29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N 1.11.2008 16:59

Re: ...bych chtěl vědět, kdo mě uráží, (jsem levicový volič) kdo je to my (tedy ti, kdo jsme prohráli)...

No jo, voliči levice už jsou takoví. Podívejte se, kolik výslovných lží z propagandy ČSSD jsem dnes v diskusi vyvracel....;-)

Pája 45 1.11.2008 21:08

Re: LADISLAV N

Jestli je to jen smutek nad vlastní neschopností, "láďo", tak na uklidnění přidám něco v modrém stylu: Volby prohrála ODS, protože byla drzá, arogantní, prolhaná a mediálně perfektně nepřipravená! Voličstvo blbé, prodejné a nevděčné! Dobrý, cóó! 

PetrH 1.11.2008 16:59

Re: Kdo to je prosím, Vít Rázek?

Už posté vysvětluji, že NP nejsou Lidovky. Nechápu, proč to nechápou ve 100 procentech levicoví čtenáři. Sem prostě nepíšou redaktoři LN, i když některé články z LN jsou tu přetiskovány, stejně jako některé články z MFD i jiných novin či některých blogů.

Vít Rázek, pokud vím, je dětský kardiolog, který dost často přispívá právě sem. A ti, co prohráli, jsme my všichni, včetně vás. Třeba si to jednou uvědomíte.

vitr 1.11.2008 17:48

Re: Kdo to je prosím, Vít Rázek?

To ze jsme prohrali uvidime az nebude na takovou peci o nas - o  pacienty jaka je potreba,  az zase zacneme projidat  potrebne a nutne operace protoze mame pravo ,  na ZADARMO jak u MOUNTFIELDU az  nam budou misto vzdelani zase nabizet prispevek na pastelky, az   si zase budou lide doma moci hromadit tuny leku - vzdyt je to zadarmo - mate pane "kam" mozna stesti ze jste zdravy , ale  asi nevite ze stare ceske "co nic nestoji, za nic nestoji"  jeste nezrusili

Petr H 1.11.2008 16:01

Ladislave,

jestli vláda vedená ODS prosadí,že ceny léků se sníží týden po volbách a nikoliv týden před(aby měla v rukávu eso na 30-ti korunový poplatek),tak jsou to volové a Topolánek jejich král.To je takové humpoláctví,až zůstává rozum stát.

Ladislav N 1.11.2008 16:13

Re: ... ceny léků se sníží týden po volbách ...

A snížily se vůbec?  Pro občana?  A nebo  bude občan platit vyšší doplatky? ;-)

Zkuste mi na to vaše "snížení cen léků" najít nějaký orientační odkaz. Díky.

Kylchap 1.11.2008 16:26

Re: ... ceny léků se sníží týden po volbách ...

Ladislave, jste na úrovni socanů. Ti tvrdí, že je jen finanční trik a pro lidi to vyjde nastejno.

Ladislav N 1.11.2008 16:32

Re: ... ceny léků se sníží týden po volbách ...

JIstě uznáte, že dnes, 1. listopadu, první den platnosti v sobotu,  si žádná tvrzení na základě ověření v praxi dovolit nemůžeme. A nebo běžte do Kauflandu (Dr. Max) a zeptejte se, jak a o kolik klesly ceny léků. ;-P

Ladislav N 1.11.2008 16:28

Re: ... ceny léků se sníží týden po volbách ...

Tak jsem i to dohledal. Od 1.listopadu dochází ke snížení státem určených maximálních cen léků (a u části léků se limity zvýší). Což je cenotvorný proces, na který reaguje trh cenami v obchodech.

"...Opoziční politici tvrdí, že reálný dopad na peněženky lidí pozitivní

nebude. Výrobci už prý stejně maximální ceny u léků kvůli konkurenčnímu

boji nevyužívají. ..."

Centrum.cz: "Tisíce léků jsou ode dneška levnější"  A já říkám: Kdoví jestli.... ;-P

relativ 2.11.2008 0:18

Re: ... ceny léků se sníží týden po volbách ...

Cenu léků a doplatků nezjistíte jinak než cestou od lékárny k lékárně.Nezapomeňte,že vám mohou namluvit,že ještě prodávají starou zásobu,t.j. za starou,rozuměj vyšší cenu.

Kopřiva 1.11.2008 18:17

Re: Ladislave,

Plně souhlasím.Také mne udivuje, proč nemohu nikde na internetu najít článek o tom, co se děje v Maďarsku.V TV jsem slyšel o půjčce, rovnající se polovině našeho rozpočtu.Podmínka této půjčky(MMF).Nevyplacení 13. důchodu v příštím roce, zmrazení platů, všem státním zaměstnancům, škrty v stát. rozpočtu atd.V porovnání co naslibovala ČSSD, nás čekají světlé zítřky.ASTONE napiš něco na toto téma.

Hans. 1.11.2008 15:57

Plně souhlasím.

Plně souhlasím s autorem tohoto článku, ve kterém autor udeřil hřebík na hlavičku. I já děkuji těm voličům, kteří pro své pohodlí anebo pro jiné důvody, nešli k volbám, levicově založení voliči jako jeden šli. A výsledek? Čas ukáže, co z toho vzejde. Za cca 585 dní půjdeme k parlamentním volbám.

Pája 45 1.11.2008 21:14

Re: HANS

"hansi", pozor, buď připraven (líp než autor článku), budeto možná i dřív!

jk-jiny 1.11.2008 15:47

Modří komsomolci nic nepochopili a nic se nenaučili...

jen tak dál! Dokud budete jen pomlouvat druhé, svůj vlastní program se prodávat učit nebudete, dopracujeme to k marginalizaci pravice... což koneckonců bude dobře. Tak si fňukejte a uvědomte si, že plačící manažer automobilky, který nechápe, že tak skvělá auta lidé nekupují, je stejně k smíchu, jako vy. A když nám, kteří vás nevolili z mnoha důvodů, budete nadávat hlupáků, kteří nevidí, než 30Kč, víc procent také nezískáte.

Vidlák 1.11.2008 15:50

Re: Modří komsomolci nic nepochopili a nic se nenaučili...

Bez ohledu jaký je kdo "komsomolec", tak dnešní stav předpověděl již Alexis de Tocqueville před 200 lety: demokracie se jednou změní v diktaturu zpitomělého davu. Slibte jim oběd zadarmo a zvolí vás.

Pete Brich 1.11.2008 15:58

Re: Modří komsomolci nic nepochopili a nic se nenaučili...

R^PB

vladimír ondys 1.11.2008 15:26

Kolik socialistických andělů může tancovat na špičce jehly?

Je to docela legrace v tom našem průmyslovém ghettu při pohledu na podivně zvolené i dosazené s úrovní arogantních státních správců, kteří si hrají na pány životů nad většinou s mentální úrovní nevraživých čeledínů a děveček, na hodně zanedbaným statku. Domnívám se, že pokud bychom žili v normálním systému a brali normální plat, místo kapesného z lásky k socialismu, podobné rozbory by už dávno ztratily smysl. I kdyby se jeden rozkrájel snahou, stejně to nikam nevede!Rv;-DR^ Měli bychom být vděčni soudruhu profesorovi za "pravicovou" stranu, která si tak nesobecky libuje v státním socialismu! Kam se hrabe socan Havel, tohle už je na Nobelovu cenu! V zájmu Malých bratrů by si všichni po(b)litici a socanští byrokrati měli nechat instalovat kamery do svých kanclů, aby se kdokoli na internetu mohl podívat, jak naplňují pracovní čas za prachy všech daňových poplatníků, když si v údajném zájmu celku s láskou vpálili kulku do hlavy podle Orwella, aby se zbavili svého nedokonalého člověčenství. A čtyřicet procent voličů jenom demonstrativně akceptovalo známou českou levicovou schízu: Mluvit o zájmech celku a myslet především na vlastní kapsu!

http://ondys.wordpress.com

Ladislav N 1.11.2008 15:40

Re: vladimír ondys IP: 89.24.119.xxx

Vy jistě na vlastní kapsu nemyslíte a proto sem cpete odkaz na vlastní web. ;-P

vladimír ondys 1.11.2008 16:32

Ten odkaz je tu jen proto

abych ušetřil práci s kádrováním podobným anonymním hrdinům, jinak mi poraďte, jak si na něm nacpu kapsu bez jediné reklamy a nesoudružsky se s Vámi šábnu o případný zisk!Rv;-PR^

Ladislav N :-))) 1.11.2008 16:57

Re: Ten odkaz je tu jen proto

Píšete do novin nebo vydáváte knihy? ;-)

vladimír ondys 1.11.2008 18:59

Re: Ten odkaz je tu jen proto

Píšu a zveřejňuji na webu, dotuju z vlastních prostředků. Stačí?Rv:-DR^

vita 1.11.2008 14:44

Míníte dlouho brečet, jak vám lid ublížil, fňuk?

Do parlamentních voleb je rok a půl... To není dlouho, opravdu.

Ale klidně v tom pokračujte, MNĚ další přeshuba pro modré ftáky vadit nebude. A tohle ubekávání musí být trapné už každému kromě nejzarytějších. Skoro jako Ruml prchající uličkou babek Klausovek.

Kiri 1.11.2008 16:20

Re: Míníte dlouho brečet, jak vám lid ublížil, fňuk?

No, socani mají ministra financí v base a Kalousek dostal cenu za nejlepšího ministra financí nových zemí v EU. Nejmenujete se náhodou Kapek? Na toho jsme za komoušů pokřikovali: "Nejseš kKapku blbej?"

Ladislav N 1.11.2008 17:39

Re: Míníte dlouho brečet, jak vám lid ublížil, fňuk?

Antonín Kapek se oběsil (nebo zastřelil?) po pádu totality....

V.Novák 2.11.2008 14:43

Tušíte, kikirikí,

na co jsem reagoval?

Hrdlička. 1.11.2008 13:50

Komentář patří k nejlepším.

Komentářů už bylo napsáno mnoho, diskuze k nim často ubohá, ale tento komentář sedí.

PROKOP BUBEN 1.11.2008 14:13

Re: Komentář patří k nejlepším.

Sedí, jak kLausmodrá zadnice na mimořádném sjezdu partaje o otázce - SEBEREFLEXE.....

Jarda 1.11.2008 14:47

Re: Komentář patří k nejlepším.

Nejlepší ze všeho, je vždycky hledat chyby u druhých a ne napřed u sebe. Co udělal ten pan Moudrý, který nám tady káže, jek jsme "blbí". Kde se On něčím vyznamenal, co On někde něco dokázal? Kazatelů všech mouder je tady v téhle zemičce mnoho, i On je bohužel jen jedním z nich. Smutné pro něho, smutné pro tuhle zem.

Hrdlička. 1.11.2008 17:58

Re: Komentář patří k nejlepším.

Autor se jmenuje Vít Rázek a ne Moudrý, Vy o něm něco víte, tak nám to prozraˇˇdte.

Pete Brich 1.11.2008 13:34

Domnívám se, že ODS tyto volby prohrály dvě věci:

1) lživá a bezprecedentně dehonestující oranžová kampaň ČSSD. Ale budiž. ODS na ni měla být připravená, protože s něčím podobným vstoupil do Strakovky Zeman. A od té doby ČSSD jen přidává grády. Tady se projevuje rezignace ODS na pravicový tisk.

2) ODS se zcela nechala obalit zeleným slizem. Nejen že jí zapatlal a svázal ruce (radar, jaderná energetika, Lisabonská smlouva), ale především ji oddělil od voličů ODS, i těch nerozhodných (nakonec ji i rozleptal zevnitř - centrum vs. hejtmani), když se začala realizovat politika větrníků, biopaliv a podobných nehospodárných nesmyslů. Navenek se to všem jeví jako vláda zelených, nikoliv ODS - důsledky to bude mít daleko horší než neustále poplivávaná opoziční smlouva. Naprosto neslýchané bylo jejich vystupování během prezidentské volby. To i tradiční podrazáci z ČSL se proti Zelenému Khmeru chovali ke koalici loajálně. Už jen za to měli být vykopnuti z koalice.

Když Topolánek představil svou druhou vládu, byl jsem jak v Jiříkovo vidění. Říkal jsem si, že snad ODS za takovou bramboračku alespoň získala podporu svého programu. Bohužel, naopak. Začalo to ústupem od rovné daně, rezignací na podstatu zdravotnické reformy, pokračovalo vyhozením Kubiceho a rozpuštěním jeho týmu, čunkiádou, prosazením zelených nesmyslů .... Papírová vládní lodička se začala rozpouštět a centrum ODS plýtvalo energií na marné zalepování děr v papírovém materiálu. Nakonec i to bylo důvodem ztráty vazby z centra na kraje.

Řekl bych, že tato pomsta prostřednictvím zeleného trojského koně Pravdě a Lásce chutná sladce.

PB