1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 1.11.2008 20:18

Re: To je GÓÓÓL !!!

8-oFrancek mluví o omílání!!!!;-D

Hrad 1.11.2008 20:29

Re: To je GÓÓÓL !!!

Francek nemluví, Francek píše. Za "Francka" mluví doba, kterou žijeme. Ty ji pouze dožíváš, tak se podle toho chovej konfidentský hnojomete  (a to si dávám záležet, abych tě neurazil. Doufám že to patřičně oceníš, jak bylo mezi tvými kumpány zvykem). :-)? 

jirka.s. 1.11.2008 20:42

Re: To je GÓÓÓL !!!

No když jinak nedáš, 5x evidovaná smradlavá zřícenino!!!;-(

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W105932

BTW: A už sis konečně vzal Anču Vrbasovou, nebo furt platíš alimenty? ;-D

Hrad 1.11.2008 20:53

Re: To je GÓÓÓL !!!

Yrko, když jsi osobní... Pokud nevíš, tak šukají jenom zbabělci, což ty nejsi jak o sobě neustále prohlašuješ, kteří nemají odvahu si vyhonit péro. No.... trefil jsi se do černého. Tak nám ale pověz jak to bylo, když ti to ještě šlo, to "já a já".  

jirka.s. 1.11.2008 21:01

Re: To je GÓÓÓL !!!

Což o to, já ti klidně povím i jak to dosud je, ale co když to s tebou samou závistí sekne? To bych si nemohl vzít na svědomí, že by nám tady ubyla taková rarita jako jsi ty a tím i spousta srandy! ;-)

Lukas 1.11.2008 19:49

Neskutečně debilní argumenty pravičáků

Když jsem si přečetl neskutečné výplodky některých jedinců, kteří omílají neustále dokola poplatek 30 korun jako příčinu volební porážky hlavně ODS (protože především o tuto lidem šlo), jsem neskutečně rád, že dostali takový výprask.  Vážení, vaše mentální úroveň ale nedosahuje ani oné omílané částky. Stejně si  myslím, že velice dobře chápete pravé příčiny porážky, ale chcete sami sebe uchlácholit hloupostí voličů.  Jak  ODS tuto vládu začala, tak ji i skončí. Ještě jste si nehrábli na dno, bude to ještě horší, a pak bude následovat hodně dlouhý vládní půst.  Teď totiž začíná ODS ty podrazácké metody,  jí tolik vlastní, aplikovat sama na sobě. Tak co třeba ta  slavná Kubiceho zpráva - co člen ČSSD, to organizovaný zločinec, pedofil Paroubek atd. Jen mi nejde na rozum, kam se tehdy poděly ty záznamy o Tlustém a Langerovi, které se teď najednou vynořily.   To byla určitě jen  náhoda - ale hlavně - to byl ještě Tlustý ctihodný a vážený člen nejužšího vedení ODS, a ne pozdější  vyvrhel.

jirka.s. 1.11.2008 20:38

Re: "...dlouhý vládní půst."

Copak o to! Dlouhý vládní půst by mně ani tak moc nevadil! Důležitější je, že až nám vyšší moc zase přidělí Bufa bufa, budeme mít půst všichni, včetně ještě nenarozených dětí i jakéhosi Lukase! ;-(

..."Již od prvních let…ovládala mou mysl velká vize. Díky tomu, že jste mi dnes dali šanci vás vést, vložili jste mi do rukou mocnou zbraň, jak v tomto nelehkém poslání zdárně obstát." J.Paroubek

"Já vycházím z toho, že mám něco jako poslání. A o tom jsem nikdy nepochyboval. " J.Paroubek

Ježek 1 1.11.2008 20:43

Re: Neskutečně debilní argumenty pravičáků

Lukasi, debil jsi ty a krome toho i hajzl. Skoro bych rekl, ze jsi ten plesaty hajzl Lukas Jelinek.

Daniel 1.11.2008 19:38

30tikorunová demagogie

Šavlovat s jednou částkou 30ti korun t..j. jako si nechat vrazit jednou do zubů.Ale, až je těch pravých háků třeba 100,to už každý nemusí přežít.A za jedněch 30 Kč (těch demagogických)steně nic nejde pořídit.To jsou pro zdravotnícví žádné peníze,mizí v černé díře.Ale základ celého problému je to,že stále je to zákon protiústavní a v programu žádné strany před volbami nebyl.       To znamená,že je to podraz!!!

Map 1.11.2008 18:45

30 Kč a doktor Plzák

Držíte se statečně (ne)placení davoví mystifikátoři Paroubkovi strany (dříve ČSSD)a KSČM (KSČ). Třicet korun, jako klíčový předvolební argument, je třeba "Zatloukat, zatloukat, zatloukat!"

Map 1.11.2008 18:55

Re: 30 Kč a doktor Plzák

Sorry, "Paroubkovy"*

jirka.s. 1.11.2008 18:59

Re: 30 Kč a doktor Plzák

;-D To máte z toho, když ho nazýváte nesprávným jménem!!! ;-D

Mard 1.11.2008 18:41

Bohužel stádo levicových degenerovaných voličů, kteří volili kvůli 30 Kč

si neuvědomilo, že o těch 30 Kč dostanou méně, protože kraj někde těch 30 Kč musí vzít. Buď to vezme na penězích na investice (fotbalová hřiště, chodníky, kanalizace, atd.) nebo to vezme na penězích na podporu kterou vyplácí kraj (domovy důchodců, hospice, atd.). Takže je to jen o přelití peněz z jedné kapsy do druhé. Ale vykládej to blbci!

Yarda 1.11.2008 18:52

Tak já ti řeknu na co se těch 30Kč může použít

V jednom, raději nejmenovaném zdravotnickém zařízení ty peníze použili na nákup monitorů, instalovali je v čekárnách a pouštěli na nich předvolební agitaci jedné nejmenované politické strany.

Pája 45 1.11.2008 20:14

Re: MARD

Tak si těch 30 kaček, "marde" stále nepřipomínej a nedívej se přitom do zrcadla, pak vidíš jen ty "blbce". Tento , jak říkají modří, "regulační poplatek", není jen těch třicet kaček obvoďákovi (přitom on je placen paušálně za počet pacientu, které má v evidenci, bez ohledu na počet pacientů v čekárně), ale i další platby. Nejhorší je ta pro lékárníky (cikrtovné), v čem spočívá ta regulace?, že pacien řekne lékaři (který na to studoval 5 let a vzdělává se dál), pane doktore nepište mi těch 5 léků, mě stačí jen dva, a to ty, co si zaplatím sám. Jste tak hlopý nebo jen naivní?

Nachtmann 1.11.2008 20:34

Re: Bohužel stádo levicových degenerovaných voličů, kteří volili kvůli 30 Kč

To co občani právem kritizují, nepovede k omezení peněz na investice, ale k alespoň omezení nemravných příjmů Dalíků a naplňování různých igelitek. Také lékárníci a taky akcioví vlastníci nemocnic, kteří za babku své firmy získali hlasitě mlaskají, to bude omezováno.

kvevet 1.11.2008 21:22

Re: Bohužel stádo levicových degenerovaných voličů, kteří volili kvůli 30 Kč

A připadá ti lidské, že platí narozená miminka a pozůstalí po mrtvém????????

Jesltli ano, tak  ani nejsi normální člověk.

Divící se 1.11.2008 18:28

Vít Rázek?

Vít Rázek - nový výrobce blábolů !!

Emi - grant 1.11.2008 18:47

Re: Vít Rázek?

Blábol je všechno co nezní uchu socialisty.

Tyto volby v osmičkovém roce mají hlubší význam, než komentátoři uvádějí.  Nehodnoťme je v úzkém významu volebních čísel, hledáním viníků, kritikou ODS a Topolánka, jak to činí hradní pán, ale je to dáno stavem české společnosti. Jistě, že různé aféry, kterými nás povrchní novináři zahlcují, nechuť k reformám, předvolební lži a sliby hráli jistou roli, ale česká společnost potvrzuje, že savci jsou ochotni se smířit i s klecí, když jim zajistíte potravu.

Obyčejný člověk na rozdíl od fauny je dokonalejší,  spokojí se i se sliby. Tato společnost ukazuje, že prostě není pro kapitalismus stvořená. Mnozí lidé si z nabytou svobodou neví rady. V komunistické rezervaci snili naivně o dosažení bohatství Němců a v "sametu" věřili, že ta doba přišla. Jak ale po zjištění, že na mercedesy se musí makat ještě víc jak za komoušů nadšení vyprchávalo, dostavila se kocovina. Lidé, jejichž vzdělání a schopnosti nedovolily využít výhod svobodného uplatnění,  si svoji frustraci vybíjeli na těch nahoře. Demokrat sociální Zeman podněcoval tyto komplexy spálenou zemí, Havel blbou náladou a všichni věděli, kdo za jejich mizerii může. ONI A ON. Jenže ouha. Ani zemanova, špidlova a grossova vláda čistýma rukama nedokázala přinést blahobyt pro obyčejného člověka. Ti schopní, schopnější a všeho schopní, včetně toho nejupřímnějšího se nezadržitelně vzdalovali. Obyčejný člověk, pořád ještě bez vzdělání, průměrně odborný, jenž se hrozí jít do sebemenšího rizika malého živnostníka, lká nad dobrými časy, kdy jsme si byli všichni rovni a kdy se ty individuelní rozdíly tak nepoznaly. Heslo těchto a příštích dnů je pryč s ODS, strůjcem té nespravedlnosti se stejnou daní i pro bohaté a  volba ČSSD s komunisty. To jsou ti hodní strejdové, kteří, i když mi nasypou jenom pár drobečků, tak aspoň přistřihnou křidýlka těm, kterým tolik závidím.

Emi - grant 1.11.2008 18:48

Re: Vít Rázek?

Paroubek aspoň  umí politovat a cítím jeho podporu, když se z té mizerie chci vyremcat. Málem nás Ďuričko o Jirku připravil, proto jednotně k volbám.

Pája 45 1.11.2008 20:17

Re: EMI - GRANT

Asi máte pravdu, "emigrante", vy, "modří" používáte spíše "zvratky" a ještě i horší. A to nemluvím o nadávkách, stupních inteligence atp., že.

just 1.11.2008 20:43

Re: Vít Rázek?

Modrej pseudo-kapitálisto, v  polovině civilizované západní Evropy stojí v čele vlády soc-dem. se kterými česká soc-dem úzce spolupracuje. Jakou spojitost mají "pravicový" trotlové z ODS se Západem ? Jsou pouze celému světu pro smích ! To prezident  Havel, přesto že byl neustále zastrašován modrým kriplem, agentem StB Klausem, navenek vystupoval alespoň jako skutečný demokrat ... Blb Topol v čele s modrými bolševíky jako nový diktátor ...

F.VÍZEK 88.100.57 1.11.2008 18:23

Cikrtné není reforma !

Julínkova reforma zdravotnictví není žádnou reformou! 

Subjektů je ve zdravotnictví hodně: zdravotní pojišťovny, výrobci léků, distributoři léků, lékárníci,  zdravotníci a také pacient.   Začalo se u něj, u klienta, který u nás nemůže ovlivnit téměř nic...  A nikdo nedal srozumitelně najevo, co zamýšlí dělat v ostatním "kolotoči". 

To nebyla reforma.

Mard 1.11.2008 18:43

Re: Cikrtné není reforma !

Klient, který zneužívá péči má být třeba podle vás mlácen strážníky, nebo jaký jiný socialistický recept by jste laskavě doporučil? Nebo jste také parazit, co je u doktora častěji než v práci?

F.VÍZEK 88.100.57 1.11.2008 18:50

Všude...

Všude ve světě je jisté procento chronických nemakačenků, simulantů a parazitů všeho druhu.  To bylo, je a bude.   Bojuje se s tím různě, většinou neúspěšně. Málokde se ale kvůli těm 2 až 3%  příživníků tak ostře uráží ten "zbytek"  jako v ČR.

jirka.s. 1.11.2008 18:50

Re: Kdepak, francek je furt jura!

Autor: F.VÍZEK IP: 88.100.57.xxx Datum: 27.04.2007 20:43

      Sebevědomí mi jistě nechybí. Proč taky:  dvě maturity, dvě vysoké školy, akademický titul, výuční list, polovinu pracovního života člen vládnoucí dělnické třídy, po "sametu" ředitel, senátor, předseda výboru přes vědu, kulturu, vzdělávání a lidská práva, poté poradce, také sexuálne zdatný a pořád ještě udržím moč...  Tak co bych se nepochlubil ?   Kolik lidí v Česku může nabídnout tak bohatý curriculum vitae ?

Map 1.11.2008 19:06

Re: Kdepak, francek je furt jura!

Pane Vízku, pochopitelně na rozdíl od Vás, že je ten Klaus narcis? A co vy, máte doma zrcadlo přes celou stěnu pouze pro sebe? Nebo nám to zapřete?

F.VÍZEK 88.100.57 1.11.2008 19:51

Ale kdež !

Zamindrákovaný Ladislav N. a jirka s., kteří nemají k problematice co říci, musí opakovaně vstupovat do debaty tím, že znovu a znovu blábolí  - mimo mísu - ty svoje úryvky, aby autora v očích ostatních deklasovali...  V Česku to je přece běžné a nikoho to nevzrušuje.  Málokdy se do nich někdo pustí, aby je napomenul.  Bolševismus prostě drčí: hrrr na člověka !  Věšet se snad ale už nebude, že?

PS:  Přece se nebudu v souladu s chováním pana prezidenta stydět za to málo, co jsem dokázal, že?  Makat manuálně za Husáka skoro dvacet let v kamenolomu a při zaměstnání si na Karlově univerzitě udělat doktorát z matematiky - komupak se to kdy poštěstilo?   A bez úlev !  Rarita jako hrom, nebo ne ?  

jirka.s. 1.11.2008 20:16

Re: "...blábolí - mimo mísu - ty svoje úryvky,..."

;-D;-D;-D Ale francku, to sis ještě nestačil všimnout, že tojsou TVOJE "úryvky"? ;-D;-D;-D

BTW: "Věšet se snad ale už nebude, že? "  No vypadá to, že už asi opravdu ne! Soudružku Polednovou, ač sama věšela, už zřejmě nikdo nedostane ani do pouhého fešáckého kriminálu!;-€

Pája 45 1.11.2008 20:29

Re: JIRKAS

To jste mne překvapil "jirkasi", tušil jsem soukromé gymnásium v Praze, pak Oxford (Yale?), MBA, ale že máte těch škol tolik?, žasnu.