29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N 1.11.2008 13:57

Re: Domnívám se, že ...

"...Začalo to ústupem od rovné daně, rezignací na podstatu zdravotnické reformy...."

Vy ale zcela ignorujete skutečnost, že na prosazení reforem v parlamentu nemá současná koalice dostatek hlasů ani uvnitř koalice, dokonce ani ODS samotná uvnitř strany. Jak by to měla řešit ODS v parlamentu, jste nenapsal... ;-P

MUDr Jiří Kilian 1.11.2008 14:36

Re: Domnívám se, že ...

No, to já vidím docela dost výrazně.  Otázkou je, zda do takové koalice měla vstupovat .

Ladislav N 1.11.2008 14:41

Re: Domnívám se, že ... (Otázkou je, zda do takové koalice měla vstupovat.)

Ano, a na tuhle otázku bohužel není snadné nalézt kvalifikovanou odpověď. Můj názor je, že současná koaliční vláda je (navzdory všem nesmyslům zelených magorů) lepší, než možná vláda ČSSD s Paroubkem v čele.

Pete Brich 1.11.2008 14:54

Myslím, že nejzašší datum trvání vlády této koalice je 30.6.2009

Před tím prosadit rozvoj jaderné energetiky, zrušení dotací na zelené nesmysly a zrušení povinného výkupu elektřiny ze zelených perpetuí mobile na peníze spotřebitelů a daňových poplatníků.

PB

Kiri 1.11.2008 16:22

Re: Domnívám se, že ... (Otázkou je, zda do takové koalice měla vstupovat.)

R^R^R^

J.S. 1.11.2008 15:34

Re: Domnívám se, že ODS tyto volby prohrály dvě věci:

Jen stručně prosím vás jaké prosazování reforem propagované ODS. Reforma žádná jen zdražování a placení za vše.

Ladislav N 1.11.2008 17:07

Re: Reforma žádná jen zdražování a placení za vše.

Pro člověka, který si myslí, že všechno by měl dostávat zadarmo od státu, je to věru těžké k pochopení. A za co teď platíte, co dřív bylo zadarmo? ;-)

Rudolf 1.11.2008 13:24

Pricny

Kdyz uz bylo toto thema predlozeno k diskusi melo by se toho vyuzit. Autor by mel tuto diskuzi redigovat a dodat predsednictvu ODS. Duvody debaklu ODS jsou lidem znamy. Jsou zeme, kde v referendu lide odhlasuji zvyseni dani. Musi se to lidem ale vysvetlit. Kdyz ODS neumi delat politiku, mela by se poohlednout jak se to dela.

Vidlák 1.11.2008 13:33

Re: Pricny

Aby si lidé v referendu odhlasovali zvýšení daní, musel byste to vysvětlit Gottwaldovsku - že "zvýšené daně budou platit pouze bohatí". Jinak si vůbec nedělám iluze. Jsem přesvědčen, že to funguje přesně naopak.

Dovedete si představit, že by politická strana s programem, který lze shrnout do jediné věty: "zadarmo nic nebude, starejte se sami", vyhrála volby?

Já ne. Vždy vyhraje to uskupení, jehož program se hemží slovy jako "zadarmo", "dáme-přidáme-rozdáme".

hostinský 1.11.2008 13:49

Re: Pricny

Omyl Vidláku, omyl. Jestli chci tuhle hospodu udržet, tak musím lidem sloužit. Oni mne živí!

Vidlák 1.11.2008 14:01

Re: Pricny

Omyl? Na plakátu ČSSD stálo: zrušíme poplatky u lékaře, zabráníme školnému, vrátíme dětské přídavky, zabráníme zdražování. A vyhráli!

Mimochodem, jak si představujete službu lidem? ČSSD to dělá mazaně, společnost rozdělila na "LIDI" a na "BOHATÉ". Přičemž ti bohatí jsou zlí a mohou za chudobu lidí. A je to!

Kiri 1.11.2008 16:30

Re: Pricny

Vidláku, přečtěte si http://volby.kategorie.cz    To le nezáviský pohled! Ani zleva, ani zprava. A kdo si to přečte, ať řekne, jestli chce být svobodný, nebo že za něj bude rozhodovat veleduch Paroubek, co s jeho penězi a svobodou. Ti pitomci, co se nechali nalákat na zrušíme poplatky u lékaře, zabráníme školnému, vrátíme dětské přídavky, zabráníme zdražování zapoměli na to, že to musí někdo zaplatit. A to pro socany znamená, že musejí zvýšit daně(což se za nich vždycky dělo) a nebo zadlužit příští generace  - opět viz graf na http://volby.kategorie.cz s tím, že data pro tento graf dodalo MF za vlády ministra Sobotky z ČSSD

Ladislav N 1.11.2008 14:03

Re: Jestli chci tuhle hospodu udržet, tak musím lidem sloužit

Jenomže vám do hospody chodí "závisláci" na alkoholu a nikotinu, a stejně tak ČSSD volí lidé závislí na penězích, kterými ČSSD zadlužuje příští generace s cílem užít si na jejich účet...

ČSSD se rozhodla svými dluhy okrást potomky, s nimiž se současný ansámbl Paroubek a spol. s největší pravděpodobností tváří v tvář nikdy nesetkají. A k tomu ročně 40 miliard úroků plynoucích do zahraničí, které platíme hotově z daní.Rv

Viktorie- Viktorka 1.11.2008 14:24

Re: Jestli chci tuhle hospodu udržet, tak musím lidem sloužit

Pane Ladislave , jak tak koukám na ten diskutující strom a četnost vašich příspěvků, pak konstatuji, že  vy jste závislý na internetu. ;-)

Ladislav N 1.11.2008 14:44

Re: závislost na internetu

Nejsme dva? ;-P

hostinský 1.11.2008 15:47

Re: Jestli chci tuhle hospodu udržet, tak musím lidem sloužit

Kdepak, ke mně chodí jenom vážení zákaznící mající rádi život a osmnácte let . Říkám jím pro sebe - závisláci na radosti. A nikdy bych si nedovolil jim říci: Tady složte prachy a postarejte se o sebe. Vždycky říkám: Pánové si budou přát? A slyšel jste někdy krásnější větu než tu z furiantů? "Zbyšku, zapal mi cikáro!" Ne, ne, škoda řečí. Pán si bude přát?

Ladislav N 1.11.2008 15:52

Re: Jestli chci tuhle hospodu udržet, tak musím lidem sloužit

Ale ano, vy si dobrou službou jiným v konkurenci vyděláváte na živobytí. A to je přece v naprostém pořádku! :-)

Petr H 1.11.2008 12:37

Topolánkova ODS,to je tragédie všech tragédií

Tady vedle teď čtu,že Ministerstvo Zdravotnictví dnes zlevňuje léky.TÝDEN PO VOLBÁCH!!!Za to TÝDEN PŘED nechá vláda kleknout tisíce českých sklářů nebo rozesílá dopisy s modrým proužkem,kde oznamuje krácení dávek.Co ten Topolánek musí být za manažerského idiota a mediálního analfabeta,když tohle připustí.Jestli takhle šéfoval VAE,tak už se nedivím,že šli do kopru.

Ladislav N 1.11.2008 12:44

Re: Topolánkova ODS,to je tragédie všech tragédií

"...nechá vláda kleknout tisíce českých sklářů ..."

Hehe, váš socialista Klaus by do těch sklářů, co krachují už 10 let, před volbami "nalil" miliardu na pokračování jejich živoření? Možná ano. Psal jsem o tom dopoledne...

Petr H 1.11.2008 12:49

Re: Topolánkova ODS,to je tragédie všech tragédií

No,jo,ty skláře vem celkem čert,i když tenhle krach by si dobrý manažer pohlídal,aby neklekli týden před volbou.Ale to,že ve volbách,kde největší roli hraje 30 korun poplatek,vláda prosadí snížení cen léků týden po nich,je katastrofální a nemluvitelné lajdáctví.

Ladislav N 1.11.2008 12:57

Re: Topolánkova ODS,to je tragédie všech tragédií

Ale to jsou přece události, které se odehrávají nezávisle na volbách. Vy byste chtěl, aby vláda ODS začala fungovat socialisticky a "řídila" všechny možné procesy, které jsou na vládě časově nezávislé?

Jirka13 1.11.2008 13:25

Re: Topolánkova ODS,to je tragédie všech tragédií

Tohle vůbec neříkejte, že nejde! Buďto jste celý život v bludu, nebo to okecáváte. Když si jak bylo řečeno týden před volbami nechá někdo zasadit ránu tohoto kalibru, je vůl a ne politik. Pokud si totiž nedovede poradit vskutku s marginální věcí, nebo jí předejít, jak chce řídit stát? To je zase dneska článek od Einsteina. Pan autor je nezletilý Julínkův syn, nebo jen obecně pitomý?

Ladislav N 1.11.2008 14:10

"...Volby vyhrála ČSSD, protože byla drzá, arogantní, prolhaná a mediálně perfektně připravená. Profesionálně připravená! ..."

Přečtěte si lepší: (včerejší) článek p. Vlka seniora. Tentokrát mimořádně poučný... ;-)

POLITIKA: Voličstvo blbé, prodejné a nevděčné!

Brmboš 1.11.2008 12:27

I díky vám pánové.

Dopadly volby tak jak dopadly. Takovou reklamu jakou poskytujete Jiřímu Paroubkovi nemá žádný politik. I negativní reklama je reklama. Lidé si myslí, že mu záměrně ubližujete a navíc někdy to tak vypadá. Hurá do Paroubka a Paroubek velmi nečekaně pro ODS až katastrofálně zabodoval.

hostinský 1.11.2008 12:24

Je tu někde lékař?

Pláč je zcela běžný projev každého malého dítěte. Prostřednictvím pláče vám sděluje, co mu schází, co se mu nelíbí, jak se cítí. Kojenec, kterého sužuje nějaká bolest, pláče charakteristickým a snadno rozpoznatelným způsobem. Pláč začíná pronikavým výkřikem, poté následuje ticho a krátké vzdechy. Cyklus se několikrát opakuje. Získáte-li podezření, že je dítě nemocné, navštivte s ním lékaře.

Viktorka 1.11.2008 12:34

Re: Je tu někde lékař?

;-) Slzy tvý mámy - lalala. Co tím chtěl pan hostinský říci ? Znám slzy i z radosti. :-P

hostinský 1.11.2008 12:51

Re: Je tu někde lékař?

Nějak mne nebaví nosit těm mým štamgastům jenom černý pívo. A že znáš slzy radosti. To vím. Vždyť jsme se spolu v létě ráchali na splavu, Viktorko.

Viktorie 1.11.2008 13:33

Re: Je tu někde lékař?

Aha, mám dlouhé vedení, ale došlo mi to přeci jen. Taky mám dojem, že to tu někteří mají předplacený a měním pro ně kousek písně na - plavalo ho... po vodě, hihihi. Odfoukla bych ti pěnu. :-)

nup 1.11.2008 12:39

Re: Je tu někde lékař?

R^

Jovo Miks 1.11.2008 12:18

Lid je semknuty a ma jasno,problemy delaji jenom lidi

Bylo overeno, jaci jsme. Tak at to nikdo nechce menit.Dejte nam,co chceme a budete zvoleni.Nejsme zadni Palestinci, abychom obetovali zivot za svoji vlast.Co je  pod strechou,to se pocita.Ted zaciname kampan proti budkam na MeU co nas stahuji za kazde nakouknuti do toho baraku o 50 Kc za obcanku,ridicak,SPZ,overeni pOdpisu,bez ruzoveho listecku se k okenku nedostanes.Tam utratime vic nez u doktora,akorat v te fronte nesedime a nemuzeme si poblabolit o mokvani vredu se sousedem v cekarne,ktery take doma nechce topit...Ostatni debaty o politickych stranach jsou jen P.R.