29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mila 4.7.2006 19:55

Re: Fafo, obvykle tyto narky

to je ale normalni evropske pripodelane chovani, my vime na beton ze nas americane musi chranit, od toho oni vlasne existujou, my jsme ale male deticky, co se nesmi angazovat, pac by to nepritel mohl videt, a my musime byt hezci na obe strany, teda na americany ne, ty nas musi chranit jako nase matka, na kterou muzem nadavat a ona ma moralni zodpovednost tak jako tak, jsme jak male deti

Harpyje 4.7.2006 19:27

Re: Fafo, obvykle tyto narky

R^

Sarka 4.7.2006 19:16

Modrookou holku :-)

Sarka 4.7.2006 19:15

Fafo, obvykle tyto narky

prichazeji od tychze lidi, kteri jsou toho mineni, ze "nam nehrozi zadne nebezpeci", tak proc se angazovat. Kdyz pak padne kosa na kamen, nadavaji ze "nikdo nepomohl". Tohle je nepekna stranka nasi narodni psyche - a bohuzenikoli nova. "Oni" nas prodali v Jalte (tedy - "oni k nam meli nejake blize neujasnene moralni povinnosti kvuli nimz meli byt ochotni riskovat dalsi konflikt, dalsi krveproliti a zivoty kluku z Kansasu, Ohia ci Nebrasky), "oni pro nas nic neudelali v 68" (tedy meli k nam nejake blize meurcene moralni povinnosti ktere "jim" velely se pustit do krvaveho konfliktu se Sovetskym blokem), ale "my" nikoho nepotrebujeme protoze "nam" nehrozi zadne nebezpeci. Veru neotresitelna logika.

Harpyje 4.7.2006 19:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vlastizrádci a američtí lokajové,

Na Anežku Hrůzovou.

Fafa 4.7.2006 19:10

Vodniku,

Cim to je, ze i po Vami popisovanem unosu ta americka vlada vyhrala volby? Ze by tech cca 60 milionu Americanu, co volilo republikany, byli do jednoho prostacci?

Jo a vlady Britanie, Portugalska, Islandu, Danska, Nizozemi a Italie, vsechno zeme se spojeneckymi zakladnami na vlastnim uzemi, taky prostacci, lokaji a otroci?  

Fafa 4.7.2006 19:04

Bubeniku:

USA pro nás nic neudělaly. Stejně jako v roce 68.

Mozna jste to v dejepise prehlednul, ale v roce 1968 Ceskoslovensko nebylo clenem NATO, takze neni moc jasne, proc by jej NATO melo chranit. Otazka zni, jestli NATO po dobu sve existence ochranilo SVOJE cleny. A tady je odpoved celkem jednoznacna.  

standa 4.7.2006 18:55

Re: Za pronajem pozemku se plati!

to je přesně jedno pivo denně. Ale malý

Vadí/nevadí 4.7.2006 18:53

A je zajímavé, že na Bin Ladina už to 9/11 neházej

jenom pár jiných prkotin:

http://www.fbi.gov/wanted/terrorists/terbinladen.htm

A před pár dny to jistý FBI úředník v jedněch novinách potvrdil, protože holt žádný důkazy pro tento čin na něj nemaj. (Našli jen pas od Atty, u toho je to teda jistý).  

damian.frach@atlas.cz 4.7.2006 18:50

Re: Re: Re: nech si to postavit na svoji zahrade

US nechali Nemce skoupit nas kapital ...  tak to je uz na diagnozu ... pravej cech se nezapre ... leve hemisfera znicena komunismem ... prava levicackou propagandou

btw ja jsem nekomentoval co pro nas udelali, ale to jak jsme do NATO chteli. tehdy nam US politika nevadila ... ted co uz jsme za vodou se zacina spravny cech vykrucovat

pbla4024 4.7.2006 18:49

Re: Re: Re: Re: Re: Vlastizrádci a američtí lokajové,

Ale ale, takový velký chlapec a ještě věří na konspirační teorie. Takže si to shrneme. Židi zabili Ježíška, vyhodili do vzduchu Dvojčata, na pláži v Gaze zasáhli ranou z houfnice bezbranné civilisty a každoročně dostávají od USA deset miliard dolarů pomoci. Zapomněl jsem na něco?

Vodník 4.7.2006 18:44

Re: Re: Re: Re: Vlastizrádci a američtí lokajové,

Ne Vy necitujete, Vy lháři ulhaná! Vy lžete, JAKO OBVYKLE.

pbla4024 4.7.2006 18:41

Re: Re: Re: Vlastizrádci a američtí lokajové,

Zase zuříte když vás někdo cituje?

G. Pašek 4.7.2006 18:34

Ale kdepak, klíče na to stačily, zacinkali 15 minut po 12. na Václaváku a komunismus se všude hroutil . . . .

Ty blbí Američani, kdyby měli fištróna a odvahu jako Češi, v Iráku by cinkali klíčema od domu a mohamedáni teroristi by to také hned vzdali, jako komunisti v ČSSR a Evropě . . .  kdepak, na Čechy nikdo nemá.  Kromě Prahy, dodnes tam 15% volí komunisty . . . . chytráci. 

Vodník 4.7.2006 18:33

Re: Re: Vlastizrádci a američtí lokajové,

Zase lžete, jak je u Vás dobrým zvykem. Nikdy jsem nikde neřekl, kdo je vyhodil do vzduchu. Jen že byly vyhozeny do vzduchu a nespadly z pouhého nárazu letadel (o WTC7 to připouští sám Silberstein). Americká vláda mlčí a zamlžuje. Dále jsem napsal, že se skupina Israelců radovala a tancovala připohledu ne hořící dvojčata. Byli zatčeni, vyslýcháni a v tichosti vyhoštěni. Americká vláda mlčí a zamlžuje.

Jestli si z toho Vy děláte závěr, že je za tím Mossad, neklaďte to, prosím, do huby mně!

pbla4024 4.7.2006 18:27

Re: Vlastizrádci a američtí lokajové,

A Dvojčata vyhodil do vzduchu Mossad. To už jste říkal. 

Vadí/nevadí 4.7.2006 18:25

Re: Jó, český národ hrdinný a statečný . . . .

Jo, Reagan už tady dlouho nefrčel, ještě že dobrý Pašek nám ho připomněl.  Bez něj bychom pořád trpěli pod jhem. Přece nařídil Gorbačevovi aby ztrhnul tu zeď...

 A zrovna nedávno o něm dávali na Discovery (nebo Geographic?), kde zasvěcenci a experti dokazovali, jakej to byl myslitel a stratég s fantastickym pamatovákem.  Když ho hned v prvních letech střelil ten Hinckley, z tý rodiny co starýho Bushe léta podporovali (a zrovna byli v těch dnech v maléru kvůli nějakým finančním podvodům), tak potom kór mu to myslelo. 

A ještě víc byl žhavej do práce a do myšlení, když byl později operován na konečník, to byl vůbec potom k neutahání. Když dělal TV debatu s Mondalem před druhým zvolením, tak měl kompletní výpadky, ale asi to potom tvrdou prací doma dohonil, že ho zase po druhý zvolili.  V zemi neomezených možností nic neobvyklého.  

Ale možná, že ti experti na psychologii si to špatně vysvětlujou (a já tam taky nebyl).  Hlavouni, co s nim úzce spolupracovali to popíraj, přece by ze skromnosti neřekli, že vládli za něj.  A tak my vlastně vděčíme Reaganovi, místo co bysme měli vděčit jim...    

G. Pašek 4.7.2006 18:12

Vodníku blbe v Holandsku, tobě USA nedluží žádné vysvětlování . . .

ty máš v té gebuli z drog mozek usmažené vajíčka . . .

Vodník 4.7.2006 18:08

Vlastizrádci a američtí lokajové,

otroci a jiná pakáž, která zde o weekendu nadávala panu Ščerbovi, dnes velebí v jednom chóru ukázkového lízače velmocenských prdelí. Bravo WtD s tou zprávou o rozpuštění jednotky, honící Bin Ládina.

Otroci, pamatujte si jednou provždy: Američani nás nikdy nepřepadnou, tak jako nás nepřepadli a neutlačovali "Rusáci". Bylo to sovětské komunistické vedení, které před tím utratilo desítky milionů "Rusáků" v gulagu! Současná americká vláda de facto unesla americkou vojenskou a politickou moc a přes záda desítek milionů Američanů jedná v jiném zájmu. Dluží nám mnohá vysvětlení okolo 11.září, která se halí do průhledných pitomých frází ala Warrenova komise, kterým věří Paškové Pakové a další prosťáčci. A tuto veličinu si chtějí místní U.S.řiťolezci nasadit coby veš do vlastního kožichu! Co nám teď tito američtí vládní srandisté poví na to rozpuštění: už to není potřeba atd. Flasi, Andy a F.Čech budou souhlasně hýkat, i kdyby tito graselové v rámci boje proti terorismu vystěhovali Čechy na Aljašku.

Bubeník 4.7.2006 17:43

Re: Re: nech si to postavit na svoji zahrade

USA pro nás nic neudělaly. Stejně jako v roce 68. Jen ponechaly,  aby věškerý kapitál za babku koupili Němci. Takže čti, ať máš něco v hlavě, blbečku.

Bubeník 4.7.2006 17:40

Další poskok USA

Co by člověk neudělal za pár dolarů a pozvání z USA. Kreml vystřídal Bílý dům. Snad i ten bolševik Novotný byl lepší, když sem Rusáky nepustil.

Virus 4.7.2006 17:31

Re: Vzpomínka na Lennona

což takhle na uklidnění jednoho pěkného špeka ?

damian.frach@atlas.cz 4.7.2006 17:22

Re: nech si to postavit na svoji zahrade

zajmave, ze kdyz chtela CR do NATO, aby se nase skvela ekonomika vyhrabala ze sracek, tak USA nikomu nevadilo. smetanu jsme uz slizli, takze kdyz ted nekdo po nas neco chce tak hezky cesky po nasem: "fuck off"

damian.frach@atlas.cz 4.7.2006 17:20

Re: Re: Jó, český národ hrdinný a statečný . . . .

a je to snad jinak? cech je takova prodejna devka. skemra ze je ve srackach a az mu pomuzez, tak te posle do prdele ...

damian.frach@atlas.cz 4.7.2006 17:17

cesi

cesi jsou divny narod. huba plna slibu, coby kdyby, ale kdyz po nich nekdo neco na oplatku chce, tak ho poslou do prdele.

na druhou stranu cesi vymysleli ucinny typ vojenske obrany. cesi se vubec nebrani, mozna skoro nepritele i vytaji. nepritel se na ceskem uzemi usadi. cesi mu ukazou svou pravou ceskou tvar. dokonce ani nemecky ci rusky vojak neni schopen pobyvat s takovymi individuy dele nez 50 let. nepritel utika, cesi se placaji po ramenou, jaci to jsou kabrnaci, skanduji "kdo neskace neni cech", nad pivem resi hrdinske bitvy atd ...

Kantor 4.7.2006 17:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesestrelil zadne

Ale funguje, právě jste mně odpověděl.A vůbec nechápu, proč bychom měli pomáhat stavět protiraketovou síť proti Kim Čong Ilovi, když v Jižní Koreji je už hezky dlouho pár desítek tisíc Američanů.

cervena karkulka 4.7.2006 17:12

at zije Sovetsky svaz, at zije Amerika, at zije Cina ... i to se v Cechych jednou stane

cesti vlezdop*delkove

www.blisty.cz/2006/6/30/art29195.html

cervena karkulka 4.7.2006 17:09

nech si to postavit na svoji zahrade

nech si to postavit na svoji zahrade. Drive si kricel "at zije Sovetsky svaz", ted lezes do p*dele amikum a jsi jimi placeny

cervena karkulka 4.7.2006 17:08

konci kratke obdobi hrede a samostatne Ceske republiky

volby byly o tom, zda budou na hlavy nasich deti padat atomove rakety, sestrelene amiky, a vyslane odnekud proto, ze je USA provokuje. Pokud bude premieren Topolanek a ministrem zahranici americky vlezdop*delka Vondra, zkonci soucasne obdobi svobodne Ceske republiky: ww.blisty.cz/2006/7/4/art29247.html

Vadí/nevadí 4.7.2006 17:07

Re: Jó, český národ hrdinný a statečný . . . .

Pašku, nestyď se a pochlub  se, jak ty jsi halekal a co jsi halekal.  Tys přece byl na důvěryhodném místě, tam jsi jistě moh halekat...