1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavla B. 7.4.2006 8:12

Re: Re: realizaci pozdního mateřství u žen přes 35 let platím ze svých daní

No, Helence by napřed musel transplantovat dělohu, anebo by si musela sehnat náhradní matku, která by jí dítě porodila.  Že Vy nečtete bulvár?!?
Těch osiřelých rozmazlených spratků bude jistě řádově méně než dětí ze sociálně slabých rodin, na které již nyní mastně platíte. I když - jednoho spratka a jednu spratčici, kteří své rodiče brzy přivedou do hrobu, Vám právě doma pěstuju.
 
iva 7.4.2006 7:47

Re: zákon jsem nečetl, zato mám

měl by sis zřejmě zjistit kolik je ženám, které nemohou počít dítě. Do center, které se zabývají neplodností přijdou ve věku okolo 27 let, takže snažit se začnou cca ve 25 letech. Jestli tohle je pozdní věk, tak mi řekni, který je tedy optimální. Ve 13? To, že část poprvé porodí po třicítce není rozhodně jejich volba. To mi můžeš věřit!!!
Andy 7.4.2006 8:00

Re: Re: zákon jsem nečetl, zato mám

no, proto parlament sníží věkovou hranici legálního sexu na těch čtrnáct, aby holky začaly včas a nevyžíraly prachy ze zdr. rozpočtu. Když porodíš v patnácti, sice nedostuduješ a do smrti budeš na podporách a dávkách, vzhledem k rozhodovacím schopnostem si pravděpodobně nabrnkneš nějakého nezodpovědného kluka, takže v osmnácti nejpozději budeš sama a v pětatřiceti už budeš babička, čímž naplníš ideu přirozeného světaběhu ( zejména v Afrických zemích).
68 7.4.2006 3:51

Pokud ku příkladu Renáta a Kateřina

tvoří neplodný pár, at už registrovaný, nebo obyčejný, neregistrovaný, nemělo by jim být plození zakazováno zákonem. Bylo by to zbytečné. Nadbytečný zákon, který by ničeho nedosáhl, nikomu neublížil. A překvapuje mě, že je neplodnost označována jako nemoc, kdežto homosexualita je už přes třicet let označována jako skálopevné zdraví.
iva 7.4.2006 8:01

Re: Pokud ku příkladu Renáta a Kateřina

v životě by mě nenapadlo, že někdo bude považovat dva autory za homosexuální pár. Teď jsi mě vážně pobavil. Ale blbosti se zřejmě meze nekladou, že?
68 7.4.2006 17:35

Re: Re: Pokud ku příkladu Renáta a Kateřina

Ne.