelost jakou hned tak nenajdete

Je přece to, co vystudoval - rudý politruk !!! Od něj nic jiného nelze očekávat !!!(Y)

Ludva 10.6.2007 20:48

Re: Nabubřelost jakou hned tak nenajdete

Mluvte za sebe, zabral jste místo nic neříkajícím komentářem, proč to čtete ? Pan Zaorálek, ať už je jaký je, byl jeden z mála politiků, který okamžitě zaujal stanovisko, a nekličkoval jako mnozí jiní.

richard 10.6.2007 14:51

Pan Zaorálek je demagog

Pane Zqaorálku sleduji vaše názor yuž delší dobu. Já jako podporovatel USA politiky a jejich zárkuk se možná podle Vás schovávám za americkou sukni. Ale Vy se schováváte za eurosukni. A teď ruku na srdce každý v životě měl kamaráda, který byl silný a ochránil ho od úpotencionálních násilníků a rváčů. Já se velmi rád schovám pod tuto pruhovanou sukni s ¨hvězdičkami protože z historie minulé i současné vím, že USA je spolehlivý partner a zárkuka demokracie. Vy se pane Zaorálku klidně schovávejte za euroskukni tato nadnárodní organizace mimo jiné podporuje palestinské teroristy, kamarádí se s diktátorskými režimy a kdyby došlo na krájení chleba tak nás nechá opět na holičkách. Odmítání radaru není projev emancipace, ale projev antiamerikanismu / sledujme kdo že demonstruje proti radarům/ renesance komunismu a čecháčkovského alibismu nést spouzodpovědnost za světové problémy spolu se svými partnery. Vy pane Zaorálku jste lokaj evropských struktur, takže o servilnosti nemáte právo vůbec mluvit. Ve svých článcích napomínáte euroskeptiky a politiky, kteří mají výhrady k eu a strašíte dvourychlostí evropou, či dokonce životem na periferii evropy. Já kritiku evropské unie považji za projev emancipace. Zajímavé ne ?

richard 10.6.2007 14:56

Re: Pan Zaorálek je demagog

Omluvám se za překlepy psal jsem to jak se říká z jedné vody.

Ludva 10.6.2007 18:54

Re: Pan Zaorálek je demagog

Váš názor Vám neberu, ale máte přece možnost se do USA vystěhovat (pokud Vás vezmou), když jste tak velký jejich obdivovatel. Proč si myslíte, že většina 60% by měla sklapnout kufry a nechat si zase zemi obsadit cizími vojáky ? Radar bude jen první krok. Pak to bude letiště, nekontrolované přesuny kdoví čeho, ztráta suverenity nad vlastním územím. To si to tak toužebně přejete ?

divitel 10.6.2007 13:19

2 autor

Zaorálku, jseš blbej, jak daleko vidíš!!!!! Amerika nikdy nikoho neokupovala! Vždycky si řekla jen o "takový kousek země, kde může pohřbít své mrtvé". Tvůj antiamerikanizmus, a antiamerikanizmus obecně, je směšný. Koho chceš za lídra světa? Putina, Fidela Chavéze??? Neříkej mi co nechceš, řekni co chceš! Jak si představuješ "náš" svět za dvacet, padesát, sto let????????????

Američani pře dvěstě lety, kdy byla Evropa prosperujícím regionem se spoustou válek, měli jen bizony, blizard a kryté vozy. Nikdo jim nedal žádnou rozvojovou pomoc!!! Za to kde jsou si mohou sami. Za to kde jsme my si můžem my.

"Čecháčkovství bylo výsledkem strachu a pohodlnosti. Dnes ti, kteří nesouhlasí s radarem, vesměs nejsou vystrašení a omezení, ale naopak svobodně kritičtí vůči současné americké politice ". Ty jsi skutečně vůl non plus ultra! Zeptal ses těch "co hlasovali proti"? Měli přesně ty důvody, které popsal Havel!!! Vzdej to. Havel bude do české duše vidět vždycky o dva řády líp než ty. Nebo jsou to od tebe jen vhodné politické kecy??

Mám jednoduchou zásadu: vše co chtějí komunisti a Zaorálek odmítám. A naopak.

Čau.

emersonskej 10.6.2007 15:17

Re: 2 autor

Kdyby to šlo, dal bych bod !!!R^

ulik 10.6.2007 23:32

Re: 2 autor

Amerika nikdy nikoho neokupovala! Aha, a ted Irak, to je co?

ss 10.6.2007 12:20

Zaorálku!

G8 dává "na Afriku "60 miliard, zlé USA platí rovnou polovinu. Kolik přispěje lidumilné milé Rusko? Jsou to jednoduchá fakta, každý si z nich může vyvodit co je co a kdo je kdo.

emersonskej 10.6.2007 15:23

Re: Zaorálku!

Fakta pana Zaorálka zjevně nezajímají ...:-P

Kramerius 10.6.2007 12:02

Levice nezapře své zájmy

Z ústních i písemných projevů představitelů levice, najmě paroubkovské sociální demokracie, lze snadno rozeznat zásadní rozdíl mezi naší levicí i tak zvanou pravicí. Zatímco Paroubkovi a jeho lidem jde hlavně o hlasy voličů, jiným stranám než ČSSD a KSČM jde také o rozvoj hospodářství, a tím i o skutečné (ne jen proklamované) zajištění cesty k většímu blahobytu; proto prosazují nepopulární reformy (o jejichž nezbytnosti bohužel málo přesvědčují). Levice jde za svým cílem nadbíháním a přilepšováním lidem prodchnutých závistí a nevraživostí vůči bohatším a úspěšnějším (což se podle mého neprávem označuje za rys české národní povahy, spíše jde jen o určitý úsek obyvatel nižšího vzdělání, byť zatím poměrně veliký). Přitom tyto nepěkné vlastnosti levice dále podněcuje, aby na nich ještě více vydělala. Moudřejší segment populace to neoslovuje. I proto je Paroubkovo volání po modernizaci jeho strany marné, to by museli slevit ze základního ducha své dosavadní politiky.

Příspěvek pana Zaorálka (jakož i veškeré tance ČSSD okolo radaru) toto vše jen potvrzuje.

Lucka 10.6.2007 16:04

Re: Levice nezapře své zájmy

Velmi pěkně napsané, a sedí to!;-)

vi 10.6.2007 11:58

Spirála dějin?

Na Polsku a Čechách je zajímavé i to jak se dějiny opakují. Polsko ochotně vybudovalo Osvětim, aby udělalo radost Hitlerovi. Dnes, podle zprávy Evropské komise, ochotně buduje koncentráky, aby udělalo radost Bushovi. Češi ochotně pracovali na výrobě zbraní pro wermacht a slovenská rychlá divize honila na Ukrajině bolševiky a dneska pro Bushe stavět radar.Musí se to opakovat celé?

vi 10.6.2007 11:59

Re: Spirála dějin?

staví

emersonskej 10.6.2007 12:07

Re: Spirála dějin?

Tak tohle přirovnání je opravdu hóóódně přitažené za vlasy... ale co - ve svaté válce proti amíkům a radaru je každý argument dobrý, co ???:-P

vi 10.6.2007 12:16

Re: Re: Spirála dějin?

Doba je zlá.;-)

Bohuš 10.6.2007 12:32

Re: Spirála dějin?

Tak Polsko vybudovalo osvětimský koncentrák? A ktomu ještě pro radost Ádíkovi! To může napsat jen hlupec chudý duchem, neznalý historie a nebo sockomouš. (Y)

vi 10.6.2007 13:02

Re: Re: Spirála dějin?

Dobře ,kousek ustoupím s tím Polskem, ale co ti Češi uznáš to?

Bohuš 10.6.2007 13:23

Re: Re: Re: Spirála dějin?

Přidej k Česku všechny státy střední a západní Evropy okupované Německem a jsi doma. Nebo si snad myslíš, že Rakousko pohlcené Německem, nebo pétainovská Francie byly lepší?

vi 10.6.2007 13:34

Re: Re: Re: Re: Spirála dějin?

V Rakousku žijí Němci. To nepočítej.

Bohuš 10.6.2007 13:45

Re: Udělej si exkurz do historie a nebudeš plácat hlouposti.

Rakousko je stát kde je úřední řeč němčina. Občané Rakouska jsou Rakušané, nikoliv Němci.

vi 10.6.2007 18:58

Re: Re: Udělej si exkurz do historie a nebudeš plácat hlouposti.

Ale no tak. Slováci jsou přece také jenom český kmen, mluvící zvláštním dialektem ( E.Beneš).;-)

ps 10.6.2007 13:12

Re: Spirála dějin?

Mrtvý bolševik dobrý bolševik. Radar se bude stavět právě proto aby se to celé neopakovalo.

Andrea 10.6.2007 14:12

Češi ochotně pracovali na výrobě zbraní pro wermacht

jistě, velmi ochotně.

Mimochodem, škoda, že ta slovenská  divize nebyla dost rychlá a ty bolševiky nedohonila.

Jízlivka 10.6.2007 11:12

Budou nás bránit i přes všeobecnou blbost.

  Chtěla jsem ohnivě reafovat, leč znechucení nad projevem  trouby Zaorálka zanechalo znechucení nad blby, kteří momentálně vládnou našemu "emancipovanému"(připosranému, falešnému, vychc....nému, zbabělému) nárůdku. Na co radar, však nás Amerika nenechá na holičkách a kluci v battlech budou ochotně umírat za nás eamancipované jako již ve dvou válkách i bez radaru. 

čtenář 10.6.2007 11:00

Zaorálkovi a jeho kecům

na špici ČSSD vděčíme za to, že máme vůbec vládu, byť založenou jen na dezertérech. Zaorálek měl být totiž dle úmluvy mezi Paroubkem a Zemanem odsunut na vedlejší kolej, protože je jedním z těch 27, co hlasovali proti Zemanovi při minulé prezidentské volbě. Mnozí jako Špidla Gross a Buzková už jsou dávno pryč, ale Zaorálek stále prosperuje. Zemanovou pomstou byl odsun ČSSD do opozice přes své stoupence ve straně. Je jich, samozřejmě, víc než jen ti dva, jak vyplývá z křečovitého Paroubkova ujišťování o opaku na adresu Dalíka při posledním hlasování o reformě. Aby nám tedy panbůh toho Zvorálka zachoval ...

nepolitik 10.6.2007 10:45

Šibal Zaorálek by se nejraději skryl pod velkou rubáškou

a proto bojuje proti radaru. Rv

clay 10.6.2007 10:31

Kubomír Putimič Zaorálek: Nesouhlas s radarovou základnou je podle mne projevem emancipace a vlastního uvažování.

Kubomír Europič Zaorálek: "Nesouhlas s další integrací je podle mne projevem emancipace a vlastního uvažování."

MUDr Jiří Kilian 10.6.2007 9:36

Milý pane B.Doležale

Píše L. Zaorálek :  L.C: : "  A to si ještě pravicový publicista Bohumil Doležal myslí..... Patrně se tu potvrzuje jeho dávný soud, že existuje něco takového jako „vrozená nízkost české povahy“. Možná je to právě tento typ myšlení, spojený s pohrdáním lidmi, kteří zde žijí, jež způsobuje, že má tato vláda takové problémy se sebevědomím."

Pokud očekáváte, že L. Zaorálek někde najde Váš výrok o nízkosti české povahy, je to marné. To možná spíše najde ve své vlastní svědomí, jehož obavy projikuje do ostatních. I to tom však pochybuji - byť sebevědomí má dost, nemůže najít ani ve svědomí věci, o kterých ani neví. Jeho pevné přesvědčení vyvěrá nejspíše z teoretického základu jeho vlastního pohledu na svět, který získal pilným studiem filosofie a ekonomie. Studiem z toho, co mu byo dostupné.  

moebius 10.6.2007 9:26

čecháčkovství nebo emancipace?

souhlasy nebo nesouhlasy s něčím, co dělají nebo nedělají druzí lidé, nejsou projevem čecháčkovství nebo emancipace, ale projevem nevyzrálosti. A nejde o národy, za které se rádi schováváme, ale o zralost každého z nás.

A naši politici jsou nevyzrálí všichni do jednoho, rádi každému říkají,co by měl nebo neměl dělat, tu vášnivě s někým souhlasí nebo proti něčemu protestují, ale to podstatné se od nich nedozvíme. Neříkají nám, co doopravdy chtějí. Co chce pan Havel a co chce pan Zaorálek?

Já chci žít na planetě s nejlepšími podmínkami pro život, chci prožívat radost a lásku, chci být v souladu a harmonii s každým člověkem na světě. Jak mi k tomuhle dopomůže radar? Podporuje tyhle mé záměry politika ČSSD? Tohle jsou moje otázky, na které mi žádný politik neodpověděl...