17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 16.6.2009 8:43

Re: prokuracky zakon

1. ze to je ekvivalent 5ti cigaret je absolutni nesmysl, je to samozrejme mnohem mene, srovnavate nesrovnatelne.

2. dopravu potrebujeme, vsichni, tahle civilizace se bez ni neobejde. Prinosy proste prevazuji negativa - proto neni zadouci dopravu zakazovat, i kdyz je zadouci omezovat jeji negativni dopady - coz se deje (katalyzatory, podpora hromadne dopravy). Oproti tomu potrebnost koureni cigaret a jeho prinos pro tuto civilizaci jsou nulove. Pokud premyslime, zda prevazuji pozitiva ci negativa pro civilizaci, je to jednoduche - pozitiva zadna nejsou. Je jen tupost kuraku, kteri jsou ochotni platit za to ze si poskozuji zdravi... a jeste bezohledne poskozuji ostatni.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.6.2009 8:55

Re: prokuracky zakon

Lidi delaji spoustu blbosti. Jeden kouri, druhy chlasta, treti sportuje tak intenzivne, az si znici klouby, nebo dostane revma ve 30 letech, jiny je takovy vegetarian, ze mu ve 40 letech vypadaji vsechny zuby, nekdo bere drogy mekke ci tvrde.

Machi 16.6.2009 12:20

Re: prokuracky zakon

Ano, ano. Ale tim, že někdo sportuje až si zničí klouby, mi těžko ničí plíce.

... 16.6.2009 0:54

Vážený pane autore,

dovoluji si s vámi hluboce nesouhlasit.

Martin 16.6.2009 0:29

Vysvětlování nevysvětlitelného

Je krásné konstatování, že někuřáckých restaurací bude jistě přibývat. Nejslušnější slovo, které mě v tu chvíli napadá, je "výsměch". Nikdo z podobných zastánců "zdravého rozumu" mi nevysvětlil, proč si musím k jídlu dát jako bonus nikotin a proč mi smrdí půl bytu jen proto, že jsem byl já nebo někdo z rodiny na jídlo v restauraci.

A rozdělení na kuřáckou a nekuřáckou část bez té zdi je skutečně totéž, jako bazén, kde se v jedné polovině čurat smí a ve druhé ne...

Tomas Pansky 16.6.2009 0:43

Re: Vysvětlování nevysvětlitelného ... potrebuji vysvetleni

Pochopil jsem, ze nemate rad, kdyz vam vse smrdi od koure.  Ja to take nemam rad.  Proto tam, kde se kouri (restaurace), proste nechodim.  Proc to take tak nedelate? ...  O cem autor nemluvil je koureni ve statnich zarizenich (urady, ...)  Tam by se kourit nemelo.  Clovek proste nema na vyber, zda tam jit ci ne, proste musi.  top0625top@hotmail.com

jezevec 16.6.2009 2:57

Re: Vysvětlování nevysvětlitelného

vy musíte?

von vás někdo nutí lezt do kuřácké hospody?????

to bych zažaloval!!! jestli ovšem nekecáte

Forstmeister 16.6.2009 4:17

Re: Vysvětlování nevysvětlitelného

Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Již Hašek psal něco v tom smyslu, že největší estéti lezou na veřejné záchodky přečíst si nemravné nápisy, aby pak mohli veřejně brsnit. Kdo není příznivcem "gruppensexu", také neleze na "swinerspárty" a nezakazuje je (i když...). A o tom to asi je. Jsem nekuřák, nicméně by mne nenapadlo přikazovat hospodskému, zdali připustí ve své krčmě "atmosféru jak na Jupiteru". Prostě tam nelezu a jdu jinam, pokud mám choutky konzumace bez inhalace. Bez peněz také do hospody nelezu. Militanti to ale nepochopí. V mé "domovské" hospodě se nekouří od 11. do 15. hodin, kdy se podává "menu". Všici to dodržují. Navečer u piva a mariáše se pak vesele hulí. Co je na tom zvrhlého?