29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 4.7.2006 14:51

Vulgární slovník ukazuje vaši proletářskou duši

Měl jste se narodit o sto let dříve vážený soudruhu. To byste si zastřílel, než by vás také odhalili a zastřelili vaši soudruzi, jak bylo jejich opravdu dobrým zvykem. Předtím byste si ale užil. .Teď si neužijete vůbec. Můžete jen prskat a naříkat nad zpackaným pokusem o komunistickou světoovládu a nadávat na USA, které vám ji překazily. Zvláště po šestém nebo sedmém pivu máte se svými výplody v resturacích 4. cenové skupiny jistě úspěch.

Válečný štváč 4.7.2006 14:50

Re: Re: Re: Re: Re: Nesestrelil zadne

Tak ještě jednou si projdeme o čem jsme se tu bavili před několika týdny. Od minule jste se totiž zdá se smyslu budované protiraketové obrany nepřiblížil ani o milimetr. Projděte si prosím články na tomto odkazu: http://www.mda.mil/mdalink/html/mdalink.html

Nejde o "nastřílení haldy popelnic do vzduchu", ale pokud budete opravdu chtít zaměstnat protiraketovou obranu USA, budete muset Vaše "popelnice" dostat na balistickou dráhu s přiměřenými parametry. Zkuste si někde najít, kolik taková legrace stojí, natož kolik by stála "halda" vystřelených mezikontinentálních balistických nosičů, resp. které země na to skutečně mají. V současnosti pouze pět členů atomového klubu plus možná KLDR. Během několika let přibude Írán, možná Indie, snažit se bude Pákistán. Vystřelit "haldu" mohou jen dva, jistě víte kdo. O ty ale nejde. Řeknu to ještě jednou: smyslem PRO je snížit hodnotu mezikontinentálních balistických nosičů v rukách (potenciálně) zlotřilých vlád nebo teroristů. Polopaticky: přestaňte se imámové pachtit za třístupňovýma technicky náročnýma, drahýma a choulostivýma raketama abyste nás mohli vydírat, protože až ji vystřelíte, a ona skutečně poletí, přestože bude mít severokorejský motor, čínské palivo, německé ovládací prvky a okopírovanou ruskou hlavici to vše dané dohromady pákistánským inženýrem (nic proti pákistánským aj. inženýrům!), vaše šance na zasažení cíle v USA (nebo v Záp. Evropě) bude stále díky naší obraně malá (neříkám že nulová!) a vy si uříznete ostudu! To je všechno.

NevericiTomas 4.7.2006 14:49

Re: Re: Re: Re: Co je zasadni ?

Ve tricatym patym??Se nenechte vysmat.To jeste Nemci jezdili po cvicacich s papundeklovejma atrapama

zrusksc 4.7.2006 14:46

Konečně rozumný článek

Těch blábolů různých pacifistů a "chytráků" je tady dost!!R^

odborar 4.7.2006 14:46

Použiji vašeho vybraného slovníku: Jen kretén čeká se založenýma rukama, když se mu nabízí obrana zadarmo, financovaná USA...

Tady je odpověď na váš  fundovaný komentář:

Štefka potvrdil, že by mělo jít o protiraketový systém USA, nikoli o systém NATO nebo Evropské unie. Na otázku, zda by se Česko v případě umístění základny mohlo stát cílem vojenské hrozby, náčelník generálního štábu prohlásil, že o tom pochybuje. "USA a NATO jsou natolik silné, že pochybuji, že by někdo zaútočil na americkou základnu v Evropě," prohlásil v ČT Štefka.Připomněl, že takový útok by byl považován podle Washingtonské smlouvy za útok na všechny členy Aliance. Podle jeho názoru by americká raketová základna v Česku spíš vedla ke zvýšení bezpečnosti.

Stačí jen trochu číst a neplkat slova od boku. A to je názor vojenského odborníka. Jste snad jím vy?;-)

Flasi 4.7.2006 14:45

Re: Re: Re: Re: Re: rakety

To je technicke hledisko, ktere se nemeni podle toho kde exploduji. Stejne tak jako osobni auto se nezmeni v jiny typ kdyz do nej nalozite par pytlu cementu, nebo kdyz s nim na  zastavce prejedete par lidi.

F. Čech 4.7.2006 14:44

Za Klause se nestydí jen bolševici, kteří ho zvolili

V EU je mu přezdíváno Profesor Klaun a v Bílém Domě nesmí ani do čeledníku. Jistě vám lichotí jeho čestné doktoráty získané v Tatarstánu a Kirgistánu. Také dosáhl  světové proslulosti -  zvláště na Pelhřimovsku.  Jinak však nám, po světově uznávaném Havlovi, dělá ostudu všude kam přijde. Na štěstí ho nikam nezvou a většinou ho naštěstí ani nikde neznají. 

F. Čech 4.7.2006 14:39

Šcerbovi.

V Afganistánu je relativní klid, lidé se tam mají, na to co prožili za ruské agrese a za vlády Talibánu poměrně dobře. Spojenecké jednotky mají minimální ztráta a těch pár atentátníků, kteří se zde sporadicky objevují patří k místnímu folkloru ve všech muslimských zemích a vraždí většinou své spoluobčany (tzv. měkké cíle). Vojenská účinnost je statisticka bezvýznamná a nebýt novinářů, kteří jim věnují mimořádnou pozornost nikdo by se tím ani nezabýval. Přečtětě si nějaké statistiky o tom kolik tam padlo sovětských vokáků a kolik vojáků USA a možná budete překvapen, když dojdete k poměru 1:100. Američané jsou navíc v Afganistánu mimořádně oblíbeni (podle nezávislého průzkumu má USA největší popularitu právě v Afganistánu a v Polsku (a v Iráku vadí jejich přítomnost, podle nezávislého průzkumu, 7% lidí - když to vezmete podle protiamerických novinářů, kteří nás denně masírují, tak to vypadá na 70%). Fakta ale říkají 7%. To ovšem vás bolševiky nezajímá! Vůbec celý váš komentář je snůškou nesmyslů. A řekněte mě, vy bolševický magore, kzterý stát chce válčit na svém území. Škodnou je třeba zlikvidovat v doupěti. nebo snad USA měly čekat až Al Kajdá a Taliban vycvičí v Afganistánu své teroristy a pošle je do USA. Vím, že by se to vám, bolševikům, líbilo. Po rozumném státu to ale nechtějte. A nebo třeba i chtějte. Z vaší bolševické říše zla stejně zbyly už jen ostrůvky - jakési varovné skanzeny plné hladových a přebrojenýchubožáků.   

Skepticus Maximus 4.7.2006 14:34

Neidvím se že V. Klause nemáte rád

On je to po dlouhé době president, za kterého se my Češi nemusíme stydět ;-D

odborar 4.7.2006 14:33

Mě nemůžeš urazit....

U raket jsem sloužil pro ČR, něco o tom vím.Zato o tobě pochybuji, že jsi vůbec splnil službu vlasti vojenskou povinností, protože plkáš bez rozmyslu hlouposti a urážíš ty kdo projevují jiný názor..vypovídá to něco o tvém IQ;-P

Skepticus Maximus 4.7.2006 14:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: highwayi

Naučte se číst.

Skepticus Maximus 4.7.2006 14:29

Re: Re: Re: Re: Flasi neplácejte podruhé

Jak myslíte :-)

odborar 4.7.2006 14:27

Protiraketové základny budou i v Itálii a Řecku...

Jenom klídek, nebudou jen u nás...

M. Zima 4.7.2006 14:26

Re: Nemám rád Klause, a nelíbí se mi na něm nic,

nebyl jsem nikdy jeho souputníkem, kritizuji ho proto, že stojí formálně na špičce té kupy hnoje, kterou společně s Plyšákem a ostatními nulami z Česka udělali. kLaus je pro mě symbol českých prohraných šancí, české malosti a nízké politické kultury. (Pod "suverenitou" rozumím něco úplně jiného, nežli kLaus)

Rostislav Zídek 4.7.2006 14:25

Skeptiku,

ani trochu se nestydíte za to, co tu píšete? Za ty urážky a sprostoty?

Kolemjdouci 4.7.2006 14:24

Za pronajem pozemku se plati!

Vsem obyvatelum Aljasky starsich 6 mesicu a zijicich na uzemi minimalne  6 mesicu je vyplaceno 1000 dolaru rocne na kazdou osobu. 

slovan 4.7.2006 14:23

Re: Pan Gandalovič má naprostou pravdu i když Pepa Jetel tvrdí opak

Komu USA v Evrope pomahaly? Pomahaly Evrope nebo prosazovaly sve vlastni zajmy? Pokud by v Evrope nezasahly, Evropa by dnes byla pravdepodobne jednotna  "1000 leta rise" nebo "mogucij evroasijskij SSSR". At tak ci tak, byli by to konkurenti mnohem neprijemnejsi nez soucasna EU.USA pomahaly predevsim Anglii a Francii proti evropskemu Nemecku a Italii. Reci o obrane demokracie, kterou pro me brani USA, jsou pro me usmevne a liche. Rozumim tomu, ze rakety smerujici na USA je pro USA vyhodnejsi sestrelovat nad Evropou z Evropy nez ze zakladny v USA, ostatne stejne to bylo i s potencialnimi raketami odpalovanymi ze zapadni Evropy leticimi na SSSR, i ty bylo z hlediska SSSR lepsi sestrelovat nad CSSR. Pokud bych tuto vyhodu pro USA poskytnul, chtel bych za ni hmatatelnou vyhodu pro sebe(pro CR).Zda se, ze dokazete jen predkladat ideologickou slataninu zalozenou na pranich a snech. Technicke a politicke aspekty vam asi ponekud unikaji.

F. Čech 4.7.2006 14:21

Jeffovi

Antirakety nemohou nikdy odvrátit masívní nukleární raketový úder tisíce raket s multihlavicemi, kterými disponuje Rusko. To je dostatečně známo. pokud si tedy myslíte, že antirakety porušují "rovnováhu v odstrašování", tak tato obava tu není. Současné Rusko navíc není agresívní, totalitní SSSR, které chtělo ovládnout celý svět. USA proto už nejsou jeho nesmiřitelným soupeřem. Je pravděpodobné, že antirakety proti fanatikům z Koreje a Iránu nabídne USA časem i Rusku, které je ohroženo úplně stejně. 

Skepticus Maximus 4.7.2006 14:16

M. Zima znamý to nactiutrhač všeho českého napsal další zaujatý blábol

Tak ho všichni v klidu vyslechněme a vysmějme se jeho nanicovaté zášti ;-D(Y);-P

F. Čech 4.7.2006 14:15

Nemám rád Klause, stejně jako vy. nelíbí se mně ale hlavně jeho národovectví a antiamerikanismus

Co proti němu ale vlastně máte vy Zímo, jeho ideový souputník, hájící naši "suverenitu" hlavně před těmi kdo ji vůbec neohrožují? Vždyť uvažuiete stejně.

Kantor 4.7.2006 14:12

Re: Jeffovi

Napsal jste to dobře, Rusko nás neohrožuje.Jenomže funkční antiraketa porušuje leta pracně udržované rovnováhy.:-(

Jo 4.7.2006 14:12

Re: A co ty státy pod ní ty divochu.Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

http://www.deepspace4.com/pages/science/emp/empwarheads.htm

F. Čech 4.7.2006 14:10

Jetelovi

Protiraketová základna může vždy vystřelit jen na útočné rakety. Antirakety není možné použít na žádnou, ani sebemenší útočnou akci! Konečně to pochopte, i když nejste zřejmě technik.

M. Zima 4.7.2006 14:07

Pane Gandalovič, Vaše myšlenka,

zvednout raketami českou národní prestiž je očividně českými domorodci nedoceněna. Škoda, že jste ji detailněji nerozpracoval.

Stačila by totiž jedna Saturn 5 a do ní celá česká politická elita, kLaus by seděl vpředu, protože vidí nejdál (dnešní Neff), k tomu pár dalších excelentních novinářů a dát tomu druhou kosmickou, ať se to tak hned nevrátí.

Jak jste sám správně poznal, prestiž by rázem stoupla, a k tomu by blbosti drasticky ubylo.

F. Čech 4.7.2006 14:05

Jeffovi

Zbarvit do modra se asi nenecháme. vadilo by to i mně. Doufám, že se ale nenecháme zbarvit do ruda ani do zelena. Doufám, že se nevzdáme možnosti mít zajištěnou obranu proti balistickým raketám nevypočítatelných bolševických fanatiků v Severní Koreji ani islámských fanatiků v Iránu. Skutečnost, že nás už neohrožuje demokratické Rusko neznamená, že jsme v bezpečí. vy bolševici a skalní pacifisté do omrzení opakujete, že útočné jaderné rakety středního doletu, prosazované Bilakem jsou totéž co antirakety. Antiraketa je pro útok nepoužitelná. Zapište si to za uši vy troubo. A neotravujte lidi opakováním stále stejných idiotských klišé, kterými váýs krmili ve VUMLU:

Jeff Logos 4.7.2006 13:57

Vasil Biľak:"Raději budeme spát na železné posteli a jíst suchý chleba,

než shořet v žáru amerických raket." Takto lakonicky zdůvoďnoval pan Biľak potřebu rozmístění sovětských raket na území ČSSR počátkem 80. let minulého století. Pan Gandalovič v trochu kultivovanější formě nás ideologicky masíruje obdobně. Já osobně odmítám jakékoliv ochranné deštníky, ať jsou sovětské či americké. Věřím, že pokud bude k této otázce provedeno referendum, český lid se nenechá zblbnout "domodra".

jv 4.7.2006 13:54

Re: Re: Mozna scenar

Nesmysl. Iran jedna o pristoupeni do Šangajské kooperační organizace, pokud US zautoci jadernymi zbranemi na iran, Rusko spise odpovi jadernym protiutokem na US (a na mista s BMD = na nas)

StandaU 4.7.2006 13:51

Dobrý den,

je zde veselo, člověk, který o sobě tvrdí, že má VŠ vzdělání napíše "Na státy EU si nikdo vojensky netroufne, dokonce ani Vámi adorované USA by to neriskly, protože by dostaly neuvěřitelně naprdel". Toto nemá ani smysl komentovat, ale je pravda, že ja také člověkem, i když s .... Ten pán pravděpodobně žije v nenávisti ke všemu co přijde z US, ale trochu rozumu i mdlého, by  postačilo, aby nepsal nesmysly, které ani v Charentonu se neříkají. Je to síla, když je někdo nic a nenávidí všechno a všechny co jsou úspěšnější.

gerontusinza 4.7.2006 13:48

Jistě můžete to srovnávat, dokud kolotočář nebude mít více lidí a zbraní. Pak může i přestat platit pacht.Re: Vpustit vojska cizi mocnosti na sve uzemi znamena stat se dobrovolne vazalem???

Co quantanámo? Myslíte že je tam má Castro rád?

Kantor 4.7.2006 13:45

Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

jaderná hlavice,  EMP, pořád lepší...No, aspoň byste měl jistotu, že z našeho území právě startuje raketa s jadernou bojovkou.